Aboutaleb doet een Wildersje

Screenshot_7

Anders dan Job Cohen is Aboutaleb dus niet meer van het kopje thee drinken?

(Door: Michael van der Galien)

“Wil je naar Syrië? Ga.”

De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb doet in het Algemeen Dagblad van vandaag een Wildersje. Wat ik daarmee bedoel is dat hij (potentiële) Syriëgangers wil laten gaan… maar er vervolgens voor wil zorgen dat ze nooit meer terug kunnen keren naar Nederland.

“Voor de mensen die voor zichzelf hebben uitgemaakt: dit is mijn beeld, die houden we niet tegen. Ik wil ze ook niet tegenhouden. Als iemand deze samenleving verdorven vindt, ga! Ga maar. Maar dan is er ook geen weg meer terug. Lever dan je paspoort in en neem het risico dat er bommen op je vallen. In die zin verschil ik echt hartgrondig met de Nederlandse regering van opvatting op dit punt.”

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, islamitische ideologie, Jihad, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

18 reacties op Aboutaleb doet een Wildersje

  1. R.Kroonenberg zegt:

    .
    Daar schiet (voor mij) die Aboutaleb in de roos
    al blijft alert zijn uiteraard geboden
    maar zonder hoop verdwijnt ’n mens onder de zoden
    en blijft er tóch van alles bar en boos !
    .
    verder lezen : http://www.Jasterke.Wordpress.com
    .

    Like

  2. bigljohn zegt:

    Dat een Jood zijn afkomst verloochent, lak heeft aan zijn eigen volk, zijn eigen ruiten ingooit, ja daar horen we wel eens van. Schandalig gewoon ! Voorbeelden zijn Job Cohen, Lodewijk Asher, Gretta Duisenberg, en Arnon Grunberg. Maar een Moslim die de Koran verloochent moet nog geboren worden ! In dat opzicht vertrouw ik geen een Moslim, en dus ook Aboutaleb niet ! Het ene plannetje houden ze ons voor, terwijl ze het andere op termijn willen uitvoeren ! Liegen is Moslims eigen, geheel conform de geschriften van de Koran ! Bovendien is er bij de overheid een totale onwil om het Moslim probleem aan te pakken. De motie Halsema sprak al boekdelen. Sterker nog, de islamisatie van Nederland wordt zelfs volop gestimuleerd ! Voorwaar, een inktzwart toekomstscenario voor Nederland !

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Ja, en dan nog wat, Bigljohn:
      Van der Galiën vraagt zich af:
      “Begrijpt Aboutaleb werkelijk niet, dat deze jongens op termijn aanslagen kunnen plegen in het Westen?”
      Maar wie zegt ons, dat hij dat niet heel goed begrijpt, nog beter dan Wilders of wij?
      Dat dat juist deel uitmaakt van “Het Project?”
      Die jongens naar Syrië, lekker verder geradicaliseerd en opgefokt raken, temeer daar hun paspoort is ingenomen, langs illegale weg weer het land in en aanslagen plegen….En Mijnheer wast zijn handen in onschuld want hij had zogenaamd geen idee dat ze terug zouden komen….
      Maar intussen heeft hij wel twee vliegen in één klap: Syrië-strijders geleverd èn gepleegde aanslagen (waarvan hij donders goed wist, dat dat zou gebeuren, al kan niemand dat dan bewijzen….)
      Het lijkt wat ver gezocht, maar hóu ze in de gaten, juist die zogeheten ‘geïntegreerden!’

      Like

      • danny zegt:

        @ Theresa

        Je zou zomaar eens gelijk kunnen hebben, betreffende de houding van de burgermeester van mijn stad.
        Het is en blijft een moslim en je weet nooit of hij met een dubbele tong spreekt of niet ,dat hij taqiyya toepast om ons te beliegen.

        Like

    • Driek zegt:

      big1john, U heeft helemaal gelijk. Ik geloof er niks van, een Joodse man met een moslim lachend op de foto. Dat kan die meneer Asscher nog wel eens lelijk opbreken. En die Aboutaleb vertrouw ik voor geen meter. die moslims hebben liegen tot kunst verheven. Lees de koran maar. We worden gewoon in de maling genomen.
      Die moslims willen maar één ding: alles onder de wetten van de profeet Mohammed. En die Nederlanders blijven er maar intrappen. Hoe hardleers kun je zijn? Ongelooflijk.

      Like

  3. Harry zegt:

    Aboutaleb kan hier wel gelijk hebben , maar het blijft een moslim .
    Niet te vertrouwen , dus .
    Mogelijk ziet ie de manier van isis niet zitten , maar tracht hij het doel van de islamisering op een meer vreedzame manier te verwezenlijken . Maar dat dat het streven is , staat voor mij als een paal boven water .
    Geboren leugenaars en daarin nog gestimuleerd door de koran !
    Trap er niet in !

