Megamoskee Gouda wordt nog groter dan gepland

Screenshot_19

(Door: Michael van der Galien)

De atoombunker waarin de moskee gebouwd wordt blijkt groter te zijn dan gedacht.

Onze vrienden van Jalta berichten dat de atoombunker in Gouda, die omgebouwd wordt tot een moskee, veel groter is dan oorspronkelijk gedacht. Eerder werd al bekend dat de gemeenteraad niet bepaald openheid van zaken gaf over deze materie en dat radicale moslims betrokken waren bij de aanschaf van de moskee door drie islamitische organisaties, maar we dachten allemaal dat het daarbij zou blijven.

Nou nee dus:

Via een bron bereikt ons het nieuws dat deze bunker vermoedelijk aanzienlijk groter en complexer is dan het Goudse college ons wil doen geloven. Deze bron stelt dat hij uit eigen ervaring, contacten binnen Defensie en van voormalig personeel werkzaam in de kazerne weet dat de bunker in de Koude Oorlog is gebouwd “buiten de normale procedures om, op basis van een Kroonbesluit.” De gemeente heeft dan naar alle waarschijnlijkheid geen (kloppende) bouwtekening in haar archieven. Op de tekeningen waar B en W nu mee op de proppen komen zijn “geen zware beschermde en ondergrondse onderkomens opgenomen.” Volgens onze bron is dit ‘naïef’ en stevent Gouda op een financiële en maatschappelijke strop af.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Megamoskee Gouda wordt nog groter dan gepland

 1. BertG. zegt:

  De van buiten bijna voltooide Westermoskee staat centraal in een machtsstrijd tussen twee Turkse religieuze organisaties, die wegens gebrek aan transparantie onder verscherpt toezicht staan van de Nederlandse overheid.
  http://www.parool.nl/parool/nl/4055/AMSTERDAM-WEST/article/detail/3838506/2015/01/27/Turkse-staatsislam-slaat-slag-in-strijd-om-Westermoskee.dhtml

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  In België is een moskeet gesloten vanwege radicaal gedachtengoed en ronselen.
  Zie : http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150131_01503849
  Zo zie je ook maar weer dat de Belgen niet gek zijn. Soms ben ik er jaloers op.

  Like

 3. Cathja zegt:

  En reken er maar op dat er een mega-hoeveelheid wapens opgeslagen zullen worden in die bunkers! Vanwege de “heiligheid” van de moskee zal het niemand toegestaan zijn om hier controles uit te voeren, dus ze kunnen daar een enorm depot in gebruik nemen, waar niemand ooit het fijne van zal weten!
  De gemeente Gouda is zeer onverstandig en gevaarlijk bezig (geweest) door dit complex aan moslims te verkopen!! Ook nu weer zien we dat mensen zónder verstand gewoon een gemeente besturen, maar de ballen verstand niet hebben van dreigend gevaar.
  Het is zeer begrijpelijk dat de omwonenden grote vrees hebben voor wat er gaat komen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 20.07. uur. En ik denk beste Cathja, dat menige moskee in Nederland wapens binnen de muren heeft. Maar onze “wegkijkers”, van de politiek, zullen het wel niet willen weten.

   Like

  • koloth zegt:

   En dat is nou precies de bedoeling, zo naief zijn jullie toch niet?
   Deze regering is niet onze regering.

   Like

  • Driek zegt:

   Zojuist lees ik op de site van De Telegraaf:

   IS onthoofdt Japanse gijzelaar Kenji Goto

   RAQQA –
   Terreurorganisatie Islamitische Staat heeft de Japanse gijzelaar Kenji Goto onthoofd. De executie is te zien in een video met als titel ‘Een boodschap voor de regering van Japan’, meldt de SITE Intel Group. Volgens SITE is IS-terrorist ‘Jihadi John’ opnieuw de beul. Voordat de Brit begint met de onthoofding, richt hij zich tot de Japanse regering. ‘Jihadi John’ zegt onder meer: ,,[Premier] Abe, vanwege uw roekeloze besluit om deel te nemen aan een onwinbare oorlog zal dit mes niet alleen Kenji slachten, maar we zullen ook doorgaan en slachtingen aanrichten waar we uw burgers ook maar zullen vinden. Laat de nachtmerrie voor Japan beginnen.”

   En nu hoop ik maar, dat die Japanners, die voor niets en niemand bang zijn, op een vreselijke manier terugslaan. Dit is natuurlijk barbaars. En aan de volgelingen van die barbaarse ideologie, bieden wij onderdak, wij laten ze toe in ons midden, tussen die vreedzame Nederlanders.

   Like

  • Martha N zegt:

   Cathja, gelijk heb je… Helemaal mijn gedachten toen ik dit las.

