Abbas schrijft over complot van nazi´s en zionisten

Screenshot_36

De “Palestijnse president” Mahmoud Abbas

(Vertaling: E.J. Bron)

De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft in 1982 in Moskou een proefschrift geschreven, waarin hij niet alleen de moord op zes miljoen Joden door de nationaalsocialisten en het bestaan van de gaskamers betwijfelt. Hij gaat nog een stap verder en beschuldigt de zionistische beweging er van om in het geheim met de nazi´s gecollaboreerd en de genocide op de Europese Joden voor haar eigen doelen zelfs nog ondersteund te hebben.

In het jaar 2011 verscheen een nieuw, op dit proefschrift gebaseerd, boek van Abbas met de titel: “De andere kant: de geheime relatie tussen nazi´s en zionisten”.

Op zijn constant geactualiseerde en zeer gebruiksvriendelijk vormgegeven officiële website maakt Abbas op dit moment reclame voor het boek. Diegenen, die het boek niet in de boekwinkels van Ramallah willen kopen, kunnen het heel comfortabel pagina voor pagina online lezen – echter alleen in het Arabisch.

In het boek van Abbas staat bijvoorbeeld: “De zionistische beweging gaf geen enkele ondersteuning, zij het financieel of op andere wijze, aan de slachtoffers van de nazi´s en ze gaf ook aan niemand anders toestemming om hen welke hulp dan ook te bieden. De zionistische beweging hield informatie achter die haar vanachter de gettomuren en de concentratiekampen bereikten, informatie die wellicht aan het licht zou hebben gebracht wat er werkelijk gebeurd is.”

Volgens Abbas hebben in de Tweede Wereldoorlog de topmensen van de zionistische beweging een bondgenootschap gesloten met het leiderschap van de nationaalsocialisten. Maar waarom zouden zij dat hebben moeten doen?

Abbas is van mening dat het zionisme voor de Tweede Wereldoorlog niet veel aanhangers in de wereld had. Hij schrijft bijvoorbeeld: “De Joden in Europa in het algemeen en de Joden in Oost-Europa in het bijzonder hebben het zionisme niet aangenomen en geloven er ook niet in.”

Dr. Eddy Cohen, een wetenschappelijk medewerker aan het onderzoeksinstituut voor internationale media aan de Israëlische Bar-Ilan-universiteit, heeft zich diepgaand met het thema beziggehouden.

“Als je het boek helemaal leest, kom je te weten dat volgens Abbas de vervolging en bedreiging van de Joden voor de zionistische leiders wenselijk en acceptabel was als it ertoe leidde dat ze terug gingen naar Israël. Volgens hem was ieder middel goed om dit doel te bereiken. Zelfs de collaboratie met de nazi´s”, aldus Cohen.

Abbas verstout zich zelfs tot de bewering dat de zionistische beweging het zou hebben afgewezen om duizenden Joden voor de Holocaust te behoeden om “het aantal slachtoffers te verhogen en na het einde van de oorlog voorrechten te krijgen.” Vanuit zijn optiek zijn staatsstichter David Ben-Gurion en diens opvolgers criminelen, die medeschuldig zijn aan de vernietiging van de Joden.

Al in zijn in het begin van de jaren-80 geschreven proefschrift stelt Abbas deze en soortgelijke merkwaardige thesen op. Het proefschrift werd in 1984 in Jordanië gepubliceerd. De eerste editie van het boek laat op de voorkant een Israëlische soldaat met een Davidsster op zijn helm naast een nazi-soldaat met een hakenkruis op de helm zien.

De belangrijkste these van Abbas in dit proefschrift was dat de zionisten de Holocaust op de Joden genegeerd zouden hebben, hen quasi opgeofferd zouden hebben om later voor zichzelf aanspraak te kunnen maken op een thuisland.

Abbas werd in het verleden vaak als Holocaust-ontkenner bekritiseerd. Hijzelf wijst dit heftig van de hand. In een interview met de Israëlische krant “Haaretz”gaf hij in 2003 aan dat de Holocaust een “verschrikkelijke, onvergeeflijke misdaad tegen de joodse natie, een misdaad tegen de menselijkheid zou zijn, die niet door de mensheid geaccepteerd mag worden. De Holocaust was zo´n vreselijke zaak dat niemand kan beweren dat ik  deze zou ontkennen.”

