De Derde Wereldoorlog – Slagveld Europa

Screenshot_30

(Door: Peter Orzechowski – Vertaling: E.J. Bron)

Enkele maanden geleden werd ik door veel mensen nog voor gek verklaard: oorlog in de Oekraïne ja, maar oorlog in Europa of zelfs in Duitsland – die was net zover weg als het neoliberalisme van de welvaartsstaat. Maar nu hebben zelfs de mooipraters het begrepen: het militair-industriële complex van het Westen wil per se Poetin ten val brengen en Rusland inlijven.

Eén op de twee Duitsers is bang dat het conflict in de Oekraïne zich zou kunnen uitbreiden tot een grotere oorlog: tussen Rusland en de NAVO-landen. Uit een peiling door Emnid van 8 februari in opdracht van de “Bild am Sonntag” blijkt dat bijna de helft van de Duitse burgers denkt “dat het conflict tot een militaire confrontatie tussen Rusland en de NAVO zal leiden”, aldus de krant. Uit dezelfde peiling komt naar voren dat 81% wapenleveranties door de NAVO aan Oekraïne afwijst.

Wie echter denkt dat Duitsland desondanks niet betrokken zou zijn bij een militaire confrontatie, raad ik aan om eens heel goed door te lezen wat Sergei Arutonov, hoofdredacteur van het Russische weekblad “Novij Den”, enkele dagen geleden in een interview heeft gezegd:

“We zouden spoedig te maken kunnen krijgen met een echte oorlog wanneer zich een groot aantal Amerikaanse soldaten en wapens in de Oekraïne bevinden. Als Amerikaanse soldaten op Russen schieten of als Russen door Amerikaanse wapens gedood worden, wat betekent dat? Het zou de uitbreiding van de operaties tot een echte oorlog tussen Rusland en Amerika kunnen betekenen.”

Of het om reguliere Amerikaanse soldaten zou gaan, om gecamoufleerde Amerikaanse speciale eenheden of om gehuurde Blackwater-huurlingen zou daarbij geen rol spelen. Iedere soldaat, die geen Oekraïner is, zou als lid van het “NAVO-vreemdelingenlegioen” worden beschouwd, zoals president Poetin enkele dagen geleden zei.

Strategisch gezien zou iedere inmenging door de Verenigde Staten voor de huisdeur van Rusland een oorlogsdaad zijn, aldus de ervaren oorlogscorrespondent. De strijdkrachten van Rusland zouden volledig gemobiliseerd aan de grens staan. En dan wordt Arutonov duidelijk:

“Als de Amerikanen niet snel uit de Oekraïne verdwijnen en niet snel een einde maken aan hun militaire ondersteuning van het fascistische regime, dan staat de wereld aan de vooravond van een grote oorlog, eentje met atoomwapens!”

In mijn boek schrijf ik:

Opperbevelhebber Poetin weet dat de aanvalsgolven op de Russische installaties zullen komen. Maar hij weet ook dat de NAVO tijd nodig heeft om deze militaire aanvallen voor te bereiden. De enige kans van het Russische leger bestaat in snelheid. Als de in Oost- en Midden-Europa gestationeerde NAVO-troepen in een bliksemsnelle actie aangevallen en vernietigd worden, dan heeft Rusland een kans om militair te overleven. Want op grond van de militaire capaciteiten van de VS is er van uit te gaan dat Rusland de mindere zou zijn des te meer de aanvoer van de NAVO op gang komt.

De Russische strijdkrachten zouden – net zoals het “Blitzkrieg”-concept van het Duitse leger of de Amerikaanse tankaanval naar Bagdad in de Irak-oorlog van 2003 – moeten proberen snel hun oorlogsdoelen te bereiken.

Daarbij zou het belangrijkste strategische doel kunnen zijn om de militaire installaties en de infrastructuur van de tegenstanders te vernietigen.

Laten we nogmaals terugkeren op het interview. Op de vraag: “Wat doen de mensen in het Westen tegen een dreigende oorlog?”, antwoordt Arutonov:

“Het komt op mij over alsof de mensen in Europa en de VS of onverschillig toekijken of zich er zelfs op verheugen hoe de Apocalyps naderbij komt. Voor velen van hen lijkt het meer op een toneelstuk op televisie in plaats van dat het realiteit is. Pas als ze wakker schrikken van de werkelijkheid en er een atoompaddenstoel boven hun stad oprijst, hun huizen wegvliegen, er sprake is van honderdduizenden doden, zullen ze zich afvragen: ´Hoe kon dat nu gebeuren?´ Dan is het echter te laat.”

