Caroline de Gruyter, antisemiet te Wenen voor de NRC

Screenshot_43

Caroline de Gruyter

(Door: Martien Pennings)

De buurvrouw is voor de kerstdagen naar haar buitenhuis in Frankrijk en ik haal de NRC’s voor haar uit de brievenbus. Doorgaans leg ik het vod ongelezen meteen voor haar deur, maar ik dacht, kom, laat ik het driedubbeldikke zaterdag-voor-de-kerstnummer eens inkijken. Heel aardige column van Youp van ’t Hek en een verstandig stuk van Sweder van Wijnbergen over die idiote zorgwet van Schippers. Een aangrijpend interview met de ouders van Régis Crolla, omgekomen met vlucht MH 17. Ik ken een van de vrienden van Régis. Nog wel meer niet onverstandige artikelen. Het viel me mee. Maar dan stuit je toch weer op die harde foute NRC-kern, die altijd weer te maken heeft met de drie I’s: Islam, Immigratie en Israël.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, demoniseren, Desinformatie, Hypocrisie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Caroline de Gruyter, antisemiet te Wenen voor de NRC

  1. Theresa Geissler zegt:

    Het is, dat ze onbestemd grijs-blond is in plaats van zwartgeverfd, anders zou die uitgedroogde snijboon qua type wel iets weg hebben van gekke Gretta D.
    Vind je dat ergens ook niet, Martien?
    Frappant toch, dat bepaalde type wijven, dat onveranderlijk op de bres gaat voor Palestina! Waar zou ‘m dat toch aan liggen?
    Zouden ze héél onbewust hunkeren naar zwaargebouwde Palestijnen, die de stoffige ‘grot’ de grote schoonmaakbeurt kunnen geven, nu ze op een leeftijd komen dat westerse mannen er moeilijker intrappen? Anja M. viel er tenslotte óók al voor!
    Vandaar ook het ongebreidelde begrip voor niqaabs en boerka ‘s, zeker!

    Like

  2. delamontagne zegt:

    Ik verwachtte het artikel van deze mevr. bij de site van Heer Pennings te kunnen lezen, niet dus en moest ik noodgedwongen (tijdelijk) abonnee van NRC worden.
    Het artikel van mevr was insgelijks aan dergelijke die je in de kranten niet wilt lezen, vlees noch vis.
    Laat deze mevr. (en laten die bureaucraten in Brussel ) zich eens druk maken om het Koerdische volk dat veel meer recht heeft op een eigen Staat dan de z.g.n. palestijnen.

    Like

  3. J. C. Th. Köhler zegt:

    delamontagne zegt:

    “… het Koerdische volk dat veel meer recht heeft op een eigen Staat dan de z.g.n. palestijnen.”

    Dat klopt, Van der Berg, maar het antisemitisme richt zich nou eenmaal op Joden en de Joodse staat. Je bezig houden met Koerden is, in dat licht bezien, slechts verspilde tijd en moeite.

    j.c.th.kohler@online.nl

    Like

    • Je vergeet de christelijke minderheden die in de laatste eeuw meer dan 3 genocides hebben meegemaakt en over ale uithoeken van de wereld zijn verspreidt.Assyriers,Armeniers,Grieken,Cyprieoten,Molukken,Papoeas,……enz

      Like

  4. @geertwilderspvv VOOR de KRIJGSRAAD met deze Caroline de Gruyter, antisemiet te Wenen vr de NRC http://wp.me/p1YZV8-1rs via @wordpressdotcom

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    Tja, Martien het is voor deze vrouw waarschijnlijk het belangrijkste ter wereld: het bashen van Israël en hun inwoners, het Joodse volk. Heeft deze tuthola dan nooit gehoord van het Verdrag van San Remo. Het Joodse volk heeft het volste recht, in hun thuisland in vrede te kunnen leven.
    Maar kom daar maar eens om bij dergelijke jodenhaters. Walgelijk.

    Like

  6. Vanmorgen deze update onder mijn stuk gezet:

    UPDATE 22 DECEMBER 2014:

    De gevolgen van bijna 40 jaar antisemitische hetze onder het mom van “kritiek op Israël”, zoals die door het linkse mainstream-monopolie-media-conglomeraat wordt gevoerd begint nu gevolgen te hebben in Europa die zelfs bewuste hetzers als Caroline de Gruyter niet kan ontgaan.

    Het NON-journaal van hedenmorgen 22 december 2014:

    “Een automobilist in de Franse stad Dijon is vijf keer doelbewust ingereden op voetgangers. Elf mensen raakten gewond, twee zijn er slecht aan toe. Het gebeurde midden in de stad, de dader is aangehouden. Volgens de Franse media riep de man ‘Allah Akbar’ toen hij op de voetgangers inreed. [Naar het voorbeeld van de “Palestijnen” in Jeruzalem dus.] Afgelopen zaterdag stak een man in Tours twee agenten neer. Ook hij schreeuwde ‘Allah Akbar’.”

    De “correspondent” te Frankrijk meldt dat hij vernomen heeft dat de man wraak wilde nemen vanwege de “kinderen van Palestina”. Dat deze moslim niet weet dat hij voor het wreken van de kinderen van Palestina bij Hamas moet wezen die vanachter de “kinderen van Palestina” raketten op Israël afvuurt, is niet alleen te wijten aan het feit dat hij waarschijnlijk via zijn schotelantenne alleen maar naar Arabische van het antisemitisme druipende haatzenders kijkt, maar is ook de diepe schuld van het linkse mainstream-monopolie-media-conglomeraat dat al collaborerend de sfeer heeft geschapen waarin zijn wanen onweersproken bleven.

    Oh ja: die mijnheer die in New York twee politie-agenten point blank door de kop heeft geschoten gewoon omdat ze politieman waren, is natuurlijk ook gewoon een Mohammedaan. Dat heeft het conglomeraat vooralsnog verborgen weten te houden. Heette-ie niet “Ismaaiyl Brinsley”? Juist ja: Ismaël de zoon die Abraham bij slavin Hagar verwekte. Ismaël, de oervader van de stam der vervloekten, dat wil zeggen, die van de islam. Wat nog meer pleit voor islamitische affiliatie van deze Ismaël Brinsley is het feit dat-ie alvorens die twee agenten te vermoorden zijn eigen vriendin in de buik schoot. Geloof van de vrede én van de vrouwvriendelijkheid immers!

    Like

Plaats een reactie