Blank meisje biedt gedwongen excuses aan voor haar lange blonde haren

Screenshot_63

(Door: Fubar)

Zoals alle meisjes was dit 16-jarige tienermeisje uit New York bezig met der haar. Dat is een meisjesding, denk ik als jongetje, dat doen alle meisjes over de hele wereld, ook als ze al wat ouder zijn. Vinden ze leuk, en vind ik ook leuk om te zien. Niet alleen meisjes doen dat trouwens, ik zelf haal meestal ook wel even een hand door mijn haar in plaats van dat ik zo vanuit mijn bed met mijn warrige hoofd de straat op hol. In een ijverige bui was ik zelfs mijn haar wel eens, of ga ik naar de kapper en dan niet voor de leesmap, en als ik echt mijn best doe wil ik zelfs wel eens wat vingers in een pot met gel of wax duwen om daarmee het weerbarstige onkruid op mijn hoofd enigszins in bedwang te houden.

Nu kun je het met het ene kapsel meer of minder eens zijn dan met het andere. Je kunt vinden dat dit of dat beter staat bij deze of gene. Je kunt een voorkeur hebben voor krullen of voor steil haar, voor donker of blond. En als je haarkleur je niet bevalt kun je die veranderen. Als je geen krullen hebt kun je die er in aanbrengen en als je wel krullen hebt kun je je haar steil maken. Vrijheid blijheid en iedereen kan en mag zijn ding doen zou je zeggen. Het heeft al helemaal niks met racisme te maken zou je zeggen. Net zo min als slavernij met racisme te maken heeft. Het is van alle tijden en iedereen deed of doet het.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, VS. Bookmark de permalink .

10 reacties op Blank meisje biedt gedwongen excuses aan voor haar lange blonde haren

 1. Claudia M. zegt:

  Ligt het nu aan mij of worden bepaalde bevolkingsgroepen met de dag gekker, met uitschieters naar stapelgek en/of hoorndol mesjogge?

  En dan een zestienjarige aanvallen; stoer hoor…

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Hoorde je destijds iemand zaniken over de vlechtjes van Bo Derek (10)?

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Goeie… Geen hond die er aanstoot aan nam. Enfin, we noemen het de zeikperiode, dan afzeikperiode….

   En @Wandelaar, ze doen maar…, maar die TV gaat echt uit… Ik heb al genoeg te stellen in mijn dagelijks (nog!!!) werkbaar leven, maar privé gaat het niet gebeuren! Ik heb vijf jaar naast een Marokkaan gewoond en dat heeft me tien jaar van mijn leven gekost; het is welletjes zo!

   Like

 4. lucky bee zegt:

  Huuuuh heeft dat niet God haar zo geschapen? of was ze geblondeerd?

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Kotsmisselijk ben ik van: “dobbernegers”, die hier naar toe komen om uit te vreten, kotsmisselijk ben ik van de moslims, die ONS willen dwingen te worden zoals ZIJ, kotsmisselijk ben ik van de RODEN/SOCIALISTEN en de politieke-elite die ONS 24/7 verraden en belazeren, kotsmisselijk ben ik van de RODE EUSSR, die ONS leven vergalt en kapot maakt! Zo dat lucht op!

  Like

 6. Seculiere zegt:

  Ataturk draait terug in zijn graf, hij was ook blond met blauwe ogen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s