    Like

  4. Frans Brassens zegt:

    Ieder met kennis van zaken zal het volgende beamen (ik trap maar even een wijd openstaande deur in): Een moslim MÁG en KÁN je NOOIT vertrouwen.
    Om een heel simpele reden zoals we weten of kunnen weten.

    Wie het moslim zijn, de koran, niet óverduidelijk heeft afgezworen valt nog altijd – helaas voor hem of haar ‘op straffe van’ als men dat wél zou doen..- onder de regels van dat bekende haatboek met moordinstructies.
    In dat abjecte boek, érger dan ‘Mein Kampf’, staat héél klip en klaar beschreven dat een moslim MOET liegen en bedriegen als dat in het voordeel is van de islam.
    Taqiyya is een MUST!

    Daarom zal er áltijd twijfel móeten zijn aan de bedoelingen van wélke islamiet dan ook, praktiserend of niet.
    Aboutaleb, een Marokkaan met de twéé loyaliteiten, die logischerwijs op keuzemomenten daarin áltijd één ervan zal móeten verraden, iemand dus met twee gezichten, iemand dus van wie je van alles kunt verwachten, iemand dus van wie je nooit zeker kunt zijn, vertrouw ik voor geen millimeter.

    Like

  5. Joannes den Hollander zegt:

    Hier steekt meer achter, ik vertrouw die Aboutaleb niet.

    Like

  6. theoprinse zegt:

    Grijze Wolven Turkije steunt(de) heimelijk ISIS en trained voorlopig hun aartsvijand de Koerdische Peshmerga.
    80 % Turkse bontkraag jongeren zien ISIS als helden.
    Marokkanen zien zogenaamd niets in ISIS maar wel zijn zij massaal voor islam en tegen Nederland.
    Praktiserend moslim en zoon van een imam Ahmed Aboutalleb zegt – onder druk van Joost Eerdmans cs – dat ISIS aanhangers uit Nederland moeten vertrekken en nooit meer mogen terugkomen.
    Aboutalleb is een taqiyya PvdAer die Nederland multicultureel komt verzieken. Socialist Aboutaleb en alle Marokkanen donderen beter zelf op naar Marokko !
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Grijze_Wolven

    Like

  7. windwens zegt:

    Aboutaleb die gewoon in Rotterdam de Turken in Feyenoord een hele tijd de gang heeft laten gaan onder de vlag van de PvdA tot er zaken uitlekte naar de media etc. Deze kwal moeten we dan geloven en denken dat hij het zo goed met ons meent huichelaar eerste klas Cohen is de eerste die de kogel van hem krijg als de mogelijkheid zich voordoet. Want elke Jood moet gewoon dood volgens de Koran en hij is er nog steeds content mee.

    Like

  8. Wachteres zegt:

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Ahmed_Aboutaleb

    Ik las trouwens iets op wikipedia wat interessant is:

    “Aboutaleb had al langere tijd interesse in een politieke functie, in 2002 probeerde hij via de LPF een politieke functie te verwerven.[3] Zijn sollicitatie bij de LPF liep op niets uit. Hij sloot zich een jaar later aan bij de PvdA, in 2004 werd Aboutaleb namens de PvdA wethouder in Amsterdam als opvolger van Rob Oudkerk. Totdat hij als wethouder de politiek in ging, was hij als ambtenaar in dienst van de gemeente Amsterdam”.

    Sollicitatie bij de LPF; toen ik het artikel van Michael las, dacht ik: “nou nou, is de PVV niets voor Aboutaleb?” Min of meer ironisch eigenlijk….

    Like

    • danny zegt:

      Dit zei Aboutaleb over Pim Fortuyn in 2002:

      Dat heb ik mijn huidige burgermeester nooit vergeven!
      Duidelijk een wolf in schaapskleren die niet te vertrouwen is.
      Een moslim blijft een moslim,
      dus nooit te vertrouwen.
      Wanneer dringt dat nu eens bij de meeste mensen door? vooral bij die sujetten in Den Haag.

      Like

      • Tom Hendrix. zegt:

        @ danny: 08.25. uur. Inderdaad deze Aboutaleb, is een WOLF IN SCHAAPSKLEDEREN. Een moslim LIEGT en VERDRAAIT altijd alles! En let op, deze Aboutaleb, is BLIJ als Fortuyn uitgeschakeld zou worden. Deze MOSLIM is een NAZI, van de NAZI-ISLAM.

        Like

  9. Kraftavilqa zegt:

    Er is misschien een simpeler oplossing: wil je naar isisstan prima maar dan sturen we je daarheen in een bodybag. Dan komen ze zeker niet terug en kunnen ze ook daar niemand het leven zuur maken.

    Like

Plaats een reactie