Asielzoekers hebben meer rechten in Nederland dan Nederlanders

Screenshot_11

(Door: Erik60)

De geschiedenis zal uitwijzen met welke naam dit tijdperk de geschiedenis boeken zal ingaan. Maar één ding is zo goed als zeker: het einde van een vreedzaam tijdperk is ingezet. De onbeperkte intocht van ongeletterde woestijnbewoners uit het Midden-Oosten en Afrika zal de val van het moderne Westen inluiden. Onze politiekcorrecte politici dromen van een wereld die niet bestaat en ook nooit zal kunnen bestaan. Hun domme opvatting van politieke correctheid is hen ingegeven door geld, minachting voor de oude christelijke waarden van het land en een waaier van lafheid en angst voor de duizenden koppensnellers die ze in al hun politieke correctheid hebben binnengehaald.

De gewone bevolking weet het al heel lang. Met veel ongeletterde woestijnbewoners is niet samen te leven. Ten eerste komt het door hun cultuur, hun godsdienst en hun minachting tegenover ons, omdat zij jaloers zijn op onze welvaart. De meeste Afrikanen en moslims die zogenaamd het geweld ontvluchten in hun land, maar wel vrouw en kinderen achterlaten, willen gewoon hier in Luilekkerland genieten van het gratis geld en de inwoning. Bijna allemaal zijn het mannen in de kracht van hun leven. Honderden asielzoekers op een klein dorpje van niet meer dan 150 mensen. Dat is vragen om problemen. Dit is een tijdbom die op ontploffen staat. En dan spreek ik nog niet over de overvolle asielzoekerscentra die een broeinest van fundamentalisme en stammentwisten zijn. De onderlinge vechtpartijen in deze gebouwen zijn een voorbode van meer geweld. Het is nog maar een kwestie van tijd voor deze gewelddadige vluchtelingen zich tegen de bewoners van het kleine dorpje keren. En geen politiemacht zal hen tegenhouden.  Omdat zij veel te laat ter plaatse zal zijn.

Wie zulke dingen zegt of schrijft, wordt al snel van racisme beschuldigd. Wel, dan ben ik maar een racist.  Maar de waarheid moet nu eenmaal verteld worden. Ieder normaal mens trekt partij voor zijn eigen volk of geloofsgenoten. Moslims en Afrikanen doen dit altijd. Waarom zouden wij Nederlanders dat niet mogen? Waarom is het dan racisme? Weet u wat het echte racisme is? Het racisme tegen de autochtone Nederlanders. Het verborgen racisme van de linkse goedmensch die onder de vorm van politieke correctheid de christelijke waarden van dit land willen laten bloeden. Zo niet willen laten verdwijnen. Daarom accepteert links geen kritiek en noemt ze alles wat haar ook maar terecht wijst racisme.  De zelfhaat van de goedmensch zorgt ervoor dat iedereen die vluchteling is meer rechten heeft dan de Nederlander zelf. In de landen waar deze vluchtelingen vandaan komen, worden christen vervolgd en in de meeste gevallen vermoord. Maar hier in het Westen worden duizenden moslims per jaar toegelaten en kunnen zij ongestoord hun “geloof” belijden. Overal schieten haatpaleizen en vluchtelingencentra als paddenstoelen uit de grond. Dit met dank aan ruggengraatloze politici die het leven van een asielzoeker meer waard vinden dan het leven van een Nederlander. En ik zeg het nogmaals: het einde van het Westen is nabij.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, oliebelangen, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

47 reacties op Asielzoekers hebben meer rechten in Nederland dan Nederlanders

 1. Jean zegt:

  De westerse lafaards vergeten een ernstig punt nl. Zij zullen de eersten zijn die wij zullen weten te vinden, dat ze die rekening zwaar gaan betalen staat voor 1.000% vast, zeker weten.
  Op de radio za dan een liedje constant draaien ”vluchten kan niet meer”.

