STEMMEN

Screenshot_29

(Door: Peter Selie)

Als u a.s. woensdag uw stem gaat uitbrengen, bedenk dan even in welke lamentabele situatie Nederland en Europa zich bevinden. U weet natuurlijk wie daaraan schuldig is. De EUSSR, die zo goed voor zichzelf en haar ambtenaren zorgt, maar u tot de laatste druppel leegzuigt. Straks mogen wij ook nog de WW-uitkeringen van Grieken, Polen, Roemenië, Bulgarije en Frankrijk gaan meebetalen.

In Duitsland schroomt men niet meer om burgers uit hun huizen te zetten om er gelukzoekers uit voornamelijk islamitische landen te laten wonen, of  daklozen uit onderkomens en  internaten op straat te zetten, zoals deze week nog gebeurde. Het is de schuld van de politiek. Laat dat eens tot u doordringen en stel u zich eens voor dat het u overkomt. € 2500,- per jaar voordeel voor de inwoners van Nederland volgens een politicus van de Vlees noch Vis-partij D66. Maar anderen roepen dat overigens ook steeds, al zijn die niet zo exact met het noemen van een bedrag. EUSSR? Zij is de ondergang voor Europa, besef dat eindelijk eens!! Overigens kunnen we van de door en door slechte en gewetenloze politici niet op een koerswijziging reken, integendeel. Er komt nog veel meer.

Het enige dat wij kunnen doen, is stemmen op de enige juiste partij, die bewijst datgene te doen dat nodig is om voor Nederland op te komen en niet overal klakkeloos een handtekening onder te plaatsen. Op navolging in Nederland van het Duitse voorbeeld Pegida hoef je in dit gehersenspoelde land niet te rekenen. Ja, dat is jammer, want de vraag rijst bij mij hoelang zal de politiek dat nog dulden, want laten we wel zijn, zij krijgt een spiegel voorgehouden en dat ziet er niet fraai uit. De bedreigingen en scheldpartijen waar de kranten en radio en televisie gretig aan meedoen. “Onderbuikgevoelens”, “buitenlanderhaat”, “racisme” en ga nog even door. Zij blijven roepen dat Duitsland niet geïslamiseerd wordt. De Deutschlandfunk is een voorlopig 30 weken lang durende islamuitzending begonnen. Dus de plannen om Europa te islamiseren staat voor haar vast.

Laat mij maar gaan: Ik weet hoe ik moet stemmen! Aanstaande woensdag op de PVV!

Verdrijf de demon uit Europa!

PVV normale grootteDoor:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

38 reacties op STEMMEN

  1. toestroom zegt:

    Peter dat zal moeilijk worden je heb altijd mensen die toch op hun blijven stemme, ook ik hoop dat er een verschuiving komt, wand zo door gaan kan het niet. Oja nog wat nieuws van de ECB het nieuwe kantoor kost maar 1,4 miljard leest de telegraaf.

    Like

  2. Wachteres zegt:

    Een aantal kritiekpunten op de EU:

    De EU trekt alle macht naar zich toe, zij heeft lak aan de opvattingen van het volk; als ergens tegen wordt gestemd dan wordt daar simpelweg, desnoods met leugen en bedrog, overheen gewalsd.

    De EU wil uitbreiden en lapt daarmee alle door haarzelf opgestelde regels, dat de landen aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen, aan haar laars.

    Nu er steeds meer kritiek komt wil de EU de Europese legers naar zich toetrekken en er één groot Europees leger van maken, waar zij de zeggenschap over heeft. Rebellerende EU-gebieden kunnen zo worden aangepakt.

    Het ontstaan van de EU zit al vol leugen en bedrog.
    De landen zouden economisch gaan samenwerken [vrijhandelsverdrag], over inlijving van andere landen en over de gedwongen éénwording werd niet gesproken.

    Ondertussen draait het gewone volk wel voor alle te maken onkosten op. Zelf leeft de EU-elite er zeer goed van en hoeft zij zelfs nauwelijks of geen belasting te betalen. Een aanzienlijk deel van de EU-inkomsten wordt daaraan besteed.

    De EU wil in feite alleen politieke partijen die het met haar standpunten eens zijn. Zij zal in de toekomst alle moeite doen om de tegenstanders te verbieden.

    Het ambtenarenapparaat is volledig pro-EU.

    Kritiek op de EU en op haar islamiseringsbeleid zal verboden worden. Zweden, het meest ‘vooruitstrevende’ EU-land, laat al zien wat ons te wachten staat.

