Kabinet sluit salafisme bij ‘atoombunkermoskee’ niet uit

Screenshot_74

De radicale prediker Tarik Ibn Ali werft fondsen voor de nieuwe moskee in Gouda

(Door: Servaas van der Laan)

De moskee die waarschijnlijk bovenop de atoombunker van de voormalige Prins Willem Alexanderkazerne in Gouda zal worden gebouwd, kan door salafisten worden gefinancierd. Salafistische groeperingen proberen door financiering van nieuwbouwprojecten hun invloed te vergroten.

Niet alle bewoners van Gouda Noord zijn er even blij mee, maar dat er op het terrein van de Prins Willem Alexanderkazerne een islamitische centrum gaat komen, lijkt reeds beslist.

Compromis

De voormalige kazerne zal door het Rijk worden verkocht aan de gemeente Gouda. Die heeft het terrein beloofd aan een school, een kinderdagverblijf voor verstandelijk gehandicapten en de Vereniging van Goudse moskeeën.

Door het terrein te delen is er volgens de gemeente een compromis bereikt. Aanvankelijk wilde de Vereniging van Moskeeën een groot gebedshuis bouwen dat plaats moest bieden aan 4.500 personen. In de afgeslankte variant biedt de moskee plaats aan 1.500 personen.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Kabinet sluit salafisme bij ‘atoombunkermoskee’ niet uit

 1. “om hun invloed te willen vergroten”!!!Dat zou toch alle alarmbellen moeten laten rinkelen?Maar nee,ze laten er rustig een behoorlijke haathut neerplempen en doen wel even een onderzoekje?????En voor “maar”1500 personen???Je zult er maar wonen!Vanmiddag is er in onze straat de 30e mosselfamilie ingetrokken.Het eerste wat je van die lui kreeg waren blikken die,als ze konden doden,mij terstond tot lijk hadden gedegradeerd!Wat zoekt dat smerige uitschot hier,ze hebben hier niets te zoeken!

  Like

  • Driek zegt:

   Wel ja, toe maar, een haathut voor maar vijftienhonderd van die imbecielen, houdt het nou een keertje op? Dit kan toch echt niet langer zo doorgaan, Nederland wordt voor ons een vreselijk land om in te wonen. Nou ja, dat is het eigenlijk al.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 17.20. uur. Je zegt terecht, Yvonne: “Wat zoekt dat uitschot(moslims) hier, ze hebben hier niets te zoeken”. Nou Yvonne ze zijn hier op uitnodiging van ALLE VERRADERS van de partijen, van met name: VVD,CDA,PvdA en D66, en de rest van de VERRADERPARTIJEN die hebben ingestemd met de MOTIE van dat takkewijf: HALSEMA. Ze zijn hier, om NEDERLAND over te nemen!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De 30ste?! Good gracious!
   Als het goed is, zien we elkaar over een kleine twee weken in Baarn, Yvonne, dan kun je je hart bij me uitstorten, als je dat mocht willen!
   30 mosselfamilies in één straat……Gruwel!

   Like

   • Ja,Theresa,dat is inderdaad een gruwel;en zo is het in de hele wijk gesteld!En de woningvereniging stelt dat zij hiertoe verplicht worden door de overheid!Kun je nagaan,waarom ik ze uit het Binnenhof wil halen!!!

    Like

 2. koddebeier zegt:

  We worden door totale achterlijkheid geregeerd ! Nou maar hopen dat we met de volgende verkiezing verlost worden van deze debielen !!

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Sjaak zegt:

  De gezamenlijke moskeeën hebben overigens ook vanaf
  het begin aangegeven de bunker te willen slopen !
  —————————————————————————
  NIKS DAAR ! DEZE BUNKER KRIJGT NOG EEN PAAR
  SCHIETSCHARTEN EXTRA OM ONS TEGEN JULLIE
  EN JULLIE ROOIE KONTLIKKERS TE WEREN !
  MOVE ! OPROTTEN IS AANGEZEGT TAPIJTVRETERS !