Zoals de wetenschapper Dr. Cohen bij zijn onderzoek vaststelde, argumenteert Abbas echter tegenover de Israëlische en Amerikaanse media anders dan tegenover de Arabische. In 2013 bijvoorbeeld verdedigde hij in een interview met de Libanese satellietzender “Al Mayadeen” heftig de thesen van zijn boek en bevestigde dat hij iedereen van het tegendeel zou willen overtuigen die de relatie tussen het zionisme en het nationaalsocialisme zou ontkennen.

Cohen kwam erachter dat er een groot gat gaapt tussen de min of meer duidelijke uitspraken en publicaties die Abbas in het Engels doet, en hetgeen hij in het Arabisch schrijft en door de Palestijnse Autoriteit laat verbreiden en wat er op zijn officiële website verschijnt.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, antizionisme, Arabische wereld, Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, Genocide, Holocaust, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, PLO, political correctness, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, Zionisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Abbas schrijft over complot van nazi´s en zionisten

 1. Jan Hamer zegt:

  Ik denk dat Abbas net zo’n verderfelijke leugenaar is als van Agt.

  Like

 2. @Jan Hamer. Met dit verschil dat Van Agt inmiddels gezien kan worden als een belachelijke GEK. Abbas is echter een gevaarlijke opruier van reeds fundamentalistische islam-moordenaars die bereid zijn, om maar bij die 72 maagden te geraken, hun leven willen geven om Israel te vernietigen en Joden te doden.
  ISLAM – weg ermee !!!

  Like

 3. Erik zegt:

  Vrij naar de VARA documentaire
  Als een (islamo)fascist ademt dan liegt ie.

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Zo’n psychopaat moeten we vooral erkennen. Hij zal het goed doen als staatshoofd van de bende terroristische Arabieren waar hij het opperhoofd van is. Komop Rutte, jij en al je leugenachtige trawanten, erken die zwijnenzooi!

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 5. Ik ben geen fan van deze man,maar er zijn wel degelijk bewijzen aangaande zijn beweringen.

  Like

 6. oh ja Assyrier/syrier??? Lees dan dit FEITEN-relaas maar even,
  dat van ‘abbas’ zijn inderdaad ‘beweringen’… en aangepast in de taal en tegen wie hij ze uitspreekt.
  http://www.expatica.com/nl/news/features/Nile-Nazis-Egypt-haven-for-German-war-criminals_158590.html

  Moet je die lijst aan MOORDLUSTIGE OORLOGSCRIMINELEN ZIEN!
  Zelfs nu nog levert Duitsland kennelijk geen Deense moordenaar uit aan Denemarken maar een oprecht mens EX-MUSLIM als IMRAN FIRASAT die probeert ONS èn muslems te WAARSCHUWEN over de ware toedracht vd islam wordt uitgeleverd aan Indonesië! Wat een HYPOCRISIE!!!
  https://www.document.no/2014/11/imran-firasat-impending-expulsion/ moet zo nodig uitgeleverd worden!

  Nile Nazis: Egypt haven for German war criminals
  6th February 2009, Comments0 comments

  Arab nationalists trying to break free from the yoke of British colonialism found a natural backer in Nazi Germany, who gave the nationalists money to fight British occupiers during the war.

  Cairo — Wanted German war criminal Aribert Heim, also known as Doctor Death, was not the only Nazi to have found refuge in Egypt after the Second World War.

  Heim, reported on Wednesday to have died peacefully in Cairo in 1992 after 30 years on the run, is one of many Nazis to have converted to Islam and settled in Egypt.

  Alliances between Egypt and Nazi officials were initially forged during World War II.

  Arab nationalists trying to break free from the yoke of British colonialism found a natural backer in Nazi Germany. The Nazis invested money in men such as future Egyptian president Anwar Sadat in order for them to fight the British occupiers during the war.

  And in the turbulent post-war atmosphere, many Nazis came to Egypt where they benefited from “high ranking” friendships within the entourage of British-backed King Farouk, according to historians.

  Future Egyptian president Gamal Abdel Nasser, Sadat’s predecessor, deposed Farouk in 1956. He then employed several Nazis to generate propaganda against Israel, which was established in 1948 following a war with several Arab armies.

  The ODESSA network, which was reportedly set up after World War II to help wanted Nazis escape Germany and Austria, extended to Argentina, Syria and Egypt.

  Johann Von Leers, close to Nazi propagandist Joseph Goebbels, came to Egypt in the 1950s, converted to Islam and became head of the “anti-Zionist propaganda service” at the foreign ministry.

  According to historian of the Nazi era, Kurt Tauber, Egypt’s post-war ministries of information and defense employed former SS and SA officers, such as Louis Heiden, Walter Bollmann and Wilhelm Bocker.

