FOTOSHOPPER

Screenshot_39
“Laat het jullie gezegd zijn, jullie mediahoeren: Het internet is een geschenk voor de democratie. Nergens anders is sprake van zo weinig financiële, technische en politieke hindernissen om je mening te publiceren!”

STOP DE ISLAMISERING VAN EUROPA!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Sjaak”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islamisering, mainstream-media. Bookmark de permalink .

6 reacties op FOTOSHOPPER

 1. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens.

  Like

 2. Geronimo zegt:

  Toch curieus dat waar twee of drie IS-lammers op straat komen, er altijd doden vallen en kerken in brand worden gezet. Als integendeel voor de Paus over de hele wereld miljoenen katholieken in beeld komen, dan straalt er alleen maar verdraagzaamheid van het scherm.
  Dat moet toch, tot spijt van wie ’t benijdt, de ogen openen?

  Like

 3. Jan zegt:

  Net als in Nederland en in GB liegen in Duitsland ARD en ZDF er op los als het gaat over de berichtgeving van de moorden in Parijs

  Lügenpresse: ARD und ZDF täuschen und belügen die Zuschauer über Massendemo in Paris
  Am Sonntag demonstrierten weit über eine Million Menschen in Paris gegen die Terroranschläge islamistischer Terroristen. Darunter einige Dutzend Staatschefs.

  Darunter? Mitnichten! Anders als in allen Hauptnachrichten und Sondersendungen von ARD und ZDF behauptet, marschierten die Staatschefs nämlich nicht mit den Demonstranten, sondern sammelten sich in einer abgelegenen und schwer gesicherten Straße, um dort 15 Minuten für Kameras zu posieren.


  https://propagandaschau.wordpress.com/2015/01/13/lugenpresse-ard-und-zdf-tauschen-und-belugen-die-zuschauer-uber-massendemo-in-paris/

  Dit werd aan de kaak gesteld door Ines Pohl, hoofd redactie TAZ maar zij krabbelde later terug, bang als zij was ontslagen te worden:
  Der Chefredakteur von ARD-aktuell mit Anschuldigungen und verdeckten Drohungen gegen die TAZ-Chefredakteurin Ines Pohl. Diese hatte die manipulative Berichterstattung in Sachen Charlie-Demo kritisiert und den Begriff “Lügenpresse” benutzt. – Nun rudert sie zurück, offensichtlich aus Angst, nicht mehr in Talk-Shows eingeladen zu werden.
  http://www.mmnews.de/index.php/politik/33463-luegenpresse2#14215838513112&if_height=5483

  Like

 4. Peterdm zegt:

  Dus publiceer ik dit, omdat zij meteen naar haar aanstelling begon te kokhalzen tegen Israel.
  Deze linkse Italiaanse euro-minister van buitenlandse zaken en antisemitisme is de grootste neofacist, in het huidige ondemocratische kabinet van Europa.
  Federica Mogherini, euro- minister van buitenlandse zaken studeerde politicologie aan de Sapienza Universiteit in Rome waar ze afstudeerde op een scriptie over de relatie tussen religie en politiek binnen de islam.

  Politieke carrière
  In 1996 werd Mogherini lid van de linkse jongerenorganisatie Sinistra giovanile. In 2001 werd ze lid van de Nationale Raad van de Democratici di Sinistra, een linkse Italiaanse politieke partij. Later werd ze lid van het Nationaal Bestuur en het Politiek Comité van de partij. In 2003 ging ze werken bij het buitenlanddepartement van de partij, eerst als hoofd van de betrekkingen met bewegingen, daarna als coördinator van het departement en uiteindelijk als hoofd Internationale Relaties. Ze volgde in het bijzonder de dossiers rondom Irak, Afghanistan en het vredesproces in het Midden-Oosten.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Prima gedaan, Sjaak! Meer,meer, meer van deze WAARHEID!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s