VIDEO: Australië gered van een ophanden zijnde islamitische terroristische aanval


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Australië, Islam, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Australië gered van een ophanden zijnde islamitische terroristische aanval

 1. Cathja zegt:

  Het is te hopen dat er wereldwijd zó’n aversie tegen de islam ontstaat, dat zelfs linkse en politiek correcten het niet meer in hun hoofd halen om te beweren dat extremisme niets met de islam te maken heeft. We zien het overal (om ons heen) gebeuren, dat moslims -en nog niet eens alleen extremistische moslims- voor allerhande ellende en terreur zorgen, en hele samenlevingen proberen te ontwrichten. Wat zij willen is angst en verdeeldheid zaaien onder de burgers van niet-islamitische landen, en als de chaos dan uitbreekt, pakken zij hun kans en maken ze ons aan hen ondergeschikt.
  We mogen dit nooit laten gebeuren. We moeten maling hebben aan de wil van de overheid, die eist dat wij geen kritiek hebben op de islam. De islam verdíent juist zeer veel kritiek!! Als we niet meer mogen opkomen voor ons eigen land, onze eigen mensen en hun belangen, en als onze Nederlandse cultuur, onze vrijheden, en onze normen en waarden overboord gegooid worden, dan kunnen we Nederland net zo goed direct in moslimhanden laten overgaan, en kan de Tweede Kamer direct met eeuwigdurend reces.
  Dat is dan meteen het einde van ons eens zo mooie Nederland, met ‘dank’ aan iedereen die dit op zijn geweten, en mede mogelijk gemaakt heeft!

  Tot slot: ik heb veel respect voor de standvastige houding van premier Abbott!
  Onze premier zou eens bij hem in de leer moeten gaan. Hij zou bijvoorbeeld eens kunnen vragen hoe Australië omgaat met illegalen….! Daar kan Mark Rutte nog heel wat van leren.

  Like

 2. Anneke zegt:

  Australië is ONTWAAKT…..Zij zien het GEVAAR van de verderfelijke allah en mohammed in. Nederland, Europa en United Satanic States of America…zijn nog tot over hun oren en ogen VERDOOFD en VERBLIND. Zij menen dat het paradijs al werkelijkheid is. “Nee; ze weten heel goed dat HUN paradijs nu (over)heerst”.

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  Zul je Rutte nooit horen zeggen hier in Nederland of zelfs Brussel…………..

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Ik hoop dat ook de aanvallen die de jihadi’s bij ons plannen voor de uitvoering er van ontdekt wordt.Anders zal er heel veel doden te bertreuren zijn.

  Like

 5. Jade zegt:

  Mocht willen dat onze tweede kamer zo eensgezind zou uitspreken
  tegen de islamitische dreiging… Wegkijken is echter hun motto.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Voor de jihad heeft de radicale islamist niet meer nodig dan een mes en een machete aldus de oproep gedaan in Australië. Laat deze woorden goed tot je doordringen. Dit monstrueuze aspect van de doodcultus islam kan alleen aangepakt worden als we de olifant in onze huiskamer willen zien en benoemen. Het moedwillig weg nuanceren van de problemen met de islam in ons midden omwille van een verborgen politieke agenda is een misdaad tegen de mensheid. Het ergste is dat de islam kans heeft gezien zich te nestelen in de hoogste politieke regionen. De redding van onze cultuur en onze vrijheid kan alleen nog komen uit het volk want van de zittende Amerikaanse en Europese politieke elite hoeven we niets te verwachten want hun overgave aan de islam is ver voorbij datgene wat nog te bevatten is.

  Like

 7. De perfectie islamitische pion in de wereld!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s