PvdA: slachtoffer en dader moeten kopje thee drinken

Screenshot_63

(Door: Michael van der Galien)

Dit is echt niet te bevatten. Hoe ziek de PvdA is, vraagt u? Nou, wat denk u hiervan?

Bij verschillende strafbare feiten bereik je met het straffen van de dader onvoldoende resultaat, vindt de PvdA. Dader en slachtoffer zouden met elkaar in gesprek moeten gaan om de narigheid ook echt op te lossen, bijvoorbeeld met een overeenkomst over het vergoeden van schade. PvdA-Kamerlid Jeroen Recourt komt deze week met een plan voor ‘herstelbemiddeling’ als onderdeel van het strafrecht.

Een “herstelbemiddeling?” Is dat een grap? Wat een ongelooflijke naïviteit. Dat daders de schade moeten vergoeden is volstrekt logisch, er is geen theekransje voor nodig om tot die conclusie te komen. De rechter kan dat gewoon opleggen et voila, meneer of mevrouw de crimineel heeft niets meer in te brengen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Justitie, Krankzinnigheid, Naïviteit, Nederland, political correctness, PvdA. Bookmark de permalink .

24 reacties op PvdA: slachtoffer en dader moeten kopje thee drinken

  1. koddebeier zegt:

    De PvdA is doodziek !!!! Wat een waanzinnige bende is dat toch geworden.
    Uiteraard heeft het theedrinken heel vel opgelost, we hebben (mede) daardoor enkele honderden jihadisten erbij gekregen. Pappen, nat houden, stroopsmeren, liegen en bedriegen staat hoog in het PvdA vaandel. Walgelijke partij, maar gaat vooral zo door…………naar de ondergang !!

    Like

  2. elisamad2013 zegt:

    De PvdA verzint van alles om zijn positie te redden…DÁT zal ze niet lukken weg ermee!

    Like

  3. Tom Hendrix. zegt:

    Het wordt met de dag, wat met het uur, GEKKER in dit Nederland. Ik voel mij inmiddels VREEMDELING in eigen land. En daar zijn de PvdA, het CDA, de VVD en D66, SCHULD aan. Ik walg momenteel van de politiek.

    Like

  4. bigljohn zegt:

    De achterliggende gedachte is niets anders dan het totaal omvormen van de rechterlijke macht. Dat is een van de hoofddoelen van de linkse politiek. Wat anders te denken van die roekeloze Pool die een opa en een oma plus hun kleinkind met zijn auto doodreed ? Hij kreeg van de rechtbank 120 uur taakstraf ! Misschien als de partijen in hoger beroep gaan, de Pool slechts 25 uur taakstraf krijgt ! In feite zou hij 10 jaar de bak in moeten ! En verder word ons totale leger afgebouwd, en de politie tot een verlengstuk van de Moslims omgevormd. Immers onze criminelen krijgen altijd de zwaarste straffen, maar Moslims worden altijd bijna geheel ontzien. Resumerend; ons land is binnen 10 jaar een hulpeloze prooi voor de Sharia ! Een minderheid van Islamieten zal dan makkelijk in staat zijn Nederland om te vormen tot het Islamitisch Kalifaat der Nederlanden !

    Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @ bigLjohn: 13.25. uur. U zegt: “Ons land is binnen 10 jaar een hulpeloze prooi voor de sharia!”. Inderdaad John. zolang onze eigen NEDERLANDSE VOLK niet in ACTIE komt, en de verraderskliek te Den Haag verjaagt, gaat dat het scenario worden. Te wapen!

      Like

  5. Cathja zegt:

    Ze worden met de dag gekker, die lui van de PvdA! Denken ze nu echt dat slachtoffers er op zitten te wachten om met de daders in gesprek te gaan? Het zal al genoeg moeite kosten om een eventueel trauma te boven te komen. Dan zoek je geen confrontatie met degene die jou iets heeft aangedaan.

    Like

  6. Jade zegt:

    Als de vreselijke wapenwet nou eens wordt aangepast,
    dan kan het slachtoffer de dader met gerust hart overhoop knallen…

    Like

  7. oud-marinier zegt:

    Zou van mijn kant uit als “slachtoffer” zijnde een zeer kort en eenzijdig gesprek worden . Nl. “Wanneer jij vrijkomt / klaar bent met je straf , wacht ik je buiten op en maak ik je af” , probleem opgelost. Lijkt me vrij simpel .

    Like

  8. Tistochwat zegt:

    De tekst past er weliswaar niet bij, maar dit was het eerste waaraan ik moest denken bij het lezen van dat idiote idee:

    Like

  9. Theresa Geissler zegt:

    PvdA: Je kon het altijd al lezen als Partij van de Allochtonen.
    Misschien zouden ze hun naam ook nog kunnen wijzigen in de PvdC. Zou dat wat zijn?
    Eén van beiden: Of ze vrezen, hun allochtone aanhang te verliezen en zoeken nu een nieuwe onder de strafbladhouders, óf ze proberen op deze manier juist, de allochtonen te behóuden.
    Want: wíe vormen in dit land het grootste percentage srafbladhouders oftewel criminelen? Exact!

