Karen Armstrong heeft een pottenkop met een gestichts-kapsel erop en radio-actieve stront erin

Screenshot_110

Karen Armstrong maakt heel veel het gebaar van de fijne bakker

(Door: Martien Pennings)

De islamofiel Karen Armstrong zat afgelopen zondag 18 januari 2015 in Buitenhof. Dat leek de antisemitische VPRO, die deze keer aan de beurt was de uitzending te verzorgen, in de nasleep van “Parijs” een goed idee. En om een en ander te vervolmaken hadden ze de bijslaap van de islamofiele en “anti-Zionistische” beheerder van het weblog “Frontaal Naakt” uitgenodigd om de buitenlandse bladen te coveren in de rubriek “Schuim en As”. Vanaf 25:40 kunnen we Hassnae Bouazza bekijkluisteren. Wat me de laatste tijd opvalt, is dat ze van 1973 is en dus voor in de veertig, maar de uitstraling behoudt van een kleuter. Weliswaar soms van een boze kleuter, maar geen enkele tekening in dat doorgaans gladde en gelukzalige smoeltje. Zou dat vermoeden van dwerggroei die de iets te korte armpjes van Hassnae bij mij opwekken zich bij haar ook geestelijk doorgezet hebben?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Appeasement, Dhimmitude, Islam, islamitische ideologie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Karen Armstrong heeft een pottenkop met een gestichts-kapsel erop en radio-actieve stront erin

 1. E. Janssens zegt:

  Dat deze dame zo sterk verlangt naar een moslimse overheersing kan ik begrijpen. Daar moslims vier vrouwen mogen hebben maakt ze zo nog een kans om aan een man te geraken. Dat zal dan wel als vierde vrouw zijn, de drie andere zullen hoe dan ook netter zijn, maar zo heeft ze dan nog iets aan het eind van har leven.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Martien ik kan alleen maar zeggen, game,set,match! Weer uitstekend weergegeven. Zelf had ik na het lezen van het boek, van Ibn Warraq, waar U naar verwijst, mijn buik meer dan vol van de islam. Het ergste vind ik nog, dat de overheden in Europa, stilzwijgend ermee akkoord gaan dat de moslims Europa aan het islamiseren zijn, werkelijk ongelooflijk. Buiten dat, is het een schande dat het ISLAM NAZISME op de Nederlandse TV propaganda zit te maken, alles met goedkeuring van de RODEN, de GOEDMENSEN en de rest van de politieke huichelaars!

  Like

  • Jan zegt:

   Dat dit geschifte wijf direct na de moorden in Parijs in Buitenhof komt om haar bagger rond te strooien laat zien dat de media er alles aan doet om de islam los te koppelen van geweld.
   En dan die rotkop van Hasnae Bouazza. Weer een dieptepunt van Buitenhof.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat wijf hééft een rotkop! Vreemde smaak heeft die Breedveld.
    Is innerlijk waarschijnlijk zó onzeker dat-ie een Sergeant-Majoor-van-de-stoottroepen naast zich nodig heeft om overeind te blijven!

    Like

 3. koddebeier zegt:

  Uit welke inrichting zijn dat stel onbenullen ontsnapt ??

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Martien, Je citeert in dit artikel demate gedetailleerd en uitgebreid, dat me op slag de lust vergaan is, om dat stomme wijf nog eens op video te gaan terugkijken.
  God nog aan toe, wat zit dat mens te zwátelen, zeg!
  Op het moment dat ik las, hoe jij je afvroeg of ze nu zat te liegen of echt niet beter wist, had ik me die vraag nèt zelf gesteld, óngelogen! Helaas is zij niet de enige, bij wie je je dat afvraagt!
  De enige aanleiding om in een onbewaakt ogenblik tóch nog even te gaan kijken zou zijn, om te controleren of Haatsn……Hàssnae inderdaad iets te korte armpjes heeft; nog niet eerder op gelet.
  Gééstelijk volgroeid is ze in elk geval niet: ’t Is net een kleuter in de NEE-periode.
  Zal wel appelleren aan die lul, Breedveld, z’n zelfingenomen infantiliteit; ik weet het ook niet anders.
  Blijf jij trouwens vooràl media-zeikwijven afkraken: Ik geniet er elke keer wéér met volle teugen van!

