PVV: “Stop bezuinigingen op het Openbaar Ministerie”

PVV groot

De PVV heeft stevige kritiek op de bezuinigingsmaatregelen van dit kabinet op het Openbaar Ministerie. Ten onrechte werd rond Prinsjesdag gesuggereerd dat dit kabinet samen met de drie oppositiepartijen meer geld wilde uittrekken voor het Openbaar Ministerie. In werkelijkheid gaan de bezuinigen gewoon door.

De PVV vindt dat er juist meer geld naar het Openbaar Ministerie moet om Jihadisten te kunnen vervolgen. PVV-Kamerlid Lilian Helder: “De kans op een terroristische aanslag in Nederland is zeer groot. Het is totaal onverantwoord om nog langer te bezuinigen op de instantie die Jihadisten vervolgt.”

De PVV zal dinsdag tijdens de begrotingsbehandeling van het Ministerie van Veiligheid en Justitie het kabinet oproepen om de kop uit het zand te halen en meer geld uit te trekken voor het Openbaar Ministerie.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

7 reacties op PVV: “Stop bezuinigingen op het Openbaar Ministerie”

  1. koddebeier zegt:

    Het is me even niet duidelijk, waarom moet je iets financieren wat niet functioneert ???
    Trouwens jihadisten vervolgen ?????? Eerst zien dan geloven !!

    Like

    • @koddebeier… ik denk dat zo langzamerhand de ogen van Nederland wel opengaan voor de jihadisten overal in de wereld en dat ze gaan beseffen dat Geert Wilders gelijk heeft!!! Want de veiligheidsdiensten in Nederland en Europa draaien overuren wat betreft die ‘vredelievende’ moslims en dan zeg ik het heel voorzichtig

      Like

  2. wouteenhoorn zegt:

    Wie gelooft dat als ze meer geld krijgen dit gaan besteden aan de bestrijding van IS. Integendeel
    aan processen tegen Wilders en aanhangers.

    Like

  3. bigljohn zegt:

    Die arme Geert Wilders is een roepende in de tweede kamer woestijn ! Die kerel of vrouw die naar hem gaat luisteren moet nog geboren gaan worden. Maar wat Geert niet kan, zal de kiezer in de toekomst wel voor hem doen. PVV stemmen ! Alleen hebben we wel te maken met dat cordon sanitaire waar links telkens mee aankomt, als ze de hete adem van de almaar groeiende PVV in hun nek voelen. Hoe vele jaren gaat het nog duren eer men niet meer om de PVV heen kan. Maar dan is het al te laat voor acties…..

    Like

    • Giny zegt:

      bigljohn

      We moeten eens stoppen over dat cordon sanitaire, de straat op met z’n allen!!!
      Laat de mensen nu eens verstandig zijn en 18 maart met de PS verkiezingen
      massaal op de PVV gaan stemmen om veel zetels in de eerste kamer te krijgen!
      De PVV kan dan heel veel punten waar ze het niet mee eens zijn tegen houden!

      Like

  4. Avidia zegt:

    Geert zal vroeg of laat zegevieren, daar kan niemand omheen, voorstanders en tegenstanders, die laatste zullen de ogen open gaan, kunnen alleen nog maar beamen dat Geert altijd gelijk had.

    Like

Plaats een reactie