  Like

  • caesar1 zegt:

   daar zal het ongetwijfeld op uitdraaien, en zeer binnenkort…

   Like

   • hugo bertels zegt:

    Ik eis een Nieuw Neurenberg Tribunaal, om de doortrapte monetaire Kankerschoften,van de E.U.de Ultime Verraders van het Avondland, DE N.S.B.van Links, de Leproze-Honden met een knijptang in hun vel naar de rechtzaal te slepen, om daar terecht te staan voor het vernietigen van de werkgelegenheid,het eigen volk staatsrechterlijk te castreren en heulen met den vijand, de ongeletterde horden uit het oosten, het overzeese zuiden,en alle andere cultuurvijanden. Dankzij onze Oosterburen, hebben wij hier geen 70 jaar Sovjetbezetting gehad.Laten we ze daar dankbaar voor zijn.Laat daar geen enkele twijfel over zijn. Even terug naar het eind vijftiger jaren.De gast arbeider is tenslotte hierheen gehaald zogenaamd met een aperte leugen die verspreid werd door de werkgevers dat de Ned. arbeider zich te goed voelde voor het vuile werk, de waarheid is dat de gastarbeider als stakingsbreker gebruikt werd om de looneisen van de Ned.arbeider de kop in te drukken over vuil-werk gesproken. En dankzij dit uiterst laffe volk hebben we dit
    huidige politieke uitschot aan het bewind.Die vliegramp die we hebben gehad is een collectieve straf
    voor dit laffe onbenullige volk.met dank aan het facilitair bedrijf van de E.U, die middels een terminale politieke kakkerlak van de VVD ene Hansje van Baalen, als agitator op de barricades van Kiev stond te blaaskaken. Over geldelijke steun van vele miljarden, uit de zakken van de werkende man natuurlijk, wie anders.En dan dan die andere huilebalk ene
    Fransje Timmermans van hetzelfde laken een pak.Ook zo’n politieke lamstraal.Ik stop er nu even mee.Want ik moet nog wat doen.Mar ik hoop in ieder geval op de steun van onze
    oosterburen mocht het zo ver komen. Dat ze NSDAP heroprichten, tezamen met de nieuwe Volkssturm. Als redders van het Avondland.

    Like

   • Kolen zegt:

    White power!! Dat woord haat ik, maar die domme berg bewoners, lees schapen neukers willen hebben wat niet van hun is! We helpen hun en hun helpen ons land naar de kloten… Iedereen die hier woont heeft dezelfde rechten… Maar ook de plichten! Dus werken en wordt Nederlander

    Like

  • strijkert zegt:

   Kom maar op !! Ben er klaar voor , ik niks jullie ook niks .

   Like

 2. dgneree zegt:

  Jammer genoeg helemaal mee eens Er moet snel een mentaliteitsverandering komen anders is de ellende niet meer te overzien. Of het nu al op een goede manier opgelost kan worden is ook nog maar de vraag.

  Like

  • Driek zegt:

   hugo bertels zegt: Dat ze NSDAP heroprichten, tezamen met de nieuwe Volkssturm. Als redders van het Avondland.

   Ik denk, beste hugo, dat een heroprichting van de Nationaal Socialistische Democratische Arbeiderspartij en invoering van de Volkssturm niet de oplossing betekent als redding van het Avondland. Dan zijn we helemaal weer terug bij af.

   Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Erik60, mooi artikel. Een enkele opmerking van mij. Deze tsunami van vreemdelingen, is geregisseerd. Dat is een complot van de eerste orde. Begonnen met het verraderlijke Verdrag van Straatsburg, waardoor de ISLAM alle vrijheid kreeg zich in Nederland en uiteraard heel Europa zich te vestigen. Dit is allemaal onderdeel van de agenda van de EU, de Bilderbergmaffia en de NWO. En alle zogenaamde gevestigde politieke partijen, hebben daar medewerking aan verleend! In Nederland valt alleen de PVV wat dat betreft niets te verwijten, de anderen wel!

  Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  “Wie zulke dingen zegt of schrijft, wordt al snel van racisme beschuldigd. Wel, dan ben ik maar een racist” en een xenofoob, nazi etc. Wenu Erik60 samen met U ben ik dan ook al die dingen en met trots! Liever veruisd door de policor dan onderworpen/ onthoofd door de muzelman.

  Like

 5. Ahava zegt:

  Je hebt helemaal gelijk Erik. Helaas.

