Hans Teeuwen is de nieuwe Spartacus van GeenStijl

Screenshot_25

(Door: Martien Pennings)

Spartacus is een nieuwe ster aan het GeenStijl-firmament. Het is niet Eddy Terstall. Dat weet ik. Hoe ik dat weet? Gaat je niks aan. Het is Hans Teeuwen. Denk ik. Wéét ik bijna 100% zeker. Ik ben niet zó close met Hans dat ik het ‘m zelf kan vragen. Ik zou het aan Theodor (met één o, anders wordt-ie kwaad) Holman kunnen vragen, de Grote Vriend Van Theo En Hans. Maar dat doe ik niet, want dan gaat Theodor geheimzinnig doen, als-ie al op mijn mail antwoordt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hans Teeuwen is de nieuwe Spartacus van GeenStijl

  1. Theresa Geissler zegt:

    Oh juist…..
    Kan ik niet over oordelen, Martien; zo goed ken ik Teeuwen’s spreekstijl niet.
    Of je moet je misschien voorstellen dat hij het niet zègt, maar zíngt. Bijvoorbeeld op de melodie van dat liedje van hem over de Meiden van Halal…..
    Klinkt misschien wat cryptisch, maar daar kan ik me dan wel weer wat bij voorstellen.
    En tja, inderdaad…..

    Like

  2. Iets, héél veel, zegt mij: dies ist der Hans.
    Ik kan me vergissen, Theresa, maar ik denk het niet.
    Want ik heb fantástische instincten (nazi-woord)!

    Like

  3. guusvelraeds zegt:

    De misselijke verdraaiing van feiten tijdens gewapende conflicten waarbij Israel betrokken is, is inmiddels Nederlands cultuurgoed geworden en cultiveert jodenhaat.

    Vanavond weer op het NPO journaal. Joodse kolonisten die huizen bouwen op Palestijnse grond. Waarmee ze willen zeggen, zonder dat ze het uitspreken. Als je dat doet is het logisch dat er Palestijnen zijn die in volle vaart inrijden op een groep Israëliërs terwijl ze wachten op de bus. Ik weet inmiddels dat ze het bewust doen en met overgave. Van hun (journaal redactie en nieuwslezers) kan het geen onwetendheid zijn. Het is regelrecht antisemitisme. Antisemitisme waarmee ze in steeds driestere vorm inmiddels 30 jaar een heel volk vergiftigen. Over de rol die de Islam in het Israëlisch Palestijns conflict speelt hoor je ze nooit reppen en dat Israël al meer dan 3000 jaar Joods woongebied is komt ook nooit over hun lippen. Over kolonisten gesproken.

    Like

    • “Vanavond weer op het NPO journaal”, zeg je, Guus.
      Maar wat zóú het héérlijk geweest zijn als je even een linkje had gegeven!
      En – oh! oh! smul! smul! – als je dan óók nog even had vermeld op welke minuut het betreffende item begint.
      Nu heb ik vanmorgen twee keer dat hele 8 uur-journaal zitten scannen zonder dat ik het heb gevonden.

      Like

  4. Taljaard zegt:

    Euh….
    En wat dan nog?
    Vind HT een onbetamelijke en ordinaire schreeuwlelijk en een hedonistische aandachtshoer van de zelfde categorie als de rest van de ”BN-ers” en de grachtengordel.
    Wellicht iets minder los gezongen van de realiteit dan de rest, maar verder verre van leuk, of zelfs maar amusant, of ook maar enigszins boeiend.
    Want het is allemaal theater.
    Ter meerdere eer en glorie van HT.
    En nog van een abonimabel niveau ook.

    Like

  5. kern rob zegt:

    Gaaf dat Hans voor Geenstijl schrijft. Pinto, Jansen en ook Hans. Geenstijl isgoed bezig.

    Like

  6. sam zegt:

    Spartacus wordt in het het homo milieu wel beschouwd als hun (homo) droomfiguur

    Like

  7. Sjaak zegt:

    Opnieuw eis tot vervolging Zorreguieta

    BUENOS AIRES –
    Drie mensen – twee nabestaanden en een slachtoffer – stappen naar het gerechtshof om alsnog de vervolging af te dwingen van de Argentijnse oud-onderminister Jorge Zorreguieta, de vader van koningin Máxima.

    Dat zei journalist Arnold Karskens maandagavond tegen nieuwssite NU.nl. Diens boek ‘De Zaak-Zorreguieta’ verschijnt dinsdag.
    Advocaten Liesbeth Zegveld en Göran Sluiter zullen het slachtoffer en de nabestaanden bijstaan in de zogeheten artikel 12-procedure, aldus NU.nl. De procedure moet nog dit jaar worden gestart. Zegveld deed in januari 2013 aangifte van misdrijven tegen de menselijkheid en verdwijningen in Argentinië tussen 1976 en 1983. Zorreguieta werd beschuldigd van betrokkenheid bij de verdwijning van duizenden mensen. Het OM besloot toen geen strafrechtelijk onderzoek te doen.
    In ‘De Zaak-Zorreguieta’ concludeert Karskens volgens NU.nl dat de landbouwpolitiek van Zorreguieta vijfhonderd tot duizend levens heeft gekost.

    Like

  8. Tom Hendrix. zegt:

    @Sjaak: 01.45. uur. Het zal mij benieuwen of ze deze man echt zullen gaan vervolgen, Sjaak.

    Like

  9. Ik heb vandaag de volgende update onder mijn stukkie gezet:

    Nu heeft “Spartacus” vandaag op GeenStijl een tweede stuk gepubliceerd http://bit.ly/1yn1mEt dat over ‘s Rijks belastingen gaat en derzelven heffingstechnieken die via directe participatie-injecties de democratische betrokkenheid van de burger bij de Nederlandse nationale samenleving zouden moeten vergroten.Hans Teeuwen en democratiserende belastingheffingstechnieken? Nee dus. Nou, dan is “Spartacus” bij nader inzien dus toch niet Hans Teeuwen.

    Like

Plaats een reactie