Prof. Phyllis Chesler: Goede raad uit Israël – Wat het Westen zou moeten doen om te overleven

Screenshot_3

Prof. Phyllis Chesler

(Door: Prof. Phyllis Chesler – Vertaling: E.J. Bron)

Als Europa niet bliksemsnel de volgende stappen onderneemt, dan zal de geboorteplaats van de westerse beschaving spoedig overgenomen worden door het barbarendom. Ten eerste moet de Europese Unie zichzelf opheffen. Grenzen en paspoorten moeten weer geldig worden. Het mag aan niemand meer worden toegestaan om ongehinderd van het ene naar het andere Europese land te reizen.

Ten tweede: ieder Europees land moet wetgeving uitvaardigen die al diegenen deporteert die op de “vliegverbodlijsten” staan; eveneens alle radicale imams van radicale moskeeën samen met hun geradicaliseerde aanhangers in moskeeën en gevangenissen; en al diegenen die naar Syrië en Irak zijn vertrokken om deel te nemen aan een Jihad-training.

Ten derde: de wetgeving moet aan de politie en het leger de volmacht geven om alle “No-Go-Areas” op te ruimen, die vijandige, separate, alleen voor moslims toegankelijke stadsgebieden, waarin de Europese wetgeving niet meer bestaat en die in plaats daarvan beheerst worden door zelfjustitie, terreur en de sharia-wetgeving.

Ten vierde: aan nieuwe immigranten en aan de families van al aanwezige immigranten moeten uiterst energieke en nadrukkelijke eisen worden gesteld.

Wat betreft Amerika: de zuidelijke grens moet zo snel mogelijk worden gesloten. En ik heb het hier niet over de illegaal immigrerende kinderen of volwassenen van Spaanse afkomst, maar over de duizenden illegale immigranten die via de zuidelijke grens met een koran onder de arm Amerika binnenkomen.

In Amerika moet taal weer overeenkomen met de realiteit, want Jihad is geen “geweld op de werkplek”, of de daad van “geestelijk gestoorde” individuen of van “lone wolves”. Wanneer een moslim moordt en anderen afslacht en daarbij “Allahu Akbar!” schreeuwt (“Allah is de grootste god!”) zoals de schutter van Fort Hood – dan is dat een daad van de radicale politieke islam.

De woorden “islamitisch” (of “islamist”) moeten in het woordenboek van de FBI, de CIA en Homeland Security opnieuw met het woord “terrorisme” in verband gebracht mogen worden.

Voor de burgerlijke goedmenschen en de multiculturele relativeerders onder ons: het Westen gelooft niet in de collectieve bestraffing of in de veroordeling van individuele mensen op basis van collectieve stereotypes over iemands herkomst, religie of cultuur. En niet alle moslims zijn terroristen. Maar 95% van het terrorisme wordt tegenwoordig door moslims gepleegd. Tot het zover is dat dit verandert, moeten we op hetzelfde niveau oorlog voeren.

Voor de vergeetachtigen onder ons: de daders van de eerste aanval op het World Trade Center waren moslims (1993); de aanslag op de U.S.S. Cole werd door moslims gepleegd (2000); de daders van 11 september waren moslims (2001); de shoe-bomber was een moslim (2001); de Beltway scherpschutters waren moslims (2002); de dader van Fort Hood was een moslim (2004); de daders in Bombay/Mumbai waren moslims (2008); de daders van de aanslag op de discotheek in Bali waren moslims (2002); de daders in het theater in Moskou (2002) en de school in Beslan waren moslims (2004); de daders van de aanslag op de marathon van Boston waren moslims (2013); de gijzelnemer in Sydney was een moslim (2014); de moordenaars van de redacteuren van Charlie Hebdo en de moordenaar in de koosjere supermarkt in Parijs waren moslims (2015), om slechts enkele te noemen. De lijst is heel kort en bevat geenszins alle jihadistische aanvallen. Noch die tegen de Joden en tegen Israëli´s in de afgelopen honderd jaar, noch de jihadistische aanvallen die sinds de 7e eeuw gepleegd werden op christenen, Bahai, Zoroastriërs, hindoes enz. en op de “verkeerde” soort moslims.

Amerika en Europa moeten begrijpen dat radicale politieke islamieten de oorlog verklaard hebben aan het “ongelovige” Westen, en dat het moment van verzet al lang hoogst noodzakelijk is. De Amerikanen en de Europeanen moeten eisen dat hun regeringen hun land en hun vrijheid verdedigen.

