BBC-enquête: 49% van alles moslims ondersteunt haatpredikers

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

De resultaten van de enquête, die uitgevoerd werd door de BBC, zijn angstwekkend: 49% van alle geënquêteerde moslims ondersteunt haatpredikers, 11% wil de Jihad en 27% steunt de moorden op de redacteuren van Charlie Hebdo.

De islam is de op één na grootste religie in Groot-Brittannië als je kijkt naar de volksraadpleging uit 2011. De grote meerderheid van de Britse moslims woont in Engeland, namelijk 5,02% van de totale bevolking.

Volgens “Muslim Statistics” tonen de resultaten van de enquête aan dat de islamitische bevolking tussen 2001 en 2011 van 1,5 miljoen bijna verdubbeld is naar 3 miljoen. In veel steden vormen de moslims al 50% van de bevolking en in grote steden zoals Londen en Manchester is dat ongeveer 14%.

Een enquête van BBC Radio 4 onder 1000 moslims leverde het volgende resultaat op:

. Meer dan twee vijfde deel (46%) denkt dat het moeilijk is om moslim in Groot-Brittannië te zijn, omdat er zoveel vooroordelen over moslims zouden bestaan.

. Bijna alle moslims die in Groot-Brittannië voelen een loyaliteit aan het gastland (95%). Slechts 5% is niet loyaal.

. Negen van de tien Britse moslims (93%) zeggen dat de moslims in Groot-Brittannië altijd de Britse wetten moeten gehoorzamen.

. Een vierde deel (27%) zegt enige sympathie te koesteren voor de motieven achter de aanslagen op Charlie Hebdo in Parijs.

. Twee derde deel (68%) zegt dat gewelddadigheden tegen diegenen die afbeeldingen van de profeet Mohammed publiceren nooit gerechtvaardigd kunnen worden, een vierde deel (24%) is het hier niet mee eens.

. Islamitische vrouwen voelen zich onveiliger in Groot-Brittannië dan islamitische mannen.

. 11% van de Britse moslims voelt sympathie voor mensen die willen vechten tegen westerse belangen, 85% heeft hiervoor geen sympathie.

. 49% van de moslims vindt dat men haatpredikers moet tolereren, terwijl 45% het hier niet mee eens is.

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Moslims, Taqiyya. Bookmark de permalink .

12 reacties op BBC-enquête: 49% van alles moslims ondersteunt haatpredikers

 1. louis-portugal zegt:

  Lijkt mij erg laag die cijfers.

  Like

 2. Nemesis zegt:

  In UK is wel meer heel misleidend. De ministers hebben net op een petitie van 100..000 stemmers tegen het halal slachten van dieren, NEE gezegd. Het slachten gaat gewoon door.

  <aar ik wilde eigenlijk een OT hier tussenvoegen. Namelijk over de MH17. Deze is wel in het Duits, maar ik denk dat de meesten van jullie wel begrijpen waarom het gaat. Namelijk dat ook de belangrijkste bewijsstukken gewoon verdwenen zijn, of men heeft die laten verdwijnen, de waarheid mocht niet boven tafel komen tenslotte. Maar ze vergaten, dat er wel erg veel foto's existeren die heel duidelijk zijn. Hier het bericht met foto's en uitleg:

  http://www.anderweltonline.com/wissenschaft-und-technik/luftfahrt-2015/mh-17-abschuss-durch-ukrainische-su-25-ist-bewiesen/

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Je wou toch niet zeggen dat je hier verbaasd over was? Oud nieuws.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ja dat heb je met socialistische enquêtes!

  Like

 5. topsporter zegt:

  Ik zie veel schizofrenie in dit onderzoek.

  Like

 6. Is het dan ook niet hun “heilige taak” om de ongelovige te misleiden. Daarom vind ik al die enquêtesop z’n zachtst gezegd, zeer ongeloofwaardig. Sterker nog, als een moslim goede morgen tegen mij zegt, ga ik eerst even buiten kijken of het wel klopt. Maar van de andere kant, de moslims die mij kennen, zeggen dat niet tegen mij. 🙂

  Like

 7. lucky bee zegt:

  De Haat predikkingen van de immams komt overeen met de haat predikkingen van hun Nabi Mohammed na de Hijra ( in Medina )

  Like

 8. Jan zegt:

  BBC wil weerman die niets kan, enige voorwaarde: gehandicapt

  An advert on the BBC’s careers website begins by saying: “Do you want to share your passion for the weather by presenting weather bulletins? Do you have a disability?”

  It goes on: “The BBC does not currently have any weather presenters who are disabled and we are actively seeking to improve on screen diversity.”
  ..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s