Obama is misschien toch géén Moslimbroeder, maar een gewone apokalyptische gek

Screenshot_7

(Door: Martien Pennings)

In een meeslepend geschreven artikel legt Leon de Winter uit dat we in Iran te maken hebben met een apokalyptisch sjiietisch regime, vol moordlust, Jodenhaat, algemene haat, onderdrukking, irrationalisme en bedrog, een regime dat openlijk verklaart Israël te willen vernietigen en de rest van de wereld te willen onderwerpen. Aan dat Iran wil Obama “het voordeel van de twijfel” geven plus een periode van tien jaar waarin ze mogen doorgaan met stiekeme ontwikkeling van de atoombom. Voor die stiekeme ontwikkeling zijn alle mogelijkheden aanwezig in de “deal” die Obama wil sluiten met Iran: het regime mag voldoende ultracentrifuges en een zwaarwater-reactor houden en doorgaan met de ontwikkeling en productie van intercontinentale raketten die ook Europa en Amerika kunnen bereiken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Obama. Bookmark de permalink .

23 reacties op Obama is misschien toch géén Moslimbroeder, maar een gewone apokalyptische gek

 1. Sir Colin de Jong zegt:

  Ik ben niet zo bang dat Obama een oorlog wil uitlokken, maar met de volgende Republikeinse MP kun je er op wachten.

  Like

 2. Jaan zegt:

  Martien ik heb dikwijls bedenkingen bij je schrijfsels, maar dit is toch geniaal: B. Hoessein Obama is wellicht gewoon een omhoog getilde gek. Dat zou een hoop verklaren.

  Like

  • BertG. zegt:

   Een omhoog getilde gek is dan bij deze een mooie verklaring voor iedereen die er een zooitje van maakt. Nee, dit is voor mij een iets te simpele verklaring.
   Zo kan je iedereen dan wel gaan noemen die rare dingen doet op in een hoge positie.
   Dat zelfde geldt dan ook voor mark rutte of diederik samsom of weet ik veel wie.

   Like

 3. Harry zegt:

  Zou zo maar eens kunnen , dat ie zo gek is !
  Wie in Afrika gewerkt heeft , weet dat die lui nou eenmaal heel anders denken en functioneren dan wij westerlingen .
  Doen wij het zoveel beter ? Dat lijkt me wel ! Of leek , inmiddels .
  Totdat we zo ver degenereerden dat de Amerikanen een zwarte roedelleider kozen .

  Zou de belasting van zo’n baan iemand zo ver kunnen brengen dat ie denkt : de lucht in met die bende ?
  Na jaren af wachten en er naar toe werken om zo’n functie te bemachtigen ?
  Gezien zijn uiterlijk kan ik me dat inderdaad heel goed voorstellen .
  Heb mogelijk al eens verteld van een fors auto-ongeluk tussen een grote luxe auto en een personenbusje , net buiten de hoofdstad van Nigeria .
  Iedereen was zwaar gewond en mogelijk ook al enkele doden .
  Het gegil ging door merg en been .
  En wat deden de zwarte broertjes ?
  Omdat ze geen idee hadden wat ze er aan moesten doen gooiden ze een jerrycan benzine in die bus en STAKEN HEM IN DE FIK !
  Wie nog leefde verbrandde ter plaatse .

  Kijk , zo lost een neger een fors probleem op .

  En in Obama heb ik weinig meer vertrouwen .

