Parlementsverkiezingen deelstaat Hamburg: 90% van de AfD-verkiezingsposters vernietigd

Screenshot_18

(Door: Hinnerk Grote – Vertaling: E.J. Bron)

Verstoren en vernielen – dat zijn de “argumenten” van diegenen die iedere zakelijke discussie weigeren, omdat ze alleen hun linkse wereldbeeld laten gelden. Het zijn de “argumenten” van rode en groene hemelfietsers en hun bereidwillige, door de Senaatspolitiek royaal gestimuleerde knokploegen, de zogenaamde “Antifa”. Neer brullen, vernietigen, ja, zelfs lichamelijk geweld – de “argumenten” van fascisten.

Ze zijn altijd luidruchtig aanwezig bij iedere manifestatie, iedere demonstratie en iedere informatiestand van conservatieve partijen. Hun van haat op alles wat burgerlijk is vertrokken gezichten boezemen iemand angst in. In de nacht zijn ze onzichtbaar, als ze als kleine grauwe knaagdieren door de stadsdelen sluipen, altijd op zoek naar verkiezingsposters van diegenen die het doelwit van hun haat zijn. In de verkiezingsstrijd om de zetels in de Hamburgse Senaat zijn dit voornamelijk de posters van de “Alternative für Deutschland”, de AfD, waarvan de meeste al kort nadat ze werden opgehangen, vernietigd worden.

Karina Weber, parlementskandidate van de AfD, bericht op haar homepage:

Afgelopen zondag was ik in Hamburg onderweg om mijn nieuwe verkiezingsposters op te hangen. Daarbij moest ik helaas vaststellen dat veel posters, die ik die nacht daarvoor had opgehangen, alweer kapot gescheurd en vernield waren.

Sinds we met de AfD op 16 januari begonnen zijn met het intensief opgangen van posters om de kiezers opmerkzaam te maken op hun alternatief bij de parlementsverkiezingen in Hamburg op 15 februari, merken we dat 905 van onze verkiezingsplakkaten vernietigd worden.

Geen enkele andere partij heeft zulke grote verliezen te beklagen als wij. De fascisten zijn tegenwoordig gewoon het sterkst vertegenwoordigd in de linkse scene, alhoewel er natuurlijk ook islamitische en rechts-extreme fascisten bestaan. Ze zijn allemaal even slecht.

Screenshot_31

In de nacht naar zaterdag werden mijn helper en ik zelfs agressief en luidkeels bedreigd. We hadden net twee posters opgehangen bij het Blankeneser station toen er een grote, ongeveer 18-jarige jongeman op een fiets kwam aanrijden en schreeuwde met een van haat vertrokken gezicht naar me: “”Jullie zijn nazi´s en Joden en wat willen jullie überhaupt?! Jullie hoeven die posters helemaal niet op te hangen. Ik maak ze toch meteen kapot!” […]

Daarna reed hij geroutineerd op mijn posters af en schopte ze tijdens het rijden kapot, draaide om en schopte er opnieuw tegenaan om daarna bij de laatste ronde de posterborden helemaal kapot te trappen en op straat te gooien.

Uiteraard wordt in alle gevallen aangifte gedaan, maar we hoeven er nauwelijks op te rekenen dat de daders gepakt worden. En zelfs áls ze gepakt worden, dan kunnen ze rekenen op heel lichte straffen of zelfs het stopzetten van het proces. Civielrechtelijke aanspraken op schadevergoeding kunnen we ook wel vergeten, want welke gerechtsdeurwaarder wil een matras met luizen van een drugsverslaafde “Antifa” hebben? Medeschuldig aan het feit dat in onze stad democratische rechten letterlijk met voeten worden getreden, is eveneens een Senaatspolitiek, die het ontstaan van een rood crimineel milieu zelf mogelijk heeft gemaakt en stimuleert. Aan deze politiek zou iedere helder denkende Hamburger bij de verkiezingen een einde moeten maken. Er bestaat per slot van rekening een alternatief.

