CARTOON: Het nieuwe Nederlandse zorgstelsel. . .

Screenshot_27

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t delamontagne)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op CARTOON: Het nieuwe Nederlandse zorgstelsel. . .

  1. koddebeier zegt:

    🙂

    Like

  2. Tom Hendrix. zegt:

    Daar gaat het inderdaad naartoe! En dat hebben WIJ te danken aan een vuile politieke bende in Den Haag! Maar ja, de grote massa kiezers in Nederland vinden het schijnbaar best zo.

    Like

  3. Jean zegt:

    Topeconoom Armstrong: Financiële ‘big bang’ in najaar 2015
    Xandernieuws.nl 09-12-2014
    Lees dat artikel aandachtig en hopelijk gaan er nog meer ogen open en trappen ze dat misdadig links beleid OVERAL buiten te beginnen bij de TV en de media want die propaganderen die linkse brol daarbij steeds denkend: “wiens brood men eet diens woord men spreekt” maar het brood is niet meer te vreten.

    Like

  4. JCC zegt:

    Het is niet heel vergezocht. Deze misdadige overheid is erop uit om zogenaamde autochtone ‘onrendabelen’ zo spoedig mogelijk naar het graf te leiden. En Rutte maar lachen, je hoort hem al satanisch kakelen zoals de verschrikkelijke nazi-officier in ‘Stalingrad’.

    Like

  5. peterselie1 zegt:

    Topeconoom Armstrong: Financiële ‘big bang’ in najaar 2015
    ‘Westerse vastgoedcrisis zal nog decennia duren’ – ‘Mad Max achtige instorting mogelijk’

    Het ergste moet volgens Armstrongs model nog komen. De periode 2015-2020 kan een ongekend drama worden en de wereld in een tientallen jaren durende diepe crisis storten, zowel economisch, financieel, maatschappelijk als politiek.

    Bijna 30 jaar geleden voorspelde de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong het voor het eerst: een enorme financiële ‘big bang’ in of rond oktober 2015. Omdat hij weigerde zijn briljante computermodel, waarmee hij de afgelopen decennia de economische en financiële trends –soms tot op de dag (!) nauwkeurig- wist te voorspellen, aan de overheid te geven, werd hij 10 jaar lang in de gevangenis gegooid. Inmiddels is hij weer vrij en schrijft hij dat de crash volgend jaar dermate hevig zal zijn, dat deze in het slechtste geval tot apocalyptische ‘Mad Max’ achtige toestanden kan leiden.

    Voor degenen die de Mad Max filmserie niet kennen: hierin wordt een maatschappij getoond die na een oliecrisis en Derde Wereldoorlog totaal is ingestort, en waarin de overlevenden elkaar op leven en dood bestrijden voor de laatste resten overgebleven brandstof, voedsel en water.

    10 jaar in gevangenis om correcte voorspellingen

    Armstrong wist met zijn computermodel, dat is gebaseerd op historische economische cyclussen van eeuwen, correct de beurskrach van 1987 te voorspellen, en plaatste enkele weken van tevoren zelfs een paginagrote waarschuwing hiervoor in de krant USA Today. Ook wat betreft de langdurige bevriezing van de Japanse economie, de instorting van de Russische roebel (eind jaren ’90), het uiteenspatten van de internet zeepbel (World Online etc.) en het begin van de financiële crisis in 2008 had hij het bij het rechte eind.

    Geen wonder dus dat de Amerikaanse overheid maar wat graag achter het geheim van dit model wilde komen. Armstrong weigerde de broncode echter vrij te geven, ook niet nadat hij 10 jaar in de gevangenis had gezeten omdat hij met zijn model de beurzen zou hebben ‘gemanipuleerd’.

    Uiterst sombere toekomst

    Voor de komende jaren zijn de vooruitzichten uiterst somber. Japan kan in 2016 het dieptepunt van de in 1989 begonnen aanhoudende crisis tegemoet zien. Dat kan leiden tot een dramatische politieke omwenteling die te vergelijken is met het loslaten van de goudstandaard door Groot Brittannië in 1931. ‘Dat liet de wereld zien dat bezuinigingen goed zijn voor obligatiehouders, maar ten koste gaan van het volk.’ Exact hetzelfde gebeurt ook nu in het Westen en in Nederland.

    Rond oktober 2015 kan er net zoals in 1929 een enorme beurscrash plaatsvinden, maar ook in de overheid. ‘Zal de beurs instorten, waarna u naar de regering rent om hen 5% te betalen om uw geld met negatieve rente vast te houden?’ vraagt Armstrong zich af. Negatieve rente –u moet gaan betalen om uw geld op de bank te ‘mogen’ laten staan- werd onlangs voor het eerst serieus geopperd door de Europese Centrale Bank.

