FOTO: Ondertussen in de metro van de voorstad naar Parijs. . .

Screenshot_15

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “delamontagne”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Demografie, Frankrijk, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

52 reacties op FOTO: Ondertussen in de metro van de voorstad naar Parijs. . .

 1. Theresa Geissler zegt:

  Je hoeft niet meer te vragen naar de aard van de populatie in die voorstad……..

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wat ontbreekt is een onderschrift dat duidelijk maakt of de foto ‘s-ochtends of ‘s-avonds is genomen. Met andere woorden: gingen deze mensen naar hun werk, of kwamen ze er juist vandaan.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ J.C.Th. Köhler 21:44

   😀
   Die is leuk! W-E-R-K-E-N deze mensen voor de kost? Dat verklaart deze volle metro….!

   Like

  • Grapje zeker?Die lui en werken?

   Like

  • Anneke zegt:

   Ik denk dat zij naar de sociale dienst gingen om hun geld te halen voor de komende dagen…..Zelf zijn wij, door een omleiding, in zo’n voorstad van Parijs terecht gekomen. Dit was verschrikkelijk, wij hebben daar geen enkele blanken gezien en er hing een dreigende sfeer, ze gingen voor ons staan met een groepje, naast ons staan en toen begon onze herder te blaffen en weg waren ze…de helden…..maar het was geen leuke ervaring…..

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Anneke 9:18

    Met hartelijke dank aan jullie herder! Geweldige honden zijn dat. Ik heb ook twee Duitse Herders gehad. Je voelt je echt beschermd als ze bij je zijn.
    Overigens is het toch erg dat we ‘dankzij’ de aanwezigheid van inmiddels ontelbare ‘niet-Europeanen’ niet meer zonder gevaar kunnen gaan en staan waar we willen? Overal waar die lui opduiken hangt er dreiging in de lucht! We kunnen gerust zeggen dat we inmiddels al enorm veel vrijheid hebben moeten inleveren!

    Like

   • anna zegt:

    de beste bewaking voor je huis is een grote zwarte hond ..

    Like

   • BertG. zegt:

    Anna, een grote bouvier van een meter hoog. Ik heb er 3 gehad in totaal.
    Beter kan je ze niet vinden qua lijfwacht.
    En slim genoeg om zelfstandig in te kunnen grijpen wanneer het nodig is zonder een signaal van de baas. Schitterende honden vind ik dit.

    Like

 3. Tistochwat zegt:

  Wat vreselijk, allemaal gekleurden met een bedreigende uitstraling!
  Je wordt er bang van…

  Like

 4. Frerik zegt:

  en ook nog allemaal een smartphone. hoe komen ze eraan. ik heb nog een oude nokia van 12 jaar terug.

  Like

 5. Frans de Wit zegt:

  Ziet er in ieder geval zwart van de mensen, zonder potgrond dat willen de lesbische vrouwen niet. Ook blanke vla wordt niet gebruikt tijdens deze rit, voor de conducteur is ook geen plaats meer om controlerend langs te lopen. Ze hebben of allemaal zeil oren of hebben het koud of iets anders te verbergen in ieder geval.

  Like

  • exmarineman zegt:

   controle vindt plaats bij ingang en uitgang. Er zijn toegangs- en uitgangspoortjes. Zonder kaartje kom je er dus niet in of uit, of je moet er over heen springen……Zou er brand zijn geweest in die metro?

   Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  +
  het hoogtepunt van de ochtendspits ?
  +

  Like

 7. Cathja zegt:

  Vinden jullie het heel erg dat ik een gevoel van walging moest onderdrukken bij het zien van deze foto?
  Meteen daarna dacht ik: “sodemieter op naar je eigen land, en doe daar wat je behóórt te doen, in plaats van hier onze ruiven leeg te vreten en de boel onveilig te maken!!”.

  Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Binnenkort ook het beeld in Nederland, want er zijn weer miljoenen onderweg hier naar toe …

  Like

 9. keizer zegt:

  Wat toch een verrijking.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  MAY-DAY
  MAY-DAY !