   Like

 4. delamontagne zegt:

  ZO GROOT ZAL DIE TOCH NIET WORDEN ?………………………….!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Binnenkort is dit het straatbeeld in Gouda (en uiteraard in de rest van Nederland) want dit wil de ‘Gutmensch’ immers:

  Like

  • Driek zegt:

   Wat een verschrikking, hoe kunnen wij in hemelsnaam dat islamitische spook verdrijven, als onze bewindslieden maar door blijven gaan met het promoten van de islam, en overal moskeeën laten bouwen. Wij stevenen af op een verschrikkelijke ramp, die ontaarden zal in een burgeroorlog, want er komt toch – misschien – een moment, dat de burger het niet langer kan aanzien en zijn stem verheft. Wat speelt er toch in de hoofden van Pechtold en Rutte en andere discipelen van het islamitische gedachtegoed? Je kunt toch als regeringsleider niet zomaar een goed opgebouwd land naar de knoppen helpen? Ik vind het onbestaanbaar. Die lui verdienen straks – als het ooit zover komt – levenslange gevangenisstraf.

   Like

   • bigljohn zegt:

    De broer van mijn vrouw woont in Gouda. Zij durft zich daar niet meer te vertonen als hij verjaart, of met nieuwjaar, naar aanleiding van die rare verhalen die zij van mensen hoort over Gouda. Toen wij er 3 a 4 jaar geleden nog kwamen, voelden wij er ons al niet meer veilig. Overal van die licht getinten op de stoep die zich provocerend en luidruchtig gedroegen. Ook in de zorgboerderij waar haar broer woont hadden enkele met een mes gewapende Marokkanen als eens ingebroken, en de bewoners de stuipen op het lijf gejaagd. Voor die tijd werd er al eens een nieuwe brommer door die bruinen gestolen. De bewuste jongen moest onder bedreiging van een mes zijn brommer afstaan. Tijdens zijn loopje naar huis volgden ze hem. Hij belde de politie, en een hele meute Marokkanen stond tegelijkertijd voor de zorgboerderij stampij te maken. De politie maakte verbaal op, maar deed er verder niets mee, terwijl ze de daders wel kenden. Iedere keer als die jongen kwam vragen hoe ver het met het onderzoek van de politie gesteld was kreeg hij te horen; Wegens grote drukte zijn we er nog niet aan toe gekomen, of, dit heeft geen prioriteit, of, komt u volgende maand maar weer eens terug ! De politie je beste vriend, ja, van de Moslims !

    Like

   • Het lijkt er dus op dat die geitebreiers in Gouda,zowel de gemeente als de politie in hun zak heeft!Toch gaat eerstdaags die bom barsten,en dan moeten we niet vergeten wie die lui steeds maar weer hielpen en de hand boven de koppen hield!De lijst wordt steeds langer!

    Like

  • toestroom zegt:

   Maar wel met een paraplu het regent meestal.

   Like

  • kraftavilqa zegt:

   Kijk ze daar liggen de konteheffers even met een sproeivliegtuig varkensbloed erover spuiten.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ bigljohn 00:33

   Gouda is de laatste decennia erg veranderd, en niet in haar voordeel! Van 1972 tot 1978 heb ik er gewoond, in een z.g.n. volkswijk, want we waren jong en konden daar een pandje kopen om op te knappen. Ik heb er met veel plezier gewoond, want in die tijd zag je alleen nog maar gastarbeiders hier en daar.
   De laatste jaren is het barbaars in Gouda. Mijn oude vader heeft steen en been geklaagd over de Marokkanen en hun overlast, al woonde hij beslist niet in een ‘moslimbuurt’.
   Vorig jaar maart is mijn oude vader overleden, en sinds die tijd kom ik er niet meer. Ik heb er niemand meer en heb er dus niets te zoeken.
   Ik onderschrijf uw reactie volledig. Gouda is geen prettige stad meer om te wonen, en zéker voor vrouwen is het oppassen geblazen, in bepaalde wijken en op bepaalde tijden van de dag!
   We kunnen met z’n allen toch wel vaststellen dat onze kwaliteit van leven in Nederland er drastisch op achteruit gegaan is met de komst van die INDRINGERS?
   Een ander woord heb ik niet voor mensen die hier niet thuis horen, maar wel onze samenleving komen frustreren en verzieken!!

   ……En dan klagen ZIJ dat ze gediscrimineerd worden……??

   Zouden WIJ het niet zijn?

   Like

 6. Frans de Wit zegt:

  De hele Nederlandse bevolking kon nergens echt schuilen in de oorlog, maar onze gasten krijgen zo maar een antoomvrije schuilkelder kado. O wat haat ik domme mensen en zeker die daar in Gouda de lakens uitdelen, zal ze nog eens zuur opbreken, de onbenullen.

