Overheid laat radicale moslims bepalen wie wat mag zeggen

Screenshot_6

Imam Yassin Elforkani nam ferm stelling tegen islamitisch terrorisme

(Door: Afshin Ellian)

Na bedreigingen van radicale geloofsgenoten besloot een kritische imam te stoppen met preken. Waarom treden politie en justitie niet harder op? Tijd voor een ophokplicht van Jihadisten.

Het Nederlandse contra-terrorisme heeft zijn eerste grote nederlaag geleden in het tijdperk van Islamitische Staat. Dagblad Trouw meldde dat de Amsterdamse jongerenimam Yassin Elforkani tijdelijk is gestopt met preken.

Dat doet hij, omdat hij wordt bedreigd door extremistische geloofsgenoten. Daarvoor zijn er kennelijk ook nog concrete aanwijzingen. Elforkani is woordvoerder van het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO)en wordt al geruime tijd bedreigd.

Lees verder>>>
(Martien Pennings)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Overheid laat radicale moslims bepalen wie wat mag zeggen

 1. Aegolius cs zegt:

  >>Na bedreigingen van radicale geloofsgenoten besloot een kritische imam te stoppen met preken. Waarom treden politie en justitie niet harder op? Tijd voor een ophokplicht van Jihadisten.<<

  Mooi geschreven door onze strafrecht professor. Edoch ontbreekt zijn wetgevend juridisch advies aan de Kamers inzake wetgeving in dezen. Ophokken? Leuk gevonden en snel geschreven……. Meer kwaliteit van hem alsook Elsevier had ik verwacht.

  In teveel schrifturen van zijn hand houdt hij zich op de achtergrond wat werkelijk speelt in zijn professionele geestelijke uitrusting.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Niet het preekverbod moet er komen, maar een ophokplicht voor de jihadisten ! ?
  ————————————————————————————————————
  JE BEDOELT ZEKER EEN OPROTPLICHT !
  DEZE GEITENNEUKERS OOK NOG MET HET
  NEDERLANDSE BELASTINGGELD BEHERBERGEN
  MET HALAL-VRETEN EN EEN FLATSCREEN TV tje ?
  IK WEET NOG WAT VEEL BETER IS !
  SODEMIETER ZE ER MAAR ALLEMAAL ERUIT !

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  En zo gaat de ISLAMISERING van Nederland gestaag door!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  We moeten geen een Moslim vertrouwen, ook de zogenaamde gematigde niet. Want de gematigde Moslim heeft net zoveel bestaansrecht als er ooit een gematigde Nazi bestond. Als puntje bij paaltje komt scharen de gelederen zich aaneen tot EEN blok. De bewijzen zijn daar. Driekwart van alle Islamieten die in Nederland aanwezig zijn is voorstander van de Jihad. Ook Turken, al ontkennen ze dat in alle toonaarden ! Immers; het liegen is de Moslim eigen ! Het gaat er de Islamieten er alleen maar om, dat door hun gevlei de gemoederen bedaard worden en Nederland in slaap gehouden blijft. Met als resultaat, nog meer import van Islamieten, en nog meer Jihadisten die in Syrie een opleiding krijgen tot beroeps killer. De export en terugkeer van Europese Jihadisten begint werkelijk de spuigaten uit te lopen. Het ISIS leger is geen tijdverschijnsel, maar een reeel gevaar voor de wereldvrede, zoals de WA mannen dat ook waren in het vooroorlogse Duitsland. Van wat ge-uniformeerde groepen Hitler aanhangers die met houten nep geweren door de Duitse straten marcheerden, groeide dit verschijnsel uit tot een leger van 8 miljoen Duitse soldaten. Nu zijn er ongeveer 35000 man aan ISIS troepen, maar dit aantal kan in enkele jaren tijd makkelijk oplopen tot 100.000 man. Hun aspiraties om Madrid in te nemen voor 2020 dient men dan ook uiterst serieus te nemen, en te bezien in het licht om daarna geheel Europa aan te pakken !

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Daar schiet (voor mij) die Aboutaleb in de roos
  al blijft alertheid uiteraard geboden
  maar zonder hoop verdwijnt ’n mens onder de zoden
  en blijft er tóch van alles bar en boos !
  .
  verder lezen… http://www.Jasterke.Wordpress.com
  .

  Like

  • wouteenhoorn zegt:

   Ik hoop niks meer, ik geloof niks meer en verwacht een slechte toekomst voor mijn nazaten. Ons staat alleen ellende te wachten. Alleen een echte revolutie, maar wie begint, kan ons redden maar dan moet er heel veel veranderen in de geest van de mensen. Alleen op papier schreeuwen helpt echt niet meer. De elite heeft schijt aan ons. Maar ja we hebben een auto, zonnepanelen en wat weet ik nog meer.

   Like

 6. windwens zegt:

  Deze zelfde imam kwal vond dat er wat moest gebeuren omdat de terreur en onderwereld Marokkaantjes worden geliquideerd in Amsterdam en ze nog zo jong zijn. Nederlanders moest daar bij helpen om dit te voorkomen de jongetjes moest verteld worden dat in de dope handel gaan ook risico’s met zich mee draagt een schot in de kop bijvoorbeeld. Korter gezegd ook deze kwal is niet te vertrouwen gelijk geen enkele moslim, hij weet ook wat er in dat haat boek staat en als je dat dan ook nog een predict ben je gewoon voor IS en voor het uitroeien van alles wat niet moslim is basta

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s