Christelijke hypocrisie

Screenshot_23

“Terwijl christenen worden afgeslacht in Syrië en Irak houdt de Wereldraad van Kerken een conferentie tegen. . . Israël!”

Door:
Hillel Neuer

h/t Robert Kern

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Christendom, Hypocrisie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, meningsdictatuur, political correctness, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

30 reacties op Christelijke hypocrisie

 1. zrast zegt:

  Wie vertegen woordigd deze club eigenlijk, mij in ieder geval niet. Ik ben ook christen en sta vierkant achter Israël, mijn baas is ook een Jood (Jezus Christus). Het heil is uit de Joden.
  Ik las dat die paus had ‘gebeden’ samen met een imam in een moskee. Tot wie? God? alla? Mickey mouse?, ze zijn helemaal de weg kwijt.

  Like

 2. D.DAY zegt:

  In de islam-landen hebben de Christenen geen leven. Maar daar hoor je de christelijke organisaties amper iets over verkondigen. Maar zij zijn wel zo ‘flink’ om in actie te komen tegen de enige echte democratie in het Midden-Oosten. Wat een laf zooitje!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wat kun je vandaag de dag nog verstaan onder ‘christenen’? Ik ben christelijk en sta pal achter Israël, en dat geldt ook voor de gemeente waartoe ik behoor.
  Mensen die zich christen noemen en naar een conferentie gaan waar men (zeer) kritisch staat tegenover Israël, zouden eens bij zichzelf moeten onderzoeken waar hun kritiek op dit land vandaan komt.
  Laten ze hun houding tegenover Israël eens toetsen wat over dit land in de Bijbel geschreven staat. Misschien ontdekken ze dat ze hun mening zouden moeten bijstellen.

  Like

  • Willie zegt:

   @ Cathja : ”Misschien ontdekken ze dat ze hun mening zouden moeten bijstellen.”
   Wel meid , dat is juist MAAR : dan zouden die verstand moeten hebben ,en dat ontbreekt dus juist bij die zombie-idioten

   Like

 4. johannes zegt:

  Zrast tja die paus ,raar kereltje ,en de wereld raad van kerken? de naam zegt al genoeg lijkt mij ,
  en dan tegen Israel? jij weet hoe dat uiteindelijk met ze afloopt,wie oplet ziet dat het grote plan steets verder vorderd,let maar eens op de landen die zich tegen Israel uitspreken.

  Like

 5. Crusader zegt:

  Ik ben ook christen, en het doet me pijn om te zien en horen hoe al die nepchristenen ik noem ze liever ”gristenen” want ze zijn de naam christen niet eens waard, onze religie verloochenen en verraden aan Satan alias Islam. En over die paus ben ik al helemaal niet te spreken, wat een randdebiel. En dat noemt zich dan ”plaatsvervanger” van Jezus? Hij pleegt hoogverraad aan Jezus. Weg met die geestelijk gestoorde! Tijd dat de RKK zich weer aansluit bij de oorspronkelijke katholieke kerk; de Oud-Katholieke ofwel Orthodoxe kerk, en zich ontdoet van die Pipo de Clown in het Vaticaan.
  Israël is Gods uitverkoren land, elke christen dient Israël te eren, beschermen, verdedigen. En wat doet de meerderheid? Hoogverraad plegen! Bah bah bah!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Crusader: 23.21. uur, op 01/12. Ik onderschrijf volledig uw reactie. Ook ik als twijfelende en zoekende Christen, sta pal achter Israël, en onze Joodse “oudere broeders en zusters”. Schande, driewerf schande! En een paus die nota bene een gruwelboek kust.

   Like

   • Driek zegt:

    Beste meneer Hendrix, waarom bent u ‘een twijfelende en zoekende christen?’ U ben christen of u bent het niet. En u moet gewoon dat hele katholieke gedoe gewoon in het riool vegen, daar moet u niet eens een gedachte aan verspillen.
    Want denk aan de woorden van Paulus, Galaten 5,9: “Een weinig zuurdeeg maakt het hele deeg zuur”. Een paus die de koran kust, kom nou, ik acht u wijzer.

    Like

  • Joshua zegt:

   Deze druiloor/leugenaar weet niet dat de Heilige Geest de enige plaats vervanger is.

   Like

 6. Assyrier/syrier zegt:

  ziek,en ziek en een en al verrot.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  https://ejbron.wordpress.com/2014/03/21/een-vlammend-protest-tegen-een-tegengeluid-van-de-kerken/

  In maart van dit jaar heb ik dit protest al geschreven. Helaas …. er is nog niets veranderd!