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Oké dat is in ieder geval duidelijk: Moslimbroeders zijn soennieten, dus kan Obama, met zijn geheul met het sji’itische Iran, dàt toch niet zijn.
  Eerlijk gezegd geloof ik ook niet sterk, dàt hij een moslim is. Iemand met islamitische sympathieën, dat wèl. Tenslotte staat vast dat hij er hoe dan ook een deel van zijn jeugd mee in aanraking gekomen is. -Dat krijg je, als je moeder voortdurend met de verkeerde in zee gaat. Met islamitische sympathieën dus en daarnaast een ongelofelijke stuntel, die het 8 jaar heeft kunnen bolwerken omdat hij qua tijdgeest zijn huidskleur mee had. Nu zorgt elke slechte ervaring voor een slingerbeweging in het verkiezingsdenken en de kans dat het een volgende keer weer gebeurt, zal dan ook wel relatief klein zijn, maar intussen zitten we natuurlijk wèl nog met ‘m opgescheept. Zwak functionerende presidenten houden het in de regel maar één termijn uit (Martin van Buren, Jimmy Carter) Deze dan twee, wat waarschijnlijk te danken was aan het Mormoon-zijn van zijn tegenstander en, wie weet, tóch nog een beetje dat kleurtje. Puur geluk dus. (Voor hem.) Of hij ook nog werkelijk gek is, zou ik niet met zekerheid durven zeggen, dat het een onbekwame stoethaspel is met de verkeerde interesses en sympathieën des te meer!
  Hopelijk blijft de catastrofe, die daarvan vroeg of laat het gevolg is, uit, tot, door de volgende verkiezingen het tij kan worden gekeerd.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Theresa 10:40

   Eerlijk gezegd geloof ik er wél in dat Obama een moslim is. Wat voor ‘soort’ moslim weet ik niet, omdat ik niet precies weet waar al die stromingen voor staan.
   Eén ding is me bij gebleven, en dat is dat er iets mis ging tijdens zijn inauguratie. Hij moest de eed zweren met de hand op de Bijbel, en daar ging iets fout. Achter gesloten deuren heeft hij opnieuw moeten zweren, en ik geloof er niets van dat hij toen zijn hand op de Bijbel heeft gelegd. Buiten het oog van de camera zou hij best eens zijn hand op de koran gelegd kunnen hebben. Zijn vergissing tijdens de eed in het openbaar was ronduit klungelig, als je bedenkt dat hij toch geen domme jongen is.

   Opzet? Ik geloof van wel.

   Like

 5. louis-portugal zegt:

  Ik denk eerder dat hij een omhooggekropen figuur is dat denkt zich ALLES te kunnen permiteren.
  Zeker als ik hem af en toe hoor oreren dat Amerika de enige staat op de wereld is die die wereld kan leiden en die deze wereld zo nodig heeft.
  Dat gebeurt weleens bij mensen die omhoogkruipen.
  Daarbij heeft hij ook nog zwart bloed wat niet al teveel helpt als we in de wereld rondkijken en zien hoe veel zwarten(vroeger Uganda, Angola,Zimbabwe,Zuid-Afrika,Haiti enz.) hun zwarte medemensen regeren.
  Die sympatie voor de moslims komt van zijn vader, hoewel ik denk dat hij geen strenge moslim is en dus niet duidelijk voor EEN kant kiest.
  Dat zou ook bij zijn omhoogkruipen erg gevaarlijk kunnen zijn.
  Maar een sociopaat is hij zeker en gevaarlijk ook.

  Like

 6. Vederso zegt:

  Dinesh D’Souza doet een poging om Obama te verklaren, hij komt een eind;

  Like

 7. Nemesis zegt:

  Laat ik dan maar hopen dat jullie gelijk hebben en dat die vent gewoon gek is. Ik blijf erbij, net als mijn Amerikaanse vrienden, dat hij een moslim is.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Obama is een kenyaanse moslim in Jakarta door de Jama’a Islamia geindoctrineerd, zij zympathie ligt bij the moslims brotherhood. zonder twijvel.en niet mischien.

  Like

 9. Jean zegt:

  Die zwarte moslim in dat witte huis is de grootste ramp die de USA ooit heeft meegemaakt, die vent is waanzinnig en levensgevaarlijk, jammer dat hij nog enkele maanden mag verder slopen, de Amerikaanse burgers zouden hem beter vandaag nog dat witte huis buiten flikkeren en hem opsluiten voor minimum 20 jaar tegen die tijd zal hij zijn waanzin wel zelf gezien hebben.