  Like

 5. peterk2014 zegt:

  Beste Yvonne, wij moeten zelf schuldig pleiten aan de overname van de moslims in onze gemeenschappen. Wij hebben verzuimt om het islamities gevaar te onderschatten. En omdat de regering halstarrig wegkijkt, zitten wij nu met een ramp die ons volk ten onder brengt. Het enige wat ons nog kan redden, is een anti moslim demonstratie op groe schaal. Maar verwacht geen ondrsteuning vande regerende partijen, behalve de PVV

  Like

  • Ik pleit in ieder geval niet schuldig voor mezelf,aangezien ik al vele jaren roep en schrijf dat het gevaar in de islam schuilt!En ik ben vanaf dag 1 bij de Pvv,daarvoor bij Pim en daarvoor voor Jan Maat!En dat we van de regering nul komma nul kunnen verwachten dat weet iedereen!Dus:we moeten zelf aan de slag,of buigen.En buigen ben ik niet van plan!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Yvonne van Cleef: 19.01. uur. Ook ik wens mij niet aangesproken te voelen. Ik heb niet gestemd op de verrader-partijen die voor de motie van Halsema hebben gestemd!

    Like

 6. BertG. zegt:

  En zo’n atoombunker is natuurlijk de allerbeste plek in heel NL om als wapenopslag te dienen en om je gezochte vriendjes in te verstoppen. Die plek gaan ze echt nooit meer opgeven.

  Like

 7. Wacht maar totdat deze klaar is. Ik heb de enige en juiste oplossing.

  Dhr.M.Olotov C

  Like

 8. luckybee zegt:

  Bij ons in Dordrecht in de Wielwijk , nadert een Salfistische moskee van Al Fath zijn voltooing. Ik hoop dat het nog wordt stopgezet.Daar wonen hoofdzakelijk ouwe mensen, een makkie voor Salfistische Jihadiś ,Ze kunnen niet meer hard lopen.Dat kan een bloedbad worden.

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Ik denk niet dat dit door zal gaan.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Niet zeuren daar in Gouda, jullie willen allemaal een linx bestuur, nou succes ermee.
  Zoals altijd wil men pas serieus PVV gaan stemmen als er in de straat een moskeet verschijnt en niet eerder.
  Gewoon allemaal PVV stemmen, altijd.

  Like

 11. ildiko zegt:

  ik ben woest woest woest van deze slappe regering, die dementerende Opstelten, maar ook van vele onverschillige Nederlanders die tegen de PVV zijn en het gevaar van de islam niet eens willen zien. Vooral hoog opgeleide jongeren die zijn totaal gehersenspoeld maar er zijn genoeg naïeve ouderen.die in het land van ooit leven.

  Like

 12. ron zegt:

  Je weet toch, moskeeën zijn kazernes om moslims tijdens het vrijdaggebed op te naaien tot Jihadisten tegen de niet-moslims. Moskeeën zijn commando centra om strategieën te bedenken tot islamisering van Nederland. Moskeeën in Europa zijn voorposten om het uiteindelijk in zijn geheel te veroveren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ron: 08.50. uur. Precies wat U zegt. En WIJ hebben deze MOORDENAARS in AANLEG hier, door toedoen van de verraders van: VVD,CDA,PvdA en D66! Zo steekt het in elkaar!

   Like

 13. Ellen Konne zegt:

  STEM NIET OP DE D66.

  Het blijkt nu dat de D66 de grootste voorstander is geweest voor grootschalige immigratie uit moslimlanden!

  Maar nu gaan ze stap verder: D66, GL, CDA en PVDA willen in Gouda een jihad moskee laten bouwen,de gemeente Gouda lijkt werkelijk een vijandelijke monster!
  D66 wethouders zeggen dat de moskeebouwers geen ISIS leden zijn, maar in werkelijkheid zijn deze salafisten en jihadi’s hetzelfde. ISIS, net als Al-Qaeda, is een splinterorganisatie van de Salafistische beweging die ook in Nederland overheerst!! D66, GL, CDA en PVDA geven jihadisten de kans om hier aanslagen te plegen door weg te kijken, de zaken te bagatelliseren, af te zwakken. Door ze te pamperen (uitkeringen) geven, moskeeën te bouwen. Den Haag slaapt of verliest zich in gehakketak wat uiteindelijk niets oplevert. Een ware horror scenario, D66 in de regering. Van de regen in de drup of eigenlijk zelfs andersom. Een partij die verraad de oppositie door de regering te steunen samen me de christelijke partijen die ook kunnen parasiteren voor eigen zaakjes. Politiek is gedegradeerd tot een vieze handel of zwendel. Werkende mensen en die hele leven gewerkt hebben zijn hier de dupe van. Nu nog door alleen binnenlandse schurken, straks onder Pechtold van de Europese.

