VIDEO: Mark Rutte uit de kast. . .

De Tweede Kamer is met kerstreces, maar onverwacht is er toch nog nieuws uit Den Haag. Wat velen al langer dachten lijkt nu bewaarheid. Mark Rutte is uit de kast en gooit alle remmen los.

Door:
Fijnedagnog
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rutte. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO: Mark Rutte uit de kast. . .

  1. @geertwilderspvv VIDEO:@MinPres Mark Rutte uit de kast & gooit alle remmen los nu. . . http://wp.me/p1O7aM-kg1 via @wordpressdotcom

    Like

  2. Republikein zegt:

    Verdomme, is nou net mijn dierenarts op vakantie.
    Waar? Naar Israël.

    Like

  3. Jantje Beton zegt:

    Prachtig 😉

    Like

  4. Theresa Geissler zegt:

    Ik heb me er, eerlijk gezegd, nooit hoofdbrekens over gemaakt: Tutte is gewoon geen interessant geval.
    Jaren geleden zei André van Duin over zijn geaardheid ongeveer het volgende:
    “Ik heb het nooit moedwillig verborgen gehouden, echt niet, maar het kwam nooit ter sprake. Door de typetjes, die ik lang representeerde, denk ik: De seksuele geaardheid van een halve zool met een helm op, nee, dat zal de mensen een zorg zijn…..”
    Nu, zo zit het volgens mij ook zo ongeveer met Rutte.

    Like

  5. bigljohn zegt:

    Hij kruipt dus niet alleen in de kont van Brussel. En ons naaien deed ie al veel langer, niet tot mijn genoegen overigens. Hij leest ook altijd blaadjes waar blote mannen in staan. Een van die blaadjes heet; Ons Orgaan. Met regelmaat probeert hij een baantje in Brussel te versieren. In zijn CV staat dan telkens vermeld; Goed ontwikkelde bruinwerker biedt zijn diensten aan, maar het mag ook grijs of zwart werken zijn. Ooit hoopt hij een goede man te ontmoeten en vader te worden, zodat ze samen een kind, ene bruine kunnen maken. Maar in dat geval heeft Rutte toverballen.

    Like

  6. Berthe zegt:

    Op deze site verwacht ik respect voor de VRIJHEID van meningsuiting, maar ook respect voor iemands seksuele geaardheid. Deze vrijheid en deze hoffelijkheid naar de medemens wil de Islam ons afnemen. Geef hen geen voorzetje…….
    Op een scherpe manier Rutte’s politiek bevechten, is zinvol, maar deze flauwe, onheuse achterklap haalt het niveau van deze website naar beneden. Jammer!
    Verder prima site!

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      Op deze site kan meer door iedereen gezegd worden dan op menig andere site in de Nederlandse blogwereld. Hier wordt in 99,9% van de gevallen de problematiek van de islamisering en de EUSSR op uitermate serieuze wijze aangepakt. Om af en toe even de boog iets minder gespannen te laten staan, moet een geintje kunnen wat mij betreft. En nee, ik heb niets tegen homoseksuelen: in mijn vrienden- en kennissenkring bevinden zich meerdere mensen van homoseksuele geaardheid.

      Webmaster

      Like

      • Giny zegt:

        Ik ben gek op homoseksuelen, voor een vrouw zijn ze uiterst charmant en
        verder vallen ze mij niet lastig!
        Ik vind het een ontzettend leuk geintje E.J.

        Gr.Giny

        Like

      • Berthe zegt:

        Tja, ik houd ook van een geintje…….en DAT is dan OOK weer een kenmerk van onze cultuur (die we moeten behouden)! Misschien omdat ik een goede kennis heb, die steeds vaker – tot vervelens toe- grappig of negatief benaderd wordt vanwege zijn homoseksuele geaardheid, ben ik er wat eerder geirriteerd door. Er zijn ook steeds meer homoseksuelen die voor zelfmoord kiezen. Dat maakt me iets voorzichtiger…net als eindeloze grapjes over iemands naam…..
        Maar u heeft gelijk: geintje moet ook kunnen…….Bedankt voor deze site, verder! Het houdt de moed erin!

        Like

    • Fijnedagnog zegt:

      Beste Berthe.
      Je bent wel erg snel aangebrand. Ik heb geen enkel probleem met welke seksuele geaardheid dan ook. In mijn filmpje spreek ik ook geen waardeoordeel uit. Ik heb in mijn vriendenkring mensen met allerlei achtergronden en daar heb ik alleen maar respect voor.
      Over het prive leven van Rutte wordt al jaren gespeculeerd, en daar heb ik in deze animatie geprobeerd een leuke draai aan te geven. Niet meer en niet minder.
      Als je je aangesproken of beledigd voelt spijt me dat. Dat was niet de bedoeling. Maar uiteraard staat het iedereen vrij om het wel of niet leuk te vinden.

      Ik wens je Prettige feestdagen

      Like

      • Berthe zegt:

        Aardig dat je zo reageert!! Ach, ik vandaag ben ik al minder aangebrand….ik dacht alleen aan iemand die voortdurend grapjes hoort over zijn geaardheid en kortgeleden zijn hart bij mij heeft uitgestort hierover……… Ik wens jou eveneens prettige feestdagen!

        Like

      • Wans Horst zegt:

        @ Berthe,

        De homo die laatst z’n hart bij je heeft uitgestort moet jou daar niet mee lastig vallen, hij moet zelf mondig worden en z’n eigen problemen opknappen, net zoals Pim Fortuyn!

        Ik weet waarover ik het heb.

        Like

    • JooJootje zegt:

      Wij hoeven hier niet opgevoed te worden,dat zijn we al.

      Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Jà. Overigens is het geen overbodige luxe om sommige mede-reaguurders daar eveneens aan te herinneren.
        Maar enfin; kwestie van -gepast- van je afbijten.

        Like

  7. Kent u de uitspraak om maar vooral racisme, discriminatie te ontkennen is
    ‘Een van mijn beste vrienden zijn homofiele Joodse negers met een bult…’
    beetje humor moet kunnen hoor!
    we lopen sowieso al een hernia op en t eelt op onze teentoppen om maar vooràl niet te kwetsen en god weet wie allemaal te ontzien

    Like

  8. JooJootje zegt:

    mmmmm ja beetje goedkoop dat wel, maar moet kunnen.

    Like

  9. Wans Horst zegt:

    Ik heb me vermaakt!

    Like

  10. louis-portugal zegt:

    Uiteindelijk blijven we dus nog maar even gissen.

    Like

Plaats een reactie