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Niet gek in de zin van niet weten wat hij doet in opdracht van zijn bazen.

  Hij is succesvol in het destabiliseren van de wereld a la brezinsky.

  Het is gewoon de volgende fase in de uitvoering van het grote plan.

  Maar blijf het maar simpele gewoon gekken noemen, dat zal best helpen.

  En de Krim en het midden oosten zijn geo politiek gezien met elkaar verbonden..

  Je kan ook heel goed waarnemen dat de band tussen de USA en het westen systematisch wordt afgebroken , ook dit is geheel in de lijn van de brezinsky doctrine.

  lees dit maar eens . ( om mee te beginnen )

  http://www.oilempire.us/zbig.html

  doe ik er ook nog even dit bij

  Former Chief Rabbi Rabbi Yisrael Lau cited the above Midrash in an appearance on a Kol Yisrael radio Friday afternoon news show. He said that sometimes we can’t say out loud who the real enemy and the real persecutor actually is. You start to point your finger, and you realize that the target is too dangerous.

  Likewise, these days, the Rabbi continued, we point our finger at Iran, accusing it of plotting to kill all the Jews. Because we can’t afford to point our finger at the true culprit.

  And then, the good Rabbi concluded with the quip: “V’hamevin yavin.” Meaning, if you get what I mean, fine, if not – ask someone…

  Bing translation

  Voormalige Rabbi opperrabbijn Yisrael Lau aangehaald de bovenstaande Midrasj in een verschijning op een Kol Yisrael radio vrijdagmiddag nieuws show. Hij zei dat soms kunnen we niet hardop zeggen wie de echte vijand en de echte vervolger eigenlijk is. U staat uw vinger te wijzen, en je je realiseert dat het doel te gevaarlijk is.

  Eveneens, deze dagen, de rabbijn voortgezet, wij onze vinger wijzen op Iran, beschuldigen het van samenzwering om te doden alle Joden. Omdat we ons niet veroorloven onze vinger naar de ware schuldige te wijzen.

  En dan, de goede Rabbi gesloten met de geestigheid: “V’hamevin yavin.” Betekenis, als je weet wat ik bedoel, fijn, als je het niet weet, vraagt het iemand

  Like

 11. @Martien

  Wat zijn nu de werkelijke verschillen tussen een soenniet en sjiïet?
  Wellicht kun je die aangeven maar wat blijft staan is dat zij beiden een gedeelde ‘noemer’ hebben. De leer van mohammed.
  Over randzaken kun je twisten maar de core business blijft hetzelfde; de islam.

  Obama willen plaatsen in één van die hokjes is misschien onmogelijk maar zijn intenties zijn zeer duidelijk. Ze zijn in ieder geval ‘pro-islam’. Waar de wijzer naar toe slaat doet er verder niet zo toe. (soennisch of sjiïtisch). Bakkeleien over wie nou de rechtvaardige opvolger van mohammed is, kan daarna altijd nog. Zaak is nu om de islam in het zadel te helpen.

  Maar heel opmerkelijk gebruik jij nu een term die niet vaak gebruikt wordt; “apokalyptische gek”.
  Hiermee verwijs jij naar iets wat jij, maar ook vele anderen, maar zelden serieus nemen.
  Wat maakt iemand tot een ‘apokalypyische gek’?

  Waar ik op doel is dat wat er beschreven staat steeds dichter bij de realiteit komt te staan.
  Maar net dat ene punt laat jij steeds buiten beschouwing. Alsof het een verboden terrein is voor mensen met jouw bevindingen.
  Waarmee dus helemaal niet is gezegd dat er een verband bestaat in alle hedendaagse ontwikkelingen. Het grote plaatje.

