Koenders wil ‘scherpe koers’ tegen Israël varen

Screenshot_98

Bert Koenders (PvdA)

(Door: Frank Verhoef)

Daar komt de linkse aap uit de mouw.

Wie had gehoopt dat de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken zich voortaan gematigder zou uitlaten inzake het conflict tussen Israël en de Palestijnen, komt bedrogen uit. Bert Koenders van de PvdA grijpt iedere kans aan om Israël aan te vallen. Gisteren nog, in de Tweede Kamer. Tijdens het debat zei Koenders dat wij “het ons niet kunnen veroorloven partij te kiezen”. Hij zei echter drie dingen waaruit blijkt dat hij wél partij kiest, voor de Palestijnen om precies te zijn.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Appeasement, demoniseren, Desinformatie, Hypocrisie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Overheid, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op Koenders wil ‘scherpe koers’ tegen Israël varen

 1. @geertwilderspvv @Martinbosma_pvv GENOEG AFZETTEN NU die ANTISEMIET #Koenders wil ‘scherpe koers’ tegen Israël varen http://wp.me/p1O7aM-jIX

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  VN in Gaza prijst aanslag op synagoge Jeruzalem als ‘heldhaftige operatie’
  Xander 20-11-2014 15:24- in Islam & Terreur, Israël & Joden

  Met EU-miljoenen gefinancierde antisemitische indoctrinatie in Gaza.

  Er zijn mensen die het vreemd vinden dat Israël zich doorgaans niets aantrekt van resoluties van de VN. Dat heeft echter een duidelijke oorzaak: Israël is het enige land ter wereld dat nog voor er officiële onderzoeken hebben plaatsgevonden wordt beschuldigd, veroordeeld en verketterd. Officiële medewerkers van de volkenbond hebben deze week de bevooroordeelde –om niet te zeggen antisemitische- houding van de wereld bevestigd door de Palestijnse aanslag op een synagoge in Jeruzalem, waarbij vijf Joden werden afgeslacht, een ‘heldhaftige operatie’ te noemen, en te schrijven dat ze hopen dat de daders als ‘martelaren’ in de hemel zullen worden toegelaten.

  Openlijke steun VN-organisatie voor Hamas

  ‘Een blijk van hulde aan het bloed van de martelaren’, schreven medewerkers van de UNRWA, de VN-organisatie voor Palestijnse vluchtelingen, op Facebook. ‘De operatie in Jeruzalem deze ochtend deed de harten en handen van de gezegenden opleven… Oh god, accepteer hen als martelaren, Uday en Ghassan Abu, voor hun heldhaftige operatie.’

  Tijdens de 50-dagen durende oorlog tussen Hamas en Israël afgelopen zomer bleken UNRWA-scholen in Gaza met toestemming van de VN te worden gebruikt als opslagplaatsen voor wapens en explosieven van Hamas, en zelfs als lanceerplatform voor raketten. Ook werden er boobytraps in de gebouwen geïnstalleerd.

  Honderden miljoenen uit VS en EU houden haat in stand

  VN scholen in Gaza laten Palestijnse kinderen video’s gezien zoals bijvoorbeeld ‘Camp Jihad’, waarmee de Joden- en Israëlhaat er van jongs af aan met de paplepel wordt ingegoten; kleine meisjes zeggen voor de camera dat ze de Joden zullen verslaan; jongetjes stellen dat het hun levensdoel is om oorlog tegen hen te voeren.

  De Verenigde Staten zijn met jaarlijks $ 300 miljoen de grootste financiers van de UNRWA. De EU financiert met zo’n $ 210 miljoen per jaar onder andere deze scholen en ook de herbouw van ‘vluchtelingen’kampen, en houdt daarmee indirect het Palestijnse conflict met Israël en de islamitische doelstelling de Joodse staat compleet te vernietigingen in stand.

  Arabische landen laten Palestijnen in kampen leven

  De UNRWA werd na eisen van de moslimwereld speciaal opgericht voor Palestijnen. Op de hele planeet worden de nakomelingen van vluchtelingen niet meer als vluchtelingen beschouwd, omdat de VN ervan uitgaat dat zij in het land waar ze verblijven worden opgenomen. Alleen voor de Palestijnen werd een uitzondering gemaakt, mede omdat de Arabische ‘broeder’landen hen bewust in kampen laten leven en hen al 66 jaar weigert op te nemen, zodat ze als permanent politiek drukmiddel tegen Israël kunnen worden gebruikt.

  Misleiding door Westerse media

  Ondertussen gaat de anti-Israël indoctrinatie via de reguliere Westerse media onverminderd door. Zo presteerde CNN het om tijdens de berichtgeving over de aanslag op de synagoge in Jeruzalem de burgemeester van de Israëlische hoofdstad in beeld te brengen, met daaronder de tekst ‘Dodelijke aanval op Jeruzalemse moskee’ (2).

  Dat was beslist geen ‘foutje’, want net als de andere grote TV-zenders grossiert CNN de afgelopen jaren in tendentieuze anti-Israël, pro-islam berichtgeving. Zo moest CNN in 2012 een reportage van Gaza-verslaggever Sarad Sidner, die Israël had beschuldigd van de dood van een Palestijns jongetje, rectificeren, omdat bleek dat het ventje door Hamas was vermoord.

  In eigen land plaatste het linkse NU.nl wel een foto van Palestijnen die rellen schopten nadat een van hun volksgenoten was ‘opgehangen’, daarmee valselijk implicerend dat dit de schuld van Israël zou zijn, terwijl de autoriteiten hadden geconstateerd dat het om een zelfmoord ging. Een foto van de gevolgen van de Palestijnse aanslag op de synagoge zult u echter tevergeefs zoeken.