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Peter Orzechowski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Krankzinnigheid, NAVO, Oekraïne, Rusland, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

25 reacties op De Derde Wereldoorlog – Slagveld Europa

 1. joopklepzeiker zegt:

  One of the keys may be found by looking back at Zbigniew Brzezinski’s 1997 book, The Grand Chessboard in which he wrote, “Ukraine, a new and important space on the Eurasian chessboard, is a geopolitical pivot because its very existence as an independent country helps to transform Russia. Without Ukraine, Russia ceases to be a Eurasian empire.”

  “However, if Moscow regains control over Ukraine, with its 52 million people and major resources as well as access to the Black Sea, Russia automatically again regains the wherewithal to become a powerful imperial state, spanning Europe and Asia.”

  The former national security advisor to Jimmy Carter from 1977 to 1981 and top foreign policy advisor to Barack Obama, Brzezinski wrote that US policy should be “unapologetic” in perpetuating “America’s own dominant position for at least a generation and preferably longer still.”

  Brzezinski delved into the importance of little known Ukraine by explaining in his 1997 book, “Geopolitical pivots are the states whose importance is derived not from their power and motivation but rather from their sensitive location… which in some cases gives them a special role in either defining access to important areas or in denying resources to a significant player.”

  “Ukraine, Azerbaijan, South Korea, Turkey and Iran play the role of critically important geopolitical pivots,” he wrote in The Grand Chessboard, a book viewed by many as a blueprint for US world domination.

  Brzezinski wrote that Eurasia is “the chessboard on which the struggle for global primacy continues to be played,” and that “it is imperative that no Eurasian challenger emerges, capable of dominating Eurasia and thus also of challenging America.”

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Een van de sleutels kan worden gevonden door Terugkijkend op Zbigniew Brzezinski 1997 boek, The Grand schaakbord, waarin hij schreef, “Oekraïne, een nieuwe en belangrijke ruimte op het Euraziatische schaakbord, is een geopolitieke pivot omdat zijn voortbestaan als een onafhankelijk land helpt bij het transformeren van Rusland. Zonder Oekraïne, Rusland ophoudt te zijn een Euraziatische rijk. ”

  “Echter als Moskou controle over Oekraïne, met haar 52 miljoen mensen en belangrijke hulpbronnen, alsmede toegang tot de Zwarte Zee, Rusland automatisch herwint opnieuw herwint de middelen om een krachtige keizerlijke staat, verspreid over Europa en Azië.”

  De voormalig national security advisor naar Jimmy Carter van 1977 tot 1981 en bovenste buitenlands beleidsadviseur van Barack Obama, Brzezinski schreef dat Amerikaanse beleid moet “unapologetic” in het bestendigen van “America’s eigen machtspositie voor ten minste een generatie en bij voorkeur meer.”

  Brzezinski dook in het belang van weinig bekende Oekraïne door uit te leggen in zijn boek van 1997, “geopolitieke pivots zijn de staten waarvan het belang niet uit hun macht en motivatie maar uit hun gevoelige ligging… die in sommige gevallen hen een speciale rol in beide definiëren toegang geeft tot belangrijke gebieden of in het ontkennen van middelen om een belangrijke speler is afgeleid.”

  “Oekraïne, Azerbeidzjan, Zuid-Korea, Turkije en Iran speelt de rol van kritisch belangrijke geopolitieke pivots,” schreef hij in The Grand schaakbord, een boek dat door velen gezien als een blauwdruk voor Amerikaanse wereldoverheersing.

  Brzezinski schreef dat Eurasia is “het schaakbord waarop de strijd voor globale primaat blijft worden gespeeld,” en dat “het is absoluut noodzakelijk dat geen Euraziatische uitdager blijkt, staat domineert Eurazië en dus ook van uitdagende Amerika.”

  Like

  • Jaantje zegt:

   Hoe zit het met Europees Kazachstan(west) dat ligt direct aan de Russische grens.
   Neem aan dat we dat gedeelte(noord/oost) dat bij Rusland hoort na Oekraïne gaan regelen?