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  HET TIJDPERK VAN DE HEERSENDE HERSENLOZEN…

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Op mijn vakantieadres kwam ik een Noor tegen. Een best aardige kerel, maar zo links als de pest. Ik vroeg hem over de huidige situatie in Noorwegen; zonder Jens Stoltenberg en zijn rood-groene linkse bende. Hij was tamelijk kwaad dat ik zo de veelgeprezen “Gutmenschen regering” noemde. Erna Solberg is rechts en Siv Jensen een uitgesproken racist en een fascistische vrouw. Zulke wijven aan de top zijn een schande voor het land. Ik merkte op dat beide “wijven” zijn niet zo maar aan het bewind gekomen. De verschrikkelijke toestanden met de migranten en “asielzoekers” hebben ertoe geleid. De man was letterlijk overdonderd van mijn woorden. Nee! De migranten en asielzoekers zijn grote aanwinst voor het land. Het zijn maar enkelingen die zich slecht gedragen enz. …Geen referentie naar de extreme hoge criminaliteit onder de nieuwkomers (dat doen de Noren!) en de golven van verkrachtingen zijn maar onbeduidend kattenpies. Het was overduidelijk dat deze jonge man en zijn vriendin een product zijn van decennia hersenspoeling die al in de kleuterschool is begonnen. DEEL 2 .

  Like

 8. Het einde van Europa stond al vast vanaf het moment dat de ongekozen EU de macht overnam!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Maar de linksmensch en de goedmensch zullen de Islam en de moslims blijven voortrekken. En dan bedoel ik met name: PvdA,VVD,CDA,D66,GL,SP,CU,PvdD.

  Like

 10. Peter zegt:

  Het is lang niet ondenkbaar dat de schrijver gelijk krijgt. Inmiddels is bekend dat de politiek in de EU op de hoogte is van het gegeven dat veel gelukzoekers uit (Noord) Afrka volkomen gestoord zijn. De regeringen uit die landen uit Afrika weten dat maar geven die lui een enkeltje Europa zodat ze hun in eigen landen niet meer tot last zijn. Kijk naar het recente voorbeeld in Australie of de illegaal in Zweden die 20 vrouwen en kinderen verkracht.
  Als de ellende in zo’n asielzoekerscentrum in een klein dorpje uitbreekt en een stel gestoorden uit dat kamp los gaan dan is de ellende niet te overzien. De dappere politieagenten zullen al koffiedrinkend wachten totdat het geweld uitgeraasd is en kunnen dan de lijken gaan opruimen. De politiek coorecten zullen om het hardst roepen dat het niet de schuld van de islam is maar van een zielige neger die last van een oorlogstrauma heeft en er dus eigenlijk niets aan kan doen.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Wij Nederlanders hebben het recht om belasting te betalen en voor de hele wereld te zorgen.
  Onze ‘eigen’ regering beent ons uit tot op het bot om dat voorelkaar te krijgen !
  Dus wat zeuren we nou.

  Like

 12. Cathja zegt:

  Wat een ontzettende waarheid…! Dit artikel moet naar alle politici gestuurd worden. Of ze de inhoud ter harte nemen zal moeten blijken, maar zij moeten onophoudelijk bestookt worden met berichten zoals deze.
  Eigenlijk is het niet te bevatten dat onze overheid zich tegen haar eigen burgers keert!
  Want dat is wat zij doen.
  Het zijn verraders van het eigen volk!

  Like

 13. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Het gedrag van de jonge Noor is typerend voor het monsterachtige manipulatieve karakter van het politiek-correcte multiculturalisme. Om zo lang mogelijk aan de macht (en het geld) te blijven, worden al twee generaties opgeofferd. Multiculturele samenleving betekent een wrede onmenselijke jungle waarin de enkeling moet overleven. Kapot maken van de natiestaat en iedere vorm van etnisch verband, zorgt ervoor dat mensen geen energie zouden steken in zaken zoals recht op het land, behoud van eigen cultuur, behoud identiteit enz. Het zijn niet enkel de Linksen die zo graag hun volk, op deze wijze, willen knechten: maar ALLE TRADITIONELE PARTIJEN inclusief christelijke partijen. Voor de huidige politici is GOD GELD, hun vaderland is waar hun bank is gevestigd en hun loyaliteit is uitsluitend aan hun portemonnee of bankpas toegewijd. Onze politieke leiders zijn niet in staat om te dromen. Daarvoor is hun geest te ziekelijk en vooral slecht. Ze kunnen maar over een ding denken: GELD. Het vervuilen van het land van hun voorvaderen met een modderstroom van zgn. vluchtelingen en migranten uit de woestijn en Afrika wordt door derden dik betaald. Wat het volk wel of niet wil, interesseert ze niet. Als het volk staat in hun weg, wordt het volk van racistisch beticht. Zodra de onheil als een zware onweer in de lucht zal hangen, zijn deze “Gutmenschen” allang weg. Het volk zal met de duizenden van koppensnellers moeten vechten. Zij niet.