  Like

  • Vederso zegt:

   Wel gaan kijken. Dit optreden is interessant omdat het laat zien dat het nog wel verdraait lastig is om aan te geven waar Karen Armstrong fout zit. Gelukkig maakte Martien Pennings het woordje “our” vet en diepzwart. Het is allemaal onze eigen schuld.

   Like

   • Vederso zegt:

    Om misverstanden te voorkomen: ik vind dus NIET dat het onze schuld is en de zelfhaat en het wegmetonsisme is misschien wel het eerste wat opvalt aan Karen Armstrong.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Tja, als U het zegt……Oké.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Vederso 20 januari 2015 om 20:59

    “Het is allemaal onze eigen schuld.”

    Dat hoor en lees je tegenwoordig overal; hoe KRIJGT de moslim het voor elkaar dat de ‘goedmens’ dit de hele dag loopt uit te kramen en het zelf nog gelooft ook?

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 20 januari 2015 om 19:46

   Ik heb twee pogingen gedaan om de video te bekijken, maar ik ben er al snel mee gestopt omdat ik dat gezwets niet kon aanhoren. Ik ben er even snel doorheen gegaan omdat ik met eigen ogen de ‘iets te korte’ armpjes van het wezen wilde aanschouwen. Volgens mij is de lengte van haar armen echter normaal, maar lijken ze kort omdat die Haatsn… zo’n vette romp heeft.

   Like

 5. Republikein zegt:

  Toevallig heb ik die uitzending bekeken
  Dacht meteen, hier gaat MP op reageren, dat kan niet anders.
  Wat een gruwel voor de menselijkheid, wat een rampage, totaal knetter geschift.
  Die maffe intervieuwert, die kuttekop eerste klasse zonder strippenkaart, zijn kop hing schuin en zijn bek viel open, bijna zag ik zijn debielenslijm uit een mondhoek druipen.
  Dat is de tv anno sintjuttemis.
  Zag vandaag het nieuws op RTL 4, ja beste mensen, op RTL 3, je moet je partner ook wat gunnen.
  Het was afgelopen, en wat werd er gezegd?
  Dit was het nieuws, MMMMMMWWWWWWWWUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAHHH!!!!!
  Dan komt het WEER weer
  Daar hebben ze 180 seconden voor!!!
  Jawel, 5 seconden gesteed aan NNNNNEEEEDDDERLLLLLLAAAAnNNNDDD.
  Natuurlijk wel, als het in Amsterdam regent is het ook niet droog in Rotterdam.
  Waar hebben we het over.

  Like

 6. Berthe zegt:

  Tenenkrommend heb ik Buitenhof uitgezeten zondag jl.
  Toen Armstrong zei :”De terroristen willen de natiestaten in de islamitische wereld weg hebben, die natiestaten die een grote fout van de Britten en Fransen waren, want het idee natiestaat is vreemd aan de islamitische wereld EN ZE HEBBEN OOK NOG ONVERZOENBARE VOLKEN BIJ ELKAAR IN EEN STAAT GEBRACHT. “, had ik als interviewer gevraagd: “Dus u begrijpt dan zeker ook waarom PEGIDA zich zorgen maakt dat er onverzoenbare volkeren worden opgedrongen aan ons Europeanen……?” Die vraag kwam natuurlijk niet…….een Europeaan heeft immers geen recht op natie, land, een mening of boosheid………

  Like

 7. Joost Visser zegt:

  Armstrong: ´en ze hebben ook nog onverzoenbare volken bij elkaar in één staat gebracht´.
  En toen dacht ik, interviewer gelijk inkoppen, nu! ´Dus u denkt dat de EU en dus ook Nederland verkeerd bezig is met onverzoenbare volkeren in een staat onder te brengen?´.

  … mar toen zag ik weer de interviewer……

  Like

 8. Luchtpint zegt:

  Onthoud de naam. Ik ken boekenwinkels waar haar dikke onzin meters hoog opgestapeld ligt. Af te raden. En zeg dat ook maar tegen jullie vrienden !

  Op het VRT journaal werd ze gisteren “godsdienstdeskundige” genoemd ! Op grond waarvan, buiten het feit dat ze ooit een NON was ?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Aha…..
   Gevoelsmatig verklaart dat voor mij een beetje dat ‘pottenkapsel,’ waar Martien al over viel.
   Vraag me echter niet, waaróm. Zúiver gevoelsmatig.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 20 januari 2015 om 22:14

    Nee, het betreft hier een ‘gestichtskapsel’, hetgeen ik de enige correcte omschrijving vind. Het mens hoort immers zonder enige twijfel thuis in een passend gesticht.
    Ach, er lopen er meer los dan er vastzitten, zeg ik altijd maar.

