Wilders: “De geur van ontbinding hangt om dit kabinet”

Screenshot_14

Klik op de link om het interview te bekijken: www.zoomin.tv

PVV normale grootteBron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Wilders: “De geur van ontbinding hangt om dit kabinet”

 1. Jantje Beton zegt:

  Ik jeug nog niet het kan alle kanten op, ik vind alleen dat Wilders te stil is. 📉

  Like

 2. bobzelf zegt:

  hehe, mag ik eindelijk weer op Geert gaan stemmen ,
  wel weer effe naar KIEV , maar dat hebben we er graag voor over .

  Nou laat maar zien dan , welke nederlanders wakker zijn ,
  hoop dat er ergens net voor het stemmen 1 rotje ontploft ergens,

  dan wel dat Rutte c.s. of 1 van de andere landverraders van hun fiets af worden getrokken !!! winkie, winkie, winkie !!!!!!!!!!!!!!!!

  dan zal het hard gaan

  laat maar komen die orkaan

  gr. bob

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Eindelijk. Het Duitse volk staat op.

  Door Joost Niemöller

  In Duitsland gaan nu iedere maandag mensen de straat op om te demonstreren tegen de islamisering van het Avondland. Althans, onder die naam worden de demonstraties georganiseerd, met de naam Pegida, wat staat voor ‘Patriotische Europäer Gegen die Islamisierung des Abendlandes.’ Deze organisatie stelt zich volgens haar eigen manifest op tegen de ongebreidelde immigratie van moslims onder het mom van ‘asiel’

  Pegida is, afgaand op hun eigen woorden, met nadruk niet tegen de in Duitsland aanwezige, geïntegreerde moslims, maar wel tegen de introductie van parallelle gemeenschappen met eigen normen en waarden en tegen de gewelddadige ideologie van de islam. Ze willen dat de asielpolitiek in Duitsland meer gaat lijken op die in Zwitserland en Nederland, waar een duidelijker onderscheid gemaakt wordt tussen economische immigranten en politieke asielzoekers.

  Je zou dus kunnen zeggen dat dit een in opzet gematigde organisatie is. Ze willen geen sharia in Duitsland. In hun Facebook logo werpen ze ook duidelijk het hakenkruis in de prullenbak, samen met het logo van ISIS.

  Het is een bijzonder succesvolle actie. Afgelopen maandag kwamen er in Dresden zo’n 15.000 mensen bijeen, in de week ervoor waren dat er nog 10.000. Er worden uiteraard door de linkse ‘anti-fascisten’ die de werkelijke fascisten zijn, tegendemonstraties georganiseerd, maar tegen zoveel gewone, goed willende burgers kunnen die niet op.

  Dat het in werkelijkheid om gewone, maar verontruste burgers gaat, is goed te zien in de reportages. Rustige mensen. Er zullen best wel wat kaalkopjes tussen zitten, maar zij zetten de toon niet. De actie wordt ondersteund door de in Duitsland ook bijzonder succesvolle, maar gematigde partij AfD, die niet perse uit de EU wil, maar die bijvoorbeeld wel wil stoppen met de euro. Het is hiermee duidelijk dat kritiek op de massa immigratie en kritiek op de EU, samenhangende bewegingen zijn. Iets wat we trouwens ook in Frankrijk zien, bij Marine Le Pen, in GB, met Farage, en in Nederland met Wilders.

  De Duitse elite staat ondertussen op zijn kop. Een volksopstand, daar rekent men allang niet meer op.

  De Duitse regering, bestaande uit de sociaaldemocraten en de christendemocraten, reageert verdeeld. Merkel veroordeelde de ‘vreemdelingenvijandigheid’ van de demonstraties. Of ze zelf weet wat ze daarmee bedoelt, is zeer onduidelijk.

  De betekenis van dit alles lijkt me groot voor het Europese verband. Willen we de democratie terug in Europa, dan zal het volk zijn stem moeten laten horen. De stem van Nederland binnen EU verband is te klein. We hebben hier allang onze besluitvaardigheid overgedragen naar Brussel. Een simpel referendum over het onderwerp mag niet van de bestuurselite. In Groot Brittannië en Frankrijk bestaan inmiddels grote politieke bewegingen tegen meer immigratie en meer EU.

