Fuck you Erdoğan. Wij zijn geen racisten, maar door rotzakken zoals jij worden we het wel!

Screenshot_43

(Door: Erik60)

Het wordt hier steeds gekker en gekker in Nederland. Wie nu nog durft ontkennen dat de islam niet aan een opmars bezig is in Nederland is niet gek, maar knettergek. Kijk nog maar eens naar sultan Erdoğan van Turkije. Meneer bemoeit zich met het intern beleid van Nederland, terwijl zijn eigen land een chaos is geworden onder zijn beleid. Journalisten worden vervolgd en vermoord, vrouwen onderdrukt en als dom weggezet, christenen zijn hun leven niet meer zeker en hij heeft een waanzinnige haat tegen al wat niet islamitisch en westers is. 

Moslims hebben Amerika ontdekt, de aarde is rond, vrouwen zijn dom en het Westen is derde lachende in het conflict tussen moslims. De man wordt steeds gekker en gekker. Het lijkt wel of hij volledig de weg kwijt is. Nu verwijt hij alle Nederlanders racisten te zijn. En wat ik nog kwalijker vind, is het gedrag van onze regering. Zij stond erbij, keek er naar en zag dat het goed was. Dit kabinet onder leiding van rubberen Robby (Mark Rutte) heeft geen enkele ruggengraat. Zij laat voor de zoveelste keer de Nederlandse bevolking in de steek. Een externe regering maakt zeventien miljoen inwoners van een democratisch land uit voor racisten. Dit kan alleen in Nederland, omdat ons kabinet een kabinet is van zwakzinnigen, dat bang is van alles wat naar islam en vreemdelingen ruikt. Dank u, Mark Rutte, om ons zo te laten beledigen. U bent als een premier van een democratisch land plat op uw buik gegaan voor een dictator. Een schande!

De Telegraaf kopt dat Mark Rutte een slappe hap is. Gedeeltelijk is dat waar, maar Mark Rutte is gewoon een lafaard die zijn postje met alle middelen wil behouden. Hij wil de rit uitzitten om zo een goedbetaalde baan te bemachtigen bij de Europese Unie of misschien wel bij Shell? Dit kabinet is het niet meer waard om in naam van alle Nederlanders te spreken. Dit kabinet brengt ons niet alleen schaamte, maar ook armoede met haar zwakzinnig asielbeleid. Ik heb het al meerdere malen geschreven. Nederland, en eigenlijk heel Europa, gaat ten onder aan het laffe linkse beleid van pappen en nathouden. Het open grenzen-beleid van Europa is een democratie onwaardig. De Nederlandse en Europese regeringen doen gewoon waar ze zin in hebben zonder te luisteren naar het volk. Dit is puur dictatoriaal gedrag en een rechtstaat onwaardig. Een democratisch verkozen regering moet naar het volk luisteren en niet naar een kleine gekke minderheid goedmenschen dat zichzelf haat en naar een heel kleine groep elite die zich ten koste van het zwakzinnige asielbeleid verrijkt.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in lafheid, landverraad, Nederland, Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

32 reacties op Fuck you Erdoğan. Wij zijn geen racisten, maar door rotzakken zoals jij worden we het wel!

 1. Jantje Beton zegt:

  De racist staat naast hem

  Like

  • Sjaak zegt:

   Kobane wordt vanuit de Turkeie aangegrepen door de ISIS !
   De vieze stinkende gezagshebbers ontkennen dit natuurlijk !
   De ISIS loopt de Turkeie in en uit en de smerige Erdo(waan)
   staat op de zide van de ISIS om de Koerden achterbaks het
   mes in de rug te steken ! Hieronder het beweis dat de ISIS
   vrolijk met de tram door Istanboel hun rondjes draaien !

   Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Erik60, een goed verhaal en helemaal waar!!!

  Like

 3. elisamad2013 zegt:

  Helaas wordt er geen onderscheid gemaakt tussen racisme en anti-kolonialisme. Als blijkt dat bepaalde groepen zich hier,in Nederland,. zelf hebben uitgenodigd, profiteren van onze sociale zekerheid maw : ze laten de autochtone bevolking voor zich werken dan is dat kolonialisme in pure vorm….en daar ben ik tegen. Als bovendien mensen zich onuitgenodigd in ons land vestigen en dan de lokale cultuur verwerpen, zich crimineel gedragen tov de oorspronkelijke bewoners en door de godsdienst die ze hebben ze zich superieur vinden, zich kleden zoals in het land van herkomst, daar op vakantie cq verlof gaan in militaire dienst gaan,, trouwen met iemand van daar dan wordt mijn anti-koloniale visie alleen versterkt. En dan kom ik bovendien tot de conclusie dat ze geen inwoner van Nederland meer mogen zijn en verplicht terug moeten keren naar het land van herkomst!