  A former Nazi’s son who worked in Egypt as a financial manager told AFP on condition of anonymity how his family traveled to Egypt having first sought refuge in Switzerland.

  “My father was a Nazi spy in the Balkans, a liaison agent with Serb nationalists,” he said. “We came thanks to relations with Farouk’s court. Then he worked in the armaments industry under Nasser.”

  With the arrival of Russian engineers to construct the Aswan High Dam in 1960, Moscow insisted that Nazis be purged from Egypt’s military apparatus but tolerated their continued presence in ideological jobs, a Western journalist who has lived in Egypt for more than 50 years told AFP.

  It is unknown exactly how many Nazis came to Egypt, and Egyptian authorities would rather not discuss the matter.

  Heim “was unknown to us, it would have been too dangerous,” said Germany’s ambassador to Cairo, Bernd Erbel. “I don’t think he was a German citizen any more but became an Egyptian. They certainly weren’t going to tell us they were here, and I have no details on them. To know more, I sometimes go to the Google search engine.”

  List of fugitive Nazi war crime suspects

  Following claims that Aribert Heim, alias “the Butcher of Mauthausen,” died in Egypt in 1992, here is a list of other wanted Nazi war crimes fugitives, drawn up by Jerusalem’s Simon Wiesenthal Center:

  — John Demjanjuk, originally from Ukraine, fled to the United States after World War II. He was sentenced to death in 1988 in Jerusalem for the killing of Jews in concentration camps. While a guard at the Treblinka camp in Poland, Demjanjuk was known as “Ivan the Terrible.” In 1993, he was acquitted on the benefit of doubt; the United States later withdrew his citizenship.

  — Sandor Kepiro, a Hungarian police officer accused of killing more than 1,200 civilians in Serbia. He was convicted in 1944 and 1946 by a Hungarian court, but never did time. Kepiro returned to Hungary in 1996 after decades in hiding in Argentina. He denies allegations made against him, but an investigation has been reopened.

  — Milivoj Asner, former Croatian police chief, who actively participated in the deportation of Serbs, Jews and Roma. He lives in Klagenfurt, southern Austria, but authorities refuse to extradite him to Croatia based on medical expert advice that he is unfit to be questioned or stand trial.

  — Soeren Kam, ex-member of the elite SS brigade, is accused of killing a Danish journalist in 1943. Now living in Germany, the courts have refused to extradite him to Denmark, citing a lack of evidence. Danish authorities say they will reopen an investigation into Kam’s role in deporting Danish Jews.

  — Heinrich Boere, a former SS commando, was sentenced to death in absentia in the Netherlands in 1949 for having killed three Dutch civilians. Germany, where he lived in hiding, has refused to extradite him, citing objections to the death penalty. Dortmund prosecutors launched new charges in April 2008 for the same three murders.

  — Charles Zentai, a former Hungarian soldier alleged to have participated in the persecution and killing of Jews in Budapest. Hungary is seeking his extradition from Australia, where he now lives.

  — Mikhail Gorshkow, a former Gestapo interpreter, who is suspected in the murder of Jews in Belarus. The United States stripped him of his American citizenship, while Estonia, his country of birth, is investigating his actions during the war.

  — Algimantas Dailide, former police officer from Lithuania, who took part in the transport of Jews during the war who were then executed by the Nazis and their Lithuanian collaborators. Extradited by the United States to Germany in 2003. A Lithuanian court found him guilty but said he would not need to serve his jail sentence.

  — Harry Mannil, a former Estonian police officer suspected of assisting in handing over Estonian Jews to the Nazis. An investigation into his conduct concluded in 2005 that he was not guilty of crimes against humanity, citing a lack of proof. He now lives in Venezuela.

  Alain Navarro/AFP/Expatica

  Like

 7. Appie zegt:

  Hij heeft gelijk,er is een wezenlijk verschil tussen jodendom en “zionisme”.De vroomste joden erkennen zelf niet eens het Zionisme,en bij de nazis zaten zelfs officieren met joodse achtergrond die wellicht zionisten waren,het zionisme is eigenlijk tezamen met nazisme opgekomen in zelfde tijdperk met dezelfde geldschieters(rijke Amerikaanse joden,Rottschilds e.d.)dus ergens klopt het wel en trouwens hij ontkent de holocaust niet.

  Like

 8. Omar zegt:

  Nederlanders moeten zelf bevrijd worden van de banken en belasting wees eerlijk Nederlanders zijn allemaal vrijwillige slaven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s