  Like

 11. Driek zegt:

  Maar toch, als je goed kijkt, pik je de aankomende ingenieurs, verpleegkundigen en andere hooggeschoolde lieden er meteen uit. Die Fransen mogen hun handjes dichtknijpen. Alleen moet mij van het hart, dat stel – ja, het is maar een veronderstelling – maar stel dat ik een mooie blonde dochter zoude hebben, en die moet dagelijks met de metro, naar haar werk, of naar school, heb ik dan reden tot ongerustheid? Neen – en nog eens ‘volmondig’ (dat woord ‘volmondig’ zal ik nooit vergeten, want dat gebruikte – toen nog prins – koning Alexander ook, toen hij Maxima ten huwelijk vroeg) dus zoals gezegd: volmondig neen. Want enig wantrouwen koesteren tegen negers, wantrouwen tegen echte zwarte Pieten uit Koeklandia of zo, – neen. dat riekt naar discrimineren. Die lui doen geen vlieg kwaad. Die zijn dol gelukkig dat ze het oorlogsgevaar bijtijds zijn ontvlucht. En, zoals de christenen zeggen: we zijn allemaal kinderen van één Vader.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek op 15 maart om 22:41 uur

   Allemaal kinderen van één Vader? Wat heeft Hij dan ontzettend veel soorten! Deze zwartjes bijvoorbeeld hebben niet geleerd dat je moet werken voor je centjes. Hoe kan het dat het ene kind van die Vader dit wel weet en de andere niet? Ze komen toch allemaal uit hetzelfde Gezin, dus zouden ze dan toch ook dezelfde ‘opvoeding’ gehad moeten hebben?

   Like

   • Driek zegt:

    Cathja zegt: Allemaal kinderen van één Vader? Wat heeft Hij dan ontzettend veel soorten.

    Ach, beste Cathja, ik heb dat cynisch bedoeld, ik weet ook wel dat die lui nooit en te nimmer een steek zullen uitvoeren. En opvoeding hebben ze al helemaal niet gehad.

    Like

 12. Fockewulf190 zegt:

  Zeker een binnenbrandje geweest! 😉

  Zonder dollen, mijn 1e indruk van de metro in Amsterdam was niet veel anders. (lijn 50 Isolatorweg-Gein) We schreven toen september 1999. Ik kijk er al niet meer vreemd van op. Wel kijk ik met steeds meer verdriet naar de oud hollandse film met titels als: Turks Fruit, Spetters en Grijpstra en de Gier. Of iets ouder: Bert Haanstra. Dan pas zie je hoe snel onze samenleving van samenstelling is veranderd. 😦

  Like

 13. Scheerzeep NU zegt:

  ZWARTE CULTUUR BESTÁÁT NIET!!!!!!!!!!!!

  Ze zijn niet gelukkig met hun ‘zwarte’ levenswijze, maar ‘wit’ doen kan natuurlijk ook niet. Daarom doen ze niets anders dan ‘zwart’ en ‘zwart kijken’. Er is nog meer zwart, maar dat vult u zelf maar in.
  Ik ben blank, blond en heb blauwe ogen. Ik hoef niet één dag zwart te wezen om te ervaren wat racisme inhoud. Als ik die metro binnenloop ben ik misschien ook liever zwart, voor mijn eigen veiligheid. Misschien hoe zwarter hoe beter, onder omstandigheden, wel te verstaan.

  Een zwarte en een witte lopen naast elkaar op straat. Zegt die witte na een tijdje:
  “Mag ik nu eens in het midden lopen?”
  “Jij, wilt in het midden lopen?”
  “Ja, jij loopt altijd in het midden. Nu wil ik eens in het midden lopen.”
  “In het midden?”
  “Ja, wat.”
  Denkt die zwarte een tijdje na en zegt:
  “Eh, nee.”
  “Waarom niet?”
  “Wij zwarten lopen altijd in het midden. Jullie witten lopen daar links of rechts naast.”
  “Dat begrijp ik, maar waar heb jij liever dat ik naast jou loop, links of rechts.”
  “Waarom ga jij niet een tijdje achter mij lopen.”
  “Da’s goed. Ik heb liever een zwarte vóór dan áchter mij lopen.”

