Gewetenloos: Gekochte journalisten en kinderarbeid

Screenshot_1

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Kinderarbeid bij Duitse uitgevers – komt dat voor? Het zal vanaf januari 2015 vermoedelijk tot de heel normale realiteit behoren. In het jaar 2015 wordt het minimumloon ingevoerd in Duitsland. Maar grote uitgeverijen weten nu al hoe ze dit moeten omzeilen; met kinderarbeid. Want voor minderjarigen geldt het minimumloon niet bij het bezorgen van kranten en tijdschriften.

Veel bezorgers kregen de afgelopen weken ontslag bij de grote Duitse uitgeverijen, omdat minderjarigen voor € 30,- tot € 50,- in de maand 16 uur lang moeten bezorgen. Dat komt overeen met minder dan € 3,- per uur.

Hebt u daar ook maar in één krant iets over gelezen? Natuurlijk niet, want onze journalisten leven er immers van anderen uit te buiten en zichzelf als zogenaamde voorvechters van sociale rechtvaardigheid in de schijnwerpers te plaatsen.

Wie zo werkt als zoveel Duitse journalisten, die heeft iets van een zelfmoordenaar. Waar de teloorgang van de Duitse journalistiek toe leidt, doet de “Westfälische Rundschau” voor – zij heeft geen redacteurs meer. Ook bij het tijdschrift “Brigitte” werden alle tekstredacteurs ontslagen.

Daar werken in het vervolg vrije journalisten, wier salarissen men steeds verder kan drukken. Zonder twijfel: de journalistiek in Duitsland heeft overal een dieptepunt bereikt – ook bij de publiekrechtelijke omroepen.

Het is bijzonder verwoesten wanneer journalisten zich dan ook nog lenen voor propaganda en desinformatie. Afgelopen weekend vond er een symposium plaats waar gekochte journalisten en hun werk in het middelpunt stonden.

Een van de belangrijkste toespraken daar was de 20 minuten durende rede van de Brits-Australische journalist John Pilger. Hij viel niet alleen de “New York Times” en andere grote Engelstalige kranten aan – hij legde de vinger ook op de gapende wond van de Duitse journalistiek: de zege van de propaganda zou in de Anglo-Amerikaanse media net zo evident zijn als in Duitsland.

 

Blijkbaar is er sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog niets veranderd in Duitsland. Duitsland was na de oorlog een puinhoop. Toen begon de wederopbouw – op initiatief van en daadkrachtig ondersteund door de geallieerden, met voorop de VS.

Wat echter waren de doelen? Tot nu toe niet gepubliceerde documenten onthullen een “psychologisch strategisch plan voor Duitsland”, aangestuurd en gefinancierd door de CIA. De Amerikaanse geheime dienst beïnvloedde de Duitse cultuurscene, ondersteunde media, bouwde vakbonden op en betaalde politici.

Het doel was de aangestuurde democratie. Daar leven we nu in. Gekochte journalisten zwijgen hier over. Net zoals ze het blijkbaar heel vanzelfsprekend vinden dat hun uitgeverijen vanaf januari 2015 kinderarbeid ondersteunen om het minimumloon te omzeilen.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Censuur, Desinformatie, Elite, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, mainstream-media, meningsdictatuur, Persvrijheid, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Gewetenloos: Gekochte journalisten en kinderarbeid

 1. windwens zegt:

  Kortom in 2015 ligt Duitsland ook op ramp koers, het zal dan heel snel neerwaarts gaan als Duitsland verder in de crisis zakt dan is het gedaan met de EU dan vallen echt de poten onder de tafel vandaan. Kinderen laten werken voor 3 euri per uur dat is het zelfde niveau als kinderarbeid in India. Met een berekening methode kan iedere wiskundige u dit voor rekenen. Gaat Milieudefensie of Amnesty International hier dan vechten voor de rechten van het kind in Duitsland nee ze kijken wel uit die Europese kinderen zijn ondergeschikt en daar valt niets aan te verdienen. Een postertje drukken van zielige kinderen in Duitsland roep niet voldoende sentiment op om duizenden binnen te schrapen walgelijke volk van Milieudefensie, Amnesty international

  Like

  • Future Child zegt:

   Ook zijn die kinderen meestal blank. En de propaganda machine haat blanken.

   Like

  • Sjaak zegt:

   Windwens !
   Ik woon al over 40 jaar in Duitsland !
   En ik kan je verzekeren,dit is eerst het puntje van de ijsberg !
   De economische klap die daar op Europa aankomt kent geen weerga !
   Een heel smerig spel word hier gespeelt, wat natuurlijk naar buiten van
   de gekochte linke pers als WACHSTUM propagandeerd wordt !
   De EU heeft natuurlijk de belastingfraude nog probleemlozer en
   ondoorzichtiger gemaakt voor de NOG grote bedrijven !
   En in Polen zijn uit kosten en personeelgronden al de eerste
   honderden van bejaarden afgeschoven omdat ze in Duitsland
   hun pensioen niet meer uitrijkt !