  Like

  • johannes zegt:

   de nederlandse bevolking kan nog altijd nergens schuilen,maar zij,(hullie)krijgen een atoomvrije bunker idd Frans de wit,dat heb je helemaal goed gezien en dat doen onze bestuurders die zo hersenloos zijn als eenpostzegel,en een grootsalaris hebben,en flink mee vreten uit de ruif,die wij telkens opnieuw mogen vullen.lekkerlandje heh

   Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Geen kazerne maar commandocentrale.

  Like

 8. janfreak zegt:

  Vanuit die moskee gaan ze dan zeker aanslagen plannen.

  Like

 9. ildiko zegt:

  Volg de Koerden, dapper en patriot, trots op hun land en geschiedenis.

  Like

 10. Wel uitgekiend:uitgerekend boven een atoombunker,terwijl ze dreigen met nucleaire aanslagen!Ik denk er zo het mijne van>En dat is niet veel goeds!

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   precies Yvonne, en reken maar dat die atoombunker ook niet ‘verwijderd’ wordt, de kunnen ze veel te goed gebruiken!

   Like

  • Anneke zegt:

   Yvonne, inderdaad uitgekiend, hier moest ik ook aan denken, het is wel allemaal heel toevallig, dreigen met nucleaire aanslagen en zelf in het bezit zijn van een atoomvrije bunker. Dit klopt niet…..hoe dom is de gemeente van Gouda die dit alles toelaat. Hebben de bewoners niets in te brengen, met heel veel bezwaarschriften, dat vertraagd zo wie zo de bouw….

   Like

 11. Ik stel voor om alle moskeeen in Nederland tegelijkertijd grondig tot op het bot te doorzoeken met oa. honden.
  Je zult versteld staan wat er dan allemaal aan subversieve activiteiten en (explosieve) materialen en informatie aan het licht zullen komen.

  Like

 12. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv de @MinPres hoort vr de KRIJGSRAAD te worden gesleept:Megamoskee Gouda wordt dinsdag doorgedrukt – http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/01/megamoskee_gouda_wordt_dinsdag.html

  Like

  • Bezwaren van omwonenden worden niet eens in de besluitvorming meegenomen!Hoe schandalig wil je het hebben.Dit is geloof ik al de ongeveer 500e moskee en het gaat maar door en door!Deze hele regering moet aangeklaagd worden wegens landverraad!En de gemeente Gouda ook:kosten voor het ontmantelen van die bunker ca.2 ton,maar dat is wel belasting geld wat de bewoners even moeten ophoesten,maar waar ze niets voor terug krijgen.Ja,een hoop ellende,dat dan weer wel!

   Like

 13. Nemesis zegt:

  De grootste moskee? Ten eerste dacht ik, dat die er al was. En ten tweede de alle, allergrootste Moskee wordt in München gebouwd. Die hebben natuurlijk niet het voordeel er een gratis reusachtige atoom schuilkelder bij te krijgen zoals in Gouda.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Door dit ultieme verraad, mogelijk door de Resolutie van Straatsburg, zijn alle politici in Nederland, met voorop het CDA,VVD,PvdA en D66, verantwoordelijk voor bloed dat gaat vloeien. Burgeroorlog en oproer in heel Europa. We zullen het meemaken. En het is geen fijne gedachte!

  Like

 15. lucky bee zegt:

  Gouda is een Katholieke stad, Mischien is de Paus Fransiscus hier mee eens?Hij houdt toch zo veel van Moslims?

  Like

 16. keizer zegt:

  Het is toch volkomen belachelijk om een stuk staatsgeheim aan onze grootste vijand (op dit moment) te geven. Dat is toch op een normale manier niet recht te praten.
  Of onze regering is volkomen gehersenspoeld of ze hebben een dubbele agenda, hierbij verklaar ik onze regering ontoerekeningsvatbaar.
  Deze gekken moeten zo snel mogelijk uit hun functie ontheven worden voor het te laat is.

  Like

 17. Joshua zegt:

  Deze van realiteit verstoken regering verdiend zeker uit hun functie ontheven te worden zij laten hierbij de minachting tegenover het eigen volk blijken.
  Alles verkwanselen voor grof geld waar dat geld vandaan komt interesseert deze corrupte studentjes niet, al was het hun eigen moeder die zij verkopen konden dan deden zij dat.
  Deze onbenullen gaan gewoon door zij zijn de baas,zij vergeten dat zij als volksvertegenwoordigers gekozen zijn.
  Overheid, volksvertegenwoordiger weten jullie nog wel wat dat betekend, het volk vertegenwoordigen is naar het volk luisteren, of hebben jullie dat niet geleerd op jullie achterlijke schooltje, arrogante sujetten!!!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s