Screenshot_32

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Hinnerk Grote

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, burgermoed, Censuur, Communisme, democratie, Duitsland, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

22 reacties op Parlementsverkiezingen deelstaat Hamburg: 90% van de AfD-verkiezingsposters vernietigd

 1. Jaan zegt:

  Toch een mooi slot. Frankrijk is geworden tot frans Algerije. Op deze zin dor redenerend komen we tot de conclusie dat we wonen in Marokkaans Nederland, waarbij de strijd zal gaan tussen Marokkaans Nederland en Turks Nederland. De Gaulle was zo dom nog niet.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  “Jullie zijn nazi’s en Joden…….”
  Ziedaar welk een verwrongen beeld de huidige jongere generatie van de geschiedenis heeft……
  Denkt in alle ernst, dat NAZI ‘S en JODEN broederlijk kunnen samenwerken en samenzweren….Tegen wie eigenlijk? Tegen de móslims, zeker…….
  De móslims zijn in de ogen van deze jongeling het slachtoffer!
  Orwell had het hem met 1984 niet verbeterd!

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Hinnerk Grote, de schrijver van het artikel.. Hinnerk is Gronings voor Hendrik of Hindrik. Zal in noord Duitsland wel net zo zijn.

  Ik weet het, heeft niets te maken met het stuk, maar ik word zo ziek van die Antifa’s.

  Als die echt de macht in handen krijgen, dan ben je mooi klaar. [zeggen we in Groningen]

  Like

 4. Sjaak uit Dordt zegt:

  De “linksen” zijn de nieuwe fascisten, net zo als de Joden de nieuwe Joden zijn, en de Moslims de nieuwe Nazi’s. Wat heeft fatsoenlijk Nederland gedaan om zo gestraft te worden?

  Like

 5. Maria zegt:

  soort zoekt soort hé, niet moeilijk dat dat groen en rood gespuis de beste vriendjes zijn met de moslims en alles wat terreur is omarmen!
  Het grootste gevaar op nr 1 is links met in zijn zog groen, zij zijn de oorzaak dat terrorisme bestaat, gefinancierd wordt en dat ze zij aan zij de Joden verraden Christelijke waarden door de wc trekken en de islam erboven zetten. Die zouden hun eigen moeder zuster alles aan de islam verpatsen en verraden.
  Om te overleven moet men van links en groen vanaf geraken, zij zijn zo’n minderheid ten opzichte van de rest van de mensen in landen maar net als de moslims de meeste overlast en terreur veroorzaken bij andere mensen.
  Daarom komen die zo goed overeen.
  Khoop voor de Duitsers dat ze zoals België doen en alles wat links is daar uitschakelen bij de volgende verkiezingen!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Met het uitschakelen van Links ben je er helaas nog niet: Alles, behalve de echte nationalisten, komt tegemoet aan de goedmenschelijkheid.
   Ervoor zorgen, dat het Cordon Sanitaire tegen het VB opgeheven wordt, zou een doeltreffender succes zijn, maar ja, hóe bewerkstellig je dat, hè?

   Like

   • Maria zegt:

    bwa denk een aanslag in dit land op de politie dat dat het keerpunt zou zijn.
    De angst hier zit er ferm bij de politie in en als dat moest gebeuren dan is het hek van de dam!
    Die mantra : “het heeft niets met islam te maken”, “het zijn loney wolfs” gaat niet meer op want het is overduidelijk bewezen hier dat ze georganiseerd werken.
    Zie maar eerst dat jullie in Nederland Meneer Wilders aan de macht krijgen en zoals België de socialsiten volledig uit de regering krijgt.
    NVA hier zal niet anders kunnen dan zoals VB op te treden als ze aan de macht willen blijven dat beseffen ze maar al te goed en handelen er ook naar door paspoorten nationaliteit af te nemen, legers inzetten om de steden te beschermen en te bewaken en andere zaken.
    En de Belgische bevolking is klaar met islam hier dat merk je zie je hoor je overal.
    Het is eender waar er ne moslim of ne moslim lover ze gaat beschermen in artikels van bloedrode magazines zoals de knack en consorten amai hoe ze hier reageren erop.
    Dat was ondenkbaar jaar of 2 geleden.
    Dus het is simpel of NVA doet wat de Vlaming verlangt of ze zijn hun kiezers terug kwijt aan VB.
    Vorige week donderdag was er een uitzending van Panorama ivm islam en trainingskampen om ons uit te moorden etc… Dat was den eye opener voor iedereen
    als je dit gezien hebt wel dan ben je volledig klaar met de islam

