Minder, minder, minder Jihadi’s

Screenshot_13

(Door: Ton Nijhof)

Nederlanders die als jihadist naar Syrië of Irak reizen kunnen beter daar sneuvelen dan dat ze terugkomen naar Nederland. Premier en VVD-leider Mark Rutte zei dat donderdag in het RTL-verkiezingsdebat. Van de politiek leiders die deelnamen aan het debat was hij de enige die de stelling onderschreef. Alexander Pechtold (D66), Diederik Samsom (PvdA), Sybrand Buma (CDA) en Emile Roemer (SP) keerden zich allemaal tegen de stelling.

CDA-leider Buma vindt dat teruggekeerde Jihadisten moeten worden opgepakt. Ze komen nu veel te makkelijk terug en verdwijnen dan uit het zicht, aldus Buma. “Daar zit het probleem.” Volgens SP-voorman Roemer moet er meer worden ingezet op het deradicaliseren van Jihadisten. Dat moet volgens hem al vroeg beginnen, bijvoorbeeld in het onderwijs. “Daar moeten we veel meer bovenop zitten.” Samsom van de PvdA moest denken aan de moeder die haar dochter terughaalde van de grens met Syrië. “Je gunt geen moeder dat haar kind sterft in een zinloze oorlog.” In het programma van Pauw mocht namens GroenLinks partijleider Bram van Ojik met hevig gekwelde blik komen vertellen dat de uitspraak van de MP ‘verschrikkelijk’ was en er een Kamerdebat over moest worden gehouden. De tuinkabouter op links was helemaal van stuk gebracht in de hypocriete tradities die GroenLinksers nu eenmaal eigen zijn.

Maar ook de tegenstanders van dit oorspronkelijke kroonjuweel van de PVV mogen zich in al hun hypocrisie nog wel eens achter de oren krabben. Want stuurde het parlement niet een aantal F-16 gevechtsvliegtuigen naar het gebied, met de bedoeling om deel te nemen aan de ‘turkey shoot-out’ onder de ISIS aanhangers ter plekke? Die machines vliegen daar natuurlijk niet rond om lolly’s en zuurballen te droppen voor de strijdende partijen, maar om jihadi’s over de kling te jagen, bij voorkeur in grote aantallen. Dat wisten de fracties ook toen zij in de Tweede Kamer massaal voor het voorstel tot uitzending stemden.

Nu de enig juiste conclusie echter hardop wordt geroepen door iemand anders dan PVV-leider Wilders, vervalt kennelijk het argument van ‘rechts-radicalisme’ en daarvan bleek de D66 leider het grootste slachtoffer: hij leverde direct electoraat in, in de peilingen die erop volgden. Hieruit vallen ook interessante conclusies te trekken, waarvan de voornaamste, namelijk populisme, het meest blijft kleven aan de visieloze politicus. Zonder Wilders is Pechtold een onbeduidend keffertje in de marge van de politieke baantjesjagers.

Jihadi’s moeten dood, tegen elke prijs. Dat is de reden dat Nederland een klein aantal F-16 vliegtuigen stuurde op aandringen van de Kamer inclusief de partijen die nu klagen dat de MP zomaar hardop zei dat ze wat hem betreft liever creperen in de woestijn dan dat ze ooit nog voet op Nederlandse grond zetten. Heel Nederland, zo meende hij, zou dat met hem eens zijn. Voor één keer zou de MP nog weleens gelijk kunnen hebben.

Het meest opvallende aan de hypocriete kritiek was natuurlijk dat niemand nog opriep om aangifte tegen de MP te doen. Terwijl dat toch zo aardig zou zijn: gezellige koopavonden op politiebureaus met koffie en cake. Linkse vrienden ontmoeten, etc. Want als het op ‘minder, minder, minder’ aankomt: dan zijn we groot en ferm met z’n allen, nietwaar?

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Rutte, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Minder, minder, minder Jihadi’s

 1. bobzelf zegt:

  MINDER , MINDER, MINDER ????

  nee dat mag niet !!!

  whahahahahahaha

  het hebben van hersens is geen PRE om in de Nederlandse regering te komen,

  leuk schijthuis tegeltje whahahahaa

  Like

 2. Jan zegt:

  Meer, meer, meer! (dode djihadis)

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Rutte kletst maar wat. Zijn eigen VVD doet niks anders dan haatvolk tegenhouden en prettig begeleiden en Opstelten doet braaf zijn dansje wanneer het de VVD goed uitkomt.
  Tot slot, van een regering mag je meer verwachten dan dat ze hopen dat iemand elders sneuvelt; je wordt niet betaald om te hopen, je moet besturen. En dat zal tijd worden.

  Like

 4. harry zegt:

  Schiet dat tuig maar allemaal aan vellen !

  Een beetje off topic , maar ik wil het toch wel even kwijt .