  Like

 14. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Zie ik dat goed?, allemaal zwarte stoelen of mijn ogen hebben ouderdom zwakte en die hebben ook nog ogen, waarrempel zwarte stoelen is niet mijn kleur te veel van het goeie, sinds wanneer houd een stoel gratis smartphone vast ha ik zie het al, het zijn geïmporteerde russen zeker te lang inde zon gelopen kern gevaarlijk rutte grenzen dicht misschien plutonium aan boord bom gevaarlijk,Bert Is werkelijkheid parijs heb jij niet een vergissing gemaakt met titel lol! 😉

  Like

 15. tijluylenspiegel zegt:

  Natuurlijk, het is makkelijk hier een grapje over te maken, een schot voor open doel zo te zeggen, maar dat neemt niet weg dat dit toch beangstigend is. Dat een Europees land al zo ver op weg is naar de ratsmodee .En nog vragen mensen zich af waar die stemmers op Marine le Pen en haar Front Natinal vandaan komen, het antwoord is zo simpel, dat zijn de mensen die dit van nabij meemaken en ten einde raad zijn.

  Like

 16. Roni zegt:

  Joh, het lijkt wel een fotoshot uit de gezellige Bijlmer…..

  Like

 17. lucky bee zegt:

  Is dit een Metro in de Congo of zo iets?het wel Afrika.Hoogste tijd dat Kerel Martel weer optreedt.

  Like

 18. hans zegt:

  Misschien is hier juist wel zeer duidelijk te zien wat de bedoeling is van de omvolkingspolitiek van de NWO!?

  Like

  • toodlessssMarlies zegt:

   Inderdaad. Ik voel een enorme walging en agressie t.o.v. de Politiek, Bilderberg, Vaticaan c.s. – iedereen, niemand uitgezonderd – die ons, monddode zombies, dit heeft aangedaan. Dit kan alleen maar uitlopen op een enorm bloedbad. En WAT hadden we kunnen doen? Stemmen??? Dat is gebeurd door velen, met dit resultaat.

   Like

 19. Arie Goedhart zegt:

  Laat woensdag aan Den Haag weten dat u hun (democratische?) spelletjes begrijpt door op meerdere partijen tegelijk te kiezen, waardoor uw stem ongeldig wordt. Alleen dan geeft u een duidelijke boodschap door!

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Duidelijke boodschap? Aan wie dan? Zulke stembiljetten gaan gewoon op de stapel “ongeldig” en dat was het.. Niemand maar dan ook niemand interesseert het ene bal hoor. In uw geval zou ik niet eens de moeite nemen om naar een stembureau te gaan want dat is gewoon verspilling van energie. Meerdere partijen tegelijk kiezen is niet eens nodig; een blanco formulier komt óók op de stapel ongeldig…..

   Like

  • Harry zegt:

   Dat is nu wel HEEL stom , om je stem ongeldig te maken , A.G. !
   De enige kans op redding is de PVV , stem daar dan ook op !

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Eigenaardige logica heeft U! Een boodschap geeft men af door een partij -in principe om het even welke- van een stem te voorzien. Een DUIDELIJKE boodschap evenwel wordt eigenlijk alleen afgegeven door bij die gelegenheid op de PVV te stemmen:
   Elke stem op een andere partij getuigt al minder van een DUIDELIJKE boodschap; een stem op bijvoorbeeld D ’66 al helemáál niet.
   Zo doet men dat met die ‘duidelijke boodschap.’ En niet anders.

   Like

 20. Pingback: Waar? | Golfbrekers

 21. Tom Hendrix zegt:

  Dat beste mensen, is de verrijking die de socialisten, groenen, liberalen, links-liberalen en christen-democraten, ONS sinds 1972 door “de strot”, hebben geduwd!