  Gouda gaat ook ten onder; ISIS is ook een salafistische plant en wacht op zijn prooi!!. Die waarheid moet je niet ontkennen…Het jihadistische salafisme, bouwt nieuwe moskeen en verovert de Nederlandse steden, met steun uit de politiek. De overheid maakt zich schuldig: verraderlijke gemeente heeft ook de hulp ingeroepen van rijke jihadisten uit het M-Oosten.De tijd tikt, maar wat kan het volk ertegen doen? Pechtold is de grootste en gevaarlijkste demagoog van het Binnenhof. En hij snapt ook nog steeds niet dat hij door de islamieten als een westerse christelijke hond wordt gezien! 
  De D66 is een bijwagen van het PvdA. D66 is sowieso een uiterst schadelijke partij voor Nederland.
  Mensen die D66 stemmen, snappen niet dat D66 hun toekomst naar de bliksem helpt.

  Wie deze coalitie steunt is trouwens niets waard en zijn succesje is maar tijdelijk.

  D66 verwart en mixt gewoon wat begrippen, misleidt de mensen. En ieder die beweert dat de slachtingen, aanslagen en een aantal bloedige oorlogen van de afgelopen pak weg 25 jaar niets met de Islam te maken hebben hoort m.i. niet thuis in een landsbestuur. Dit houdt niet in dat alle moslims terroristen zijn, maar zij behoren wel tot een hele verkeerde sekte. Als we kijken naar het bloedvergieten wat de Islam teweeg brengt, kan dit niet tot een gewone godsdienst gerekend worden.
  In ca 1500 jaar heeft zich geen enkele mildere afsplitsing voorgedaan, sterker nog ze worden met de dag bloeddorstiger. Als Rutte, Samson en Pechtold weer schreeuwen: “Dit heeft niets te maken met de Islam”, dan zeggen we ook, Nederland is dit gedraai en gekonkel spuugzat! Een fundamenteel foute ideologie die sommigen iets milder belijden, maar dat is slechts een vernislaagje om de ware aard te verdoezelen.

  Van straat jongens tot massamoordenaars!

  Door de D66 gesteunde regering Rutte gaf onlangs miljoenen euro’s aan de Moslimorganisaties! Goed georganiseerde islamisten worden steeds militanter in Nederland. Straat voor straat, wijk voor wijk zijn er etnische omwentelingen aan de gang. Nieuwe generaties worden in de moskeen opgevoed/opgeleid als jihadisten tegen de Nederlanders!!

  Hoe moslimjongeren moordende jihadisten aan het worden.

  Er zijn in Nederland duizenden moskeen en andere soort islamitische instellingen die hele dag propaganda verspreiden voor de jihad. Deze islamisering proces wordt door de D66, PVDA, CDA, en GL politici gesteund en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de burgers. De gewone burger wordt tot de laatste door dit kabinet zeer nauwkeurig berekende cent zó uitgeknepen, het ideologische en glazentoren gebazel kent geen grenzen. 

  Iedereen kan waarnemen dat ons land als gevolg van het tot nu toe gevoerde immigratiebeleid langzaam maar zeker naar de knoppen gaat. Het gaat niet alleen om het geld. De immigratie (99% bestaat uit de moslims) in Nederland is qua aantallen extreem veel geweest en in een te korte periode. De Nederlandse samenleving is overspoelt met moslims. De grote steden lijken inmiddels bijna islamitische enclaves.
  Ons land gaat compleet naar de klote. We leven inmiddels in een schijn democratie: alles wat het volk wil wordt genegeerd en burgers bestempeld als groot gevaar voor burgers.

  Intussen gaat de ongecontroleerde islamitische volksverplaatsing door, jihadisten hebben vaste voet in Nederland… Het grootste gevaar komt van deze moslims. Ze willen de echte jihad juist hier uitvoeren. De islam wil niet met de niet-moslims samen gaan. Omdat zij zich superieur wanen. Zo staat dat in hun genen: wanneer dan ook, hoe dan ook moeten ze met hun heilige oorlog beginnen…! Het zal ons nog vele vele miljarden kosten, betaald door de hardwerkende mensen; vooral de jeugd van nu zal de gevolgen later ondervinden. De onderzoeken constateren somber dat Nederland reeds ten prooi is gevallen aan de Islam, en met de Frankrijk hetzelfde dreigt te gebeuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s