  Het erkennen dat de grote lijnen al lang zijn uitgestippeld en dat daardoor mensen bepaalde capriolen gaan uithalen, dat mis ik in jouw verhaal.
  In welk hokje je Obama ook maar wilt stoppen, het zijn onzinnige bezigheden als je puur kijkt naar zijn beleid in relatie tot de profetieën, de eindtijd (de Apocalyps).

  Wie staat er stil bij het feit dat bepaalde figuren in deze wereld bepaalde dingen moeten doen om bepaalde profetieën te laten kloppen?
  Dat is een terrein waarop wij ons niet willen begeven.
  De termen willen we wel gebruiken maar wat het nu allemaal inhoudt, dat gaat iets te ver.
  -En wij ons maar afvragen hoe het komt dat we in zo’n wereld zijn beland.-

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Ach wat, je zal eens wat lezen.

  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Grand_Chessboard

  Like

 13. joopklepzeiker zegt:

  En natuurlijk stop je bij global research, stel je voor dat je verder leest en wat linken volgt en zo een berg info krijgt waarmee je een opinie kan vormen, nee het is veel gemakkelijker om het maar weg te schuiven en je te beperken tot enige stompzinnigheden , omdat de realiteit een beetje te moeilijk is voor je om te volgen.

  misschien dit eens lezen, of een pdf downloaden, kan je ons verblijden met een gefundeerde opinie , over wat er nu gebeurd en wat er in dat boek staat.

  http://www.amazon.com/The-Grand-Chessboard-Geostrategic-Imperatives/dp/0465027261

  Dit is dus een van de reden waarom ik volkomen schijt aan de kleinburgerlijke klootzakken heb gekregen, ook wel zombies genaamd, jullie zoeken het maar lekker uit, ik doe dus niet mee.

  Jullie zijn het mij niet waard.

  misschien worden jullie ooit eens wakker, maar ik heb daar mijn twijfels over.

  Like

 14. Annabel zegt:

  Volgens experts op het gebied van de islam draagt Obama al 30 jaar een gouden ring met daarop de tekst ‘La Ilaha Illallah, oftewel ‘Er is geen god dan Allah’. De inscriptie ‘Er is geen god dan Allah’ is één van de vijf pilaren van de islam, en wordt gevolgd door ‘en Mohammed is zijn profeet.
  http://www.wnd.com/2012/10/obamas-ring-there-is-no-god-but-allah/

  Like

 15. Doornroosje zegt:

  Volgens mij is Obama gekozen , omdat hij zwart is. Niet omdat hij ook maar enige kwaliteiten bezat om President van de VS te worden. Wie had daarvoor ooit van ene Obama gehoord. De man zelf is niets zeggend en wordt bestuurd door allerlei machtige figuren. Het zou mij niet verbazen , ook vanuit het midden Oosten. Vandaar zijn gevaarlijke deal met Iran. Moslim of geen moslim , de mensen achter Obama , zijn levens gevaarlijk.

  Like

 16. Jan zegt:

  NYT en juntaleider snijden Georg Bush en zijn vrouw uit foto Selma:

  Stalineque, zo te zeggen.

  Like

 17. Jan zegt:

  Peilingen geven aan dat Amerikanen de volgende keer een president willen die het meeste ongedaan maakt wat Obama heeft veranderd

  Most Americans’ Perfect Presidential Candidate Will Change Obama’s Policies, According to New Poll

  Three statements generated wide-reaching support. Fifty-nine percent of Americans say they’d like a candidate who has been in the public eye as a political leader for many years over one who’s new to the political scene. Further, 59% say they prefer a candidate with executive experience over one who’s worked as a legislator, and 57% say their perfect Obama successor would change most of the policies enacted by Obama’s administration.
  ..
  http://www.theblaze.com/stories/2015/03/22/most-americans-perfect-presidential-candidate-will-change-obamas-policies-according-to-new-poll-and-fox-news-didnt-conduct-it/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s