  Like

 22. RD zegt:

  In Rotterdam heb je hetzelfde met de metrolijn R,dam centraal richting Zuidplein.
  Het zuidelijk stadsdeel van Rotterdam (ten zuiden van de rivier de Maas) ondergaat min of meer naar verhouding hetzelfde lot als bepaalde Parijse buitenwijken. Uiteraard zijn de bevolkings aantallen niet vergelijkbaar. Percentagegewijs is alles wel redelijk vergelijkbaar.
  http://rotterdam.feiten.info/

  RD

  Like

 23. RD zegt:

  Nog wat feiten over Rotterdam (Zuid)

  In 2000 behoorde 60 procent van de allochtonen tot de eerste generatie,
  in 2012 is dit 56 procent. Op (Rotterdam) zuid is dit 61 procent in 2000 en 57
  procent in 2012. Binnen de etnische groepen varieert het aandeel eerste
  generatie van de helft tot tweederde deel in 2012. Zie pagina 32.
  Onder de 65-plussers is het percentage westersen in de grote steden
  (net) lager dan 90 procent. Landelijk is dit 97 procent. In de jongste leeftijdsgroep
  is het aandeel westersen het laagst in Rotterdam en Amsterdam.
  Het aandeel westerse inwoners zal de komende jaren dalen, met
  name in de grootste steden. Op Zuid is het aandeel westersen in de
  leeftijdsgroepen tot 65 jaar lager dan gemiddeld in Rotterdam. Zie pagina
  33.
  Het percentage kansarme gezinnen én het percentage kinderen dat in
  een kansarm gezin woont, nemen af tot 2009. In 2010 en 2011 blijven
  de percentages vrijwel gelijk aan dat van 2009. Dit geldt ook voor Zuid.
  Op Zuid zijn het percentage kansarme gezinnen én het percentage kinderen
  behorend tot een kansarm gezin hoger dan in de rest van Rotterdam. (Hier wonen de meeste allochtonen en deze hebben meer kinderen)
  Zie pagina 34.

  Klik om toegang te krijgen tot 12-3550.Staat%20van%20Rotterdam%202012.pdf

  RD

  Like

  • fleckie zegt:

   Einde 1973 begin 1974 wemelde het TOEN AL op de ‘Zwangere vrouwen-afdeling ‘ in het
   Dijkzicht ziekenhuis in Rotterdam, van…’donkerder’ getinte ( Arabische) vrouwen!

   Like

 24. peterselie1 zegt:

  Het is al een tijdje terug toen ik mij per Metro begaf naar Rotterdam en natuurlijk later weer terug. De heen reis viel precies in de daluren waar het metrostel waarin ik mij bevond, óók behoorlijk gekleurd was, niet alleen van de grafitti maar hoofdzakelijk van de freewheelende allochtone jeugd. Of het allemaal zwartrijders waren durf ik niet te beweren maar ze zagen er wel zo uit….

  Like

 25. alidas1 zegt:

  Mijn dochter deed met vrienden een dagje Amsterdam.
  Zo ook de Albert cuypmarkt
  Ze zei daar ga ik nooit meer naar toe .
  Wonen daar nog wel Nederlanders.

  Like

 26. BertG. zegt:

  De vrouw wachtte op een taxi en rookte in de tussentijd een sigaretje. De mannen reden op dat moment langs haar, stopten hun auto en spraken haar aan op haar rookgedrag, zo schrijft de politie.
  http://regio.thepostonline.nl/2015/03/16/noord-afrikaanse-jongeren-mishandelen-rokende-vrouw-22/

  Like

 27. delamontagne zegt:

  In de metro van Parijs zelf is een “joviale” immigrant, die de blanke vrouwen een huwelijks-aanzoek doet, OMDAT binnenkort Marine Le Pen aan de macht komt in Fr. en hij graag wil blijven.
  De reizigers nemen het humoritistisch op………………….

  https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.gentside.com%2Fm%25e9tro%2Fdans-le-metro-il-annonce-rechercher-une-femme-blanche-car-039-039-le-fn-est-au-pouvoir-039-039_art60548.html

  Like

 28. Republikein zegt:

  Terug naar de roots.
  En voor de hondenbezitters:Koop een megafoon, misschien rabat.
  Dat je eerst betaald hebt vergeten we even.
  Kunta Kinte heeft gescoord, hiero en daaro!
  Als ik het me goed kan herinneren is deze foto eerder getoond hier.
  Maakt mij niet uit, hoe meer hoe beter.

  Like

 29. Harry zegt:

  De apenheul is een saaie bedoening hierbij vergeleken .
  Iedere chimp een petje en een speeltje , zijn ze weer even afgeleid .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s