MOSLIMHUICHELARIJ

Screenshot_140

(Door: Frans Brassens)

Moslims die je nóóit hoorde over de vele aanslagen en moordpartijen in andere landen beseffen dat hun medemoslims met het opvolgen van de moordopdrachten in de koran nu écht te ver zijn gegaan in de ogen van de westerse wereld. De westerse ogen gaan, eindelijk (!) open. (Zoals we inmiddels weten niet bij iedereen). Dus is het tijd om een portie huichelachtigheid over die westerse wereld uit te storten teneinde de schade voor de islam zoveel mogelijk te beperken. Dat heet “Taqiyya”.

Ik geloof die moslim meelevendheid niet. Ik MAG ze ook niet geloven, juist omdat de koran zelf (!) BEVEELT te liegen en te bedriegen als dat voordelig is voor de islam. Bovendien is wat gebeurde nu net wat de koran aan de moslims opdraagt: Het doden van wie de islam of ‘de profeet’ (een in alle opzichten misdadig figuur) beledigt. Vind je dat maar niks, dan ben je géén goede moslim.

De moslims zouden tróts moeten zijn op hun broeders in de ideologie. Anders zijn ze dus geen goede moslims en dat is gevaarlijk voor ze. Blij zijn met de moordpartijen kan wél in moslimlanden, en dat is dan ook gebleken. Maar in Europa, dat nog niet voldoende geïslamiseerd is: TAQIYYA!

Wat lezen we dan? ‘Terroristen hebben geen religie’, wordt door moslims gezegd. O nee? Ze doen toch precies wat de koran van ze vraagt? Ze zijn de béste vertegenwoordigers van de islamideologie. En dan dit: ‘Moslims in Frankrijk nemen massaal afstand van de extremistische terreuracties die Frankrijk de afgelopen dagen in hun greep hielden’. O ja? Hoe zit het dan met talrijke moslims die IS prachtig vinden? En hoe met de moslims die, in heel Europa, Syrië-Jihadisten helden vinden? Omgekeerd als een blad aan een boom misschien?

Ik geloof ze niet, ik MAG ze niet geloven. Dat standpunt heb ik dus gedestilleerd uit wat ik leerde van de koran zelf. Dat is verhullen en proberen de islam uit de wind te houden!

Door:
Frans Brassens
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, koran, Moslims, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

24 reacties op MOSLIMHUICHELARIJ

  1. janfreak zegt:

    Als ik het wel heb dan kon ik ergens lezen dat in Turkije men bijzonder enthousiast was over de moordpartij bij Charlie Hebdo en dit ook door de Turken toegejuicht werd.

    Like

  2. Een Patriot zegt:

    Het openlijk afstand nemen van de aanslagen door een mohammedaan is inderdaad huichelarij.
    Als ze oprecht waren en wat lef in hun donder hadden dan deden ze afstand van hun satanistische geloof, sluiten de mosketen en verbranden alle haatboeken.
    Een oprecht mens wil simpelweg niet bij zo’n huichelachtige moordenaarsbende horen.

    Like

  3. U.G. Kempenaer zegt:

    Beste lezers,
    Dit is het beste stukje wat ik tot nu toe op EJ Bron heb gelezen. Eigenlijk het beste stukje sinds jaren. Dit is de essentie, dit is de kern, ontdaan van al de zalvende verhullende kletspraatjes van de takiyyamoslims en de collaborerende faciliteerders.
    De koran is er zeer helder en duidelijk over: de islam is een veroveringsdoctrine, de leden moeten zich onderwerpen aan mohammed en allah en de geboden in de koran.
    Daarin wordt consequent en persistent opgeroepen tot geweld tegen en moord op niet-moslims.
    Deze doctrine kan dus niet getolereerd worden in onze landen en dus de leden van deze moordclub ook niet.
    De enige bestendige oplossing is het met wortel en tak uitroeien van de islam en de totale verwijdering van alle moslims en hun collaborerende faciliteerders uit onze landen. Kan dat? Ja dat kan. Ze zijn hier gekomen en kunnen dus ook weer gaan met medeneming van het addergebroed. Zij die lastig gaan doen zullen hier hun einde moeten gaan vinden.
    Gematigde moslims bestaan niet. Takiyya plegende, liegende en bedriegende islamitische orcs wel. Laat u niets wijs maken, laat u niet weer in slaap sussen, u bent nu wakker geschud en blijf wakker.
    We zijn in oorlog met de islam en hun faciliteerders en ze gaan niet weg door praatjes, demonstraties en spotprentjes. Ze gaan alleen weg door middel van geweld. Gooi de softheid en lafheid maar permanent van u af.

    Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    Meneer Brassens U heeft volkomen gelijk. Want, waar waren deze ” uiterst vreedzame gematigde moslims”, bij de diverse demonstraties, die werden gehouden in verband met de aanslagen in Parijs. ZE BLONKEN UIT DOOR AFWEZIGHEID!

    Like

  5. Hendrik Edel zegt:

    ook deze uitleg van koran teksten is onweerleegbaar.
    maar ook is onweerleegbaar dat er mensen met een islam achtergrond zijn die deze terrorische daden verafschuwen en veroordelen zonder de bedoeling te hebben te voldoen aan de koran voorschriften. helaas is deze groep mensen zeer klein en hebben zij geen invloed op de iman’s en andere dictatoriale leiders binnen de islam die hun volgelingen tot een andere leefwijze zouden moeten bewegen.

    ook speelt dit probleem (de ongeloofwaardigheid van Moslims op basis van de koran voorschriften) in de relatie Israel-Palestijnen, waardoor ook dit probleem nog vele decennia zal blijven bestaan, tenzij alle europese landen in samenwerking met Australie, Canada en de USA de problemen benaderen met als doel alle problemen op te lossen.

    Daarvoor is ondermeer nodig dat er geen enkel land nog afhankelijk is van fossiele grondstoffen zodat olie producerende landen en organisatie dit chantage middel niet meer kunnen inzetten.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Mijnheer Edel, Als die kleine groep consequent zou zijn, dan nam ze afstand van de islam en van de Koran, zo simpel ligt het!
      Doen ze dat niet, met andere woorden, blijven ze zich moslim noemen en de Koran in hun leven aanvaarden, dan zijn ze niet te vertrouwen, helaas. Tijdens WOII, de bezetting, ging het nèt zo: Je moest iemand voor de volle 100% kunnen vertrouwen, zo niet: Liquideren.
      Niet altijd prettig, maar strikt noodzakelijk.
      Aan de andere kant, moest je -we hebben het nu voornamelijk over het verzet, hè- ook weer niet doorslaan en iemand op elke vage verdenking afschieten, waarna later bleek, dat hij/zij onschuldig was. (Is inderdaad óók gebeurd.)
      We hoeven niet elke moslim af te schieten, maar we moeten elke moslim, die zich moslim noemt, wantrouwen en op een afstand houden. Het is oorlog, nu!

      Like

  6. U.G. Kempenaer zegt:

    Die olie die kunnen we prima zelf gaan halen als we zouden willen. Kwestie van het Arabisch schiereiland volledig te ontdoen van islamitisch uitschot.

    Like

  7. Berthe zegt:

    Bij de herdenking in Amsterdam werd een meisje geinterviewd. “Waarom ben je hier?” vroeg de reporter. “Omdat ik zo bang ben dat extreem-rechts hiermee vandoor gaat…”.
    Einde vraaggesprek.
    De goede interviewer had kunnen zeggen: “Maar deze slachtpartij werd toch door extreem-rechts uitgevoerd?”
    Of hij had kunnen doorvragen: “Maar wie bedoelt u dan met extreem-rechts?”
    Maar nee, onze journo’s moeten suggestief te werk gaan….het moet lijken dat het grote gevaar de niet-agressieve, ongewapende PVV-aanhang is.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Natuurlijk had hij dat laatste moeten doen: Doorvragen.
      Want extreem-rechts, waar ze in de jaren ’60-’70 nog wel een beeld van hadden, daar heeft de jongere generatie op dit ogenblik immers geen idéé meer van! Daarom herkennen ze de islam ook niet als zodanig.
      Néé, Wilders en de PVV, dàt is volgens hen “extreem-rechts!”
      Ze moesten eens wéten, dat e op dit moment extreem-rechts bij hoog en bij laag zitten te verdedigen! Niet in het jasje, dat zij verwachten, maar tóch…….

      Like

  8. louis-portugal zegt:

    Mee eens Frans.
    Ik mis een beetje de reacties in moslimlanden op die aanslagen.
    janfreak wijst al op Turkije.
    ER zal toch wel meer over zijn.
    U.G.K. ik denk dat U nog niet zo lang op deze site bent.
    Als U wat verder rondkijkt op oudere bijdragen zult U ongetwijfeld meer goede stukjes tegenkomen.