    Like

  10. Het zou een zegen voor dit land zijn als Pvda eindigt op 0 zetels!Mits ze dan niet allemaal overlopen naar Pechtold,dan komen we van de regen in de drup!

    Like

    • Tistochwat zegt:

      @ Yvonne van Cleef 24 november 2014 om 15:06

      Over pechtold gesproken: als z’n islam-vrienden het kereltje ooit zouden onthoofden, zou er niets aan de hand zijn. Hij zou z’n hoofd niet eens missen want gebruiken doet-ie het tóch niet!

      Like

  11. F ter Weele zegt:

    Ze lijken wel niet goed wijs , de NSB (voorheen Pvda) is mijn inziens nu de weg helemaal kwijt, wat een stelletje armoed zaaiers en mongolen

    Like

  12. Martha N zegt:

    Inderdaad hoe ziek moet je zijn???
    Woorden ontbreken!
    Mensen die hier lezen en reageren, zijn WIJ nu allemaal gek of wat?
    Er komen weer 40.000 vluchtelingen aan, dankzij links gedoe,de EU EN steunpartijen van DIT kabinet.

    De PvdA staat voor zijn woorden en daden, hoewel het ONS vaderland en zijn bevolking kapot maakt. Eigen volk, wat heb je daaraan?
    Eigen volk kleineren we, drukken we in de prut en de ellende, wanneer anderen maar kunnen profiteren. OH wat is de PvdA goed, net zoals de rest van onze regering, D66 voorop.

    De Nederlandse bevolking straft de PvdA af, maar de nieuwe tendens is het ophemelen van D66, die ons Nederland alleen maar verder vol wil stoppen.

    In feite propaganderen al de partijen die VOOR nog MEER zijn, dus VOOR de EU, dat wij, de Nederlanders kunnen verrekken en zoek het maar uit.

    Like

  13. jitskesez zegt:

    Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
    Ach ja. Steeds maar weer in gesprek gaan. Want we zijn te lui en te laf om maatregelen te nemen.

    Like

  14. Ons rechtsysteem is kut.
    Recentelijk heb ik een zaakje verloren,ik moet meer dan 1150€ proceskosten betalen.
    Ik geloof dat die rechter corrupt is,ik weet alleen niet waar hij woont wel dat hij de president-rechter is in almelo.

    Like

  15. Doc zegt:

    eerst kopje thee en daarna dit:

    Like

  16. Jules Vismale zegt:

    Die PVDA is een miezerige partij die schijnbaar nog denkt dat je in deze tijd, als je een klap krijgt je de uitdeler daarvan de andere wang moet toekeren! Nou is er al een soort linkse (vrouwelijke) rechter in Roermond en daar een softe straf toekende aan een Pool die in dronkenschap een half gezin doodreed, door de vader met een stoel werd bekogeld en zij door woedende mensen met de dood wordt bedreigd. En met een dergelijke onrechtvaardige rechter heb ik zeker geen greintje medelijden!
    Stel dat de PVDA bijvoorbeeld in de jaren ’30 bestond en het proces in Düsseldorf bijwoonde tegen Peter Kürten, een levensgevaarlijke psychopaat en een menselijke vampier, dan vraag ik me af of zij er eveneens een voorstander van waren om Kürten een kopje thee te laten drinken met alle slachtoffers die hij met een bijl, schaar, mes en ijzeren staf had aangevallen of probeerde te verkrachten maar dit overleefden! Hadden ze soms met hem gezellig moeten gaan keuvelen of zo en de Vampier van Düsseldorf (hij zou 80 mensen hebben vermoord) vond het veel leuker om voor zijn executie in 1931 met de gevangenis-psychiater in Keulen te gaan praten hoe geweldig hij vond als Kürten, na zijn onthoofding onder de guillotine, zijn bloed nog uit zijn nek kon horen gorgelen! Bovendien dronk Peter Kürten liever bloed en de dag voor zijn terechtstelling witte wijn met een wienerschnitzel met gebakken aardappels als galgen- (of guillotine)maal!
    Laten de geschifte figuren achter dit onzalige theeplan anders toch gewoon, net als de Griekse
    dichter Aeschylus, maar op een zonnig strand in Sicilië gaan zitten en met kaalgeschoren
    hoofden en zo wensen dat er geen lammergier over hen heen vliegt en hun domme koppen
    aanzien voor een rotspartij.
    Ze lopen anders zo het risico dat deze roofvogel daar een schildpad op gooit met het doel het schild van het reptiel te breken maar gewoon hiermee de schedels van die idioten verpletterd!
    Aeschylus was grimmig genoeg juist buiten gaan lopen omdat een orakel voorspelde dat een vallend huis hem zou doden en nou doodde een lammergier hem!
    En als de akelige PVDA nog even zo doorgaat met dit afschuwelijke plan dan zal er ooit
    inderdaad een huis op hen neerstorten, veroorzaakt door miljoenen gefrustreerde moslim-, EU- en correct-linkshatende Nederlanders!

    Like

Plaats een reactie