Historische buit van IS te koop op veilingsites

Screenshot_91

De kunstschatten die leden van IS hebben geroofd uit musea en archeologische vindplaatsen in Irak en Syrië, verschijnen nu mondjesmaat op veilingsites. Dat meldt The Times. De terroristische organisatie plundert de afgelopen weken musea, paleizen en blaast eeuwenoude historische ruïnes op.

Wat niet vernietigd is, wordt nu te koop aangeboden. Muntstukken, aardewerk en juwelen van onschatbare waarde worden door de kunstrovers van Islamitische Staat vermoedelijk verkocht aan criminele bendes. Zo zijn er recent twee munten (foto) uit Apamea, in het westen van Syrië, te koop aangeboden op eBay. De prijs bedraagt op dit moment € 80,- en € 126,-

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Graaien, Hypocrisie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

5 reacties op Historische buit van IS te koop op veilingsites

  1. Frans de Wit zegt:

    Hoop echt dat er geen domme mensen zijn die dat willen kopen, althans misschien in de val wil laten lopen, dan is het wat anders, natuurlijk.

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Tja, IS moet natuurlijk duiten hebben, zodat ze op nog vreedzamere manier hun HEILSSTAAT kunnen verwezenlijken. ) sarcasme modus uit)

    Like

  3. Tempelier zegt:

    Ik kan maar niet duidelijk krijgen of mohammed de pedo ook zijn buit verkocht, weet iemand dit ? anders past het natuurlijk niet bij een zeer goede moslim.

    Like

  4. Identitair Verzet Limburg zegt:

    Dit is op Identitair Verzet Limburg herblogd.

    Like

Plaats een reactie