    En ik heb minder moeite met een ‘pot’ dan met een ‘landverrader’.
    Een ‘pot’ die in Keulen woont, is trouwens een Keulse pot.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat begrip introduceerde Jan Kruis ook al, in Jan, Jans en de kinderen.
    Als stripliefhebber zegt jou dat misschien wel wat.
    In verband met Hanna, weet je wel, de nicht van Jans: de BOM-moeder; die had een vriendin in Keulen.
    Dus Jan: (denkend dat-ie grappig is) “Ha, ha, mijn BOM-nicht heeft een LAT-relatie net een Keulse POT!”
    Hij stopte abrupt, toen niemand van het vrouwvolk er om lachte.

    Like

 9. tjonge zegt:

  met zo een kop hoef je in het m.o. zelfs geen burka aan met volledige gezichtsbedekking,
  hier brandt de meest ranzige geile gefrustreerde moslim zich in een dronken bui nog niet aan.

  btw, ik heb die aflevering 10 minuten kunnen volgen, moest daarna direct naar het medicijnkastje voor maagzuurremmers….

  Like

 10. Jan zegt:

  Van deze geschifte ex-non hoorde ik jaren terug via de site van Jan Marijnissen, toen hij nog een weblog had en zij een boek had geschreven die door links werd bejubeld waarschijnlijk omdat zij ‘bevestigd’ kregen van een ‘expert’ dat islam en christendom zeer wel met elkaar zijn te verenigen.
  Haar boek: Islam -geschiedenis van een wereldgodsdienst met op de kaft: “Geen religie in onze tijd is gevreesder en vaker verkeerd begrepen dan de islam. Nog al te vaak wordt de islam geassocieerd met vrouwenonderdrukking, burgeroorlog en terrorisme. Karen Armstrong corrigeert deze bekrompen visie en laat zien hoe veelzijdig en complex dit snelst groeiende geloof ter wereld is. Armstrong biedt een krachtig weerwoord tegen de bewering dat het Westen en de islam beschavingen zijn die haaks op elkaar staan.”
  Dat spreekt links aan in hun strijd tegen de westerse beschaving.
  Een paar jaar terug beweerde zij in een lezing dat 9/11 eigen schuld was en dat het schandalig was dat het westen niet huilde voor de moslims in de wereld. Nou stond toch die hele kliek te juichen of zei niets maar vond het prima:
  “We did this,” popular British religion writer Karen Armstrong said in a November 21, 2013, keynote address at Georgetown University in reference to her country”s imperial history and Al Qaeda’s September 11, 2001, terrorist attacks. Speaking to Georgetown’s Alwaleed Bin Talal Center for Muslim-Christian Understanding (ACMCU) Armstrong clearly showed with bizarre, anti-Western self-accusatory explanations for jihadist violence how “I like to turn the finger against myself first.”

  “we are all implicated” in problems afflicting Muslims globally. Armstrong referenced Anglo-French involvement during World War I in determining Middle Eastern borders and Pakistan’s “almost impossible” borders derived from Indian partition in 1947. Armstrong also considered “our Palestinian mess” as a British sin inciting Muslim violence today.
  http://www.jihadwatch.org/2013/12/karen-armstrong-world-should-have-wept-for-muslims-following-911

  En twee jaar later blijft zij dezelfde onzin doorkwaken en beweert zelf dat Hiroshima het westerse gebrek aan zelfreflectie toont, ofwel niet kunnen invoelen wat de Japanse ziel omgaat.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   We hebben in elk geval doodgewoon geen zin in de islam. Dat kan dat geschifte mens nog het beste ter harte nemen.
   Oftewel: Je flikkert het ene keurslijf er niet uit om er het andere voor in de laats te krijgen.
   Zó eenvoudig zou het kunnen zijn. Zeker omdat de islam de scheiding van kerk en staat niet erkent. -Waar zij zo blij mee zegt te zijn.
   Je snapt niet, dat zulke mensen er in dat geval niet wat consequenter voor stáán!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jan 21 januari 2015 om 07:14

   Waarom is die ernstig gestoorde patiënte zélf nog geen moslima?
   De islam moet voor haar toch de hemel op aarde zijn?