  Like

  • Ahava zegt:

   nog eens nagelezen, dat uitmuntende artikel van je, Wachteres! We staan als laatste der christelijke Mohikanen nu eenmaal machteloos tegenover het ‘morele geweld’ van onze ‘tegenstanders’, die tot in ons bed zijn doorgedrongen (of andersom). Als ik dit soort wandaden van de paus, of wie dan ook maar, voorzichtig aan de kaak stel, word ik zelfs in intieme kringen aangekeken alsof ik van een andere planeet kom. Ik pas, kan er niet meer tegen dat zelfs zich intelligent beschouwende mensen het nog durven opnemen voor de Troje-immigranten en hun binnenhalers. “Ik zoek alleen nog maar mijn gelijk bij medestanders”, heet het dan, als ik Bron en dergelijke nieuwsbronnen lees. NOS: NOoit meer.

   Like

  • Vederso zegt:

   Goed gedaan. Ik denk dat het nu voor mij ook zo langzamerhand tijd wordt afscheid te gaan nemen van deze club. Met @ Tom zeg ik: Je gaat je er voor schamen.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Wachteres 2/12 om 6:20 uur

   Om de een of andere reden heb ik uw artikel van 21 maart dit jaar gemist, maar kon het nu dus toch nog lezen.
   Ik ben het volledig met u eens.
   Bedankt dat u de link nog een keer heeft geplaatst!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Wachteres: 06.20. uur. Ook ik heb het artikel goed gelezen. Ik kan wel janken, wat er na 2000 jaren met het Christendom gebeurt. Ik ben er echt kapot van, Wachteres!

   Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  @ Wachteres: 06.20. uur. Inderdaad Wachteres. Het is zelfs dus nog erger geworden!

  Like

 9. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Christenen die zich inzetten voor en met terroristen, die neerbuigen met Islamieten voor hun afgod, die samenheulen met de Islam en de Islam helpen misdaden tegen de mensheid te plegen; Christenen zoals de Paus en de leiders van de PKN — dat zijn helemaal geen Christenen. Ze misbruiken de Naam voor hun eigen lust en macht. Ze moeten maar eens bedenken, er staat grote straf op de Naam van God ijdel gebruiken. Als je jezelf Christen noemt doe dan wat God zegt, als je met de Satan gaat samenwerken en moordenaars gaat steunen en kussen hoor je er duidelijk NIET bij en ontkent God en Gebod.

  Like

 10. wouteenhoorn zegt:

  Ik ben dus totaal ongelovig en daar word ik steeds vrolijker van. Dat wil niet zeggen dat ik een ander zijn geloof niet gun daarvoor dank ik mijn ouders.

  Like

 11. Dokus zegt:

  Dit is het failliet van het Christendom. 2000 jaar is het evangelie over de wereld gegaan maar door dit instituut wordt het christendom versneld afgebroken. Juist nu het om Palestijnen gaat, die het Bijbelse hartland Judea en Samaria verzieken. Maar troost u God is zelf opgestaan om zich over Sion te ontfermen. Sinds 1948 houdt God zich volop bezig met zijn land. Als er een Bijbelse profetie vervuld wordt staat de hele wereld (met notabe de wereld raad voor kerken voorop) op de achterste benen om moord en brand te schreeuwen. Geprofiteerd is dat Israël alleen komt te staan ( Bileam) (Amerika laat israel vallen) maar Israël zal overwinnen. Ook met een “conferentie” van dit groepje God volvoert zijn Grote HEILSPLAN met dit land ( israel) en dit volk. Daar heeft Hij de Wereldraad voor kerken niet voor nodig.

  Like

 12. alidas1 zegt:

  De kop van de paus gaat er ook het eerst af van al die gelovigendie zo blij zijn met de islam

  Like

 13. Conclusie:kerken en -leiders deugen niet!

  Like

 14. Tom Hendrix. zegt:

  @ Driek 10.44. uur. Beste meneer Driek, wat ik hiermee beoog, is dat een Christen bescheidenheid past. Het zoeken en twijfelen bij mij heeft te maken, met respect voor anderen die niet geloven, en vaak nog een “beter mens”, zijn dan ik. Ik besef mijn kleinheid en mijn onmacht. En Driek absolute waarheden hebben helaas vaak geleid tot godsdienstoorlogen en heksenverbrandingen.

  Like

 15. Tom Hendrix. zegt:

  @Driek: 10.44. uur. Ter verduidelijking Driek, ik heb helemaal niets met de Paus!

  Like

  • Driek zegt:

   Tom Hendrix. zegt: Ter verduidelijking Driek, ik heb helemaal niets met de Paus!

   Beste meneer Hendrix, maakt u zich maar niet ongerust, ik weet al heel lang dat u niet van “het houtje”bent.

   Like

 16. johannes zegt:

  Wachteres niks veranderd ? nee dat denk ik ook niet maar ga wel door met schrijven,je doet het geweldig,en ondersteund er velen mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s