  Like

  • Guus D zegt:

   Ik las in een reactie ergens op een Duitse blog ongeveer het volgende (kan het niet meer terug vinden):
   Asiel-moeder en -zoon:
   Mammie, wat betekent democratie en discriminatie?
   Wel mijn zoon, dat wij hier gratis kunnen wonen en eten, tv, wifi en handy hebben, en alles méér dan bijvoorbeeld de gepensioneerden hier in dit land, heet democratie.
   Ja maar mammie, worden die mensen dan niet boos?
   Jawel en dat heet we dan racisme.

   Like

  • windwens zegt:

   Volkomen met je eens we zijn een watjes volk aan het worden en men laat het gewoon gebeuren ook. Moet je als Nederlander eens in de bijstand belanden dan wordt er gevraagd of je te lui bent om te werken, zouden ze dat lef ook hebben dit aan een Turk te vragen.

   Like

 4. Driek zegt:

  Mooi geschreven, meneer Erik, en zoals altijd staat die onnozele Rutte er weer lachend bij. Ik vraag mij wel eens af of die man wel helemaal goed snik is. Altijd maar onnozele lachen van die man, en om niks, want er valt helemaal niks meer te lachen. Het is een droeve puinhoop. Het is eerder om te huilen. En dat doen inmiddels veel Nederlandse burgers ook, vooral oude mannen en vrouwen, die niet verzorgd worden, omdat daar geen geld voor is, dat moeten de buren maar doen. En zo’n Mark Rutte staat lachend met die imbeciele volgeling van Mohammed, die dictator Erdogan, op de foto. En maar lachen, ik zou die man wel een stoot voor z’n kanis willen geven.

  Like

 5. hans zegt:

  Het is heel simpel, Erdogan is zelf een racist.

  Like

 6. Helemaal mee eens!Derhalve:deze regering moeten we een handje helpen om de pijp aan Maarten te geven!

  Like

 7. windwens zegt:

  Erik 60 goed stuk leg de vinger op de zere plek

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Erik60, het is de waarheid wat U zegt. En deze vuile ellendeling RUTTE(VVD) zal het “worst zijn”, wat er de NEDERLANDSE bevolking wordt aangedaan. Trouwens het zooitje van PvdA,CDA,VVD en D66 hebben ONS al in 1975 VERRADEN, en wel om de belangen van BILDERBERG, de OLIECONCERNS en hun BAANTJESMACHINE. Ik walg compleet van de huidige politiek. Uiteraard uitgezonderd de PVV!

  Like

 9. Joost Visser zegt:

  Een volk krijgt de regering die het verdient, toch?

  Dit murwgeslagen volk (goed gedaan eu, nog even doorzetten en de doelstelling is gehaald) is bang en moe en de weg kwijt, want wat je ook kiest met coalities krijg je niet wat je hebt gestemd.

  Ik was geschokt een twee jaar geleden toen een familielid mij in vertrouwen nam dat hij het niet meer zag zitten. Angst voor de toekomst. ‘ Jij, die meer dan een ton per jaar verdient?!

  Leg het je even uit.

  euro 120.000 bruto
  af:
  – inhoudingen belastingen 60.000

  netto ongeveer 5.000 per maand

  af: hypotheek 1.250 (groot huis natuurlijk, onder wáter, eigenlijk gezonken)
  verzekeringen 500
  auto 500
  wáter/gas/electra 300
  overige vaste lasten 300 (kabel, contributies, kunnen minder, maar dan gaan kinderen niet meer op sport en andere activiteiten)
  alimentatie 1.000 (eigen beslissing, maar het is een feit voor hem)
  Totaal 3.850

  Over voor eten, drinken, etc. 1.250

  Nu, twee jaar verder zal het er niet beter op geworden zijn.

  Zo maar iemand die op het oog niet stuk kan.

  Doedt iets met computers. Stemde (natuurlijk) vvd en nu d66. Heb hem alles uitgelegd dat met d66 hij over een aantal jaren zeker weet dat zijn salaris onvoldoende zal zijn om een biefstukje te kopen. Geloofd Pechtold meer dan mij.

  Hoeveel zijn er van deze mensen in Nederland die 60 tot 80 uur in de week werken en gewoon moe zijn omdat hun inspanningen financieel weggesluisd worden. Hun situatie is door eigen beslissingen ontstaan, maar met het idee dat het goed was. Deze mensen zitten nu vast en kunnen eigenlijk hun eigen toekomst niet meer bepalen.

  Er zijn bijstandtrekkers die een 2.000 euro, met alle toeslagen en subsidies hebben en in een huurhuis wonen van 450 euro. Alimentatie kunnen ze niet betalen, want te weinig inkomen. Ook het artikel van de belgische imam met zijn 16 kinderen die een 10.000 euro per maand heeft, staat in schril contrast met situaties als bovenstaand.

  Opmerkingen als ´eigen schuld, dikke bult´ is te gemakkelijk.

  Like

 10. JCC zegt:

  Zal die gore smeerlap Mark Rutte ook nog lachen als zijn hoofd een strop ingaat en The Day of the Rope voor hem is aangebroken?

