Zweden: Beloningen voor Jihadisten

Screenshot_147

Mona Sahlin dient als gevolmachtigde van de regering het terrorisme in Zweden af te wenden. Ze wil Jihadisten “heropvoeden” d.m.v. werk en psychologische verzorging

(Vertaling: E.J. Bron)

Jihadisten, die terugkomen uit de gevechtsgebieden van IS, moeten in Zweden psychologische zorg en een baan krijgen: dit zijn de plannen van een lokale regeringscommissaris en ze worden nu ondersteund door de sociaaldemocratische “nationaal coördinatrice tegen gewelddadig extremisme”, Mona Sahlin.

Critici lopen storm tegen dit aanbod, per slot van rekening worden daarmee terroristen, die wellicht geradicaliseerd worden en de strijd in Europa willen voortzetten, ook nog beloond en aangespoord.

“Niet iedereen pleegt vreselijke misdaden”

Sahlin echter vertegenwoordigde tegenover het “Svenska Dagbladet” een hoopvollere mening: “Niet iedereen die terugkomt, heeft verschrikkelijke misdaden begaan. Zulke mensen moeten uiteraard bestraft worden, maar anderen die daar naartoe zijn gegaan, werden misschien in meer of mindere mate misleid over iets dat ze zich van tevoren niet konden voorstellen. Deze mensen keren zo snel mogelijk terug.”

Als “nationaal coördinatrice tegen gewelddadig extremisme” moet Sahlin de samenwerking tussen de regering, het bestuur en verschillende organisaties versterken om terreurgevaar af te wenden.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op Zweden: Beloningen voor Jihadisten

 1. toestroom zegt:

  Ik geloof dat Zweden totaal de weg kwijt is.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Zweden, hè…….Zinloos om hier nog één woord aan te verspillen, sorry……

  Like

 3. E. Janssens zegt:

  Eén woord:misselijkmakend!

  Like

 4. Thoth zegt:

  Aha, zie hier, een Stockholm syndroom…

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Toch zijn ze wel ‘goedmenselijk’ die Zweden …. brrrrrr

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Mona Sahlin uit Zweden is de vrouwelijke kloon van Heiko Maas, de Duitse minister van justitie, en soortgelijke plannen had om jihadisten uit Syrië en Irak wilde terughalen om hen te helpen (?) in de hoop deze doorgedraaide figuren lief en aardig te maken! Het zijn feitelijk alle twee stomme dwazen die zich haast gedragen zoals ik in sommige strips van Donald Duck, Suske & Wiske, deTina, de Jetsons, Lucky Luke enz. en ook in Nederland heb gelezen of gezien. Daar had je talloze personages die uit goedbedoeldheid, liefde, bemoeizucht en ook wel uit eigenbelang VEEL te gastvrij, behulpzaam en aardig waren tegen anderen. Soms kregen deze andere mensen deze aardigheid, gastvrijheid, betutteling, geld, voedsel, cadeau’s etc. totaal ongevraagd in hun strot geduwd, werd meestal niet op hun mening gewacht als het WEL werd gevraagd en als deze figuren NEE zeiden werd dat door de overbetuttelaars nog niet eens geaccepteerd!
  Maar ik weet in elk geval zeker dat als Mona Sahlin het verhaal van Hongerige Hans uit Zwitserland had gelezen zij beslist niet gauw de verkeerde mensen in huis haalde. In dit verhaal had een stijf, onsympathiek, hooghartig en tirannieke apothekersechtpaar een lange magere jongeman in dienst, Hans genaamd, en deze leed aan anorexia. Hij werd gigantisch uitgebuit door deze ellendelingen, kreeg slecht en weinig te eten en werd zelfs geslagen als Hans door zijn hongerziekte gewoon werd gedwongen om eten te stelen. Op een bepaalde dag, toen zijn meesteres jarig was, kreeg Hans de opdracht van de apotheker om een speenvarken te roosteren en bedreigd dat als het dier aanbrandde hijzelf aan het spit zou belanden! Hans ging het dier roosteren en kreeg opeens door een visioen een rijkelijk gedekte feesttafel te zien terwijl een inwendige stem hem zei om van het varken te proeven. Toen at hij als betoverd het varken helemaal op en Hans probeerde hierna (nadat hi weer tot de werkelijkheid kwam) zelfmoord te plegen met zogenaamd vergiftigd ingemaakt fruit.!Hij werd natuurlijk door het afschuwelijke echtpaar weggejaagd al had Hans zich wel op hen “gewroken” en daarmee duidelijk gemaakt wat er gebeurd als je de verkeerde personen in je huis haalt, hen goedbedoeld overbetutteld of slecht behandeld!
  Het lijkt me dus een goed plan om een dergelijke jongeman naar die Mona Sahlin (ze draagt een moslimnaam!) te sturen zodat deze al haar voedselvoorraden helemaal consumeert, net als Holle Bolle Gijs, Heuvelbuik of Gijs Gans zouden doen. Dan leert ze tenminste ook dat “Al te goed buurmans gek is” en desnoods wordt ze hierdoor straatarm!

