Inburgering: EU toont andermaal wereldvreemdheid aan

Screenshot_41

“Andermaal toont de EU zijn complete wereldvreemdheid aan.” Vlaams parlementslid Tom Van Grieken is niet te spreken over de uitspraak van de advocaat-generaal van het Europees Hof van Justitie. Die stelde in een Nederlandse zaak dat niet EU-buitenlanders die al vijf jaar legaal in een EU-land wonen, niet kunnen worden verplicht om een inburgeringexamen af te leggen. Een dergelijke test zou de integratie zelfs in de weg staan.

Terwijl elke studie aantoont hoezeer taalachterstand en gebrekkige integratie oorzaak zijn van werkloosheid, armoede, sociaal isolement en zelfs radicalisering, geeft de EU opnieuw het signaal dat het opleggen van integratievoorwaarden vrijblijvende Spielereien zijn. Het Vlaams Belang roept de Vlaamse regering alvast op de uitspraak niet als alibi te gebruiken voor een laks inburgeringbeleid. “Nu al worden nieuwkomers op geen enkele wijze gesanctioneerd wanneer zij niet slagen voor de inburgeringvoorwaarden,” aldus Tom Van Grieken.

Het Vlaams Belang is daarenboven vragende partij voor een koppeling tussen de verblijfswetgeving en de inburgeringwetgeving: enkel wie slaagt voor de test kan aanspraak maken op een verblijfsvergunning. “Voor het Vlaams Belang bewijst deze uitspraak opnieuw dat de EU boven de hoofden van het volk en ver weg van de realiteit regeert. Wij moeten  opnieuw baas worden over onze eigen centen, onze eigen grenzen en onze eigen regels,” aldus Van Grieken.

Klaas Slootmans
Persverantwoordelijke Vlaams Belang

Screenshot_55

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Inburgering: EU toont andermaal wereldvreemdheid aan

 1. Bob Fleumer zegt:

  Dat heb je ervan als je alle zeggenschap uit handen geeft, het is heel moeilijk om die EU bende weer in hun hok te krijgen!

  Like

 2. Niet inburgeren = geen rechten,.nergens op!Niet op een uitkering,niet op een woning,niet op scholing,niet op werk,niet op zorg!Zo simpel is dat!Als ze hier op oude voet voort willen leven doen ze dat maar waar ze vandaan zijn gekomen en op eigen kosten!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De hele EUSSR is een ROOD GEDROCHT! Het brengt alleen maar “kommer en kwel”.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Natuurlijk is de inburgering van Moslims in onze land wereldvreemd; Moslims zijn onze vijanden zelfs God van Abraham wil ze niet hier bij ons hebben lees de 10 Geboden Exodus 20 vers 1-26

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Wat ik ook totaal niet snap is dat die mensen dat zelf niet willen? Je wilt je toch op z’n minst een beetje fatsoenlijk verstaanbaar kunnen maken als je elders gaat wonen. Duidelijk moge zijn dat deze klanten ook hiermee aantonen dat ze hier alleen maar naartoe komen voor onze zorgvuldig opgebouwde ruif, de echter niet voor hen bedoeld was en tot op de dag van vandaag niet is! Ik begin er ook steeds meer de goor over in te krijgen, dat ik hier compleet ongewild, doch verplicht aan mee moet betalen!

  Onze sociale woningen, bedoeld voor de minder bedeelden en onze jongeren, gaan met bossen tegelijk naar allerlei uit het buitenland binnen getild werkschuw uitschot, die er niets anders mee doen dan er een gigantische puinhoop van maken. Hier om de hoek zitten tien van die klanten in een tweekamerflatje! Er staat al twee jaar een vuilniszak op het balkon, de ramen zijn al een jaartje of tien niet gelapt, alles zit onder oude spinnenwebben en stof, lappen voor ramen altijd dicht en de bedden staan in de keuken…

  Een derde generatie, die nog steeds geen fatsoenlijk Nederlands spreekt, laat staan dat ze het kunnen schrijven en dat zelfs ook amper of niet in n.b. de oorspronkelijke moederstaal! Ik beschouw deze, momenteel vaak nog jeugd, dan ook als een verloren generatie. Ze willen niks, ze kunnen ook niks en worden nooit wat. Crimineeltje spelen, is immers niet bepaald een gewenste carrière…

  Het Vlaams Belang heeft groot gelijk te stellen dat we gewoon weer eigen baas moeten worden over de centen, grenzen en regels. Sterker nog we moeten er gewoon helemaal mee ophouden; die Ellende Unie wordt onze totale ondergang nog eens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s