   Like

   • Jaantje zegt:

    Europees Kazachstan(noord/west) *
    Tevens hoort noord/oost Kazachstan hoort niet bij Rusland maar grenst eraan net als noord/oost Kazachstan.
    sorry voor de verkeerde formulering.

    Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  WE ZITTEN TUSSEN 2 LEVENSGEVAARLIJK VUREN (AMERIKA EN RUSLAND)

  Like

 4. Jaantje zegt:

  Sinds Joegoslavië heb ik begrepen wat er aan de hand is.
  Sinds de Lente in de Arabische landen was het te voorzien.
  Heeft maar 1 doel omsingeling van Rusland.
  We staan met onze bordeelsluipers(pantoffels) en infuus al diep in het voormalige oostblok tot de grens aan Rusland toe.
  Nog even en we staan in China.

  Like

 5. Maria zegt:

  ja de nachtmerrie in West Europa is dat iedereen alles gelaten ondergaat 😦
  de vs duwt de EU in open oorlog met Rusland 😦
  en onze fantastische zelfverkozen dictators van de EU voeren netjes het plan van de vs uit ten koste van alles en iedereen hier!
  EN DAN MAAR ROEPEN: “PUTIN DID IT”
  Nee nee: ” The EU and USA DIT IT AGAIN” !!!!
  Judgement day zal er gans anders uitzien dan wat de elite in gedachten had hier!

  Like

  • Anneke zegt:

   Beste Maria, we hebben als burgers totaal géén invloed. Europa is totaal versuft, ’t gevolg van de hersenspoelingen die de afgelopen ‘dikke’ 70-jr over ons heen zijn ‘uitgegoten’. (Onze politici waren – en zijn dorstige kasplantjes geworden!!! ! !!!) Denk aan de helden, degenen die ons continent bevrijdden. Zijn feitelijk onze NIEUWE bezetters geworden…De wetten werden – / worden bedacht vanuit, Washington, London en Brussel…..Máár niet lang meer, dit duurt géén eeuwigheid.

   Like

 6. Jean zegt:

  Wat ik 50 a 55 jaren geleden al zei wordt heden ten dage dagelijks bevestigd nl.
  ” Wil je oorlog voorkomen schakel dan de leiders onder eigen volk eerst uit” want in die hun ziekelijke koppekes zitten wormen.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  De derde wereld oorlog begint niet in Europa het is allang in het MO begonnen dank sei de maatregelen van G.W.Bush die de oorlog van Europa naar het MO brachte of terugkaatste.

  Like

 8. Tonie zegt:

  De vredesduiven Duitse premier Merkel en de Franse president Francois Hollande zouden met een historisch besef moeten weten, dat de generaals met het gebroken geweer en een pacifistische ideologie aan de vooravond van de 2e Wereldoorlog totaal onder de voet werden gelopen door een dictator van de ergste soort en een holocaust tot gevolg, die zijn beestachtige wreedheid tot ongekende hoogten opvoerden.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘ETSE …’PARODIE…op…HOLOCAUST’. …..NW.ISR. WEEKBLAD 13.2.2015.
   Het Simon Wiesenthal…Centrum heeft afgelopen maandag het ..Tartu..Art…Muzeum..in. Estland opgeroepen om een tentoonstelling te verwijderen.” De tentoonstelling spotmerel de slachtoffers v.d. Holocaust en beledigt de herinnering aan hen”,aldus het centrum. ………Volgens curator…
   Rael… Artel ..is..de..tentoonstelling..niet zo bedoeld.”dit zijn geen humoristische werken. Ze hebben het niet begrepen..en…ze…reageren …te…emotioneel”, verklaarde Artel tegenover
   Persbureau AFP. …..Een v.d.geexposeerde kunstwerken ,’..Mijn Polen.: Herinneringen en Verge-
   ten’ is een film waarin maakte acteurs tikkertje spelen in een ruimte die een gaskamer moet voor-
   stellen. Ook bevat de expositie een foto van de bevrijding van een concentratiekamp in 1945, waarbij de overlevenden door de kunstenaar..zijn..vervangen..door.. willekeurige lachende mensen. Volgens nazi- jager ..en…historicus..Efraïm..Zuroff ..v.h.Simon Wiesenthal..Centrum is de tentoonstelling een…..’schandelijke parodie op het lot van miljoenen Joden die in de vernietigingskamp-kampen zijn vermoord’. “Zulke perverse humor verdient in geen enkel land een plaats. Zeker niet in een land waarin misdaden werden gepleegd, door niet alleen de Duitsers en
   Oostenrijkers, maar ook door ..lokale ESTSE ..nazicollaborateurs”, zei…Zuroff. ##############

