Zwitserland publiceert cijfers over de arbeidsonwillige migranten naar etniciteit

Screenshot_4

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Wat Duitsland niet durft te doen, kun je te weten komen bij het Zwitserse Bureau voor de Statistiek: een lijst van etniciteiten, die alleen maar naar Europa komen om over de ruggen van de Europeanen heen te parasiteren. Overigens moet men dan tegelijk verder denken: hun helpers en ondersteuners, hoofdzakelijk linksen, goedmenschen, humanisten, zijn blijkbaar net zo lui en werkschuw, daarom sloten ze ook een verbond met de asielzoekers tegen het werkende volk. En ze laten nu net de meeste betrokkenheid zien tegenover de meest luie van alle asielzoeker etniciteiten, namelijk de Afrikanen.

De etniciteit die daarna volgt zijn de door links veelgeprezen Iraniërs. Het kan zijn dat de Iraniërs een beetje helderder in hun hoofd zijn dan de Arabische volkeren, maar blijkbaar zijn ze even werkschuw, wat bewijst dat er geen gebrek is aan kunnen, maar aan willen – wat natuurlijk niet hoeft te betekenen dat de asielzoekers teveel vakkennis zouden bezitten.

In het jaar 2012 was de grote meerderheid van asielzoekers in de werkbare leeftijd met een Zwitserse verblijfsvergunning en voorlopig opgenomen vluchtelingen afhankelijk van een sociale uitkering van de staat. Bij de donker gekleurde Eritreeërs was er sprake van 91% die een sociale uitkering ontvingen, bij de Iraniërs 84% en bij asielzoekers uit Sri Lanka 75%. Bij asielzoekers uit Turkije waren dit er echter bijna negen van de tien (89%). Het aantal sociale uitkeringen onder Turken is daarmee nog groter dan dat bij de cultuurvreemde mensen uit Syrië (87%). Het best deden de Chinezen het met “maar” 69%.

Deze cijfers, die in principe ook in Merkelland niet veel zullen afwijken, tonen duidelijk aan dat het grootste deel van de asielzoekers in hun “landen van toevlucht” helemaal niet wil werken, maar slechts in de sociale hangmat wil deelnemen aan de zegeningen van de welvaartsstaat, waarvoor de autochtone bevolking tientallen jaren lang heeft gezwoegd. De Zwitserse SVP-parlementariër Peter Keller constateerde daarom tegenover de “Baseler Zeitung” nuchter: “Blijkbaar bieden de sociale uitkeringen geen prikkel om in de arbeidsmarkt te integreren.” Ook in Duitsland werden de uitkeringen voor asielzoekers onlangs weer verhoogd, hoewel de cultuur-vreemde asielzoekers noch juridisch noch maatschappelijk gelijkgesteld mogen worden met sociaal-zwakke Duitsers.

Der Dritte Weg

Zo is het. Maar de linksen, links-autonomen of medewerkers van de sociale industrie zijn in alle opzichten met hen te vergelijken: ze zijn net zo dom, net zo lui en net zo onbruikbaar. Vraag aan iedere linkse, iedere goedmensch of er een verschil tussen hen en de asielzoekers bestaat. Ze zullen onze uitspraak bevestigen: dat is er niet!

Screenshot_3

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

22 reacties op Zwitserland publiceert cijfers over de arbeidsonwillige migranten naar etniciteit

 1. guusvelraeds zegt:

  Zijn Afrikanen gemiddeld luier dan Europeanen? Hoe durven ze het te beweren. De racisten.

  Like

 2. Jean zegt:

  Waarom kegelen we die parasieten niet allemaal eruit? Liefst met die linkse lafaards die via dat handeltje decadent incasseren…
  Allochtonen hebben geen enkele toegevoegde waarde maar kosten ons wel miljarden euro’s.
  De oorzaak van al die ellende is die EU misdaadorganisatie, hopelijk sterft ze in 2015 en worden die lafaards veroordeelt voor hun gepleegde misdaden tegen eigen volk.