   Like

 11. Jan zegt:

  Armstrong in ” Charter for Compassion*:
  “The principle of compassion or empathy is the basis for all religious, ethical and spiritual traditions, with this an appeal is perpetually made to us to treat others they way we want to be treated ourselves.”

  Wat een pertinente leugen is, als men al de sektes onder de loep neemt, inclusief islam. Jim Jones had ook zo zijn eigen religie, net als Bhagwan, maar het enige wat overheerste was eigenbelang, hebzucht en overheersing van de ander.

  gepresenteerd op 12 november en gelezen door (daar zijn zij weer, de PvdA gekken): Awraham Soetendorp (wat hij heeft toch altijd tussen fascisten en antisemieten te zoeken?),Job Cohen en huichelaar Tariq Ramadan. Soetendorp en Ramadan zijn lid van Council of Conscience. Ook lid zijn de antisemieten Desmond Tutu en krankzinnige Ali Gomaa* (Joden planten bomen om zich achter te verschuilen op de dag des oordeels), moefti van Egypte.
  http://gatesofvienna.blogspot.nl/2009/11/islam-and-compassion.html
  * http://www.jihadwatch.org/2014/12/former-mufti-of-egypt-ali-gomaa-jews-plant-gharqad-trees-to-hide-from-muslims-on-judgment-day

  Hier video-versie van haar ‘charter’ waarvan zij beweert dat het ‘wuks’

  Karen Armstrong: “Wilders is een soort van fascist”
  …ik vind het angstaanjagend dat hij de islam steeds afschildert als een slechte godsdienst. Het maakt duidelijk dat we niks hebben geleerd van de Hitler-jaren, van de verschrikkingen van de nazikampen. Wilders is een soort fascist; het fascisme is niet dood.
  http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=15726

  (Ik haat de islam en veracht moslims met compassie, dus het wordt niks met mij)

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jan 21 januari 2015 om 07:54

   Laat Karen de islamieten maar even uitleggen hoe dat zit met die ‘gulden regel’.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jan: 07.54. uur, op 21/01. Ik heb met walging de video afgekeken. Deze Eucalypta is echt compleet gestoord. Juist de ISLAM komt overeen met de NAZI IDEOLOGIE en er zitten ook fascistische karaktertrekken in deze waanzinnige Islam. Dat wijf is echt compleet van “het padje”.

   Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @ Jan: 07.14. uur. Dan ga ik mij toch echt afvragen, of de NORMALEN niet in PAVILJOEN 3 van Den Dolder zitten, en de ECHTE GEKKEN buiten lopen.

  Like

 13. Rudi zegt:

  Als moslims en linksen je leuk vinden, dan doe je waarschijnlijk iets niet goed.

  Like

 14. paulzwueste zegt:

  Die Karen Armstrong is, heel simpel, in hoge mate geestelijk gestoord. Je zegt dat gemakkelijk, maar deze vrouw is echt gestoord.

  Like

 15. Rudi zegt:

  Sorry, maar ik ben gestopt met luisteren naar deze ‘godsdiensthistorica’ zodra ze zei “er was geen traditie van Jodenvervolging tot de oprichting van Israël en christelijke missionarissen het introduceerden.”

  Niet alleen is mevrouw niet op de hoogte van de ontelbare pogroms tegen Joden in de Dar al Islam gedurende 1400 jaar en de geschiedenis van Mohammed, maar ze blijkt ook niet te weten dat het Midden-Oosten tweeduizend jaar geleden werd gekerstend.
  Het ontbreekt deze vrouw niet alleen aan kennis van de geschiedenis van de islam, maar ook van het meest elementaire beginsel van de geschiedschrijving: chronologie.

  Nee, geef mijn portie maar aan de kat.

  Like

 16. Ik heb een update onder mijn stuk gezet:

  UPDATE 22 januari 2015:

  Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron en “Jan” zette er een interessant commentaar onder.

  “Jan” schrijft:

  “Van deze geschifte ex-non hoorde ik jaren terug via de site van Jan Marijnissen, toen hij nog een weblog had en zij een boek had geschreven die door links werd bejubeld waarschijnlijk omdat zij ‘bevestigd’ kregen van een ‘expert’ dat islam en christendom zeer wel met elkaar zijn te verenigen. Haar boek “Islam: geschiedenis van een wereldgodsdienst” met op de kaft:

  ‘Geen religie in onze tijd is gevreesder en vaker verkeerd begrepen dan de islam. Nog al te vaak wordt de islam geassocieerd met vrouwenonderdrukking, burgeroorlog en terrorisme. Karen Armstrong corrigeert deze bekrompen visie en laat zien hoe veelzijdig en complex dit snelst groeiende geloof ter wereld is. Armstrong biedt een krachtig weerwoord tegen de bewering dat het Westen en de islam beschavingen zijn die haaks op elkaar staan.’

