Jezus is moslim, antisemiet en sinds zaterdag ook nog mediagod

Screenshot_47

Abbie Chalgoum

(Door: Weethetwel)

Op vrijdag 14 november 2014 verscheen in dagblad “De Limburger” een artikel genaamd “Is Jezus wel zo schoon?” Het gaat over de Venlose Marokkaanse economieleraar Abbie Chalgoum, die door het Gutmenschelijke bestuur van de Tegelse Passiespelen uitverkozen is om in 2015 de rol van Jezus te vertolken. Abbie heeft vanuit zijn voorbeeldfunctie als leraar een Facebook-pagina waarop  hij zich sterk richt op de leerlingen van de school waar hij les geeft en ze het duidelijke advies geeft: “Boycot Israëli Goods” (Like this en zegt het voort!). Een moderne variant op het “Kauft nicht bei Juden”.

Daarnaast geeft hij zich godslasterlijk uit als Jezus zelf door Tweets of Jesus op zijn pagina te zetten en Jezus dan dingen te laten zeggen als: “Goed gedaan Israël, al die dooie Palestijnse kinderen zijn nu geen dreiging meer”. Het gaat dan om de kinderen die als schild tussen de Palestijnse raketten neergezet zijn, omdat ze vervolgens als kinderlijkje zoveel propagandistische waarde hebben voor Hamas en de antisemitische Nederlandse media. Zo’n dood kindje doet het altijd goed, zeker als je er ook nog een jammerende gesluierde moeder bij zet.

De vraag is nu: wist het bestuur van de Passiespelen dat hun hoofdrolspeler zijn positie misbruikte, zich godslasterlijk uitgaf voor Jezus zelf en zijn rol gebruikte voor politieke doeleinden? Voorzitter Beurskens wordt heel kwaad en zegt dat zijn Jezus “brandschoon” is.

Op 27 augustus verschijnt op de site E.J. Bron een artikel waarin gewag gemaakt wordt van de Facebook-pagina van Abbie Chalgoum.

Op 28 augustus wordt de Facebook-pagina geheel gewist en enige dagen later vervangen door een site met zoetgevooisde artikeltjes en uitspraken waarin niets meer herinnert aan het antisemitisme van vóór die tijd. Chalgoum is nu een ervaringsdeskundige als het gaat om de moeizame integratie tussen  allochtonen en autochtonen in ons land. Hij weet waarover hij het heeft.

Dat laatste is de mening van de hoofdredactie van de krant “De Limburger”. Op zaterdag 15 november wordt de vloer aangeveegd met de bezorgde Limburgers die vragen stelden bij de gang van zaken. Geen middel wordt geschuwd deze mensen af te schilderen als belachelijke spijkers op laag waterzoekers en ze zijn een vloedgolf in de vijver van een toch al door het integratievraagstuk zwaar beproefde samenleving. Nee, neem dan Abbie Chalgoum, hij speelt zijn rol in de Tegelse Passiespelen al grandioos. Bewonderenswaardig, kalm, ingetogen. Hij gedraagt zich voorbeeldig. Hij heeft zich al helemaal ingeleefd in de rol van Jezus. Eigenlijk is hij een soort God boven de partijen.

Genadeloos valt de redactie door de mand als het gaat om waarheidsvinding en journalistiek onderzoek. Vanuit een heel diepe onderbuik wordt zonder scrupules gekozen de eigen mening en wensdroom als feit neer te zetten. Daarbij wordt geen middel geschuwd. Abbie wordt op het schild geheven en in triomf rondgedragen, terwijl de twee bezorgde Limburgers aan het kruis worden genageld. Ze worden alvast deels verantwoordelijk gesteld voor de mislukkende integratie. Zelfs vanuit haar verstikkende politieke correctheid (en natuurlijk ook haar dalende oplage) ziet de redactie  aankomen dat het grote publiek de mooie praatjes niet meer slikt. Maar ze weet nu al wie daarvan de oorzaak is: de autochtone Nederlander, die achter Israël staat als enige  democratie in het Midden-Oosten en niet meegaat in haar nieuwe moslim=vrede maatschappij. Krampachtig wordt in het rond geslagen als iemand het waagt haar steeds meer afbrokkelende ideale wereld te bekritiseren. Bewust of onbewust sluit zij haar ogen voor de onwelgevallige werkelijkheid.  Waarheidsvinding? Nooit van gehoord.

Door:
Weethetwel
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, antisemitisme, Appeasement, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Jezus is moslim, antisemiet en sinds zaterdag ook nog mediagod

 1. Theresa Geissler zegt:

  Het is al eens eerder aan de orde geweest, maar ik snap bij Gód niet hoe ze bij deze vent terecht kwamen. Nog steeds niet.
  Hij hééft niet eens een Jezus-kop, neem me niet kwalijk……!
  Een regelrechte multikul-aanfluiting, dàt is het!