  Wij hadden deze week een klein reparatiekarwijtje op aanvraag van een vaste ( Nederlandse ) klant .
  Dat bleek achteraf iets voor een turks bedrijf te zijn .
  Normaal jaag ik dat volk meteen weer de deur uit , maar vanwege die klant toch maar aangenomen .
  Toen het werk klaar was , werd het opgehaald door een Nederlandse monteur vergezeld van een turk of marokkaan , was in dit geval niet duidelijk .
  Nou heb ik een gegraveerd bord op de deur van m’n bedrijf met de tekst : ” wij werken niet halal ” , dat de irritatie van die enge haatbaard opwekte .
  Dat bord dient om die lui bij voorbaat buiten de deur te houden .

  Het was zo’n gruwelijk type , een specifieke kopafsnijder !
  Met zo’n rotbaard onder aan zijn bakkes en van die ogen die vuur schieten !
  Er ontstond een heftige woordenwisseling , om niet te zeggen scheldpartij .
  Maar inmiddels heb ik zo’n haat tegen dat tuig opgebouwd dat ik geen stap achteruit doe en hem volop z’n vet gegeven heb en gezegd dat ze kennelijk te stom zijn om te beseffen dat wij niet zitten te wachten op die waanzin van hun religie .
  Ik moest maar naar zijn bedrijf komen en dan zou ie me alles uitleggen over de islam en hij kon bewijzen dat die “religie” de enige echte is en echt bestaat .
  Heb hem gezegd dat elke religie onzin is en de zijne helemaal !

  Jullie hebben vast die hysterische gekken wel gezien met van die vuurspugende ogen , op tv , nou ik had er één binnen !
  Het is een te lang verhaal maar met het nodige gedreig heb ik hem naar buiten gedreven .
  En overal in de werkplaats stalen assen en pijpen geparkeerd , zodat je nooit meer dan vijf meter hoeft te lopen om er een te pakken .

  Hij begon ook nog over de Joden , dat die overal de schuld van hadden !
  Dan ben je helemaal aan het goede adres , alleen Martien had me in scheldwoorden nog kunnen overtreffen !
  En later vertelde ie dat ie zo goed was dat ie zelfs Joden in dienst had .
  Tja , riep ik Taqiyya is jullie gangbare spreekstijl , niet ? Je liegt dat je barst !

  Buitengewoon irritant , maar als jullie me langdurig missen is ie met z’n trawanten langs geweest .
  Geen bloemen …………………
  Of ik zit achter de tralies omdat ik z’n harses ingeslagen heb met een staf ijzer .
  Hoop dan maar het laatste !

  Het zal er toch op uitdraaien dat we AL die lui het land uit moeten zetten , anders zijn we op termijn verloren !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, hoe dan ook: Bravo! Je hebt je mooi niet laten intimideren!
   Zeg-eh……Harry, waar ik wel een beetje nieuwsgierig naar werd: Hoe reageerde die Nederlander, die erbij was, er eigenlijk op?
   Of stond die, verbijsterd, als aan de grond genageld?

   Like

   • harry zegt:

    Nou Theresa , die gedroeg zich heel neutraal en probeerde het gesprek nog een beetje richting het technische aspect van de reparatie te sturen , hij werkt voor die turken , maar hij bleef heel correct . Die zat ook in een lastig parket !
    Maar hij werd door die koppensnijder totaal overschreeuwd .
    Hij liep als laatste de deur uit , keek nog even om en knikte subtiel .
    Weet ook niet wat ik daar precies van moet denken , maar ik vreet persoonlijk nog liever wilgentakken dan dat ik bij een turk o.i.d. in dienst zou gaan .
    En dat is heel wat , voor een verwende eter !

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @harry: 20.26. uur. U zegt-terecht- “dat we al die lui uit het land moeten zetten”. Daar ben ik het volledig mee eens. Gebeurt dat niet, dan krijgen WIJ geheid een BURGEROORLOG door deze volgers van de islam! En op de politiek, buiten de PVV, hoeven WIJ niet te rekenen.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ harry 7 maart 2015 om 20:26

   Hulde!

   Like

  • Jaan zegt:

   Er is een verschil tussen wat inderdaad moet gebeuren en wat er echt gebeurt.
   Zolang de ramen bij PVV-ers worden ingegooid zullen ze alleen maar blijven komen, komen en nog eens komen.

   Like

  • Jade zegt:

   ” Alleen Martien had me in scheldwoorden nog kunnen overtreffen !” 😆

   Like

 5. Giny zegt:

  Ton Nijhof

  Dat verbaasd mij nog steeds dat niemand, maar dan ook niemand zelfs niet van
  een Moslim organisatie aangifte heeft gedaan!

  Misschien moeten de aangifteformulieren nog gedrukt worden!