  Like

 14. DonnaDolce zegt:

  Kan me helemaal vinden in je verhaal, Erik..

  Like

 15. Dat mag ik niet hopen!Overal staan zo zachtjes aan mensen op om te protesteren en uiteindelijk krijg je een sneeuwbaleffect dat niet meer te stoppen is.En dan zullen politici toch eieren voor hun geld kiezen!Maar ik geloof wel dat er geen volk zo zelf-destructief is als de doorsnee Nederlander!God,wat een tam[laf]volk!

  Like

 16. Bert zegt:

  Vluchteling moet zijn : economische gelukzoeker of crimineel op de vlucht

  Like

 17. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Men zal beseffen… maar helaas te laat…
  dat het niet om compassie, maar om Volkshaat gaat !
  .

  Like

 18. Jade zegt:

  Dit artikel is helaas maar al te waar.
  Wat kunnen we nog doen om het tij te keren?

  Like

 19. windwens zegt:

  Dat walgelijke gezwaai met het feit dat als je iets erop tegen heb dat het land ondergraven wordt door alles maar binnen te halen wat er los en vast zit ergens in de wereld is men inmiddels ook goed zat. De elite zou er maar eens mee moeten stoppen dat constant te roepen het zaait eerder haat tegen hen dan dat ze er zelf wat mee gaan opschieten. Dat er nog slaapkoppen zijn in Nederland is hun nog ten gunste maar ook dat beeld zal veranderen.

  Like

 20. Om de hier boven geschreven reacties ben ik mijn vaderland ontvlucht. Ik ben door (onze) regeringen totaal ontwapend ben dus weerloos en machteloos wat zijn dan nog je keuzes. Ik heb op de barricaden gestaan heb geprobeerd mensen te mobiliseren en was een roepende in de woestijn. Ik denk dat alleen de moslims en ander geteisem mij gehoord hebben. en massaal hier heen gekomen zijn.Ik heb deze shit club wat zich regering noemt niet gekozen. Heb in het verleden diverse maal op ultra rechts gestemd dus een racist genoemd werd. heb dus mijn ooit zo geliefde vaderland verlaten noem ontvlucht voor deze barbaren en de nog barbaarsere regeringen die dit allemaal hebben toegestaan.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Reinier Jaquet: 23.44. uur, op 17/12. Ik hoop dat U nu uw rust hebt kunnen vinden. En wat U zegt: “…en de nog barbaarsere regeringen die dit allemaal hebben toegestaan”, daar heeft U gelijk in. En waaruit bestonden “die regeringen”, uit VVD,PvdA,CDA en D66. Dat zegt genoeg.

   Like

   • caesar1 zegt:

    helaas worden we gedwongen de fratsen van de EU uitgevoerd door deze stromannenpartijen te slikken…jammer dat het er naar uitziet dat de regeringspartijen blijkbaar het juiste pressie middel hebben gevonden om de tegenstemmers weer in het gareel te krijgen, hoorde ik daarstraks helaas….dus geen einde kabinet vrees ik…

    Like

 21. Avidia zegt:

  weigeren te betalen aan asielzoekers of wie dan ook kan niet, gaat van je belastinggeld af. Het mijden van asielbezoekers kan natuurlijk wel, ze laten merken dat ze niet welkom zijn is niet moeilijk, geen aandacht besteden aan ze, geen antwoord geven enz. In mijn plaats lopen ze ook met horden rond, ik kijk ze niet aan ik negeer ze, terwijl ik voel dat ze een gesprek willen, geen interesse, gewoon doorlopen, je weet nooit met wie je te maken hebt, straks is je hele huis leeg gehaald, wees voorzichtig!!!