   Like

 9. Mike zegt:

  Ja altijd zeuren achteraf, niet vreemd met onze struisvogel politiek. Er is er maar 1 in Den Haag die er altijd al voor gewaarschuwd heeft en dat is Geert. Een atoomoorlog is allesvernietigend en helaas niet te overleven. ( mits je 2 meter onder de grond zit) . Laten we maar hopen dat het nooit zover komt.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Mike; Een atoomoorlog is niet te overleven, niet direct, en ook niet indirect in schuilkelders. Als de hele wereld verwoest is, en die enorme straling na die bominslagen zeker 1000 jaar nodig hebben eer ze zijn verdwenen, hoe wil je dan uit je schuilkelder komen om opnieuw te beginnen ? Je zou direct na het verlaten van je schuilkelder een dodelijke stralingsziekte oplopen, terwijl het vinden en verbouwen van betrouwbaar voedsel en het vinden van betrouwbaar water een onmogelijkheid is geworden ! Het enige wat een schuilkelder doet is het kopen van wat tijd, daarna ben je altijd de sjaak !

   Like

  • coszmo zegt:

   En ja Mike dat hebben de rijken al voorbereid met hun bunkers .

   Like

 10. Uwe Hayek zegt:

  De andere vraag is : moet de internationale gemeenschap leidzaam toezien hoe de Oekraïne voor de tweede maal in honderd jaar door Rusland in de pan gehakt wordt ?

  De eerste keer, in1933, legde Rusland beslag op ALLE graan in de Oekraïne. Er stierven 7 tot 12 miljoen Oekraïners van de honger.

  En het antwoord op de vraag “Do the Russians love their children too? ” is nu wel gegeven door die Arutonov : niet dus.

  Met havik Reagan had het niet waar geweest, maar dankzij vredesduif Obamao gaat het lukken : een wereldwijde nucleaire oorlog.

  Begrijpt er iemand dat het 100% de schuld is van slappe hap Obamao dat Putin nu denkt de grote viool te kunnen spelen?

  Uwe Hayek.

