PVV: “Bevrijd huurders van asielinstroom”

PVV anders

De PVV zal de minister voor Wonen en Rijksdienst morgen oproepen om huurders niet langer de prijs te laten betalen voor de enorme asielinstroom. Asielzoekers krijgen voorrang bij de toewijzing van sociale huurwoningen, waardoor andere woningzoekenden het nakijken hebben.

PVV-Kamerlid Sietse Fritsma noemt dit een bizarre situatie, die het kabinet op moet lossen door de asielinstroom te stoppen. “Als de extra druk van de massa-immigratie op de huurmarkt wordt weggenomen, zal dit sociale huurwoningen bovendien goedkoper maken”, aldus Fritsma.

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, Immigratie, PVV, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op PVV: “Bevrijd huurders van asielinstroom”

 1. Inderdaad,de volwassen kinderen van “onze”Nederlandes moeten een paar stappen opzij gaan vanwegen de zgn vluchtelingen die allemaa eerder aan debeurtzijn om een woning te beleggen…..gewoon schandalig!!

  Like

 2. Eigen volk eerst ,zou het moeten zijn,Rutte en consorten,ga maar lekker door je landje naar de bliksem te helpen.

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  @PVV 1 vd VELE redenen om dit kabinet af te zetten/berechten:Bevrijd huurders van asielinstroom http://wp.me/p1O7aM-laA via @wordpressdotcom

  Like

 4. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Asielzoekers zouden gescheiden in barakken moeten worden ondergebracht, en wachten op woonruimte net als ieder ander.

  Like

 5. W.H.J. Reiss zegt:

  Dit is de beste manier om je Eigen Volk uit te roeien. Goed bezig PvdA/VVD/D66. De komende 50 jaar weinig kinderen door geen huisvesting. En over 50 jaar worden de restanten ook opgeruimd door de moslimbroederschap ! En over 50 jaar zegt men dan:”Met de wetenschap van nu hadden we…..”!!!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Stopt de immigratie van Moslims uit Moslim landen ze zijn toch voor hun eigen religie gevlucht. Wij kunnen hier tegen, niets doen. Het is hun cultuur.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Het wordt weer dubbel
  Stop Moslims immigratie uit Moslim landen ze zijn voor hun eigen religie gevlucht , daar tegen kunnen wij niets doen.Het is hun cultuur.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  De massa-immigratie heeft alles te maken met het in stand houden van de woningnood.
  Stoppen van deze import zal weinig effect hebben, want woningbouw en vooral “sociale” woningbouw is in handen van de PvdA. U weet wel: graaien, graaien en steeds meer.
  Eerder zal de PvdA wijken laten slopen om de prijs hoog te houden, dan de prijzen te verlagen. En dat is precies wat ze al deden voor de crisis op de woningmarkt; goedkope huurwoningen slopen en dure terugplaatsen. Waar stemvee met veel toeslagen dan in kon gaan wonen. En dure koopwoningen zetten, omdat er schandalig veel aan verdiend kon worden.
  Ons probleem is hebzucht: PvdA. En daarnaast het haatvolk, dat als instrument is gebruikt door de PvdA om te kunnen blijven graaien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s