  Like

 22. henk Verhoef zegt:

  de heer Bron spreekt in de toekomstige tijd– zovan Nederland ZaL naar de knoppen gaan

  Helaas maar de realiteit is dat Nederland REEDS naar de knoppen is
  En nog erger- helaas eigenschuld dikke bult , het is eigenschuld- en men wil niet veranderen– zie de peilingen
  Zie een lichtpuntje en daar kan ik om gniffelen
  Wat Nederland bezit is voornamelijk SChULD en een achterlijke infrastructuur en er zijn tenminste 1,4 miljoen mensen die struktueel onder de armoede grens leven maar daarboven op zijn nog 1,5 miljoen mensen met een schulden last( hypotheek onderwater of gewone schulden)

  Er is geen werk voor de jongeren en er zal geen wer5jk zijn voor de jongeren , maar er is ook geen geld voor uitkeringen meer
  LET wel de staat geeft ieder jaar nog steeds 15 miljard teveel uit
  die jonge niuewkomers mogen mooi mee afbetalen aan die schuld– mooi lichtpuntje toch

  Oh weet U hoeveel syriers JAPAN \of DOHA opneemt

  NUL comma nul– die zijn niet gek

  die zeggen gewoon tegen de VN laat ze zelf maar het probleem oplossen en rechter Die zijn toch ook gewoon corrupt dan wel worden ook bedreigd ( dat deed de katholiekenkerk altijd al en nu de moslims ook)

  Like

 23. Doornroosje zegt:

  Doornroosje

  december 17, 2014 om 18:04

  Dus moet je ,je eigen waarden ( bijbel) aan de kant zetten om de koran van tafel te krijgen. In mijn ogen ben je dan goed gek. We stammen toch allemaal van het Christelijk Joodse geloof af. Wat je daar mee wild doen
  , moet je zelf weten. Bij mijn weten, hebben wij niets met de koran te maken. Dat hoort daar ergens in de Arabische landen. Daar stammen zij van af. Dat is best, maar blijf daar, want die zijn mij te heerszuchtig en te oorlog zuchtig. Daarbij leven die ook nog in het jaar nul.
  Politiek en kerk moeten gescheiden blijven, wat dat betreft is dat met de bijbel toch redelijk gelukt. Met de koran is dat wat anders. Kijk naar die landen. Waarom moet dat wat van ons is ( ik noem mijzelf geen Christen) verdwijnen om het gevaar te laten verdwijnen. Kamervoorzitter hou je rug recht, maar laat de bijbel liggen daar waar hij al sinds jaren ligt.
  Dit is een reactie van mij op een artikel op de site van Jasterke, die hier ook goed onder past.

  Like

 24. ildiko zegt:

  onze regering met Balkenende zei, dat NL de EU nodig heeft om alle problemen makkelijker op te kunnen lossen( immigratie, islam enz) Wat een gigantische leugens, en de leugenaars zijn nu stil zoals ook ( Minister Jager over onze belastinggeld naar Grieken)

  Like

 25. ildiko zegt:

  http://vimeo.com/106171741 dit is wat wij financieren!!!!!!!! shame NL EN EU

  Like

 26. Planet Asian zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 27. Wim van Zon zegt:

  Wanneer krijgen wij een daadkrachtige politieke partij die daadwerkelijk hier mee aan de slag gaat.
  Er wordt genoeg over gesproken maar wie gaat echt de kar trekken.
  Onze economie, gezondheidzorg en solidariteit wordt door de vluchtelingen stroom totaal ontvricht
  Dit gaat niet goed zo, er wordt op deze manier alleen maat haat gezaaid en geen oplossing gecreëerd.
  Dit is echt niet het beloofde land.
  Vluchtelingen zullen zich nooit thuis kunnen voelen.

  Like

 28. Peter zegt:

  Geachte.

  De mening welke wordt omschreven had niet beter verwoord kunnen worden.
  Helemaal mee eens. Het wordt langzaam aan tijd om deze mening luid en duidelijk tot de politici te latendoordringen.
  Wellicht moeten wij ons gaan organiseren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s