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/panorama

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Maria, 10.27u:Dat ben ik al, zonder dat gelezen te hebben; daar heb ik jouw linkje niet voor nodig.
    En bekommer jij je nu maar liever om België, in plaats van voortdurend tegen Nederland te keer te gaan: Bij jullie is ook nog genoeg te doen.
    Zoals ik al zei: Met het uitschakelen van de ‘sossen,’ -om jouw bloemrijke vocabulaire maar eens aan te spreken- bèn je er nog niet.
    Kijk maar naar Duitsland: Is Merkel soms een ‘sos?’Nee, ze is CDU.
    Ik bedoel maar…….

    Like

   • Maria zegt:

    mijn woorden niet verdraaien aub
    een normale discussie is met u niet mogelijk hé, ik val de Ned overheid aan zijn socialisten of niet soms, voor de rest sta ik aan de kant van de burgers in jullie land, anders zat ik hier niet op de site! Enne de EU wordt door de christelijken en socialisten gerund beiden moslim aanhangers
    Neem een voorbeeld aan de Belgen wij deden wat jullie nog niet verwezenlijkten in jullie land! DE SOCIALISTEN VERJAGEN!
    Straf uw uitlatingen telkens tegen de Belgen, wij deden waar jullie van dromen hier gebeurd niet wat jullie meemaken in jullie land!
    En wij hebben ons bekommert allemaal om ons landje de Vlamingen en NVA gestemd en steunen hen volop. en zorgen verder dat alles van socialist NOOIT meer aan de macht komt! Dus neem als land een voorbeeld aan België waar jij zo’n problemen mee hebt wanneer Belgen steun willen verlenen aan Nederland en hebben laten zien hoe je socialisme uitroeit van de politiek! Me dunkt dat Nederlanders alle steun en raad kunnen gebruiken gezien de catastrofale ontwikkelingen in jou land wat EJ laat zien via zijn Blog

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Maria: Naar mijn idee zit jij op de site van E.J. Bron omdat je het je op Vlaamse sites minder kunt permitteren, om zo ’n grote mond op te zetten.
    Als je ons wilt steunen, neem dan een voorbeeld aan je landgenoten, hier op de site, die ons steunen, zonder elk moment laatdunkend over Nederland te spreken.
    Je mag dan begiftigd zijn met een ‘buitengewoon intellect’ -ooit je eigen woorden of daaromtrent- je hebt nog steeds niet door, dat je hier volkomen ongenuanceerd bezig bent.
    En wie zwijgt, stemt toe, in jouw beleving. Daarom die ik dat ook niet.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    die=doe. (Maar misschien had je dàt toevallig wèl begrepen. LOL!)

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Wat een gezaag. België is ingeslapen en kan alleen maar wakker worden geschud als er wat gebeurt: eerst een Joods museum aanvallen, dan de redactie van Charlie Hebdo om zeep helpen in Parijs en dan nog wat terroristen oppakken voor men hier in Belgarije eens discussie gaat hebben over die zaken. En raar maar waar, de conclusies zijn overal hetzelfde: terrorisme heeft in essentie niets met de Islam te maken, die wordt door extremisten verdraaid, jongeren moeten over het bolletje worden geaaid en allemaal een job krijgen, dat zal het ongenoegen en het gevoel van onderliggende discriminatie wegnemen en dan kunnen we terug op onze beide oren slapen, en nog meer van dat geeuwverwekkend gezwam. En dan zijn mensen ook nog zo oliekoekendom om met hun luie reet in Sjarm el Sheikh te gaan liggen e.d. maar hou je vast als Binnenlandse Zaken in het voorkomend geval waarschuwt voor een mogelijkheid tot terroristische aanval op toeristen die vanuit de Sinai wordt georgaiseerd: Alom morele verontwaardiging over “zoveel hardvochtig leed” (hahahaha !) dat de overheid over de toeristen hun levensbelanrijke vakantie uitstort door ze aan te manen daar niet te blijven en meteen terug te komen. Hoe durven ze wel !