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  En die geesteszieke islamitische criminelen maar blijven pamperen en knuffelen op kosten van de belastingbetaler…

  Like

 8. Pieter zegt:

  Denemarken gaat als eerste/enig Scandinavisch land varend op dezelfde koers de koers volledig verleggen, in afwachting op wetgeving inname paspoort en uitzetting.

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Knuffel ze maar dood.
  Laat een lieve Kodiak beer van 600 kg in hun cel, die hen hartelijk en met alle kracht omarmt en aan de brede, uiterst gespierde en harige borst drukt.
  Wanneer ze dat overleven een slang aan een trechter door hun strot heen naar hun maag drukken en daar 50 liter moedermelk doorheen gieten onder het afspelen van wiegeliedjes.
  Maar wees vooral lievvv voor die arme jongens.

  Like

 10. Skef zegt:

  Gvd wat een achtelijk wijf, helemaal de weg kwijt.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Mijn comment is al langs geweest, bij die leipo, IQ 30! zei MP.
  Idem dito.

  Like

 12. oud-marinier zegt:

  ” Kill your enemy with love” someone told me once……..!!! Indeed , I’d love to put a bullet in their heads . Compleet gestoord dat wijf . heeft TOTAAL geen benul waar ze mee bezig is noch wat doorgedraaide moslim extremisten hebben gedaan in Syrie , Irak enz enz……Alsof die randdebielen zullen toegeven dat ze mensen ’t strotje hebben doorgesneden . Hoe haalt ze ’t in d’r hoofd ,zeg ?

  Like

  • Harry zegt:

   Je moet maar eens kijken bij de reacties op DDS , oud-marinier , wat voor idioten er nog verkeren onder ons !
   Er valt niet mee te redeneren , als je het over vastgeroest hebt , daar zitten een paar mongolen !
   En het venijn , waar ze mee te werk gaan , als een piranha !

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Harry ….Idd , heb het gisteren eens bekeken……om te kotsen ….. !!! Geen plank , maar een spoorbiels voor de harses……tjezus , wat een DOMME lui …..!!! En venijn…..nou ratelslangen zijn er NIETS bij …..!!

    Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Zweden ligt op koers wat de Islamisering betreft. KNETTERGEK zijn ze!

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Dit staat hierover in de Koraan.
  9. Berouw (At-Taubah)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 129 strofen.
  23. O gij, die gelooft, neemt uw vaders en uw broeders niet tot vrienden als zij ongeloof boven geloof verkiezen. En wie onder u met hen bevriend is behoort tot de overtreders.
  Denk mevrouw Mona Sahlin werkelijk dat de Jihad gangers naar haar luisteren?

  Like

 15. Joshua zegt:

  Alle westerse regeringen zijn islam bezetenen geworden onder leiding van duivelse vader, kunnen zij ook met 72 maagden stoeien als zij straks een koppie kleiner gemaakt zijn?

  Like

 16. Zalig zijn de onwetenden.Sprak gisteren een dame hier in Brazielie die behaagd word door een libanees.Hij bid wel vijf keer per dag zei ze en vind onze vrouwen schaamteloos gekleed.Ik heb ze het een en ander verteld over de toffe gewoonten die deze lieden er op na houden,o,a dat ze minstens 4 meter achter haar lieverd aan mag sjokken mocht ze met hem huwen en naar Libanon verhuizen……..heeft daar nog nooit over gehoord.Ongelooflijk naïf hier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s