   Like

   • Republikein zegt:

    Polen?
    Die liggen al jaren dronken voor hun schuur, werktuig verroest en kabouters in de tuin. al 40 jaar.

    Like

 2. Maria zegt:

  quote merkel hierop: sieg heil!!!
  tja na WOII in samenwerking VS en nazi’s die naar ginder werden ondergebracht en daarna naar argentinia de meest gezochten om te ontsnappen aan vervolging, kon duitsland als europees land zich wreed snel herstellen na WOII, en niemand die zich er ooit vragen over stelde, west duitsland is gewoon de puppet van de vs en daarom dat duitsland de draaiende motor was van europa, (expres alles zonder hoofletter geschreven, moet al braken wat ik schrijf wat geschiedkundig de waarheid is)
  en nu gaat duitsland ten onder samen met de rest van west europa…
  Komt ervan Rusland uit te dagen en Putin af te dreigen… heeft nog lang geduurd 70j na WOII dominante factor industrie te zijn geweest na WOII wat abnormaal was en waar niemand zich vragen over stelde… What you saw is what you will reap, even after 70 years…
  Russen verloren 27 miljoen man aan de nazi duitsers karma haalt alles wel in….
  mijn volk een miljoen ongeveer… Joden 6-8 miljoen, dan al de rest miljoenen en miljoenen mensen uitgeroeid door vs en nazi duistland, wel 70j lang hebben ze profijt ervan gehad, now its payday for al the death en navolging voortzetting derde rijk naar vierde rijk EU…
  het lot ligt in handen van bevolkingen zelf…

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Maria: 00.51. uur. U zegt: ” Het lot ligt in handen van bevolkingen zelf”. En dat is juist. WIJ kunnen zelf een einde maken aan de socialistische propaganda en MAM en schrijvende pers. Maar daartoe is moed nodig.

   Like

   • Maria zegt:

    @Tom
    ge kunt niet anders wil je hier overleven en een einde maken aan uitroeiing van jezelf land cultuur geschiedenis…
    spijtig genoeg zit het niet cultuur geschiedenis DNA van een Westerling om te vechten;..
    Maar zoals ik altijd toch hoopvol blijf onderschat het onderbewustzijn van de mens niet..
    die onderdrukking stress leeggeroofd worden van je identiteit gewoon vervangen door de islam zeg dat zou de trigger kunnen zijn voor West Europa bevolkingen om compleet door te slaan en dan heb je je moed, zal zoiets worden denk ik want politiek die gaan maar door anti eigen volk anti alles van eigen landen… en dat gaat hen heel zuur opbreken, hoop alleen op tijd xx

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    oei mam =msm/ mainstreet media.

    Like

  • Leo zegt:

   Helder gezien, Maria

   Like

 3. Future Child zegt:

  Wat doen scholen om goede doelen te steunen? Kinderen laten bedelen voor die doelen. Enkele maand wel weer een ander doel: kinderpostzegels, flessenverzamelen voor afrika, etc.
  Aan werkelijke leuke dingen komen ze niet toe.

  Like

 4. Hier krijgen ze hetzelfde “loon”!En vakkenvullers hebben ook ongeveer dat bedrag,en worden er nog uitgegooid ook als ze 18 zijn geworden!

  Like

 5. Nemesis zegt:

  Niet alleen de kinderen. Een heel groot deel van de Duitse bevolking leeeft an de 400.-/450.– euro jobs.per maand. Daarvan moeten ze er twee of drie nemen. ant uiteindelijk hou je van dat loontje hoogsten 2 euro netto over en moet je zelf nog je reiskosten betalen. Je kunt geen pensioen sparen en recht op ww heb je ook niet als je zo’n job verliest. Men noemt het hier dan ook de 1 euro jobs. Het is voor de werkgevers heel veel goedkoper een lading van die 1 euro jobbers in dienst te nemen die je er zo weer kan uitknikkeren als iemand in vaste dienst die je een bepaald loon moet betalen. Het minimumloon hier zal zo ongeveer op 8,50 bruto voor een volwassene uitkomen.. Maar wat moeten de mensen dan, er moet brood op de planl al is het maar besmeerd met een dun laagje goedkope margarine.Tevens zij nog vermeld, dat Duitsland ondertussen 900.000 Duitse (dus geen pasduitsen of zogenaamde vluchtelingen) daklozen telt Die tussen de haakjes zitten warm en van voedsel voorzien in de opvang zoals hotels etc. De Duitse daklozen mogen zich buiten zien te redden. Voor hen is geen plekje meer gereserveerd. En dat zijn heel veel mensen die hun werk hebben verloren, niets meer kunnen krijgen, zodoende ook hun huis etc. kwijt zijn. 900.000 is dan het officiële aantal, wat men zo bekend geeft. Maar wat men bekend geeft is sowieso gelogen. Het zullen er veel en veel meer zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s