  Like

 11. Een Patriot zegt:

  En Turkije wil ook graag een helpende rol spelen bij de integratie problemen van Nederland.
  De xslamisering van de eu gaat hen schijnbaar niet snel genoeg.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23392035/__Turkije_wil_rol_bij_integratie__.html

  Like

  • Turkije heeft niks te willen!Erdogan verbiedt moslims te integreren;laat hij ze dan maar terug nemen.Kijken of hij nog zo’n grote bek heeft als hij ze allemaal mag onderhouden en er geen geld meer van hier naar daar stroomt!En nee,wij willen geen moslims,gezien de slechte ervaringen!Nou en?

   Like

 12. Tempelier zegt:

  Toch weer leuk geprobeerd van erdogan om zijn islamitische maten op te zetten tegen het Nederlandse volk. want wat is er nou meer bindend dan het woord racisme en de slachtofferrol, geheel conform de moslimbroederschap en naar voorbeeld van mohammed.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Turkije wil rol bij integratie

   ANKARA –
   Turkije wil wel degelijk een rol spelen bij het integratiebeleid in Nederland en andere Europese landen.
   De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Cavusoglu.
   Dat zegt de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Cavusoglu tegen de NOS.
   ‘Logisch’
   Cavusoglu benadrukt dat Turkije zich niet wil opdringen, maar dat de zaken van Turkse Nederlanders ook Turkije aan het hart gaan. “Als de Turken die in Nederland wonen zoveel aanvallen over zich heen krijgen, dan is het heel logisch dat wij daar gevoelig voor zijn. Het is onjuist om te denken dat Turkije geen band zou hebben met de Turken in Europa.”
   De Turkse minister noemt de integratie in Europa mislukt. “Dat de integratiepolitiek in Europa niet werkt, geven partijen in Europa zelfs toe. Bij integratie moet er samenwerking zijn tussen de landen waar mensen vandaan komen en waar ze nu wonen,” zegt hij.
   Racistisch
   Cavusoglu zei verder dat hij Nederland niet racistisch vindt. “Maar er zijn racistische stromingen. Kijk maar naar de uitslag van de Europese verkiezingen,” aldus de minister. Turkije maakt zich daar zorgen over.
   ——————————————————————————————————————-
   EN NU MAAR HOPEN DAT ALLE GEITENNEUKERS UIT RACISTISCH
   NEDERLAND OPDONDEREN ! DAN HEBBEN WE OOK METEEN 80%
   KRIMINELEN UIT HET LAND ! ISLAM ZOOITJE OPGEROT !

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Sjaak: 21.03. uur, op 30/11. Inderdaad Sjaak, laat ze zo spoedig mogelijk hun koffers pakken, en vertrekken. De Turken net zo goed als de Marokkanen en iedere andere moslim. Auf niemals wiedersehen, wat mij betreft!

    Like

 13. Harry zegt:

  Turkije heeft een demografisch probleem. De bevolkingsgroei blijft achter bij de economische groei. Turkse vrouwen nemen te weinig kinderen. Daarom Erdogans pleidooi voor drie kinderen voor elke moeder. Als de bevolkingsgroei achter blijft, dan zijn in de toekomst in Turkije te weinig turkse arbeiders en heeft het land arbeidsimmigranten nodig. Het scenario van het multi-culti-policolour West-Europa is een schrikbeeld voor Turkije.
  De turkse nationalistische organisaties willen Turkije verzekeren van een toekomst met loyale turken met de echte turkse nationale identiteit. Zodat zij uit West-Europa makkelijker kunnen remigreren naar Turkije.
  Daarvoor hoeven de turken ons nederlanders niet voor racist uit te maken. Als zij jonge turkse gezinnen een terugkeerpremie in het vooruitzicht stelt, zijn voor Nederland en Turkije een hoop toekomstige problemen bij voorbaat opgelost.
  Turksfruit heeft vele kleuren en smaken. Turken worden door de nationalisten één smaak Turksfruit voorgehouden. De overige smaken zijn een belediging voor de turkse nationale identiteit. Wat rest is een grijze turk.

  Like

 14. JCC zegt:

  Nederland heeft een veel groter demografisch probleem. En door het maar blijven binnenhalen van moslimhorden wordt het er niet beter op. Onmiddelijk dicht die grenzen!

  Like

 15. maria zegt:

  wat heeft de Nederlander verkeerd gedaan?

  Waarom worden wij zo verraden door ons eigen politiek Den Haag ?

  Like

 16. Joshua zegt:

  Erdogan is een hersenloze imbeciel, hij weet niet wat racisme inhoud.
  Door deze imbecielen krijgen steeds meer mensen de neiging dat alles wat islam is te verafschuwen.
  Zij bewijzen dat de islam een mens onterende rot bende is.
  Alleen onze fijne onbenullen , liegende , stelende stinkende hufter overheid kijkt lachend de andere kant op.

  Like

 17. Lisa zegt:

  Zolang wij Nederlanders alleen maar blijven klagen en niets doen is het onze eigen schuld niemand doet er echt iets mee punt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s