  Like

  • Mary Gijzen zegt:

   @Jean Inderdaad! Het hele EU zooitje voor het tribunaal slepen, alsmede de tussenuit gepiepte Van Rompuy en kornuiten die hun eigen zakken goed wisten te vullen met de door Europese bevolking opgebrachte miljarden!

   Like

 3. Th.M. van Baarle zegt:

  Er klinkt verontwaardiging door in de beschrijving van de situatie in Zwiterland. De schrijver is er van overtuigd dat de zaak in Duitsland (Merkelland) net zo erg is. De signalen die we vanuit Duitsland krijgen bevestigen dat vermoeden. Die signalen zijn dan niet van statistiekinstellingen maar bijvoorbeeld van de deelnemers aan de PEGIDA-demonstraties.
  In Nederland zijn er weer andere bronnen, die hetzelfde ergerlijke beeld schetsen. Ook wij in Nederland worden overstroomd met PARASIETEN.
  Nederland heeft sinds minstens twee decennia een steeds maar groeiende AUTOCHTONE onderklasse, die elk dubbeltje twee keer moet omdraaien. Velen zijn aangewezen op de voedselbanken. VOEDSELBANKEN – de nationale schande.
  De linksche goedmenschen zijn er schuld aan dat deze verarming heeft kunnen ontstaan. En het wordt nog erger. Na 1 januari 2015 gaat de zorg voor onze ouderen op de fles. Bezuiniging dwingt om duizenden zorgVERLENERS te ontslaan. Ik schrijf dit op de laatste dag van 2014 en nog steeds weten heel veel ouderen – je weet wel, die autochtone Nederlanders die gedurende hun werkzaam leven GEWERKT hebben voor het opbouwen en in stand houden van de economie – niet hoe hun zorg in 2015 geregeld (of niet) zal gaan worden.
  Alles overziend is duidelijk dat er iets moet gebeuren in Nederland. Dat besef groeit ook. Net als in Duitsland. Daar houdt PEGIDA elke maandagavond een demonstratie en het begint ook in andere steden in Duitsland van de grond te komen. De dagen van Merkel zijn geteld want dit loopt uit op een revolutie en dat hebben wij ook nodig. Mijn suggestie (al enkele malen gedaan) is dat we hier een AMGIDA moeten trachten te organiseren. Demonstratie voor Amsterdam en omstreken.
  Uitvreters terug naar huis. De overgrote meerderheid van deze migranten is moslim en die eigenschap blijkt ook niet bevorderlijk voor het aanvaarden van een werkzaam leven. Mentaal zijn ze eerder gericht op halsafsnijden en vrouwen onderdrukken dan de handen vuil te maken voor een baas. En de linksche goedmenschen vinden het allemaal wel goed zo en hebben er geen bezwaar tegen dat er nog vele duizenden bijkomen.
  Vele duizenden autochtonen kijken verbijsterd toe hoe hun land naar de afgrond wordt gestuurd. Het zal niet lang meer duren voor dat die verbijstering uitmondt in woede.

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ik heb dit artikel overgenomen vanwege een verdomd goede citaat: “Zo is het. Maar de linksen, links-autonomen of medewerkers van de sociale industrie zijn in alle opzichten met hen te vergelijken: ze zijn net zo dom, net zo lui en net zo onbruikbaar. Vraag aan iedere linkse, iedere goedmensch of er een verschil tussen hen en de asielzoekers bestaat. Ze zullen onze uitspraak bevestigen: die is er niet!”

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Zou deze nieuwjaarswens voor 2015 werkelijk in vervulling gaan ?

  Hat die todbringende Seuche Ebola jetzt die Terror-Miliz ISIS erreicht? Arabische Medien berichten, dass in der irakischen Stadt Mossul zwei Ebola-Erkrankungen gemeldet wurden!

  „Viele Einwohner von Mossul haben sich mit eingeschleppten Krankheiten und Seuchen angesteckt, darunter zwei Ebola-Kranke und 26 HIV-Infektionen“, zitiert die irakische Staats-Zeitung „Al-Saba” medizinische Versorgungsstellen in Mossul. „Diese Krankheiten wurden von Terroristen und Auswanderern aus verschiedenen Ländern, besonders Afrika, nach Mossul eingeschleppt. Die irakische Stadt, gut 400 Kilometer von Baghdad entfernt, wird zu großen Teilen von ISIS kontrolliert.