    Mensen toch ! Al die hyperkinetische domheid, al die narcistische zelfgenoegzaamheid, al die geveinsde morele verontwaardiging over bullshit onderwerpen die er niks toe doen – zoals de luxe om op vakantie te gaan in een schijtland als Egypte (waar ze net hetzelfde doen als aan de Spaanse Costa’s) – al die irritante pseudo-intellectuele schijtclichés die als een virus ziekte van domme kop tot domme kop gaan omdat wij hier in het Westen de realiteit niet onder ogen willen zien en vooral niet willen worden gezien als intolerant, wat maakt dat mensen vandaag nog altijd hun imago belangrijker vinden dan eerlijk te zijn door naar de realiteit zelf te kijken. Imago als ultieme reddingsboei waarmee we de shit afloat zullen proberen te houden, geen salafist die daar rekening mee houdt. Het gezicht redden is in het Westen het hoogste en kostbaarste goed vandaag de dag, de schatkist van Scharlaken Rackham. (zie Kuifje) Liever zwelgen in pseudo-diepzinnigheid dan echt energie te steken in politiek correcte oplossingen van een reëel probleem, want wat moeten anderen dan wel niet van ons denken ? We mogen toch niet gezien worden als onbeschoft, of zo ?

    Vlaanderen is geen kloten beter dan Frankrijk, Nederland, Denemarken, Duitsland of het VK. Ik weet perfect dat mensen zich hier even veel bullshit wijsmaken als ergens anders. Politieke correctheid overstijgt de grenzen van politieke partijen overal. Er is geen verschil met het buitenland. Zolang er niets gebeurt zijn we allemaal gezapige ingeslapen Bourgondiërs die hun feestmaal liggen te verteren. En als de boel ontploft, dan krijgt iedereen in Vlaanderen ineens een aanval van chronische politieke correctheid en dan zijn we zgn. plots allemaal intellectuelen ? Waar zit het verschil met Nederland ? Dat moet ik gaan zoeken met een spreekwoordelijke elektronenmicroscoop.

    Doe me niet lachen !

    Like

  • Maria zegt:

   en de sossen graven verder hun graf hier!
   het lef wat PS durft te zeggen, ze vergelijken NVA met de nazi’s want die pakten ook nationaliteit af van Joden.
   Mensenlief de walgelijke vergelijking van die socialisten de terroristen van de islam gelijk stellen met het leed van de Joden, tzum kotsen gewoon

   http://www.knack.be/nieuws/belgie/rudi-vervoort-vergelijkt-antiterreurmaatregel-met-nazi-s-ook-zij-namen-joden-duitse-nationaliteit-af/article-normal-528757.html

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Dat beste mensen, is dus de opvatting over democratie, van SOCIALISTEN,ANARCHISTEN en GROENEN! Je mag een mening hebben, maar het MOET WEL hun VERACHTELIJKE MENING zijn. HUICHELVOLK!

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Hamburg is net als alle havensteden in Europa voor namelijk door links geregeerd.Ze zijn idioten wat verwacht je van Marxisten?

  Like

 8. ildiko zegt:

  niet alleen in Hamburg bij ons hier ook hetzelfde alles wordt vernietigd wat niet L is.

  Like

 9. Zucht….hier loop je daar ook dagelijks tegen aan!Waar niet?

  Like

 10. Dank u voor de vertaling en publicatie. Groeten uit Hamburg, Hinnerk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s