Naheffing EU naar 1,1 miljard

Screenshot_44

Minister Dijsselbloem eerder… we moeten betalen …

BRUSSEL – De naheffing voor de EU-contributie bedraagt niet de eerder verwachte 642 miljoen euro, maar is met ruim 1,1 miljard het dubbele. Tenminste, op papier. Dat is het gevolg van het afbreken van het begrotingsoverleg tussen de ministers van Financiën en het Europees Parlement.

Dat meldt Het Financieele Dagblad dinsdagmiddag. In de onderhandelingen is het EU-budget voor volgend jaar gekoppeld aan een aanvullende begroting over dit jaar, waarin de Nederlandse naheffing werd teruggebracht tot 642 miljoen. De onderhandelingen over de EU-begroting liepen maandagnacht vast.

Lees verder>>>
(h/t Tistochwat)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Naheffing EU naar 1,1 miljard

  1. windwens zegt:

    Ongekend en dan nog blijven beweren dat men er niets van wist. Tijd dat echt gisteren als de stekker uit die EU moet we gaan maar weer eens voor ons zelf zorgen in plaats van voor iedereen. Het is ongezond om altijd alleen maar voor andere klaar te staan en nooit voor jezelf. De conclusie is dan ook we zijn zo ziek geworden omdat we bij een clubje horen die ons ziek maken. Als je ziek ben dan verteld de dokter wat er aan de hand is en hoe je moet handelen hoe je er vanaf kunt komen als je dan niet luister dan blijf je langer ziek of je gaat dood door de verwaarlozing van jezelf. De medicijn die de dokter zou voorschrijven is verlaat dat EU clubje want het doet u geen goed.

    Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @ windwens: 19.07. uur. De ziekte heet EUSSR. En deze vreselijke bacil, werd al vanaf 1992 ingespoten in de breinen van de regeringsleiders en politici. De besmetters zijn/waren MITTERAND en KOHL. Dat drama en besmetting vond plaats op de zogenaamde top van Maastricht in 1992. En deze bacil heeft vooral besmet, de partijen van: socialisten, liberalen, links-liberalen, en christen-democraten. En omdat de domme bevolking in Nederland en ook in Europa blijven stemmen op deze besmette partijen, worden ook WIJ burgers ZIEK!

      Like

      • windwens zegt:

        Bedankt Tom gelijk mezelf eens even ingelezen, dan neem ik gelijk een sluipend inperkend gedrag waar na Maastricht, Lissabon op gaven van 31 zetels naar 25 wat de macht van Nederland meteen met 6 stemmen inperkt. Duidelijk werd ook dat de EU eerst een zogenaamd verdrag was voor het economische vervoer en handel. Maar door het ernaast gelijk ook zeggenschap te krijgen over het sociaal beleid van de lidstaten is de macht ongebreideld geworden binnen Brussel. Walgelijke kost maar nu wel helder wat je telkens bedoel met NWO deze is voor Europeanen geen utopie maar werkelijkheid.

        Like

  2. bari1951 zegt:

    Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogden reageerde:
    Wie gaat dat betalen?

    Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @bari1951: 21.09. uur, op 18/11. Wij de belastingslaven- burgers van Nederland- gaan dat betalen, en nog veel meer. Dankzij onze eigen bevolking, die voor het grootste gedeelte, dat blijkbaar wil. Want men blijft maar stemmen op de eurofiele partijen.

      Like

  3. Baksteen zegt:

    We zijn het wingewest van brussel net zoals we dat zijn geweest van rome en de nazis.
    Zullen we maar het zwitserland aan de noordzee worden.
    Het graf in met de zwijnen van de eu!

    Like

  4. aquarius4422 zegt:

    Zo wordt Nederland uitgeknepen als een citroen door Brussel.
    En onze regering maakt weer een knieval en berooft de hard werkende Nederlander nu ook van zijn vakantiegeld om in de bodemloze put van de EUSSR te storten.

    Like

  5. Dus:als je niet dankbaar je naheffing in ontvangst neemt,wordt hij verdubbeld?Op die fiets,dus!Wanneer gaan we eindelijk de straat op:uit de EU!!!!Nog dit jaar?Kan nog net!Want besef even heel goed dat dit ook weer op ons bord komt,in plaats van lekker eten:een vette rekening,gelardeerd met dreigementen!

    Like

  6. Jade zegt:

    Het echte probleem speelde al eerder…

    “There`s a plot in this country to enslave every man, woman and child.
    Before I leave this high and noble office, I intend to expose this plot.”

    – President John F. Kennedy 7 days before his assasination

    Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @ Jade: 00.54. uur. Niet dat ik nu wegloop met de Democraten in Amerika, maar voor Kennedy maak ik een uitzondering. Het lijkt ook mij zeer waarschijnlijk, dat Kennedy, een “boekje open wilde doen”, over met name de NWO. Jade ik zou er niet van opkijken, als dat de reden was om hem te vermoorden.

      Like

  7. Republikein zegt:

    Heb gebiologeerd naar foto en tekst gekeken, iets zei me dat het niet klopte.

    Like

Plaats een reactie