  Dat spreekt links aan in hun strijd tegen de westerse beschaving.”

  Tot zover “Jan”.

  Via “Jan” vond ik een aantal artikelen waarin nog duidelijker wordt in welke ontstellende mate dit wijf krankzinnig is en wat het betekent dat de VPRO precies deze gekkin heeft uitgekozen om “Parijs” te verdoezelen en te “spinnen”.

  “Front Page Magazine” van 28 november 2013 getiteld “Karen Armstrong’s 9/11 British Empire Blowback Thesis”

  “Jihad Watch” van 2 december 2013 “Karen Armstrong: World should have wept for Muslims following 9/1”

  “Nieuwwij” van 15 (of 18?) januari 2015 een interview door Lisette Thooft: “Karen Armstrong: there is nothing in the Islam that is more violent than Christianity”

  “Elder of Ziyon” 20 januari 2015 “ ‘Expert’ Karen Armstrong says murdering Jews in Paris has nothing to do with Jew-hatred”

  Het artikel op Front Page Magazine van Andrew Harrod somt de idiote stellingen van Armstrong op en weerlegt ze meteen.

  De titel van Harrods stuk vat goed samen wat de essentie van Armstrongs krankzinnigheid is: “Karen Armstrong’s 9/11 British Empire Blowback Thesis”: al wat moslims aan misdaden begaan is tenslotte een gevolg van het Westers kolonialisme. Maar Harrod had wel iets explicieter mogen zijn door te wijzen op het feit dat Armstrong wat vóór de 19 eeuw in het Midden Oosten gebeurde alleen aanraakt via de allergrofste leugens, zoals: de islam is nooit uit zichzelf antisemitisch, vrouwonvriendelijk of gewelddadig geweest. En dat je er bij Armstrong niet achter komt hoe de islam vanuit het Arabisch schiereiland in 732 Anno Domini in 100 jaar tijd in een oceaan van bloed de wereld van Zuid-Frankrijk tot Afghanistan had veroverd en daarna 1000 jaar lang de islam de kusten van Europa teisterde met moorddadige slavenhalers-raids en pas in 1683 de moslims voor de laatste keer ternauwernood voor de poorten van Wenen werden tegengehouden.

  Enfin, ik zal ooit nog wel eens terugkomen op deze waanzinnige heks.

  Like

 17. Jan zegt:

  Interview van Claudia Mende (1) met Karen Armstrong

  Islamistisch geweld is voor een deel een product van Westerse minachting


  Armstrong: The Prophet has been caricatured in the West as a violent, epileptic, lecherous charlatan since the time of the Crusades in the Middle Ages; this distorted image of Islam developed at the same time as our European anti-Semitism which caricatured Jews as the evil, violent, perverse and powerful enemies of Europe.

  So yes, the attack on the magazine was in part a product of Western disdain. The attack on the Jewish supermarket, which seems to have been backed by ISIS, was directed against Western support for Israel. Here too, there is an element of disdain: there has been little sustained outcry against the massive casualties in Gaza last summer, for example, which seems to some Muslims to imply that the lives of Palestinian women, children and the elderly are not as valuable as our own.

  Armstrong: “Throughout history”, these Koranic verses have not inspired terrorist activities.
  Rest op:
  http://en.qantara.de/content/interview-with-karen-armstrong-islamist-violence-is-in-part-a-product-of-western-disdain

  Website van Claudia Mende: http://www.claudia-mende.de/index.html

  Klik om toegang te krijgen tot Hat+Hass+eine+Religion.pdf

  Like

 18. b. gast zegt:

  Een goede vraag voor Karen Armstrong: De doodstraf op afvalligheid en het beledigen van de profeet in Saoedi Arabië en Iran is dus te wijten aan dat de foute interpretatie van de Islam door de Saoedies en Iraniërs. Wilt u dat alstublieft persoonlijk aan het Saoediese koningshuis en de Ayatollah vertellen??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s