Washington Post: islamitische immigratiegolf en de Zweedse media schuldig aan het groeiende antisemitisme in Zweden

Screenshot_15

(Door: “rommel”)

Het alsmaar toenemende antisemitisme in Zweden heeft al herhaaldelijk aandacht gekregen in de Verenigde Staten. Zoals nu weer. Het gerenommeerde aanzienlijke dagblad Washington Post beschreef onlangs (04-03) de groeiende immigratiegerelateerde problemen in het land. De Washington Post wijst erop dat islamitische immigranten en zelfs de media zoals de Zweedse radio achter het groeiende antisemitisme in Zweden schuilt.

Washington Post constateert dat het Zweden wat vroeger altijd bekend stond als een tolerant land nu een grote en snelle verandering doorgaat op grond van groeiende Jodenhaat. De krant wijst erop dat Zweden een groot aantal islamitische immigranten heeft opgenomen die afkomstig zijn uit conflictgebieden zoals Irak, Somalië en Syrië, waar de Jodenhaat sterk aanwezig is en met de paplepel wordt ingegoten.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse media, mainstream-media, Rotzakken, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

6 reacties op Washington Post: islamitische immigratiegolf en de Zweedse media schuldig aan het groeiende antisemitisme in Zweden

  1. harry zegt:

    Ja Rommel , vraag maar vast asiel in Nederland aan , we zijn hier nog net iets minder gek !
    Je bent niet te benijden , daar !

    Like

  2. Jan zegt:

    Over antisemitisme gesproken. Wat de Israëlische ambassadeur in Berlijn dagelijks ontvangt

    Like

  3. Mooi en terecht stukkie, Rommel.
    Maarrrrrrr . . . . . . . . in godsnaam! . . . . . . . doe toch niet mee met die domheid om media te behandelen als een enkelvoud.
    Het enkelvoud is “medium” en het meervoud daarvan is “media”.
    Ik weet nog, jaren geleden, dat ik het taalwonder Louis van Gaal die gruwel voor het eerst hoorde uitspreken: “De media heeft . . . . . .”
    Het deed me gewoon pijn.
    Aan mijn oren en aan mijn taalziel
    En ik had nooit gedacht dat die lelijke stupiditeit in de mode zou komen.
    Maar ik lees en hoor niet anders meer, ook bij jou:
    “en zelfs de media ( . . .) achter het groeiende antisemitisme in Zweden schuilt”
    “de Zweedse media die me dom en blijmoedig houdt”
    Plíés, plíés, plíés, Rommel, ik hou van een taalgrapje en ik vind jou een heel sympathieke man, maar bespaar me toch vooral deze ene lelijke en stuitende taal-dómheid!

    Like

  4. Marc zegt:

    Ik heb al eerder op deze site aangegeven: als Nederland niet uit de EU vertrekt, moeten we op z’n minst Zweden uit de EU gooien!

    Like

  5. lucky bee zegt:

    Marxisten hey die deugen allemaal niet.

    Like

Plaats een reactie