  Erst vor gut einem Monat hatte das irakische Gesundheitsministerium davor gewarnt, dass die Ebola-Seuche durch ISIS-Terroristen in den Irak eingeschleppt werden könne. Nun könnte diese düstere Warnung Realität geworden sein.

  Heeft de doodbrengende ziekte Ebola nu de terrormiliz ISIS bereikt ?
  Arabische medien berrichten dat in de Iraakse Stadt Mossul 2 ebolazieken
  gemeld zijn !
  Veel inwoner van Mossul hebben zich met ingesleepte ziektes HIV infizeert !
  Daaronder 2 Ebola zieken en 26 HIV infizeerten ! De quelle is de Iraakse
  staatskrant ,, Al Saba” medische verzorgingafdeling in Mossul !
  Deze ziektes werden van Terroristen verscheidene uitgewandelden
  van landen byzonder uit Afrika naar Mossul ingesleept !
  De Iraakse Stadt goed 400 Kilometer van Bagdad word in grote delen
  van de ISIS kontrolleert !
  Voor een maand terug hat het iraakse gezondheidsministerium daar
  voor gewaarschuwt dat de Ebola ziekte door de ISIS ingesleept kan
  worden. Nu kan deze duistere waarschuwing realiteit geworden zijn !

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Uiteraard is dit de reden waarom er hier geen statistieken volgens etniciteit worden gepubliceerd, ook niet wat criminaliteit betreft: we houden ze dom, zodat ze niet beseffen dat ze hun eigen ondergang financieren. Dit is het motto van de linkse gutmensch.

  Like

 7. Na de islam is links de grootste ziekelijke bedreiging voor de Europese mensen!

  Like

 8. Peter Rissing zegt:

  Jammer dat ik de bron voor het verhaal van Kybeline niet kan vinden, maar ook in NL zullen de cijfers er niet om liegen en van gelijke orde zijn.
  Kijk naar deze opsomming van Syp Wynia (lees je mee Tjonge) tot het jaar 2009.
  http://www.elsevier.nl/Algemeen/nieuws/2010/4/Elseviers-berekening-immigratiekosten-ELSEVIER262345W/
  Gezien de toename van de (geregistreerde) instroom sinds 2009 (toen Wynia zijn berekening publiceerde) kunnen de kosten sinds 1970 tot 2015 voor de NL-schatkist op globaal € 270.000.000.000 worden gezet.
  Een kostenpost die toe te schrijven is aan een duidelijk definieerbare groep mensen uit een andere cultuur.
  Bedroevend is ook dat dit bedrag niet als een ‘investering’ in de toekomst van ons land kan worden gezien.
  Met als voorbeeld de Marokkanen waarvan nu de derde generatie generaliserend nog niet geïntegreerd is, een nog steeds hoog blijft scoren t.a.v. afhankelijk van het sociale vangnet van onze staat.
  Zelfs de NRC kon deze realiteit niet ontkennen, hoor het eens van een ander,
  http://www.nrc.nl/nieuws/2013/10/03/allochtonen-in-amsterdam-minder-zelfredzaam-dan-andere-groepen/
  Ik praat dus over significant aantoonbare cultuurverschillen die bij sommige culturen maar niet willen afnemen en ten nadele zijn voor de Nederlandse komende generaties.
  Dit alles niet ten nadele van die culturen, minderheden en uitzonderingen die zich wel goed kunnen aanpassen aan de Nederlandse arbeidsmoraal en emancipatie.
  http://www.slate.com/articles/double_x/doublex/2010/11/going_dutch.html
  Denk bijvoorbeeld aan de grote groep mensen van Indische afkomst die uiteindelijk probleemloos
  in onze maatschappij aanwezig is.
  De ene cultuur kan/wil het wel, de andere niet.
  Dus herhaal ik de herhaling van Realpredictor hierboven: “Vraag aan iedere linkse, iedere goedmensch of er een verschil tussen hen en de asielzoekers bestaat. Ze zullen onze uitspraak bevestigen: die is er niet!”
  Mijn vraag is echter: Hoe kan het zijn dat de NL cultuur die als eenheid zo betrokken, efficiënt en intelligent is, de Linkse gutmensch heeft kunnen voortbrengen die onze mooie cultuur ten gronde wil richten ?

