29-12-2014: “Pegida” in Kassel (= “Kagida”)

Screenshot_3

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op 29-12-2014: “Pegida” in Kassel (= “Kagida”)

  1. Jules Vismale zegt:

    Dus “Pegida” duikt al op in Kassel waar een stel vrouwelijke moslimteven zo nodig apart wilden zwemmen en dit toen gingen eisen? Nou mag de islamhatende “Pegida” daar inderdaad tegen de islamisering blijven protesteren en dat linkse tuig en de moslimextremisten zullen hen niet meer tegenhouden! En ik wens zelfs dat de Pegida-aanhangers over hun vijanden heen zullen walsen, gelijk aan de SA dat dit in Kassel voor WO II deed al was toen alleen de latere nazi-rechter Roland Freisler hun aanvoerder. Hoe spijtig is het niet dat hij, mits Freisler in deze tijd nog had geleefd, alle EU-bestuurders, linkse politici, criminele allochtonen, imans en moslimextremisten niet ter dood had veroordeeld! Zij zijn pas ECHT een groot gevaar voor Duitsland en Europa, net als voorheen de nazi’s en communisten!

    Like

  2. M.A.L. Sion zegt:

    Voor Nederland wordt het dan AMGIDA.
    Het mag ook een andere plaats worden.
    Voor Amsterdam zou het dan zijn: 29-12-2014 – 18.30 bij het monument op de Dam.
    En daarna elke maandagavond.

    Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    Dat geeft “de burger”, moed. Overal staan de ware patriotten op in Duitsland. En ik hoop, dat ook in Nederland “de geest”, uit de fles komt, en wij, net als de Duitse patriotten de straat opgaan.

    Like

  4. Jean zegt:

    De woorden van Gerald Celente worden stilaan een feit, trgen eind 2016 loopt er geen kopvod of soepjurk meer in ONZE straten, heerlijk.
    Zullen we de woorden gebruiken van de zwarte moslim in hrt witte huis? Yes We Can.
    Wij willen en eisen een Europa gezuiverd van die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlpperij islam genaamd, wij willen geen verminkingen bij kinderen, verkrachtingen van onze vrouwen en dochters, geen moorden ėn geen fokparasieten.

    Like

  5. Yvonne zegt:

    Tom,hoop doet leven,maar vooralsnog zie ik het hier niet gebeuren.

    Like

Plaats een reactie