    De econoom waarschuwt dat de wereld anno 2014-2015 niet zo eendimensionaal is als in 1929, en de gevolgen dus anders kunnen zijn dan toen. Of er zoiets als hyperinflatie zal ontstaan valt daarom niet te zeggen. ‘Als de toekomst echt zo simplistisch te voorspellen was, dan kan iedereen het doen, dus waarom zou ik dan nog moeite doen met mijn analyses.’ (1)

    In het ergste geval ‘einde van de wereld’

    Tot de ‘grote klap’ kunnen de beurzen wel eens ongekend gaan stijgen, zegt Armstrong. De Dow Jones zou zomaar op 30.000 punten kunnen eindigen. Tegelijkertijd zal de vastgoedcrisis in het Westen doorzetten – niet slechts voor enkele jaren, maar voor decennia.

    In het slechtste geval kan de crash in 2015 zo hevig worden, dat er letterlijk sprake zal zijn van het ‘einde van de wereld’ zoals we die nu kennen. ‘We bevinden ons op een keerpunt,’ schreef Armstrong in oktober. ‘De boom is omgezaagd. Welke kant valt hij op: autoritair, of democratie?’

    ‘Ja, een Max Max gebeurtenis is mogelijk,’ waarschuwde hij. Dat moment kan komen zodra de overheden niet langer de uitkeringen, pensioenen en gezondheidszorg kunnen betalen. Zoals allen bekend wordt de zorg voor ouderen en chronisch zieken in Nederland nu al compleet gestript door het kabinet Rutte. De uitgespaarde miljarden worden hoofdzakelijk gebruikt om de euro, Brussel, de banken en het klimaat’beleid’ (de bouw van windmolens) overeind te houden.

    ‘Socialisme Europa en Amerika zal instorten’

    Armstrong noemt het socialisme als hoofdschuldige van de komende ineenstorting. Daarmee hebben de overheden hun onderdanen afhankelijk en daardoor controleerbaar gemaakt. ‘Maar wat gebeurt er als de overheid instort en de mensen totaal onvoorbereid zijn, omdat ze nooit konden denken dat zoiets kon gebeuren?’ (2)

    Als de Amerikaanse regering niet langer aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen, komt 1 op de 3 Amerikanen op straat te leven, aldus Armstrong. ‘Zoals Margaret Thatcher het al zei: ‘socialisme werkt totdat het geld van anderen op is’. Zodra dat gebeurt –en u kunt maar beter geloven dat dit zal gebeuren- zal Amerika instorten.’

    En wat voor Amerika geldt, geldt zeker voor Europa, waar het socialisme zijn (laatste) hoogtijdagen viert. Eerder dit jaar noemde hij de invoering van de euro het ‘slechtste besluit ooit’ voor ons continent, en voorspelde hij dat de uitbuiting van de gewone man door de bankiers een klassenstrijd en mogelijk zelfs een revolutie zal ontketenen.

    ‘Mad Max’ al 10 jaar voorbereid

    De VS bereidt zich volgens de topeconoom al 10 jaar voor op een ‘Mad Max’ scenario. ‘Ze hebben grootschalige economische instorting-scenario’s gesimuleerd, compleet met voorraden wapens en uitvoerende ‘doomsday’ bevelen, die kunnen worden geactiveerd zodra de juiste crisis toeslaat. Dagelijks komen we steeds dichter bij dat moment. Bent u er klaar voor? Of denkt u nog steeds dat de overheid u dan zal redden?’ >>>>

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/12/Topeconoom-Armstrong-Financile-big-bang-in-najaar-2015

    Like

    • Maria zegt:

      de VS kan scenario’s simuleren zoveel ze wilt, de uitkomst zal wreed anders zijn dan ze ooit voor mogelijk gaan kunnen houden, telt ook voor de EU, socialisten en al die goedemenschen die een soort van lobotomie hebben laten ondergaan die hen krankzinnig die instroom vluchtelingen en islam zo verdedigen gaan wreed hard verschieten wanneer de oerinstincten van de niet goedemenschen plus dat gelobotomeerde links naar boven drijven, zolang iedereen nog zijn eten kan kopen en iets of wat uitkering heeft en dak boven zen hoofd is het nog niets vrezen voor hen, ontneem dat laatste van een mens en je zal zien tot welke soort wraakzuchtige moordmachine de mens wordt gemaakt, op dit vlak vergissen die elite zich schromelijk die denken echt door massa brainwashen de mens van alle info weg te houden enz, de mens dit mak gaat ondergaan??? In de VS zouden dit mss kunnen afbrengen want die politie daar zijn regelrechte moordenaars, maar in Europa???
      kijk naar de geschiedenis van de mens en de psychologie ervan wanneer mensen in armoede leefden en de elite dacht te heersen…
      ze mogen plannen scenario’s uitvoeren zoveel ze willen wanneer het zover is draait het volledig anders uit…

      Like

      • peterselie1 zegt:

        Rotterdamse onderzoekers van het Erasmus MC welke een gevaarlijkere versie van het vogelgriepvirus hebben gemaakt, mogen hun onderzoeksresultaten niet publiceren van de Amerikaanse NSABB.

        De wetenschappers hadden het virus genetisch gemodificeert, zodat het hoogst waarschijnlijk overdraagbaar is van mens op mens. Oók het Spaanse griep virus is door Amerikaanse wetenschappers die werd teruggevonden in long weefsel stalen van de overleden militairen op het eind van de eerste wereld oorlog welke waren bezweken aan de Spaanse griep.