  Maar de sleutel ligt in Duitsland. Als de gewone Duitsers de straat op gaan, dan zal deze desastreuze uitverkoop van de Europese beschaving gestopt worden. Dan wordt het Avondland geen Nachtland. >>>

  http://joostniemoller.nl/2014/12/eindelijk-het-duitse-volk-staat-op/#more-4492

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  VVD: ‘vandaag nog oplossing van PvdA of Schippers stapt op’

  door Elif Isitman 17 dec 2014

  De PvdA moet vandaag nog met een oplossing komen voor het gesneuvelde zorgplan, anders zal Edith Schippers (VVD) opstappen als minister van Volksgezondheid.

  Dit zeggen ingewijden tegen de Volkskrant.

  De VVD drong er woensdag tijdens een overleg met de PvdA-top op aan dat de PvdA nu echt met een oplossing moet komen.
  Zijden draadje

  Het voortbestaan van het kabinet hangt aan een zijden draadje, zeggen Haagse bronnen tegen RTL Nieuws.

  Schippers probeerde eerder de drie PvdA-dissidenten tegemoet te komen door voor te stellen om de wet opnieuw in te dienen bij de Tweede Kamer. Daar zou de PvdA een Algemene Maatregel van Bestuur bij moeten formuleren waarmee de bezwaren van de drie senatoren worden ondervangen. Dit moet dan gesteund worden door zowel de PvdA en de VVD als de drie gedoogpartners D66, ChristenUnie en SGP.
  Marijke Linthorst die als woordvoerder van de drie dissidente PvdA-senatoren fungeert, zegt dat de aanpassing van het wetsvoorstel van Schippers de principiële bezwaren niet wegneemt. Het voorstel is volgens de dissidenten ‘onevenwichtig’ en dat verandert niet met een kleine wijziging.

  Daarnaast vindt Linthorst het niet nodig dat de drie afzonderlijk met PvdA-leider Diederik Samsom om de tafel gaan zitten, omdat de drie het ‘volledig met elkaar eens’ zouden zijn.
  Volgende stap

  Daarnaast is er nog een tweede probleem voor de PvdA: in het verkiezingsprogramma van de partij staat dat marktwerking in de zorg moet worden beëindigd. Volgens de PvdA betekent het voorstel van Schippers juist een volgende stap in het proces van marktwerking, iets waar de PvdA-kiezers zich niet mee zouden kunnen verenigen.

  Senator Guusje ter Horst zei vannacht al: ‘Zolang deze PvdA-fractie er zit, zal dit wetsvoorstel het niet halen.’

  Bronnen melden aan NOS dat de Eerste Kamer-fractie van de PvdA niet uit zou zijn op de val het kabinet. Vicepremier Lodewijk Asscher (PvdA) denkt ook dat er een oplossing komt voor de crisis. Hoe die oplossing er dan uit zal gaan zien, wilde hij niet zeggen.

  Het topberaad van de PvdA op het ministerie van Sociale Zaken is nu opnieuw in gang gezet. Daar wordt het voorstel van Schippers verder bediscussieerd. Wanneer de PvdA besluit toch in te binden, dan wordt een serieuze kabinetscrisis voorkomen. Minister Schippers is namelijk niet bereid om van haar wet, al dan niet in aangepaste vorm, af te zien. >>>

  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2014/12/Ultimatum-VVD-vandaag-oplossing-van-PvdA-of-Schippers-stapt-op-1668087W/?masterpageid=158493

  Like

 5. Cathja zegt:

  Wilders heeft gelijk; het is een vreemde zaak dat behalve de PvdA en de VVD, plus de drie ondersteunende partijen, niemand precies weet wat er op dit moment besproken wordt. De oppositie doet er dus niet toe.
  “De geur van ontbinding hangt rond dit kabinet”, zei Wilders, en dat zou wel eens de waarheid kunnen zijn.
  We wachten met spanning af wat er gaat gebeuren. Van mij mag dit slechtste kabinet ooit zijn biezen pakken, om nooit meer terug te keren!

  Fijne Kerstdagen allemaal!

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Helemaal eens met meneer Wilders! RUTTE flikker maar op met jouw FAALKABINET! Ik hoop dat ze vandaag nog opstappen, o wat zou dat mooi zijn!

  Like

 7. Sjaak zegt:

  DE GEUR VAN DEMOKRATISCHE VERWEZING BEDOELD HIJ WAARSCHEINLIJK !