Bron:
www.pi-news.net
Vertaling: Renate

Bron oorspronkelijk artikel:
www.israelnationalnews.com
Auteur: Prof. Phyllis Chesler

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Vrijheid, VS, Westen. Bookmark de permalink .

46 reacties op Prof. Phyllis Chesler: Goede raad uit Israël – Wat het Westen zou moeten doen om te overleven

 1. Cathja zegt:

  Kan dit artikel ook even naar het Europees Parlement in Brussel worden gestuurd, plús naar de Tweede Kamer?
  Een geweldig artikel van deze Professor! Ik ben het volledig met haar eens. We stevenen regelrecht op onze ondergang af als we niet snel maatregelen treffen.
  Ik vrees dat men -zoals we gewend zijn- ook nu de andere kant op zal kijken, en deze ernstige waarschuwing in de wind zal slaan!

  Maar….., een gewaarschuwd mens geldt voor twee!

  Like

 2. Blijkbaar de enige met verstand!Realistische kijk op de horror werkelijkheid van vandaag!

  Like

  • Peter zegt:

   Klopt helemaal, ik kan hier niets meer aan toe voegen, het is inderdaad de enige met verstand.

   Like

  • win zegt:

   wat wil je. die vrouw is joods, dus met 1400jr islam-ervaring in haar hoofd en DNA.

   Like

   • BertG. zegt:

    Heel eerlijk gezegd, heb ik nog nooit iemand anders op deze site een ander verhaal horen vertellen.
    Daar waren we allemaal al achter dat zo iets de enigste oplossing is.
    Daar was ik na ruim 30 jaar ook wel achter gekomen dat het anders onomkeerbaar wordt.

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Zéker bepaalde details van deze raad klinken mij als muziek in de oren….. Maar je kunt wel vergeten, dat ze ooit wordt opgevolgd!
  Niettemin: Je zou graag een manier weten om de inhoud althans Rútte eens door de strot te duwen!

  Like

  • Harry zegt:

   Het is heel simpel, begin voor de PVV te stemmen. Verzet moet ergens starten en veel duidelijker worden. Zolang er nog simpele zielen zijn die op de wegkijkers van D66 en de P.artij v d A.llah stemmen gaat dit drama gewoon door.

   Like

   • Driek zegt:

    Harry zegt: Zolang er nog simpele zielen zijn die op de wegkijkers van D66 en de P.artij v d A.llah stemmen gaat dit drama gewoon door.

    Maar, beste Harry, aangezien er wel erg veel simpele zielen zijn in Nederland – kijk alleen maar naar de voorstemmers van de moskee in Gouda – gaat dit drama gewoon door. Binnen niet al te lange tijd is Nederland een verschrikking, voor zover het dat nu al niet is, want het is overal islam wat de klok slaat, ik word er niet goed van. En of straks veel Nederlanders op Geert Wilders gaan stemmen geloof ik niks van. De laatste keer viel het ook zwaar tegen.

    Like

  • Cathja zegt:

   Beste Theresa, uw laatste zin: hier wordt aan gewerkt!

   Like

 4. bigljohn zegt:

  Zoals die professor het naar voren brengt, ja, zo denken wij met zijn allen over de onderhavige kwesties. Alleen, de uitvoering is zo bijzonder moeilijk, zo niet onmogelijk in deze door de E.U. gecontroleerde maatschappij. Het is zoiets wat Edison verwoorde met zijn uitvindingen. Een uitvinding zei hij, is voor 1 % inspiratie, en voor 99 % transpiratie. Wat dat betreft moet er nog heel wat getranspireerd worden voor wij (hopelijk) ons doel bereikt hebben zoals verwoord in het betoog van de professor.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Helaas denken wij er niet met zijn allen zo. Was het probleem allang opgelost.

