Leiders Sharia4Belgium veroordeeld tot jaren cel

Screenshot_7

Fouad Belkacem, leider van het voormalige Sharia4Belgium

De rechtbank in Antwerpen heeft vandaag zware celstraffen opgelegd aan de leiders van de opgedoekte radicale moslimbeweging Sharia4Belgium. De leider Fouad Belkacem gaat voor 12 jaar achter de tralies. Syriëganger Jejoen Bontinck, wiens zaak het afgelopen jaar veel publiciteit kreeg via zijn vader, kreeg 40 maanden voorwaardelijk.

De zwaarste straffen werden uitgedeeld aan de leiders van de beweging die in Syrië streden. Zij kregen 15 jaar cel opgelegd. Van de 45 verdachten werd slechts een persoon vrijgesproken: de moeder van een verdachte, die haar zoon geld zou hebben gestuurd. Tegen alle beklaagden is onmiddellijke aanhouding geëist.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Salafisten, sharia, Terrorisme, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Leiders Sharia4Belgium veroordeeld tot jaren cel

  1. Cathja zegt:

    Wel beroerd dat je hem ook 12 jaar (halal) eten moet geven! Ik zou hem flink aan het werk zetten zodra hij in detentie zit. Voor niks gaat de zon op.

    Like

  2. Sjaak zegt:

    12 Jaar volpensioen halal vreten op kosten van de belastingbetaler !
    NIET pas afnemen en een enkeltje woestijn ! NEE ook hier nog
    pamperen en nog bevoorrecht behandelen met het uitzicht op een
    gevangenisinterne onderwijs en beroepsuitbeelding !
    GLOEIENDE GLOEIENDE !
    De 38 veroordeelden die zich niet in België bevinden, strijden op dit moment in Syrië. Hoeveel van hen nog in leven zijn, is niet duidelijk, (maar vermoed wordt dat het grootste gedeelte van hen is overleden.) TJAKKA !

    Like

  3. aquarius4422 zegt:

    Die Belgische rechter heeft in ieder geval meer realiteitszin dan die Nederlandse D66 rechter die jihads domweg vrijspreekt ondanks de duidelijke bewijzen van hun bedoelinggen.

    Like

  4. Hendrick M. zegt:

    Meer, meer, meer !
    En nu hier nog.

    Like

  5. Tempelier zegt:

    Elke dag voor 12 jaar lang anaal visiteren, er is vast een soera of een tekst uit de hadith die dit goedkeurt.

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Belgische rechters hebben tenminste wel ballen !!!

    Like

  7. Jean zegt:

    Die vuiligheid had normaal 25 jaar moeten krijgen in een isoleercel en de dag dat zij vrij zouden komen een kogel tussen zijn 2 ogen want dergelijke vuiligheid hoort niet thuis in Vlaanderen.

    Like

  8. E. Janssens zegt:

    Dewinter waarschuwde jaren geleden al tegen die kerel. Nu zitten we er nog mee. Waarom hem niet per straaljager boven Mekka droppen? Dan dienen die straaljagers toch tot iets. En Mekka is de perfecte vuilbak voor dit soort kereltjes.

    Like

  9. lucky bee zegt:

    Ze moeten hem executeren net als de Nazi’bossen in Nurnberg.Mischien verdwijnt ook het idee van Kalifaat met hem bij de 72 maagden in Mohammed’s hemelse bordeel.

    Like

Plaats een reactie