  Zelfs mensen die overstag gaan en Rutte opeens zo geweldig vinden,
  dat vind ik Hypocriet!!!

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Rutte stond weer eens te liegen, zijn grote talent ! Hij wilde de PVV buiten spel zetten en zieltjes winnen voor de VVD, met zijn uitspraak; Jihadi’s laten gaan en sterven voor de Jihad. Ook Pechtold gaf een sneer naar de PVV; Wilders is niet aanwezig bij dit debat, maar we kunnen hem missen als kiespijn zei hij. Als Geert Wilders of een andere PVV er a.s woensdag weer verstek geeft bij het tweede debat, staat dat garant voor slechte verkiezingsresultaten voor de PVV. De oude politiek (links) mag geen kans krijgen om alweer de mensen te hersenspoelen cq te bewerken. De PVV is gewoon verplicht aan zijn kiezers om a.s. woensdag bij het tweede debat op de TV aanwezig te zijn, met Geert, of een andere PVV er. Wij staan voor de principes van de PVV, laat ze dan ook voor ons hun nek eens uitsteken. Vooral nu, nu het zo hard nodig is in deze verrotte door links bestuurde wereld van Islam lovers !

  Like

 7. Jean zegt:

  Bij de rotzooi van d66, pvda, cda & co zijn stemmetjes veeeeel belangrijker dan de toekomst van de Nederlanders, postjes brengen zaad in het bakje en daar draait het om, dat gestoorde waanzinnigen het land naar de kloten draaien is dat zootje ongeregeld van d66, pvda, cda & co hun laatste zorg.
  laat Nederland herrijzen op 18 maart, Vlaanderen zal snel volgen…

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ofschoon ik het er roerend mee eens ben: Uitgereisde jihadisten kunnen beter daar sneuvelen dan terugkeren naar Nederland. Maar gezien de peilingen is het natuurlijk een ongelofelijk stomme uitspraak van Rutte. In de peilingen heeft hij, zelfs met de constructief meedenkende partners D66, CU en SGP geen meerderheid. Dan is het dus zaak om potentiële coalitiepartners te vinden. En dan deze uitspraak, waarvan hij op z’n vingers kon narekenen dat geen van de andere deelnemers aan het debat het met hem eens zouden zijn. En zó’n zakkenwasser is dan onze minister-president. Uit de brand ben je…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. Anna zegt:

  Rutte zegt precies wat de jihadi’ s graag willen…… Dood! In de islam is het leven niet belangrijk, maar het leven na de dood dat is voor dit soort mensen het ultieme genot……. Zeker als je als jihadi doodgaat dan krijg je 72 maagden oto je beschikking. Afgezien van stemmen trekkerij is het een terechte uitspraak. Nooit meer terug na jihadistische ervaringen paspoort ongeldig en zoek het maar uit. Afgelopen zomer zei Hamas toch ook ” jullie willen leven maar wij verkiezen de dood” de islam is een doodscultuur. We zien het dagelijks in de meest absurde vorm.

  Like

 10. Jan zegt:

  Resocialisatie: hahahaha.
  Voor dom links:

  Report: Released Gitmo Prisoners Return To Their Evil Ways…
  More than 100 prisoners released from Guantanamo Bay went right back to being terrorists when they got out, according to a new report.

  Out of 647 detainees who were released, 116 — or 18 percent — have been confirmed as “re-engaging” in terrorism, according to the report by the Director of National Intelligence.
  Of those, 25 are dead and 23 are back behind bars.
  Another 11 percent of those released are “suspected” of re-engaging in their jihadi ways, according to the annual summary that is required by Congress.
  http://nypost.com/2015/03/06/released-gitmo-prisoners-return-to-evil-ways-report/

  Like

 11. Breget zegt:

  Wat reageert nederland goed op zo’n opmerking van deze leugenaar die nu gelooft word .Deze uitspraak had heer Wilders eens moeten laten horen non de ju dan stond half NL in de stijgblokken om hem af te slachten .

  Like

 12. ron soeverein mens zegt:

  Verkiezings propaganda van Rutte en co. Ze praten nu massaal Wilders na om het stomme stemvee binnen te halen. Hopenlijk heeft het volk dit door, maar ik betwijfel het. Via de media wordt er ook alweer dapper aan meegedaan om de kiezers vvd en pvda te laten stemmen. Ik vrees dat ditland letterlijk naar de kloten gaat c.q. al is.

  Like

 13. Peter zegt:

  Ach , zo vlak voor de verkiezingen kun je dit zeggen….na de verkiezingen is dit weer verboden en taboe. Wilders moet hiervoor compleet kapot gemaakt worden, maar Rutte ach…..

  Like

 14. Pingback: Minder, minder, minder Jihadi’s | vanhetgoor

 15. Jan zegt:

  Een wens in vervulling gegaan:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s