BBC: “We moeten Charlie Hebdo-slachters geen ‘terroristen’ noemen”

Screenshot_34

(Door: Michael van der Galien)

Natuurlijk niet, waarom zou je de waarheid immers benoemen?

We wisten natuurlijk al lange tijd dat het slecht gesteld is met de BBC – ‘s werelds bekendste politiek-correcte nieuwszender – maar het is toch een beetje triest dat die club het nóg erger maakt:

The perpetrators of the Charlie Hebdo massacre in Paris should not be described as “terrorists” by the BBC as the term is too “loaded”, a senior executive at the corporation has said.

Tarik Kafala, the head of BBC Arabic, the largest of the BBC’s non-English language news services, said the term “terrorist” was seen as “value-laden” and should not be used to describe the actions of the men who killed 12 people in the attack on the French satirical magazine.

Dit zou natuurlijk een hilarische grap kunnen zijn, maar helaas, Kafala meent het honderd procent. Hij gelooft namelijk dat “het heel moeilijk is om het woord terrorisme te definiëren” en dat het een bijzonder “beladen” term is.

Screenshot_35Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Arabische wereld, BBC, Dhimmitude, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

15 reacties op BBC: “We moeten Charlie Hebdo-slachters geen ‘terroristen’ noemen”

 1. Jaan zegt:

  Het was een daad van liefde voor Allah en de profeet. we weten dus wat ons te wachten staat, meer liefde, meer liefde voor Allah en zijn profeet. boem, knal, kalashnikov uit liefde voor de profeet. Dat ik zo’n wereld nog mee mag maken. Het is godgeklaagd.

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  De echte terroristen zitten blijkbaar bij de BBC!

  Like

 3. Jan zegt:

  Wie neemt die haters van de westerse beschaving nog serieus? Alleen socialisten, antisemieten en moslims en die komen dan ook ruimschoots aan het woord en hebben een dikke vinger in de pap wat uitgezonden wordt, wie aangesteld mag blijven of er uitgeschopt moet worden.

  Wie wil bijhouden hoe ziek de BBC is moet af en toe eens BBC-Watch bezoeken:
  http://bbcwatch.org/

  Nog enkele dagen terug nodigden zij pure antisemieten en neo-nazi’s uit in de studio die hun gif konden spuwen op Israël en Joden. Niks studiodiscussie met willekeurige personen. Iedereen was geselecteerd, dus ook de BDS’ers en andere antisemieten en geschiedvervalsers als Yval Davis*:

  Nira Yuval-Davis

  * “And part of the problem that we see is that on the one hand we see how Israel is using – very cynically unfortunately – this very important memory of the Holocaust. […]

  […] the fact [is] that the prime minister of Israel, whenever there is a diplomatic visit, he’s taking people to Yad Vashem – the memorial museum – and in order to show them this [is] what happened to Jews in the Holocaust as a preventative measure for any critique of Israeli policies.”

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De BBC zou niet hebben misstaan in de jaren van het Nationaal Socialisme in Duitsland. Joseph Goebbels zou ze hebben geprezen, deze LEUGENOMROEP! en dat zegt genoeg!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Hoe moeten we ze dan wèl noemen? Vredesengelen?
  Laten we heel eerlijk zijn:Dit is alleen maar weer omdat “Charlie Hebdo” uiteindelijk niet kan worden losgemaakt van de islam.
  En de holocaust moet men laten rusten en het antisemitisme bloeit weer op….Vanwege toegenomen sympathie voor de nazi ‘s? Nee, dat niet direct: Men heeft amper nog sjoege van wat nazi ’s eigenlijk z i j n . Om het pleasen van de i s l a m is het ‘m te doen.
  Men heeft zich nu eenmaal voorgenomen,dat men de islam wil laten integreren in de Europese samenleving en men z a l het doen, ten koste van àlles.
  Signalen, dat dit onmogelijk is, worden weer goedgepraat aan de hand van de vaststelling, dat er ook ‘goede’ moslims zijn.
  Dat die ‘goeden’ niet tegen de ‘kwaden’ durven ingaan en trouwens ook nog heel goed bezig kunnen zijn met een staaltje van taqiyya, wordt van de hand gewezen.
  Daar zit ‘m eigenlijk de kneep: Zolang men weigert, de risico ’s die verbonden zijn aan de “goede” moslims te erkennen, kan men de ervaringen met de ‘kwaden’ blijven afdoen als ‘incidenten.’ EN hardnekkig blijven geloven in het bestaan van twee islams.
  Men kan dit echter steeds moeilijker ‘hard’ maken, reden, waarom men steeds dwangmatiger naar rigoureuze ‘hulpmiddelen’ gaat grijpen. Zoals meegaan met nieuw opkomend antisemitisme en voorstellen om de holocaust te laten ‘rusten’ en terreur géén terreur te noemen.
  Niet wij, maar de goedmensch en de MSM zitten in een spagaat. Het rotte is alleen, dat ze ons meesleuren!

