PvdA wil potverteren om ‘lastenverlaging’

Screenshot_59

(Door: Frank Verhoef)

Het gelijk van Margaret Thatcher.

“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.” Was getekend, Margaret Thatcher. Oh boy, wat was zij goed in het verwoorden van de kern van het verfoeilijke socialisme. Als Thatcher nu nog zou leven en in Nederland zou wonen, zou ze ongetwijfeld snoeihard hebben uitgehaald naar de PvdA.

De PvdA laat zich vandaag van haar slechtste kant zien door een pleidooi voor het verlagen van de belasting op arbeid (een goed en noodzakelijk plan) te combineren met het laten oplopen van het begrotingstekort (een bijzonder slecht en dom plan). Het begrotingstekort moet juist omlaag zodat de overheid niet onnodig veel euro’s aan rente betaalt over de schuldenberg.

Screenshot_60

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, landverraad, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op PvdA wil potverteren om ‘lastenverlaging’

 1. windwens zegt:

  Er komt ook helemaal niets zinnigs uit deze partij

  Like

  • Sjaak zegt:

   En nu komt de kat uit de zak van de troyaanse moslimklootzakken !
   ERUIT MET DEZE SMERIGE RATTEN !

   Turkse kiezer keert PvdA rug toe

   DEN HAAG –
   De PvdA loopt het gevaar een groot deel van haar Turkse kiezers kwijt te raken. De Turkse achterban dreigt de afvallige Kamerleden Selcuk Öztürk en Tunahan Kuzu te volgen naar hun nieuwe beweging !

   Like

 2. Trucker zegt:

  Margaret Thatcher en Ronald Reagan, de twee BESTE leiders OOIT (met geen éne te vergelijken) en de islam was niet wat het nu is in de USA en Groot Britagne.
  Bij het overlijden van Ronald Reagan rouwde de hele natie om het verlies van een President die (o ironie) pas na zijn dood (ook door tegenstanders) werd beschouwd als een der grootsten.
  Nu, nu draait hij zich in zijn graf om het door de neger moslimbroeder hussein barack zijn Nationaal Socialistische islam gevoerde beleid, een Keniaan die enkel en alleen door fraude en vreemdelingen het hoogste ambt kon bereiken.
  Een marionet van de moslimbroeders en terroristen clubje CAIR, die buigt als een knipmes voor mannen in vrouwenjurken met een theedoek op hun kop (Reagan zou hem zo hard onder zijn kont geschopt hebben dat hij vlugger terug in zijn Kenia belande als hij ooit bevroede).
  In Groot Britagne spuwde uitschot van links multikul to rechts brallend bier zuipend tuig op haar begrafenis, maar de Iron Lady werd door de militairen en meer bepaald het SAS op handen gedragen om haar steun in de strijd om de Falklands en dat nooit vergeten zijn.
  Niet geheel on topic maar who cares wou gewoon mijn appreciatie uitdrukken voor twee mensen die nooit meer geëvenaard worden in onze tijdrekening

  Like

 3. Kraftavilqa zegt:

  Rooie habbezakkers door hun marxistische geloof gedwongen kwaad te doen. En dan zo’n slogan “het moet eerlijker” wie denken zij dan wel dat ze zijn, dat zij kunnen / mogen bepalen wat eerlijk is. Hoe zouden dieven bepalen wat eerlijk is.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Het toeslagensysteem geeft de overheid een middel in handen om ( zelfs achteraf) alles af te pakken. Uiteindelijk werk je voor het UWV of uitzendburo en is je inkomen ongeveer op bijstandnivo. Dit kan echt zo niet langer. Daar is niks eerlijk aan want het graaien wordt alleen maar erger.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Elke keer als het over PvdA gaat dan denk ik, mensen kijk nu eens rond in Nederland en aanschouw de puinhoop die ze ervan gemaakt hebben samen met de VVD, CDA, D66 alsmede het partijtje met de grote broek aan Groenlinks.
  Het zijn griezelige partijen waar eigen loopbaanontwikkeling voorop staat.
  Samen zwemmen ze in een grote draaikolk maar verzuipen zullen ze allemaal.
  Laat eerst het volk maar eens echt wakker worden.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Sinterklazen bestaan, kijk maar naar de salonsocialisten van de PvdA! Geld uitgeven, vooral van anderen, wat eerst afgeperst is geworden. We zitten potdorie al met een staatsschuld van meer dan 400 miljard, buiten de verplichtingen aangegaan door de Jager en Rutte aan het ESM! Ik heb medelijden met onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Ja Tom, en zulke schoften hebben ook nog het lef door te beweren dat we een betere wereld moeten achterlaten voor onze kinderen en kleinkinderen ! Een wereld (Nederland) vol met radicale Moslims, electrische auto’s en windmolenparken ! Net zo’n dolle boel als Don Quichot ! De elektriciteitscentrales zullen enorme massa’s rook uitblazen om al die zeer onrendabele stroom zuipende elektrische auto’s van stroom te kunnen voorzien ! Ze lullen verder ook over een schoon milieu en over banen scheppen. Een ouwe dooddoener ! Er bestaat geen enkele winkel waar men een schep kan kopen om banen mee op te scheppen. Scheppen kan alleen O.L. Heer ! En sinds 14 jaar zijn de oppervlaktewateren en de lucht nog nooit zo schoon geweest !

   Like

 7. Martha N zegt:

  Niet alleen Samsom en Rutte worden gezocht voor beroving, ook hun kornuiten die dit mogelijk hebben gemaakt. Namelijk alle andere partijen die deze oplichters hebben ondersteund!
  Waarbij ik toch moet zeggen, dat de meeste burgers eveneens hebben gekozen om zich op te laten lichten.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  ‘VVD gegraai tergt kiezer’.

  De (‘strategische’) kiezer had kunnen weten dat de PvdA en de VVD altijd al hebben gegraaid, voordat hij in 2012 het foute vakje rood maakte.
  Heeft iemand ooit ervaren dat het leven elk jaar goedkoper werd?
  Ik niet, in ieder geval.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23346924/__VVD-gegraai_tergt_kiezer__.html

  Like

 9. Pete zegt:

  Mag Allah U zwaar straffen als U niet op de PvdA stemt….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s