   Like

   • Anneke zegt:

    Inderdaad Joost, als wij er allemaal zo over denken was het inderdaad al opgelost, het is een goed stuk en ik ben het er helemaal mee eens, ik hoop dat er iets mee wordt gedaan, maar ik heb mijn twijfels……

    Like

 5. steef zegt:

  dan zullen we toch op de een of andere manier aan onze leiders uit moeten leggen wat wij willen,,daar zijn we al mee bezig ,,met pediga bv, maar die mogen maar weinig protesteren,, want dan komen die vriendelijke moslims zeggen dat ze terreur in gaan zetten tegen ons,en we mogen niet protesteren,, waarom het leger niet inzetten om ons te beschermen,,nee hoor daar zou je de islam mee beledigen,, en zo houden de moslims met hulp van onze regeringen ons het volk van de straat,,zodat we niet kunnen verenigen,geen vuist kunnen maken tegen de moslims en de regering, want die helpen de islam,,waarom??????? ik weet het niet,,ik weet wel een ding,,dat ze het volk niet altijd tegen kunnen houden ,er komt een dag dat we ons zelf gaan verdedigen

  Like

 6. Pegidafan zegt:

  Echt een geweldig artikel, inderdaad even door sturen naar Den Haag en Brussel, maar het is dan gewoon weer tegen dovenmans oren gezegd geloof me die doen niks . Het lijkt toch wel of ze erop zitten te wachten dat we overgenomen worden . In de jaren 30 geloofde ze ook niet dat er iets zou kunnen gebeuren, tot het te laat was,en de uitkomst weten we. Ik denk dat het weer gaat gebeuren.

  Like

  • lucky bee zegt:

   Ik ben PVV fan , Je kan niet twee heren dienen heeft de Heer gezegd.

   Like

   • BertG. zegt:

    Hey Lucky, daar hebben ze al rekening mee gehouden dat je geen 2 heren tegelijk kan dienen.
    Dus speciaal voor jou……………………

    Partijprogramma Provinciale verkiezingen 2015 >>
    JEZUS LEEFT is
    De partij waar de leefregels van JEZUS gelden. De dubbele regenboog staat voor de redding van JEZUS
    Een partij die opkomt voor een rechtvaardige maatschappij.
    De partij die geen water bij de wijn doet en voor haar standpunten uitkomt.
    Een partij die geen onrecht accepteert.
    De partij die de burgers dient.
    De partij waar naastenliefde de basis is.
    Een partij waar mensen belangrijker zijn dan handhaving van regels.
    Een partij waar ieder mens uniek kan zijn.
    De partij die het beste voor Nederland is.

    http://jezusleeft.nl/

    Like

 7. ildiko zegt:

  wij kijken hier met onze elite samen naar onze eigen ondergang. Het moet nog erger veel erger worden tot burgeroorlog aan toe, en dat met D66 zullen we zeker lekker mee maken.

  Like

  • Anneke zegt:

   “Elite…??? NWO-PSYCHOTEN, ’n betere titel. D-66….Demons-666”!!! Zijn inderdaad ’n continentale burgeroorlog aan het uitlokken, die overvloeit naar WW-III. Een G’ds Wonder dat dit (nog) geen realiteit is geworden. De afgelopen ‘dikke’ tien-jaar waren er legio ‘vruchtbare-punten’, voor WW-III

   Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  +

  Ten eerste moet de Europese Unie zichzelf opheffen. Grenzen en paspoorten moeten weer geldig worden. Het mag aan niemand meer worden toegestaan om ongehinderd van het ene naar het andere Europese land te reizen.

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2015/3/Athene-dreigt-Europa-met-IS-terroristen-1721500W/

  +

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Zojuist het artikel verstuurd naar de leden van de Tweede Kamer. Als ze het printen hebben ze tenminste weer iets om hun gat mee af te vegen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Harry zegt:

   Beginnen met op de PVV te stemmen. De rest van de politieke oplichters doen toch niets. Het is niet te begrijpen dat er iemand is die nog op de PvdA of D66 kan stemmen

   Like

 10. Jade zegt:

  Zolang die lieden in Brussel hun vette salaris
  kunnen binnenharken veranderd er echt niets…
  Zelfs niet als de straten bezaaid liggen met lijken.
  Juncker schijt inmiddels al wel in de broek, en wil z.s.m.
  een Europees leger ter beveiliging van hun nazi-beweging.