  Like

 11. Pingback: BOINNK!!! | 50 miljoen moslims in Europa

 12. Jules Vismale zegt:

  Dat na ruim 76 jaar wordt aangegeven dat Hitler en Stalin door middel van hun ministers Ribbentrop en Molotov een pact sloten in 1939 om elkaar niet aan te vallen en Oost-Europa onder elkaar te verdelen bewijst opnieuw dat twee misdadige systemen en hun even verdorven leiders goed samenwerken, ook al zijn ze elkaars vijanden! Dat Stalin hoopte dat de nazi’s en de westerse geallieerden elkaar zouden uitputten opdat hij Europa kon inpikken was al erg genoeg maar zelfs Stalin gedroeg zich net als Hitler als een hyena die pas toeslaat als zijn vijanden verzwakken. Stalin was voor de Russen en niet-Russen een ware duivel die hij zo gruwelijk liet lijden dat ook een dictator als Maximilien Robespierre uit de Franse Revolutie hem er niet in overtrof!
  Maar zelfs Robespierre had nooit de ambities gehad om de slogan “vrijheid, gelijkheid en broederschap” geweldloos over Frankrijk en Europa te verspreiden. Robespierre had ooit talloze van zijn bloeddorstige handlangers, die het veel te bont maakten met het Schrikbewind in de periode 1793-1794, laten executeren (waardoor Stalin hem enorm bewonderde) maar ging zelf ten gronde door soortgelijk geboefte die als lafaards opereerden op de achtergrond om alleen hun eigen huid te redden. De meesten van die laffe schurken werden echter na de val van Napoleon Frankrijk uitgeschopt en stierven (beroofd van macht, rijkdom, status en roem) in kommer en kwel maar dat hadden die rotzakken ook terecht verdiend! Nou is het nog mooier om te weten dat Robespierre anti-corrupt was (zijn bijnaam was toepasselijk “de Onkreukbare”), wars van luxe en rijkdom en geen plannen had om Europa te veroveren maar Napoleon wel.
  Toen Hitler en Stalin in de periode 1939-1941 Oost-Europa onder elkaar verdeelden zaaiden zij in Polen, West-Oekraine, Estland, Letland, Litouwen, Finland en Bessarabie (Roemenie) om beurten een waar schrikbewind en roeiden politieke tegenstanders en joden er bijna helemaal uit. Toch was Stalin er zelf op zijn beurt medeschuldig aan dat Hitler hem op 22 juni 1941 aanviel daar al jarenlang voor het pact de Duitsers in het geheim de Wehrmacht in Rusland konden opleiden met steun van de Russen, Duitse tanks en vliegtuigen er ongestoord konden worden getest, de nazi’s miljoenen tonnen grondstoffen cadeau kregen van de communisten, Russische wapens grotendeels waren verouderd, verdedigingswerken van de Russen werden verwaarloosd en Stalin de talloze waarschuwingen over een komende Duitse aanval bot negeerde!
  Daar moet nog worden bijgevoegd dat de SS en de Gestapo de moordmethodes van de NKVD op politieke vijanden ten tijde van het pact grondig van elkaar afkeken. Zelfs de showprocessen die tijdens de Grote Terreur in de jaren ’30 zouden plaatsvinden in de Sovjet-Unie werden op hun beurt in de jaren ’40 in Nazi-Duitsland toegepast. Daar komt dus eigenlijk bij dat de communisten samen met de nazi’s in Neurenberg hadden moeten terechtstaan om de vele miljoenen massamoorden die beide partijen hadden begaan! En al ging het nationaal-socialisme na WO II ten onder in Duitsland, ook de USSR was gedoemd te verdwijnen met het gehate communisme erbij!
  Want zowel tirannen en verderfelijke systemen komen en gaan maar het volk dat ze onderdrukken blijft gewoon bestaan (maar nooit voor eeuwig!) daar die nauwelijks uit zijn te roeien en op een soort WO III zit in werkelijkheid niemand in Europa te wachten daar we allemaal hier een afkeer van oorlogen hebben gekregen!

  Like

 13. harry zegt:

  Ik heb al jullie reacties gelezen, en ik ben het grotendeels eens met het begrip de derde ww is al bezig, de grootmachten zitten te wachten op een excuus. De twin towers had netzoals Pearl harbor het excuus moeten zijn, maar het westen hapte niet. Aangezien van het feit dat al de belangrijke beslissingen over dit, pas worden gemaakt wanneer het maximale uit de industriele wapenbouw wordt gemaakt. Daarom hebben we dus een economische crisis gekregen in plaats van een oorlog. De wereld was nog net even te oplettend, de truc was om de VS bezig te houden in het midden oosten, en dan netzoals de wehrmacht een blitzkrieg te doen. Dan heb ik het dus over de russen, als je ziet hoeveel bnp de russen gebruiken voor opbouw is enorm veel.
  Maar de russen durven niet alleen, en dit is wat ik vind.
  Niemand van jullie heeft in de gaten, dat China, de boot af houdt van een totale oorlog.
  Jullie hebben het over een volledige atoomoorlog, die gaat er niet meer komen. de raketschilden in de ruimte zijn al gemaakt. De technologie voor lange afstandsrakketten is allang niet meer van toepassing. Het wordt weer een totale oorlog van massa en grondstoffen, nieuwe technologien zullen het onderscheid maken. En daar zijn allle grootmachten al een flink stuk verder mee, dan dat wij weten. Er is een reden waarom China, rustig aan doet. Ze zijn nog niet zo ver, ze hebben geleerd van Duitsland en Japan. Als Duitsland toendertijd 10 jaar langer had opgebouwd, na het annexeren. Had het waarschijnlijk een zeer beter technologisch leger gehad. Waaronder tanks, vliegtuigen en als enige land raketten en straaljagers. Maar Hitler kon niet wachten, en we weten allemaal hoe dat is geeindigt. En dus is het strijdtoneel afhankelijk van de Chinezen, want die hebben het grootste leger van de wereld.En deze afspraken zijn allang gemaakt. Daarom zijn de Chinezen overal op wereld bezig om alle grondstoffen op te kopen, ze hebben dit ook nodig nu voor hun industrie, maar dit is precies waar iedereen van uitgaat, dat al die grondstoffen worden gebruikt voor hun industrie. Maar dat is dus precies wat er niet gebeurt, als de russen in het poolgebied de enorme olievelden heeft en veiliggesteld, is het tijd. En dan weet het westen niet wat hun overkomt. Dan hebben ze de middelen, grondstoffen, technologie, en het belangrijkste miljoenen soldaten. De VS ziet dit trouwens gebeuren, daarom de volledige terugtrekking uit Irak en Afganistan.en geen inmenging in de oude sovjet staten.
  Maar netzoals alle voorgaande eeuwen, zijn de bankiers en de aandeelhouders van het industriele militaire complex de spekkopers. Met angst verdien je zoveel geld, en daar worden de moslims helaas voor gebruikt. Opgeleid door het westen, met wapens van het westen, en onder controle van het westen. En over de rijken van de wereld, die verkopen aan alle zijden.
  Maak je ook maar niet druk, wat er ook gebeurt in de wereld, de Bilderberg groep vult zijn zakken wel, netzoals Skull and bones en de vrijmetselaars, FSB in Rusland en nog veel meer.
  Maar de oorlog der oorlogen gaat eraan komen, misschien met een aanslag weer, maar deze keer een belangrijke president. Maar ik zou maar eens wat meer naar de Chinezen kijken.

