Duitsland formeel: Eerst onderhandeld vredesakkoord, pas daarna erkenning ‘Palestina’

Screenshot_1

Intussen timmert Abu Mazen, nom de guerre van PA-president Mahmoud Abbas, gezwind verder aan zijn Judenrein Palestijns luchtkasteel dat nooit gestalte zal krijgen zolang er geen vredesakkoord komt met Israël. Net zolang totdat de Palestijnen eindelijk en onvoorwaardelijk definitief de strijdbijl begraven en hun intense Jodenhaat letterlijk opvreten. Tenslotte: voor wat hoort wat.

(Door: Brabosh)

Hier en daar in sommige landen van de Europese Unie komt zo nu en dan het gezond verstand en de redelijkheid bovendrijven ten aanzien van het Arabisch/Israëlisch conflict. Maar het blijft een rariteit. Bondskanselier Angela Merkel zei gisteren in Berlijn dat Duitsland voorstander blijft van de tweestatenoplossing maar tegelijk dat gefocust moet worden op een onderhandeld vredesakkoord tussen Palestijnen en Israël.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", Duitsland, Israël. Bookmark de permalink .

2 reacties op Duitsland formeel: Eerst onderhandeld vredesakkoord, pas daarna erkenning ‘Palestina’

 1. vanhetgoor zegt:

  Steeds maar weer opnieuw de misverstanden uit het verleden herhalen. Palestina is de oude naam van de joodse staat aan de Middenlandse Zee. Jordanië is de huidige naam van het Arabische gedeelte, Israël is de huidige naam van het joodse gedeelte. Na 1948 werden joden verdreven uit de Arabische landen in het Midden Oosten opgejaags naar Israël. En sinds enige tijd blijven de Arabieren in Israël zeuren over een eigen staat.

  Dat nu Duitslans eist dat er eerst onderhandeld dient te worden voordat Duitsland een nieuwe Arabische staat binnen het grondgebied van Israël zal erkenen is mogelijk een truc, of het is een gotspe. De truc is dat het niet kan, omdat het land al eerder is verdeeld. De gotspe lijkt me overduidelijk. Kortom loze woorden die niets bijdragen in het debat, omdat de echte problemen niet benoemd worden.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  ALZO NOOIT ! WANT MET DE ARABER GEEFT HET NOOIT VREDE !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s