  Like

  • Sjaak zegt:

   OM vervolgt Geert Wilders

   DEN HAAG –
   Het Openbaar Ministerie gaat Geert Wilders vervolgen wegens discriminatie.
   Dat meldde het OM in Den Haag via Twitter.
   Hij wordt vervolgd voor het beledigen van een groep mensen en aanzetten tot discriminatie en haat.
   STRONTZIEK WORD IK VAN DEZE MARROKANEN !
   MARROKKO BEHOORT NIET TOT DE EU !
   ALZO OPROTTEN SMERIG MARROKANENTUIG !
   WE KUNNEN JULLIE MISSEN ALS KIESPIJN !

   Like

 8. Maria zegt:

  Tis te hopen voor jullie als die fascistische pro hamas pro islam rode regering valt de gemiddelde Ned er niet terug op stemt… indien wel verlaat dan gillend het land!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Maar als je schoolgaande kinderen hebt toch zeker niet naar België:
   Dat kun je die kinderen namelijk niet aandoen.
   Die zijn een democrátisch schoolsysteem gewend. Zodoende…….
   Ik zou helemáál niet gauw emigreren met schoolgaande kinderen, nergens heen:
   Islamisering heb je tóch overal en aan Nederland mag dan nóg zoveel mankeren, voor kínderen is het vooralsnog het beste land om te wonen!
   Alweer vanwege dat schoolsysteem, hè…..
   Dat werkt een beetje zoals óns internetbeleid: Vrijheid, blijheid!

   Like

   • Jantje Beton zegt:

    Meer mensen leven onder armoedegrens is geen crisis overleg waard.
    ( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

    AMSTERDAM-NOIR- Geen reden voor Haagse- Crisis overleg: 2,5 miljoen
    kinderen in hongerwinter‘Participerende-NL-ers’ onder armoedegrens is eerlijk delen.
    Het aantal eerlijke Nederlanders “Onrendabelen” dat onder de armoedegrens leeft, is in 2013 verder toegenomen met dank aan het ‘Lieg en bedrieg Kabinet’ en zijn ‘Ali Baba-hulptroepen’. Onder eenoudergezinnen, alleenstaanden tot 65 jaar, niet-westerse huishoudens, bijstandsontvangers en kinderen is de armoede het hoogst. Vandaar dat de ‘Joden en Arbeiders Verrader Lodewijk Asscher’ afgelopen week nog even net voor Kerst kwam met een ‘Maffia- Wurg-wet der Kleine -Luiden’ kwam om die arme sloebers nog eens te gaan treiteren ook.

    https://stevenbrownsblog.files.wordpress.com/2013/12/kinderen-in-hongerwinter.jpg?w=146&h=150
    Armoede Noorden stijgt explosief dankzij het ‘VVD & PvdA Ali-Baba akkoord’
    Vooral in de grote steden wonen mensen met zeer lage inkomsten, die dagelijks met een lege maag in de zomers naar voorbij varende stoet sloepjes kan staren van de Yuppie’s. Sommige Yuppies zijn zelf menselijk en gooien stukken brood naar hongerende mensen eenden. Daarbij springen Den Haag en Leeuwarden eruit tot grote vreugde van de ‘VVD Über Gay Lord Mark Rutte’. Nu rent op dit moment de hele ‘Graai- Top’ van de VVD-misdaadgroep met hun PvdA-hoertjes hun benen uit hun naad om het’ Lieg en Bedrieg Kabinet’, dat zo veel leed veroorzaak voor miljoenen burgers overeind te houden. Het gaat hier immers om hun eigen ‘Graai-hachje’ met hun corrupte ‘Banen- Carrousel ‘. Indien dit criminele ‘Pluk de arme kaal Kabinet’ valt is met name de toekomst van de’ PvdA- Graaier’s’ onzeker. Toegegeven het gros van dat gajes gaat eerst jaren het ‘Luxe-Wachtgeld’ in, maar daarna is hun toekomst zeer ongewis. Welke eerlijk bedrijf wil nou en PvdA man of vrouw met twee gezichten?

    PvdA Eerlijk delen: 1.000.000.000.000 dollar naar aandeelhouders in dood en armoede.
    Dit melden het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) en het Centraal Bureau voor de Statistiek in het donderdag verschenen rapport Armoedesignalement 2014. De groei van de armoede deed zich voor in 2011, 2012 en vorig jaar. Ramingen wijzen op een lichte daling dit jaar en in 2015.Voor het vaststellen van armoede hanteert het SCP een zogenoemde niet-veel-maar-toereikend-criterium: geld dat je nodig hebt voor eerste levensbehoeften en deelname aan de samenleving. Voor een alleenstaande is dat 1060 euro netto per maand, voor een paar met een kind 1770 en voor een éénoudergezin met een kind 1410 euro. Het CBS hanteert een inkomensgrens die lager ligt dan die van het SCP.