  Europa begint Palestina te erkennen

  In politiek opzicht beginnen steeds meer landen in West Europa de Palestijnse terreur en haatverspreiding te belonen door ‘Palestina’ te erkennen, en daarmee indirect steun te geven aan alle Palestijnse eisen aan het adres van Israël. IJsland, Zweden, Groot Brittannië en Spanje ging inmiddels door de knieën – Nederland liet vooralsnog weten dat erkenning ‘nog niet aan de orde’ is.

  Vlag ISIS okay, vlag Israël niet

  In de Verenigde Staten zien we eveneens het begin van een herhaling van de jaren ’30 van de vorige eeuw. Op de prestigieuze Berkeley universiteit is het prima om met een vlag van ISIS te zwaaien, maar een vlag van Israël levert je een stroom van grove verwensingen op, en mogelijk zelfs fysiek geweld.

  ‘Kruising tussen hersenspoeling en Stockholm syndroom’

  ‘Als u zich ooit heeft afgevraagd hoe in de jaren ’30 het antisemitisme in Europa ondanks het Nazisme zo overheersend kon worden: dit is de 21e eeuwse incarnatie van hetzelfde fenomeen,’ schrijft Ben Barrack. ‘En net zoals de Nazi’s zullen ISIS-leden geen seconde aarzelen om iedereen op Berkeley te vermoorden, terwijl Israël geen bedreiging voor hen zou vormen. Toch wordt ISIS verwelkomd en Israël verketterd. Noem het een kruising tussen hersenspoeling en het Stockholm syndroom.’

  Xander

  (1) Breitbart
  (2) YouTube (via Shoebat)
  (3) Shoebat (/ YouTube)

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/11/VN-in-Gaza-prijst-aanslag-op-synagoge-Jeruzalem-als-heldhaftige-operatie

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  En ik wil, dat Koenders met de hele PvdA, compleet WEGGEVAAGD worden bij de komende verkiezingen! O ja, dat gun ik de schijnliberalen ook, voor de goede orde.

  Like

 4. Harry zegt:

  Hij is dus geen haar beter dan Timmermans .
  De rottigheid zit gewoon in de linkse genen .
  Je ziet ook aan zijn gedrag dat ie zich geweldig belangrijk voelt , hopelijk hoeven we er niet zo lang meer naar te kijken .
  WEG met die linkse rotstralen .

  Like

 5. Sjaak zegt:

  IN NEDERLAND WAARSCHIJNLIJK OOK NIET ANDERS !

  Like

 6. Goed stuk
  Ik heb één keer een schouderklopje gehad van Bert Koenders.
  Ik wou dat ik het ongedaan kon maken.
  Smerige, perverse, idiote, nazistische rotzak.

  Like

 7. Joshua zegt:

  Nog zo’n stuk incompetente geschiedenis vervuiler die mee heult met terroristen.

  Like

 8. vanhetgoor zegt:

  Koenders zal er problemen me krijgen als hij het doorzet. Het is een zekerheid en geen loze voorspelling. Iedereen weet onderhand wel dat ‘Palestijnen’ niet te vertrouwen zijn. Kijk de hele geschiedenis van dat volk maar na. Er deugt niets van. Vanaf 1948 tot nu toe is er alleen maar ellende uit voort gekomen. Als iemand zich er aan verbindt door zijn steun uit te spreken dan zal hij verantwoordelijk worden gehouden voor de daden die door het ‘Palestijnse’ volk worden gepleegd.

  Er valt voldoende aan te merken op Israël, ondanks dat ze voldoende hersens schijnen te hebben woekert dit hele probleem maar door en door. Is het nu niet eens een keer tijd dat voor eens en voor altijd het ‘Palestijnse’ probleem wordt opgelost. Ik pleit niet voor een genocide, maar voor een verplichte scholing van iedereen die zich Palestijn noemt. Het moet iedereen duidelijk worden dat Palestijnen mensen zijn die opportunistisch als ze waren verhuisden naar het in 1948 onafhankelijk geworden Israël in de hoop er beter van te worden, en dat is mislukt, pech gehad!

  Het hele probleem van de vrede en de veiligheid in het Midden Oosten is op te lossen, de eerste stap moet zijn om de islam voor eens en voor altijd uit te schakelen. Dat is eenvoudig omdat de islam gebaseerd is op leugens die eenvoudig kunnen worden weerlegd, een geloof dat stoelt op weerlegde leugens heeft niet zo heel erg veel toekomst meer.

  Zelf zou ik graag vrede brengen in het Midden Oosten, maar dan wil ik wel worden uitgenodigd.

  Like

 9. Tempelier zegt:

  Tja , wat had je dan gedacht PVDA !

  Like

 10. Fred zegt:

  Walgelijke collaborateur. In 1945 wisten ze daar wel beter raad mee.

  Like

 11. johannes zegt:

  xander is geen haar beter dan die zak Koenders,op zijn blog werden mensen geblockt die iets ten nadelen van moslims posten,die honden hater is zelf een smeerlap die alleen iets wil zeggen als het hem genoeg opleverd,onder het mom van geloof leuterd hij aan eenstuk door over de toekomst ,zo als hij dat in z’n zieke geest ziet, nou ik heb e’t gehad met die moslim slijm bal

  Like

 12. U.G. Kempenaer zegt:

  Weer zo’n islamofiele linkse griezel. Genetisch gestoord afval. Vernietigen die rommel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s