Stille revolutie is begonnen: Rutte II is vijand van het volk

Screenshot_20

Dit kabinet onder leiding van premier Rutte en zijn malafide vrienden van de PvdA heeft de afgelopen jaren in opdracht van de EU Nederland totaal gesloopt met zijn afbraakbeleid. Onder het motto “we zetten de schouders eronder” zijn alleen de rijkste van ons land er beter op geworden. Het slechte nieuws komt al weer van alle kanten op ons af. Het aantal failliete bedrijven loopt steeds verder op. De werkloosheid klimt naar steeds nieuwe hoogten en het aantal mensen dat de armoede grens bereikt, is de laatste tijd behoorlijk opgelopen.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

16 reacties op Stille revolutie is begonnen: Rutte II is vijand van het volk

  1. lucky bee zegt:

    Is de Revollutie in Nederland begonnen? liever van daag al;s morgen.

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Dit artikel geeft weer, hoe WIJ op het blog van E.J. Bron het ook zien. WIJ waarschuwen al jarenlang! Maar onze ZOMBIE MEDE-NEDERLANDERS, schijnt het nog veel te goed te gaan. Ik begrijp er NIETS MEER van. Alles wordt naar de kloten geholpen, en de NEDERLANDER, kijkt naar “Boer zoekt vrouw”.

    Like

    • ron soeverein mens zegt:

      Inderdaad Tom dat is voor de meeste Nederlanders heel erg belangrijk en/of het volgen van het pijltjes gooiencircus aangevoerd door ene Barny die zichzelf heel erg belangrijk voelt. Over dit soort hersen indoctrinatie moet je kunnen meepraten anders ben je een buitenbeentje een eenling. Dit alles wordt aangestuurd door onze media en roverheid. De Romeinen wisten het al, geef het volk brood en spelen. Dan kunnenwij, de elite, doen en laten wat wij willen. De ,Nederlander, gaat de straat niet op om te demonstreren zoals in Duitsland, Frankrijk en Griekenland. Dat weten ze heel goed in Den Haag!

      Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @ ron soeverein mens: 16.31. uur. En dat is precies waarom Rutte cum suis door kunnen gaan met het slopen van Nederland, Ron. Saamhorigheid, zie ik niet meer om mij heen, terwijl dat juist nu zo belangrijk is. Tja, en als D66 dan ook nog hoog in de peilingen staat, word ik volkomen moedeloos.

        Like

      • Tom,saamhorigheid zoals wij dat kennen uit de jaren 50 is er niet meer,helaas!Het is nu als los zand!

        Like

  3. Sir Colin de Jong zegt:

    Ja Tom het is te triest voor woorden. Dit tekent het boerenkool niveau in Nederland, waar niemand actie durft te ondernemen.

    Like

  4. Tistochwat zegt:

    “de eis dat straks zieken, ouderen en gehandicapten een tegenprestatie voor de zorg moeten leveren.”

    Dus als je met je volkomen versleten oude, kapot gewerkte lichaam in een verzorgingstehuis zit, waar je niet eens meer in staat bent om in je eentje naar de WC te gaan, moet je ook een ‘tegenprestatie’ leveren? Hoe dan? Ik voorspel dat er steeds meer zieken komen, en vooral ook veel meer depressieve mensen. Depressieve mensen die het niet meer zien zitten en voor wie ’s morgens uit bed komen, al een loodzware taak is.

    Laat ‘zijne majes’ eindelijk maar eens een flinke tegenprestatie leveren voor hetgeen hem dag in dag uit, van wieg tot grafkelder, in de schoot wordt geworpen op kosten van ons, de belastingbetaler! De luiaard, de ‘genieter’, de wuiver, de grijslacher, de islam-vriend, de profiteur, de schaamteloze geldaanbidder die nog geen cent kan missen voor z’n eigen levensonderhoud…

    Ik begrijp niet dat die persoon zich niet schaamt; ontbreekt het hem dan écht aan ELK empatisch vermogen?

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @ Tistochwat: 16.24. uur. Empathisch vermogen dat heeft Willem de Overbodige NIET, en ook het hele politieke schorum, “van links tot rechts”, ontbeert dat in grote mate. De enige hoop is de PVV, de rest is gewoon gecontroleerde oppositie. RUTTE kan doen en laten wat hij wil, de jokers van de politiek leggen hem geen strobreed in de weg.

      Like

  5. Taljaard zegt:

    Dit artikel vertegenwoordigt het geluid van oud links.
    Te marxistisch naar mijn smaak, maar wel fatsoenlijke mensen waar je respect voor kunt opbrengen en die ook in enkele opzichten bepaald niet ongelijk hebben,

    Like

  6. Inderdaad:sloop dit kabinet,deze wan-regering!Die helpt de rijken nog rijker te worden over de ruggen van de allerarmsten,zieken,gehandicapten en ouderen!En,die het land uit zijn voegen laat barsten,evenals de sociale voorzieningen,die inmiddels zijn verworden tot asociale voorzieningen!Althans,voor de Nederlanders;niet voor de rest!

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @ Yvonne: 18.01. uur. Precies Yvonne. Er is wel geld voor de EUSSR, de MASSA-IMMIGRATIE en de MOSLIMS! Zo gaat dat in Nederland anno 2015!

      Like

  7. hans zegt:

    Zalm en Hoogervorst zijn de eerste die ik ophang!!!!

    Like

  8. waar is die revolutie… ik wil graag vooraan staan !!!

    Like

Plaats een reactie