  En eigenlijk had Patton zeer zeker gelijk, ze hadden door moeten stoten, tot Moskou en Peking.

  Like

 14. harry zegt:

  Op aanvulling van dit, durf ik ook echt te beweren dat vrijheid een ilussie is, gemaakt van het idee dat je stemrecht ook echt geld. Met het begrip stemmen, wordt je het idee gegeven dat je vrij bent, dat je je leven in de hand hebt. Maar met de afzwakking, generatie op generatie, hebben ze bijna een bevolking hier in het westen die het totaal niet boeit en het belangrijker vind om een nieuwe telefoon te hebben om youtube filmpjes op te kijken. En als die cirkel rond is, en het westen totaal kapot gaat van hun eigen kapatalistische droom, en we zijn allemaal een stel drones, dan is het tijd. Teveel vrijheid, maakt papkindjes, een bevolking die totaal van de wetten van de natuur zijn afgedwaald. Die in de echte wereld, totaal geen schijn van kans hebben.

  Like

 15. Duifje zegt:

  Canada (usa) mag ons dan wel verlost hebben van de Duitsers.. want wij waren een bezet gebied .. maar als je goed nadenkt .. zijn wij nog steeds een bezet gebied maar dan van de USA.
  Want onze koningin is met gevolg vertrokken naar Canada. Volgens het beleid moet een koning of koningin ten alle tijden in het land blijven. Doet zij of hij dit niet dan zit het land zonder koningschap en mag iedereen het land opeisen. Dit staat in de grondwet te lezen. Toen Amerika binnen kwam vallen en de Duitsers verjoeg.. bleven tot vandaag nog steeds Amerikaanse troepen achter.. Onze koningin kwam terug .. maar van wie is dan het land.. want zei heeft dan eigenlijk geen rechten meer.. Die geen die het land opeiste was Amerika.. Wij staan nog steeds in de schuld bij de Amerikanen.. Miljarden aan schuld. Zo blijft Nederland van Amerika.. en krijgen we ons land niet terug.. We hebben een nep.. regering.. maar als je goed oplet .. weet je ook dat de premier talloze uitstapjes maakt naar Amerika om te onderhandelen met de President.. En waarom..? Omdat de President op de hoogte te houden van alle gebeurtenissen.. en als er iets is wat de President afkeurt.. wordt het hier in Nederland ook afgekeurd.. want de wet dat wordt bepaald door de President van Amerika.. Kijk maar eens als het hele zooitje uitelkaar valt.. toen was er iemand weggelopen.. en direct viel het kabinet uitelkaar.. En wie gaat voor overleg en advies naar Amerika..? De premier.. die gaat wel even praten.. want die komt er niet uit… Amerika is de baas.. en zal altijd wel blijven.. hun hulp om ons vrij te krijgen van Duitsland.. moesten wij betalen.. om ons over te geven aan de USA.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s