        Uit de long weefsel stalen werd het genoom gextraheerd, zodat men over levende virus monsters beschikt die veel lijkt op het gevaarlijke vogel griep virus . Wie weet wat voor meer demonische virussen en bacterieën men beschikt, een ding is zeker bij een koud weer type dus de winter zijn de virussen meer actiever dan bij warm weer.

        Maria men beschikt over zoveel kennis van biologische wapens en zal er niet voor terugschrikken om dezebiologische wapens in te zetten. Wat is er nog mooier om de bevolking van een half continent te laten bezwijken aan een of ander dodelijk virus, waar men zelf al een werkende vaccinatie voor de elite heeft ontwikkeld.

        De optie orde uit chaos blijft toch een actueel gedachtespinsel te zijn, kijk alleen maar naar de geschiedenis dan weet men genoeg. Na vier of vijf generaties is alles weer vergeten, economische problemen blijven onophoudelijk aan de gewone mens vreten en over het algemeen heeft die geen tijd te veel over om alles op zijn gemak uit te pluizen en zijn bevindinge mede te delen aan andere bloggers.

        De Spaanse griep was een beruchte griep-pandemie uit de jaren 1918-1919. Deze wereldwijde epidemie eiste naar schatting 20 tot 100 miljoen levens, een aantal dat het totale dodental van de Eerste Wereldoorlog ruimschoots overtreft.[1][2][3] Het virus dat de Spaanse griep veroorzaakte was van het type H1N1. >>>>

        http://nl.wikipedia.org/wiki/Spaanse_griep

        Spaanse griep en Eerste Wereldoorlog
        Het drama van 1918

        In 1918, het laatste en ellendigste jaar van de Eerste Wereldoorlog, werd de wereld ook nog eens getroffen door een vreselijke griep. De zogenoemde Spaanse griep was verantwoordelijk voor de grootste catastrofe ooit. Niet eerder stierven zoveel mensen in zo’n korte tijd als toen. De griep eiste binnen vier maanden meer mensenlevens dan de oorlog in vier jaar. De oorlog kostte 15 miljoen mensen het leven, de griep ongeveer 50 miljoen. Er stierven bovendien meer militairen in bed door griep dan door oorlogsgeweld in de loopgraven. Maar wat was de wisselwerking tussen de griep en de oorlog? >>>>

        http://www.wereldoorlog1418.nl/spaanse%20griep/

        Like

      • Maria zegt:

        niet wanhopen Peterselie… het zal niet zo vergaan zoals zij dat in hun planning hebben, zal mijn troeven nog wel uitspelen waarom ik dat weet

        Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @Peterselie: 16.05. uur. Dat scenario zou inderdaad volgend jaar WERKELIJKHEID kunnen worden, Peter.

      Like

      • Maria zegt:

        @peterselie
        en toch lukt het hen blijkbaar niet zo goed om de mensheid uit te roeien, niet met, kanker, aids, dat Ebola virus werkte ook niet zoals zij verwacht hadden…
        kzeg het door te openbaren wie en wat zij zijn breek je hun occulte machten, en dat hebben ze aan zichzelf te danken, niets lukt hen meer is al sinds oorlog Syria dat alles in het 100 loopt voor die gestoorde verlichten…. dus dat mini mirakel dat we nodig hebben zou wel eens achter de hoek staan wachten, west europa is nog niet mee, maar de zuiderse ook oostbloklanden overal op aarde revolteert men, en dat was niet in de planning van de VS alles en iedereen keren tegen hen…. dat staat in de sterren geschreven….
        Laat ze maar doen laat ze maar spelen uiteindelijk zullen zij degenen zijn die ten onder gaan, alleen MOET west EU bevolkingen wakker worden of die mensheid gaat mee ten onder… GB en zweden scandinavië die zijn totaal verloren daar is geen hulp meer voor mogelijk…

        Like

  6. Cathja zegt:

    De HUISarts aan huis….; een verrijking! Ik heb alleen de warme bakker nog maar één keer per week aan de deur.
    😉

    Like

  7. Anneke zegt:

    Het kan mij allemaal geen zier meer schelen…Er is geen verzekeraar die eveneens een goede gezondheid garandeert. NEE, wij zijn bewust ziek gemaakt via sluipende slinkse (zogenaamd medisch verantwoorde) handelingen…Al in onze baby-periode!!!! De vaak bespraakte vaccins en al de andere ONTELBARE milieu-funeste producten…De intense luchtvervuilingen van de vorige eeuw en de vele andere ‘sluipmoordenaartjes’ in onze hedendaagse gebruiksartikelen. De CHEM-TRAILS moeten zeer zeker niet over het hoofd worden gezien. En nog leven er blijkbaar te velen van ons gestaag door, belast met een enorm zwaar juk….”De duvels gaan gebukt onder zware frustratie; dat is hun loodzware juk”. Waar ze nog GEKKER van worden, ze maken al tijden ONVERANTWOORDE FRUSTRATIE – SPRONGEN

    Like

Plaats een reactie