  Like

 9. Frans Brassens zegt:

  Destijds, en ik beschik door mijn leeftijd over héél wat ‘destijds’, schreef men de (vermeende) luiheid van met name de bewoners van Afrika toe aan het klimaat. Het was er op veel plaatsen te wárm en daardoor was de productiviteit een stuk minder. Het klonk wel enigszins aannemelijk en ik heb daar dus verder nooit zo over nagedacht.

  Ook het gemelde feit dat nogal wat Afrikanen volgens de verhalen een paar dagen werkten, hun loon ontvingen, om zich daarna een soort ‘vakantie’ aan te meten alvorens opnieuw wat dagen te gaan werken ging eigenlijk een beetje aan me voorbij. ‘Nu ja zeg’ was misschien achteraf een beetje makkelijke reactie van me.

  Wat later, toen de ontwikkelingshulp snelheid kreeg, las ik in het blad ‘Internationale Samenwerking’ (meestal aangeduid als IS), van de vele projecten die er plaats vonden. Onder heel veel meer werden ook landbouwtractoren cadeau gedaan aan inheemse landarbeiders. De bedoeling was hun werk onder de zon te verlichten en de productie te verhogen in het belang van de plaatselijke bevolkingen.
  Het ging niet altijd naar wens. De gelukkige bezitters van genoemde machines verhandelden (soms?) de gulle giften, betaald door zeg maar ‘ons’. En leefden vrolijk verder. Tot er weer een nieuwe bron van inkomsten moest worden gevonden.

  Van dat laatste soort berichten werd ik een beetje wakker. Verontwaardigd ook. Ging dáár ons geld naar toe? Maar verder heb ik zelfs dat niet verder uitgespit. Geen tijd eigenlijk, want een drukke baan en nog veel nevenbezigheden ook al, daarnaast een gezin met kinderen. Inmiddels al aardig wat jaren gepensioneerd dus meer tijd.

  En nu. Nu had ik al de indruk dat ‘werken’ niet direct de eerste prioriteit zou zijn van de constant toestromende ‘niet westerse’ allochtonen. Om het voorzichtig uit te drukken dan. Dat levert toch heus wel wat ergernis op. Dan nu Zwitserland, dat openheid van zaken geeft, iets wat in E.U. landen opvallend afwezig is.
  Mijn ervaringen van vroeger vallen op hun plaats. Ik was tamelijk argeloos. Maar die kwaal is al een tijdje over. Er voor in de plaats gekomen is verontwaardiging.
  Die verontwaardiging geldt de onwerkwilligen, maar nog veel meer de lieden en instituten die het parasiteren (want zo ben ik het maar gaan noemen) in de hand werken, faciliteren en in stand houden.
  Mijn verontwaardiging van verduidelijkende woorden voorzien, daarvan zie ik maar even af. Het zouden héél lelijke tekstregels worden.

  Like

 10. windwens zegt:

  Het komt er op neer dat wanneer we in elk Europees land de opvreters er uit zetten elk land enorm welvarend is. Dus als de EU weer helemaal op de rit wil komen dan zou men dit eens in overweging kunnen nemen. Nadeel is wel dat de gemiddelde inwoner dan weer meer loon gaat eisen en wellicht ook andere zaken zal gaan eisen en dat is nu net wat ze niet willen. Heers en verdeel zorgt ervoor dat hele bevolking de mond gesnoerd worden. De akelige moslims die zo graag mensen van een ander signatuur kwellen malen hier niet om, het is altijd nog meer schoon in het handje dan in de landen van herkomst.

  Like

 11. Free Citizen zegt:

  Dit is op Free Citizen herblogden reageerde:
  Realiteit versus Ideaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s