  Like

 6. Joshua zegt:

  De hele ROT islam is een beladen terroristische BENDE, wie dat niet inziet is volgens mij zijn hersens kwijt aan dat virus veroorzakende zooitje.

  Like

 7. Jean zegt:

  99% terrorisme = islam, islam = moslim, terrorisme = barbaars geweld, dus…
  In Vlaanderen beginnen de moslims hem te knijpen en hopen op steun van de politiek, ha ha ha.
  Wij Vlamingen trekken ons geen fluit aan van wat de politiekers willen, WIJ VLAMINGEN willen, eisen dat alle moslims verwijderd worden van ons Vlaams grondgebied puur uit veiligheidsogpunt want:
  99% terrorisme = islam, islam = moslim, terrorisme = barbaars geweld, dus nogal duidelijk of moet er een tekeningetje bijgevoegd worden van die perverse pedofiel mohamed?

  Like

 8. vanhetgoor zegt:

  Het zou nuttig zijn om de islam nog eens iets beter te bestuderen. Want hoe zou het komen dat mensen de veróórzaker van het probleem gaan zien als de òplossing. Niet alleen met de islam hebben sommige mensen een blinde vlek, ook op andere gebieden. Gisteren las ik ergens op Twitter een opmerking van iemand. De stelling was dat iemand er voor zou kiezen om t.z.t geen chemotherapie te krijgen, maar alleen weed zou gebruiken. Helaas was het die persoon ontgaan dat er in marihuana acht keer zoveel kankerverwekkende stoffen zitten dan in gewone sigaretten. Omdraaiing van oorzaak en gevolg. Wat ik hiermee wil zeggen is, soms zitten mensen te dicht op de materie om het probleem nog objectief te kunnen bekijken. Als het hoofd van de Arabisch sprekende BBC komt met een stelling dat men de islam geen terreur-organisatie mag noemen, dan is dat een wanstaltige gedachte, maar gezien het feit dat hij reeds besmet is maakt dat hij niet meer vrij kan denken. Zo iemand had nooit het hoofd van een de internationale afdeling van een omroep mogen worden. Als een culturele moslim vanwege zijn achtergrond niet meer objectief kan signaleren dan is hij niet meer op zijn plaats als nieuwsgaarder. Door het probleem niet te benoemen gaat het probleem niet weg, maar ontkent men het probleem. Feitelijk wordt men dan een deel van het probleem en is het dáárom geen probleem meer. Het gevolg is met terugwerkende kracht oorzaak geworden.

  Like

 9. Hoe moeten we ze dan noemen?Slagers?Dan is er een hele grote beroepsgroep terecht beledigd!

  Like

 10. Lazlo zegt:

  Die hamer en sikkel staan verkeerd, als je gaat lopen foto-klooien doe het dan goed.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Lazlo. Die hamer en sikkel staan niet verkeerd.
   U hebt niet gezien wat de ontwerper deed, namelijk de C van BBC, en de sikkel en de halve maan van links naar rechts laten kijken. Geestelijke vrijheid van de ontwerper dus.
   (Ondankbare taak dus.)

   Like

 11. Luchtpint zegt:

  Noem ze gewoon scouts met een bandelier en een Kalasjnikov. Niets om je druk over te maken. Of gewoon “idealisten”, why the fuck not ?

  What the Fuck , BBC ???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s