    Risicogroepen zijn een makkelijk prooi voor de VVD-misdaadgroep.
    Als mensen die aan één van beide criteria voldoen bij elkaar worden opgeteld, telde Nederland vorig jaar 1,4 miljoen mensen die moesten rondkomen van een laag inkomen. Onder hen bevinden zich 190.000 huishoudens die het al vier jaar met een laag inkomen moeten doen. Ruim de helft van deze huishoudens moet rondkomen van een bijstandsuitkering. De armoede onder de risicogroepen nam ook toe in 2013. Vooral onder bijstandsontvangers is de nood hoog: 47 procent van deze groep is arm te noemen.

    Arbeiders Kinderen lijden honger of worden straffeloos verkracht door de ‘VVD -Elite Pedofielen’ in “Banana-fraude-Nederland”.
    Een andere risicogroep zijn kinderen. Vorig jaar was één op de drie armen jonger dan 18 jaar. Driekwart van hen is jonger dan 12 jaar. Het armoederisico onder kinderen is het grootst als ze in een gezin met meerdere kinderen wonen. Één van de drie kinderen van Marokkaanse afkomst verblijft in een arm gezin. De grootste druk op het inkomen wordt veroorzaakt door de woonlasten van de ‘VVD -Aasgier- Stef Blok’, zoals huur, water en energie. Het postcodegebied met het hoogste percentage armoede (28,8 procent van de bevolking) is PC 8924, de wijk Heechterp-Schieringen in Leeuwarden. De Schilderswijk-West in Den Haag is tweede (26,8 procent). Van de twintig armste postcodegebieden liggen er negen in Rotterdam.

    http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/12/18/meer-mensen-leven-onder-armoedegrens-is-geen-crisis-overleg-waard/#respond

    Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Het klopt volkomen wat Dhr. Wilders hier zegt. De ellende is begonnen met de invoering door Hoogervorst (VVD) van een heel ander Zorgstelsel. Liberalisering was het TOVERWOORD. Nou mensen dat hebben we geweten. De premie is voor de meeste mensen gigantisch gestegen, een eigen risico ingevoerd voor Henk en Ingrid, maar verbeteringen ten aanzien van het vroegere Ziekenfonds en de Particuliere Verzekering, zie ik echt niet. Ik zie alleen maar GRAAIERS van Besturen in Ziekenhuizen en Zorginstellingen, en grote WINSTEN bij, U raad het al, de VERZEKERAARS. We zijn belazerd waar we bij stonden. Dan nog iets anders, de Senaat is ervoor om Wetgeving vanuit de Tweede Kamer, nog eens goed te bekijken op haalbaarheid, wettigheid en toepasselijkheid. Dat betekent dat de Senaat het volste recht heeft, om deze taak naar behoren uit te voeren. En als de Senaat een wetsvoorstel afwijst op goed gefundeerde gronden, dan is dat de verantwoordelijkheid van de Senaat! Daarbij komt ook nog eens het feit, dat de senatoren moeten/mogen stemmen zonder “last en ruggespraak”. Dat geldt ook voor de Tweede Kamer. Als senatoren op morele en praktische gronden een wetsvoorstel afwijzen zijn ze daartoe gerechtigd. Dus RUTTE (VVD) heeft geen poot om op te staan, als het erop aankomt.

  Like

  • Igor zegt:

   Tom, ik denk toch dat Hoogervorst meer wist dan wij vermoeden, nl de invloed van de niet Westerse allochtonen op het totale kostenpakket.
   Tot op heden is er nog niet 1 regering, instantie, politicus geweest die ons kon vertellen waarom de zorgkosten in Nederland de afgelopen 20 jaar zo gigantisch zijn gestegen.
   Ik vermoed dat Hoogervorst wel die cijfers tot zijn beschikking had en zich rot geschrokken is wat de kosten waren voor de nieuwe immigranten en wel door hun massale inteelt problemen (diverse genetische ziektes, psych.probl., verst.gehand. etc.)
   Door die nieuwe zorgwet toen, werd gelijk het probleem van openbaarheid omzeilt.

   Like

 10. koddebeier zegt:

  Dat zooitje kan me niet hard genoeg rotten !!

  Like

 11. dgneree zegt:

  Aangezien de PvdA zelf aan het ontbinden is, besmetten ze alles waar ze mee te maken heeft met verrotting.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s