Kromzwaard: ‘Aanslag Hebdo schuld van het Westen’

Screenshot_30

(Door: Van Rossem)

Het apologetische artikel van Dr. Kromzwaard waarvan je wist dat het zou komen, in de krant waarvan je wist dat die het zou plaatsen. Vandaag in de Azaanbode dus het artikel “Denk even na voor je islamofobe cartoons verspreidt”, waarin Martijn de Koning (universitair docent, salafistfucker) bijna 2000 woorden nodig heeft om te verklaren dat de aanslag op Charlie Hebdo, de gijzelingsactie in de joodse supermarkt en de shoot-out met jihadi’s in Verviers allemaal niets met de islam te maken hebben, en alles met het Westen. Met dolkomische tegenstrijdigheden als “Waarom zou een moslim die vindt dat het beledigen van de profeet Mohammed niet moet kunnen en die dat op democratische wijze probeert te verbieden, de vrijheid aantasten?” sméékte het stuk om een kloosried. Dat doen we met de meest opvallende passages, want lang niet alle 2000 woorden zijn even interessant.

Lees verder>>>
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Islamofilie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Kromzwaard: ‘Aanslag Hebdo schuld van het Westen’

 1. Geronimo zegt:

  De mentaliteitswijziging van dergelijke imbecielen, want dat woord is hier wel duidelijk op zijn plaats, is natuurlijk één van de doelstellingen van deze islamitische terreur. Het spijtige is dat er binnen de maatschappij nog vele andere dergelijke lafaards rondlopen, die uit pure schrik en omdat zij bijlange na niet beseffen met welke duivelse bedoelingen deze terreur op ons wordt losgelaten, er dezelfde gedachtengang als deze kerel op na houden. Verlamd door schrik, maar gesterkt door een soort politieke correctheid, zouden zij zelfs hun ziel aan de duivel verkopen. Het is niet anders. Zij zullen de eersten zijn die achteraf zullen zitten janken. Dat wel.

  Like

  • jitskesez zegt:

   En waarom zijn ze überhaupt beledigd — Gary Larson van The Far Side tekende verscheidene plaatjes met God erin en ik vond ze vet grappig, en geloof niet dat hij ook maar 1 boze brief heeft gehad van een christen.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Jitskesez , (even los van het feit dat er ook atheisten onder ons zijn, wier mening omtrent religie/geloof respecteer) DAT is nu het grote verschil tussen de Moslims en Christenen. Christenen weten dat wanneer men de naam des HERE op een onfatsoenlijke wijze gebruikt , dat HIJ je daar voor verantwoordelijk zal stellen. Die Allah van die Moslims , moet volgens mij dan toch een zielige bedoeling zijn ….kan niet eens de mensen die hem beledigen , ter verantwoording roepen/stellen . In tegendeel zelfs , hij heeft de gewone islamietjes nodig om zich te wreken….

    Geliked door 1 persoon

 2. Sjaak zegt:

  Gloeiende, gloeiende !
  Een discussie die zo overbodig is of een fiets in China omvalt !
  Deze smerige tapijtvreters eruit sodemieteren, discussie-einde !

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Wat een achterlijke klootviool is deze Kromzwaard toch. En weer de slachtofferrol voor de moslims!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Zinds wanneer hebben moslims toegegeven dat zij schuld zijn aan iets?Kromzwaard?

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Als we straks volop in oorlog zijn met de islam, is het onze eigen schuld; hadden we maar niet zo islamofoob haat moeten zaaien!

  *zucht*

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  Die oetlul (Kromzwaard ) heeft geen plank voor z’n harses …maar een dikke laag beton ….Man man man , waar haalt ie de onzin vandaan wat ie uitkraamt…..???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s