MDR-peiling: “Denkt u dat PEGIDA de stad Dresden schaadt?

Screenshot_43

(Vertaling: E.J. Bron)

10.043 mensen hebben gestemd. 92% van hen staat achter PEGIDA!  De MDR (Mittel Deutsche Rundfunk) maakte gistermiddag om 15.30 uur vermoedelijk zwaar gefrustreerd een einde aan deze peiling. Desondanks wordt het resultaat niet verfraaid of verzwegen. De slogan “Wir sind das Volk!” bij de PEGIDA-demonstraties wordt op grond van zulke peilingresultaten steeds belangrijker. De seinen staan op storm. Nu is het alleen nog noodzakelijk dat de mensen hun angst voor antidemonstraties, belasteringen en het maatschappelijk gepest overwinnen, openlijk voor hun overtuigingen uitkomen en de straat opgaan. Dresden laat zien hoe het moet. Op de maandagen in 2015 zijn de burgers van Duitsland met gezond mensenverstand allemaal inwoners van Dresden.

Screenshot_44Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA". Bookmark de permalink .

14 reacties op MDR-peiling: “Denkt u dat PEGIDA de stad Dresden schaadt?

 1. bobzelf zegt:

  nou gaan met die banaan zou ik zeggen !!

  en EFFE VOOR VRIEND TOM :

  tot nu toe is artikel 50 over uittreding uit de EU nog steeds geldig ,

  na de leugen van Lissabon

  dus stoppen met de Euro , is ook uit de EU,

  dus kom maar op , geen centje pijn

  je loopt er dus zo uit !!!

  tevens wil U.K. die hondenlul Cameron aan het hoofd, vervroegde verkiezingen en als hij wint mag het volk vroeger stemmen over brexit , dus niet in 2017

  Dus , kom maar op Nigel , geef die Islambombama poedel nog maar een extra zetje

  Soms zou ik weleens iemand willen vermoorden , en ik kan ze met mijn neus aanwijzen

  huggie allemaal

  Bob

  Like

 2. Henk Hellwich zegt:

  Ik ben als Nederlander, de burgers in Dresden, dankbaar voor hun volharding om voor hun overtuiging wekelijks op mandagavond de straat op te gaan.

  De Duitse regering en vele prominente Duitsers hebben de afgelopen weken tegengas gegeven en zijn zelfs met valselijke beschuldigingen aan het adres van Pegida gekomen.

  Zelfs na de brute aanslag door Moslims in Parijs wordt dit feit door de media afgedaan als een “terroristisch” gebeuren en wordt het word moslim en islam zoveel mogelijk vermeden.

  Laten wij allen in onze directe omgeving duidelijk zeggen dat alleen de islam en dus moslims voor de slachting in Parijs verantwoordelijk zijn.

  En dat er dus vele potentiele moordenaars van islam origine in onze directe omgeving rondlopen.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  En hier de smerige Duitse moslimkontkruipers die hun BLÖDE FRESSE het
  wc blaadje BLÖD ter vervoeging gesteld hebben !

  Like

  • Theodoor zegt:

   Verbazingwekkend, ook zij zijn er ingetuind, ja het zielige gedoe honoreren.
   Hoe kun je zo dom en achterlijk zijn.
   Ik heb het echt met hun te doen, het zullen best aardige mensen zijn, maar levens ervaring, ho maar.

   Trouwens ook Rutte en Pechtold hebben met hun studie geschiedenis niets geleerd, ook zielig? Nee, ze hebben gewoon meer dan een agenda, politicus en dan weet je het wel, toch.

   Like

   • Sjaak zegt:

    Het is oorlog. Oorlog tegen het vrije westen. Voor Wilders en al die andere islamcritici was dat al jaren duidelijk, maar inmiddels wordt dat idee gedeeld door meer en meer mensen. Ik kan u al deze [3] YouTube filmpjes aanraden van Pat Condell. Pegida in Dresden had geen beter moment kunnen kiezen om zich te verzetten tegen de islamisering van Duitsland en Angela Merkel en haar andere 79 domme wegkijkers hadden geen beter initiatief kunnen nemen dat hun bespottelijke NEIN actie in BILD om te laten zien dat ze totaal zijn losgezongen van de werkelijkheid.

    Like

 4. Cathja zegt:

  Schitterend dat zóveel mensen achter Pegida staan! Jammer maar helaas voor de MDR dat de peiling anders uitpakte dan ze hadden gedacht.
  Ik hoop dat in nog veel meer Duitse steden wandeltochten gehouden gaan worden, gelijk aan Pegida. Hun beheerste manier van demonstreren kan alleen maar respect afdwingen.
  Dat dit goede voorbeeld velen laat volgen!

  Like

 5. Republikein zegt:

  +/_ 11000 stemmen en 10043 voor nein is een prima resultaat!
  Goed zo, hulde!

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  De aanslag in Parijs toont aan dat de aanslagbereidheid onder de islamitische groep toeneemt. Indien degene die er over te beslissen hebben nu inzien dat de instroom van deze potentiële aanslagplegers afgestopt moet worden dan wordt er op de juiste wijze op gereageerd.
  Laten ze verstandig zijn en dat verdrag van 1975 met de oliesheiks opzij schuiven.
  En … met kracht werken aan REMIGRATIE.
  ISLAM – weg ermee !!!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Na de aanslag in Parijs, verwacht ik dat in Dresden a.s. maandag nog veel meer burgers aanwezig zullen zijn bij de demonstratie van Pegida. Tenminste als ik de logica van de meeste burgers inschat. Hoe meer, hoe beter!

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Zij die zich niet hebben laten beïnvloeden door de staat der Nederlanden, middels de NPO, weten dat de aanvallen van de moslims altijd door zullen gaan tegen ander gelovigen. Aan de randen van de beschaving rukt het barbarisme in de hele wereld op. Zie in Azië, zie Afrika (boko harem) zie het verneukeratieve zielige gedoe van moslims in West Europa, zie de binnen gehaalde moslims in het bestuur van Nederland die hetzelfde doen alsook in moslimenclaves in Amerika.

  De Joodse mensen in Europa vluchten naar Israel, daarna zijn de ongelovigen aan de beurt. De christenen zullen ze als laatste opruimen (bonus) omdat ze daar nu nog steun van ontvangen.
  Hoe dom kunnen de leiders van dat geloof zijn.

  Waar een grote en reddende behoefte aan is en ze zijn er wel, zijn sterke leiders die niet liegen en mooipraten.

  Het gaat komen de steeds maar uitgestelde ommezwaai, maar Nederlanders zullen eerst moeten leren voor hun vrijheid op te komen en zover is het helaas nog niet. Pas na enkele aanslagen is de fles van tolerantie vol.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s