  Like

  • filiz zegt:

   wtf !! niemand is het waard op deze aarde om de tol van Jezus te voor 1 % te spelen !! Jezus was iemand beeld schoon mens met een mooi voorbeeld voor ons ! en hij had niks met politiek te maken !! anders ging voor ons niet sterven en lijden !! maar die valse profeet van jullie die Mohamed die kun je perfect vergelijke me u kop , iemand dat kinderen van 6 jaar verkrachte de zwaard vast nam , oorlog heeft gemaakt , enzz .. kan niet van god zijn !! Jezus kon zonder enige moeite de aarde in zijn macht nemen waarom heeft hij dit niet gedaan ? omdat hij liefde is !! dus Mohamed was de grootste politiker dat je kunt noemen !! en zondenaar !!! dus all de mensen op de ze aarde te samen kunnen geen 1% de rol van Jezus overnemen !! dus moei u met u profeet Mohamed dat zal je perfect wel kunnen !! Jezus is de enige die van god is gekomen wat erna is gekomen is dikke bullshit en leugen !!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Rustig aan, Mijnheer: Ik ken U verder niet en U ons niet anders zou U niet praten over ‘die Mohammed van jullie’ en dergelijke. Ik bedoel het oprecht, maar druk me inderdaad nie spiritueel uit. Als U oneindige devotie zoekt met betrekking tot Jezus, kunt U beter een diepgelovig c.q. spiritueel blog opzoeken.
    Hier wordt alles overwegend op de AARDSE manier benaderd.

    Like

   • assyriangirl zegt:

    Theresa : ik had het over die persoon op deze artikel bedoeld .. en niet op u .. en dat ik mijn mening hier zeg is meer als normaal als het over Jezus gaat .. die persoon moet onze profeet niet gaan beledigen , als hij voor ons is gestorven en de waarheid bij hem ligt ..

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Assyriangirl, 10.57u: Oh, U bent het…..Tja, met meer dan één nickname…..
    Overigens heeft het geen zin om U op te winden over de aanmatiging van een moslim: Ze ZIJN nu eenmaal ongeneeslijk aanmatigend. Je vraagt je eerder af, wat de organisatoren van de Passiespelen bezield heeft.

    Like

   • assyriangirl zegt:

    ja idd Theresa :: ben het kots beu met die moslims !!! en dat die vent nu als titel zet Jezus is moslim !!! krijg gewoon kippenvel !!! ik heb in deze leven maar 1 vijand en dat is de islam !!! mogst ik ooit de kans hebben zou ik de moslims, Koran vernietegen , en ik eindig met de graf van hun duivelsprofeet ( Mohamed )

    Like

 2. Claudia M. zegt:

  Pfffttt, of één zo’n knuffelmarokkaan al niet genoeg was, krijgen we nog zo’n sterallures-ding door onze strot geduwd. Het gaat uiteindelijk gewoon om de poen. Enne, het stoepje is dus net iets te laat schoongeveegd, mooi!

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Als Limburger walg ik van de krant “de Limburger”. Deze krant is HET BEWIJS, dat de schrijvende pers, wordt bevolkt door socialisten en islamofiele journalisten!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  De Duivel bestaat. Daar staat hij, op de foto. Hij gaat de rol van Jezus spelen in de passiespelen, en gaat Jezus belasteren met Duivelse uitspraken. Zelfs bij de kerk staat de islamisatie op de eerste plaats van de agenda. Ik ben blij dat ik al 40 jaar niet meer de kerk bezoek. De kerk was er alleen maar voor haar eigen belang, daarbij de gelovigen voor een sulletje gehouden, en tot een slaafje gemaakt van het kerkelijke systeem. Een haast verplichte kerkbijdrage, en in vroeger jaren
  de pastoor of dominee die als een dictator achter zijn gelovigen aanzat. Het werd er allemaal niet beter op. Een paar dingen zijn overduidelijk; De Christelijke kerk gaat totaal verdwijnen, om plaats te maken voor de Islam en de Sharia, terwijl in deze Nederland op korte termijn een kalifaat te verwachten heeft.

  Like

 5. Pingback: Jezus is moslim, antisemiet en sinds zaterdag ook nog mediagod | Vrije Burger

 6. leo zegt:

  marokkaan maakt jezus zwart –> wordt bijna niet over gepraat
  Deen maakt cartoon over mohammed –> de wereld in rep en roer omdat er gelachen wordt..
  schandalig dat zo’n man les mag geven !!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Het kan altijd gekker, het verbaast me niet meer, weer een filantroop rijker.
  Trouwens, bedankt weetuwel weetuniet!

  Like

 8. De wereld op zijn kop:hier mag je inderdaad,nog niet eens een tekening van hun voorbeeld maken en zo’n islamiet mag Jesus spelen?Nou breekt mijn klomp!

  Like

 9. Theodoor zegt:

  We weten het allemaal wel maar toch maar in de herhaling, het bloederige geloof en hun aanhangers, de islamieten, horen niet in Europa thuis.
  Arabie is hun thuisland, zelfs niet eens Marokko, dus gewoon wegwezen.

  Ze zijn de schaamte allang voorbij die Arabieren, er vloeit veel bloed in het Midden Oosten door islamitisch geweld en nu komt de knaller “een groepje schapen in Limburg doen net of er niets aan de hand is”.

  Like

 10. assyriangirl zegt:

  ja idd Theresa :: ben het kots beu met die moslims !!! en dat die vent nu als titel zet Jezus is moslim !!! krijg gewoon kippenvel !!! ik heb in deze leven maar 1 vijand en dat is de islam !!! mogst ik ooit de kans hebben zou ik de moslims, Koran vernietegen , en ik eindig met de graf van hun duivelsprofeet ( Mohamed )

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s