    Like

  9. Bob Fleumer zegt:

    Ik zou als burgemeester van Rotterdam niet deel uit willen maken van een club die de andere helft van de mensen wil uitmoorden, het is nu de tijd voor hem om een keuze te maken; allah of wij.

    Like

  10. reageerbuis zegt:

    Over Mohammed mag je van de islamieten geen kwaad woord zeggen, of je wordt beschuldigd van godslastering met ernstige gevolgen. Maar kijk dan eens naar wat die man allemaal heeft uitgespookt: honderden mensen vermoord, karavanen overvallen en geplunderd, gelogen, vrouwen verkracht (ook de weduwe van een van de vermoorden direct daarna), enz. enz. en dat staat allemaal in de geschriften (ahadieth). Die man is het ultieme na te volgen voorbeeld voor alle moslims! Hoe kun je dan nog het woord ‘vrede’ in de mond nemen?

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @reageerbuis: 12.15. uur. Dat woordje “vrede”, blaten doen voornamelijk de socialisten, de groenen, en de gutmenschen. Want hun wereldbeeld is: alle moslims zijn lievvvvven de islam is vrede op aarde! Zum kotzen. Dat zijn dezelfde onnozelen, die met het bordje op de Dam sonden: JE SUIS CHARLIE! Te stom om te poepen, en alles gelovend wat de roden, en de gelijkgeschakelde pers en media liegen over de islam! I rest my case.

      Like

  11. DonnaDolce zegt:

    Helemaal mee eens, Frans Brassens, alertheid komt op de eerste plaats. Voor je het weet heb je “het mes” in de rug. Ik geloof ook niet in die zogenaamde geschoktheid van die lui. Heb er nog geen een echt de walging horen uiten tegenover hun moordende broeders…

    Like

  12. harrylacroix zegt:

    @hendrik hedel. “……….dat er mensen met een islam achtergrond zijn die deze terrorische daden verafschuwen en veroordelen zonder de bedoeling te hebben te voldoen aan de koran voorschriften. helaas is deze groep mensen zeer klein en hebben zij geen invloed op de iman’s en andere dictatoriale leiders binnen de islam die hun volgelingen tot een andere leefwijze zouden moeten bewegen.”. Kijk beste hr. Hedel. Hier gaat het nou precies om. Schrijver zegt: “Taqiyya” en u hebt het nog niet begrepen! ELKE moslim DIENT de bevelen van ALLAH en MOHAMMED tot op de letter tot zich te nemen, uit te voeren, een EIGEN MENING is NIET TOEGESTAAN. Je mag namelijk de woorden van ALLAH en de PROFEET niet in twijfel trekken! In een samenleving waar de islam niet dominant is, behoeven moslims zich niet voor de volle 100% als moslim te gedragen, ze mogen zaken weglaten die voor het land waarin ze leven bedreigend of strafbaar zijn. In Frankrijk is het bijv. verboden op school een boerka te dragen, gesluierd te lopen of met hoofddoek in de klas te zitten. Ze mogen dan afwijken. Maar dat neemt niet weg dat ze het in hun hart eens zijn met de daden tegen Charlie Hebdo e.a. Wat bedoelt u met “mensen met een islamachtergrond”? Moslims? U vindt het terroristische daden? Ik zeg al jaren op alle sites, ER IS NIKS TERRORISTISCH AAN! Het staat gewoon in de koran! Als het hier om terrorisme gaat, dan is de koran een terroristisch boek, net als Mein Kampf. Maar we beschouwen het als een heilig boek, godbetert, soms even heilig als de Bijbel! Al die ellende was niet ontstaan als we de islam hadden behandeld als een ideologie en hadden vastgesteld dat er geen faciliteiten zijn voor ideologieën, zoals er wel faciliteiten zijn voor de joodse- en christelijke godsdienst. Dan waren er geen islamitische scholen, moskeeën waar haat de drijfveer is en waar de westerse waarden worden beschimpt, bespot en misbruikt. Dan hadden we geen imams gehad, die de gemeenschap opkloten. Dan was alles in de hand geweest.