  Like

  • fleckie zegt:

   Juist, ‘een…NAZI-BEWEGING, die net als de nazi’s in WO ll,het Russische volk helemaal wou
   uitroeien,en andere volken eventueel degraderen tot slaaf( komt dat niet ‘bekend’ voor?)
   Als het blanke ras…’onder de voet gelopen is door de ‘ANDERS …GETINTEN’ zal ‘ de missie’
   Vaticaans Nwe Wereldorde(….vanzelfsprekend MET / DOOR MEDEWERKING van o.a,JEZUIETEN,
   ( o.a.in hun opleidingen PSYCHOLOGIE,hebben door hun jarenlange studies de menselijke geest
   kinnen ontleden,dus OOK wel weten hoe ze met …DE..ISLAM…’weten..om..te..gaan’!…..LATER.),

   Like

  • fleckie zegt:

   En bedenk ook dat er TALRIJKE…NAZIS…terecht zyn gekomen, dank zy de ‘VLUCHT- HULP-
   ORGANISATIES’ ( Vaticaan,Rode Kruis, Odessa e.a.) IN …ARABISCHE landen: waar ze verder
   gingen met hun misdadige indoctrinaties, etc.waarschynlyk ? , ter bescherming…of ..profyt …
   mohammedaan zyn geworden, zodoende onder een andere naam…ongestoord!..verder leefden.

   Like

 11. Fubar zegt:

  Dit is op Fubar herblogden reageerde:
  Het is een begin. Verder moet er een verbod op islam komen, een remigratieprogramma voor mohammedanen, moeten er subiet beroepsverboden ingesteld worden en moskeeën en madrassa’s gesloopt worden en alle korans verbrand.

  Like

 12. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg herblogd.

  Like

 13. Joost Visser zegt:

  De islam is een gevaar voor de wereldvrede. Toch even een breder perspectief. Wie heeft als enige land atoombommen gelanceerd, tegen het oorlogsrecht, op burgers: Amerika. Wie heeft napalm over de hoofden van burgers uitgestrooid: Amerika. Wie heeft onder valse voorwenselen landen bezet: Amerika. Wie heeft de afgelopen 50 jaar de meeste interventies en oorlogen gevoerd: Amerika. Wie is er op uit op dit moment een wereldoorlog te ontketenen: Amerika.

  Wie is er op dit moment het meest gevaarlijke voor de wereldvrede:………..

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Volkomen eens met professor Chesler. Maar net als de overige reageerders, heb ik er een “hard hoofd”, in, dat politici zullen luisteren. Neen, beste mensen, de politiek zal NIET opkomen voor ONS en ONZE SAMENLEVING. ZIJ zitten “vuistdik”, in de RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, de BILDERBERGBENDE en de NWO. Vreedzaam gaat het i.i.g. NIET OPGELOST WORDEN. Helaas!

  Like

 15. Benesha zegt:

  Zo denken wij er allemaal over, alleen hebben de politici blijkbaar een andere opdracht van hun meesters. Het Westen, het Christelijke Europa laten kapotmaken.

  Like

 16. Fred zegt:

  Zou het onderstaande dan ook naar de wegkijkers van de tweede slaapkamer verstuurd kunnen worden?
  Het is het èchte gezicht van de Islam.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/03/ISIS-publiceert-fatwa-hoe-vrouwen-en-kinderen-volgens-Allah-verkracht-moeten-worden

  Like

 17. alidas1 zegt:

  Wat de professor schrijft is de waarheid maar het is al veel te laat
  Ik zie het somber in als het zo doorgaat .
  Ik heb nog een hoop op het stemmen
  Als dat ook verkeerd gaat is het over en uit

  Like

 18. Wachteres zegt:

  Zolang ‘het gewone volk’ niet inziet welk groot gevaar links en de door links geïnfiltreerde partijen voor ons opleveren, zal er niets veranderen.

  De enige effectieve oplossing is dat links in de verkiezingen wordt weggevaagd. Zolang dat niet gebeurt, is het ‘dweilen met de kraan open’.

  Onze ‘elite’ weet echt wel wat zij doet. Maar olie, geld, macht en lucratieve banen zijn belangrijker dan het volk waar zij verantwoordelijk voor is en verantwoording aan zou moeten afleggen.

  En wat heel duidelijk gesteld moet worden: geen immigratie meer uit het Midden-Oosten.

  Like

 19. Claudia M. zegt:

  Liever vandaag dan morgen. Ook direct goed voor de werkgelegenheid als die ouderwetse grenswachten weer aan het werk kunnen. Daarnaast als jij zo nodig een criminele carrière na wilt streven en je hebt twee paspoorten, dan ga je het maar eens fijn proberen in het land van het tweede paspoort en alles wat over maar één paspoort beschikt, lang heel lang naar het gevang.

