Arabische Liga verbiedt Palestijnen nog te onderhandelen met Israël over vrede

Screenshot_46

(Door: Jonathan D. Halevi in een bewerking van Brabosh)

Op 29 november 2014 hebben de 21 leden van de Arabische Liga (het 22ste lid Syrië werd eerder uitgesloten omwille van de aanhoudende burgeroorlog) een politiek actieplan goedgekeurd van de president van de Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas, dat is bedoeld om de oprichting van een Palestijnse staat op te leggen zonder dat hiervoor van de zijde van de Palestijnen ook maar de minste concessie wordt gevraagd.

Jordanië, dat in 1948 de “West Bank” en Jeruzalem veroverde en annexeerde (om er in juni 1967 door het IDF opnieuw uit geranseld te worden), is op dit ogenblik de enige Arabische lidstaat van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties. Het Hasjemitische koninkrijk zal een van de volgende dagen namens de Palestijnen in de Raad een resolutie indienen conform de inhoud van het plan van Abbas.

Het plan van Abbas behelst de internationalisering van het Israëlisch-Palestijns conflict door de Veiligheidsraad ertoe te brengen een datum vast te leggen voor de oprichting van een Palestijnse staat, gebaseerd op de 1967 lijnen met Oost-Jeruzalem als zijn hoofdstad. Alleen de Verenigde Staten kunnen het plan van Abbas nog dwarsbomen door gebruik te maken van hun vetorecht in de Veiligheidsraad.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westbank", antisemitisme, Arabieren, Arabische wereld, co-existentie, demoniseren, dictatuur, Heilige Land, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

12 reacties op Arabische Liga verbiedt Palestijnen nog te onderhandelen met Israël over vrede

 1. Sjaak zegt:

  Precies ! Zo als ik al gedacht heb !
  Je kan met de tapijtenvreters niet
  verhandelen omdat alleen hun wet
  bestaat ! Laat ze maar verrekken !

  Like

 2. Arabieren,daar zeg je zo wat!En niemand die hier een stokje voor steekt,of kan steken?

  Like

 3. Cathja zegt:

  Vuile ratten!! Dus als je een Palestijnse staat wilt oprichten, dan doe je dat gewoon eenzijdig, zonder je af te vragen wat daarvan de gevolgen kunnen zijn. Stel dat dit met ons land zou gebeuren: Duitsland lijft Nederland in en roept Berlijn uit als de hoofdstad! Ondenkbaar toch?
  Voor Nethanyahu zijn het geen gemakkelijke tijden! Alles en iedereen lijkt zich tegen hem en zijn land te keren, zélfs diegenen die hij tot hun vrienden rekende!
  Als Abbas doorzet, en er wordt een ‘Palestijnse staat’ uitgeroepen en Jeruzalem wordt als hoofdstad opgeëist, dan houd ik mijn hart vast om wat er dan gaat gebeuren!

  Ik wens Nethanyahu veel wijsheid toe, en vrede voor Israël!

  Like

 4. Willie zegt:

  Nou Israel , ga je messen maar alvast scherpen, zal nodig worden , of beter nog : gooi hen een paar a-bommetjes op hun kloten

  Like

 5. Breget. zegt:

  Weet de Arabische liga dan niet dat de Palestijnen nog nooit hebben onderhandeld met de Israëli’s .

  Like

 6. Jean zegt:

  Als ik goed kijk zie ik zelfs de vlag van de groenen er tussen staan! Dat is voor Vlaanderen niet moeilijk want daar maakt een turkse lellebel de dienst uit bij die boomkevers.
  Als niet snel ingegrepen wordt tegen die toestroom van gewelddadige barbaren dan staan Europa zware droevige gewelddadige tijden te wachten die eigenlijk feitelijk al bezig zijn maar velen willen het nog niet zien omdat ze liever naar voetbal of Familie kijken…

  Like

 7. Avidia zegt:

  Zo zie je maar, ze willen geen vrede maar oorlog, het is en blijft oorlogszuchtige mensen

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Avidia: 02.16. uur. Inderdaad, ze willen geen vrede. Dat is eigen aan moslims, HAAT dat is hun drijfveer. Haat tegen IEDEREEN die geen HAATBAARD of WANDELENDE TENT is. Israël moet niets TOEGEVEN, geen millimeter!

   Like

 8. Jan zegt:

  IAF vernietigd wapens voor Hezbollah bij Damascus en Dimas, waaronder S-300 raketten


  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/188369#.VIXaP-X6iEs

  Like

 9. Jan zegt:

  Wat er gebeurt als een Neturei Karta gek de Palestijnse vlag in Mea Shearim aan de gevel van zijn woning heeft hangen:
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/188391#.VIXiGOX6iEs

  Like

 10. Jan zegt:

  Mexico sluit onderzoeks- en ontwikkelingsverdrag met Mexico op het gebied van landbouw, waterhuishouding, geneesmiddelen, medische apparaten, elektronica en communicatie
  In juli van dit jaar had Israël al een soortgelijk met Japan gesloten
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/188388#.VIXkQuX6iEs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s