    Like

    • Hendrik Edel zegt:

      Er is minstens een persoon op deze aardkloot waarvan niet kan worden gezegd dat zij als voormalig moslima de islam nog steeds aanhangt in het geval u niet weet wie dit is Hirsi Ali is haar naam en ik twijfel geen moment dat er nog meer zijn die de islam niet naar de letter en de geest van de koran na leven.
      zoals u zelf stelt begrijp ik precies waar de schoen wringt, nu u nog overtuigen dat er in het belang van vrijheid en vrede ook andere oplossingen zijn na te streven behalve het liquideren van alle mensen met een andere levensvisie. er zullen altijd criminelen (geen terroristen) blijven die de wet- en regelgeving niet respecteren, op deze aardkloot er bestaat geen samenleving zonder
      de aanwezigheid van criminelen.

      Like

      • Frans Brassens zegt:

        Hendrik Edel, je begríjpt het niet. Ik denk dat je eerst de koran eens goed moet lezen en daarna constateren dat een goede moslim (op letterlijk ‘bevel’) MOET liegen, bedriegen, moorden en wat al niet, als het zo uitkomt.

        Moslims die afvallig of relativerend zijn riskeren hun leven, wat zeer regelmatig te zien is in landen waar de mohammedanen het voor het zeggen hebben, althans in groten getale aanwezig zijn. Hier is dit nog niet helemaal het geval, maar de moslim-invasie is gaande en dus zullen op termijn álle nu nog ‘aardige’ moslims een levensgroot gevaar zijn voor ongelovigen en andersgelovigen. Omdat ze ”of bang zijn voor het ‘zieleheil’, of bang voor de gevolgen als men de moorddadige koranvoorschriften niet zouden volgen.

        Hier veronderstellen dat we Hirsi Ali en haar wederwaardigheden niet zouden kennen is een wat vreemde zaak. Je hebt hier te maken met in de moslim materie goed, zeer goed tot buitengewoon goed ingevoerde mensen.
        En niet voor niets is beveiliging nodig voor iedere afvallige moslim of moslima die de nek uitsteekt. Ook Hirsi Ali kan niet ‘gewoon’ over straat.

        Like

      • Hendrik Edel zegt:

        Ik moet constateren dat u niet constant bent in uw overwegingen en oordeel als het gaat of ik het wel of niet begrijp.
        Verder betwijfel ik de juistheid van uw informatie dat Hirsi Ali zich onder alle omstandigheden alleen onder strikte persoonsbewaking kan verplaatsen.

        Like

      • Frans Brassens zegt:

        We zijn hier niet gewend niet onderbouwde kreten te slaken Hendrik. En als je denkt dat Hirsi Ali zich vrijelijk kan rond bewegen in dit aardse domein, dan lijkt me dat een wat naïeve gedachte. Daar timmert ze teveel voor aan de weg. Het ‘onder alle omstandigheden’ is daarbij een merkwaardige uiting. Onder wélke ‘omstandigheden’ denk je dat ze zich wél zonder mogelijk risico in het openbare kan roeren? In een boerka?

        Like

  13. Doc zegt:

    Zo maar wat weetjes uit “Mein Koran” :

    2:65. God noemt joden apen. Dus de evolutietheorie klopt toch wel een beetje. Maar alleen voor joden.

    2:121. Niet-moslims zijn verliezers

    2:120. Joden en Christenen zijn niet te vertrouwen.

    2:178. Een moslim die iemand heeft vermoord kan door middel van boetedoeningen vergeven worden door God .

    3:10. Ook de kinderen en bezittingen van ongelovigen zijn brandstof voor de hel.

    3:23. Joden en Christenen die de koran afwijzen doen dat omdat ze hebben verzonnen dat ze maar heel even zullen branden in de hel.

    3:183. Joden hebben tegen de zin van God profeten gedood

    3:187. Joden hebben het verbond met God verbroken omdat ze op gewin uit waren.

    4:25. Wie wegens geldgebrek geen ‘gewone’ gelovige vrouw kan huwen mag trouwen met een slavin. Mits deze gelovig is natuurlijk.

    Like

  14. koddebeier zegt:

    Chapeau, ik sluit me helemaal aan bij dit stuk……. Ze mogen nou één maal liegen tegen ongelovigen, dus hoe kan je nou ooit een moslim geloven ????

    Like

  15. Velen van dit geloof zijn kitman pleger deze slapende cellen heeft de AIVD in 2007 geschat op 35.000 stuks binnen Europa die actief kunnen worden.
    Het geloof van vrede kent ook een huis van oorlog als het enige geloof die dit in zich draagt.

    Like

Plaats een reactie