  Echte vluchtelingen prima, maar hier even geen kindjes maken en zodra het weer enigszins veilig is, per omgaande terug naar het land van herkomst. Verder wens ik hier niet meer aan mee te moeten betalen! Ik betaal graag belasting voor onze ouderen en zij die het nodig hebben, maar ik ben er klaar mee voor al die klaplopende gelukszoekers en bankzitters, die je ook nog eens lastig vallen, ook nog te moeten betalen.

  Like

 20. topsporter zegt:

  Ik deel de mening van deze echte geleerde mevrouw Phyllus Chester.
  Met de klemtoon op echte geleerde.

  Like

 21. peterselie1 zegt:

  Dat de uitspraken van Prof. Phyllis Chesler bij de meeste reguurders in goede aarde valt is mijns inziens héél natuurlijk. Iedereen met een beetje verstand die de problemen met de islamisatie van Europa aan zijn geestesoog ziet voltrekken en het islamisme een steeds groter aantal aan hooggeplaatste figuren in de politiek doet opnemen, benoemd of gekozen wordt. Iedereen die dit constateert, heeft zelf pragmatische oplossingen voor de hand, de hamvraag is worden deze pragmatische oplossingen die Prof. Phyllis Chesler voorstelt óók daadwerkelijk door de politieke elite en de EU-leiders doorgevoerd.

  Zelf ben ik bang dat het in het hoogste geval ter kennisgeving wordt aangenomen, meer niet. De EU wordt gedurende decennia’s vorm gegeven, veranderd en bij teleurstellend beleid passen op de plaats gemaakt, de EU is een project van lange adem wat over héél wat generaties heen getild wordt door de sluwe neo nazistische leiders die alléén één groot federaal Europa voor oog hebben.

  Like

 22. Ze adviseert het Normale en Voor De Hand Liggende aan gekken.
  Maar je moet het blijven proberen.
  Goed stuk natuurlijk en goed gekozen, Herr von Brunnewitzjkovski!

  Like

 23. Bob Fleumer zegt:

  Wij zijn in oorlog met de islam en dan geld ook oorlogswetgeving, dus dicht die grenzen en uit Schengen treden, zo snel mogelijk!

  Like

 24. Anneke zegt:

  “Een gewaarschuwd mens telt voor twee”….Heb het idee dat deze ZEER belangrijke tip WEER simpel wordt ‘weggewuifd’….door de domoren uit Brussel, Den Haag, London en Washington. De NWO-psychoten moeten ten koste van alles hun zinnen blijkbaar door-rammen. Bewust voor het woord door-rammen gekozen!!! ! !!! De democratie is toch al kapot geramd…………..

  Like

  • Anneke zegt:

   Islam-verbod zal een GENOT zijn voor de Europeanen…..Het joden- en het christendom zijn zo slecht toch niet. Géén agressie, géén moordaanslagen, géén sharia-wetgeving. Dit zijn al drie goede – / vruchtbare punten. Wat is de westerse democratie UITGEHOLD, wat hebben onze NWO-psychoten zich laten VER- / MISLEIDEN door (o.a.) de oliepeklanden. Konden en kunnen alleen maar aan HUN kapitaal denken. Burger-,continent- en landsbelangen doen al decennialang NIET ter zake!!! ! !!! Europa en Amerika rotten langzaam verder door, inmiddels goed voor de verrotte ‘groen’-container.

   Like

 25. Jean zegt:

  De grootste misdaad in de laatste 20 jaren in Europa is de open grenzen politiek, iedereen weet dat met open grenzen een partij gediend is en dat is de misdaadpartij, dus zo snel mogelijk grenzen sluiten en alles controleren wat binnen wil komen.
  Wij hebben niets te verbergen dus ons stoort het niet, door iedereen goed door het systeem te trekken zal het misdaadcijfer spectaculair dalen op voorwaarde dat ook het politiek gespuis gecontroleerd wordt want uit die hoek komt het grootste gevaar, niemand is onschendbaar en op de openbare weg is IEDEREEN gelijk voor de wet.
  Iedereen die binnen wil komen hoort ONZE wetten, normen, waarden en cultuur te respecteren, wie daar moeite mee heeft zoals die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse islamieten moeten niet toegelaten worden, wedden dzt het terug ‘aangenaam’ wordt te leven in ons land?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s