    De instroom uit islamitische landen heeft niets meer te maken met afspraken die er vroeger gemaakt zijn over gezinshereniging e.d. Dit is een bewuste handeling om, door middel van het binnenhalen van jaarlijks honderdduizenden moslims, de identiteit van de verschillende landen te veranderen en er een grote brei van te maken. Terwijl zij zelf al bij monde van o.a. Angela Merkel, heeft gezegd dat de multiculturele samenleving volledig is mislukt, gaat zij er onverminderd mee door.

    De inhaligheid, met goedkeuring en medewerking van de VS, is zo groot dat er niet wordt geaarzeld om oorlog te zoeken met een bevriende buurman, Rusland.

    De EU was er toch om oorlog te voorkomen?

    Willen wij onze cultuur en onze vrijheid behouden, dan is er maar één weg:

    STEM PVV!

    Like

  3. Frans de Wit zegt:

    Ik hoop zo, ik hoop zo, op een Wonder, dat de Nederlanders nu eens massaal op de PVV zullen stemmen, O wat zal ik die dag blij zijn. Heel Den Haag op zijn gat, prachtig!

    Like

  4. Ivanneau zegt:

    Helemaal mee eens. Ik ga zeker PVV stemmen. Maar optimistisch ben ik niet. Het overgrote deel van de bevolking is chronisch dement. Zodra ze in het stemhokje staan kiezen ze toch weer voor de ‘weg met ons’ partijen. De magie van het rode potlood is blijkbaar zo groot dat men alle ellende en de veroorzakers daarvan op slag vergeet.

    Like

  5. Tistochwat zegt:

    Natuurlijk stemmen wij met z’n vieren op de PVV…
    Laten de andere PVV-sympathisanten alsjeblieft ook gaan stemmen!!!

    Het debat van vanavond tussen Geert Wilders en Alexander Pechtold was vreselijk; Pechtold kwam weer aanzetten met dat ‘weglopen’ van Wilders, met die verhoging van de pensioengerechtigde leeftijd waar Wilders zijn goedkeuring aan had gegeven, met het woord ‘roeptoeteren’ en met nog meer van dergelijke vuiligheid die ik al verwachtte.
    Weerzinwekkend waren zijn uitingen MAAR ZEER AANGENAAM VOOR DE OREN VAN HET STOMPZINNIGE KIESVEE!
    Wilder’s punten kwamen duidelijk uit de verf voor een goed verstaander, maar Pechtold had een betere ‘klootjesvolk-uitstraling’ en ik weet nu helemáál zeker dat die smerige rode rat op 18 maart a.s. een geweldige overwinning zal behalen.

    We zijn verkocht en verloren…

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Dat is realisiisch van pessimisme, Tistochwat, maar ga nou eerst maar met z’n vieren STEMMEN.
      Er gaat geen inzet boven alles doen, wat je kúnt! Bij de pakken neerzitten kunnen we nog lang genoeg.

      Like

    • zrast zegt:

      Met die verhoging van de pensioenleeftijd had pechtold natuurlijk wel een puntje…..

      Like

      • Tistochwat zegt:

        @ zrast 16 maart 2015 om 21:12

        Ach, begint u daar nu toch niet over…
        Men blijft oeverloos zeuren over dat vermeende ‘kiezersbedrog’ van Wilders. Bij het vormen van een vermaledijde coalitie, moet er helaas water bij de wijn worden gedaan! Als je bedenkt hoe groot het ÉCHTE kiezersbedrog van de andere partijen is!!!!!

        Like

    • Driek zegt:

      Tistochwat zegt: We zijn verkocht en verloren…

      Nog niet, beste Tistochwat, wij lezers van E.J. Bron stemmen op de PVV. Dat mag ik wel aannemen. Maar ik maak mij grote zorgen over die andere Nederlanders, die deze site niet bezoeken – die argeloze burgers die alleen naar het TV Journaal kijken en naar ‘Boer zoekt Vrouw’ en die straks op Alexander Pechtold gaan stemmen. Ik moet er toch niet aan denken, want zij worden door een dwaallicht geleid en de gevolgen zijn verschrikkelijk als die verdwaasde man gaat winnen. Alexander Pechtold is er in getraind de zwakke geesten naar zich toe te trekken. Het is een gladjakker. Ik hoop maar dat mijn duister voorgevoel geen werkelijkheid wordt.

      Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @Driek: 21.35. uur, op 16/03. Precies meneer Driek. Het betreft de massa Nederlandse kiezers, met een “geheugen van een goudvis met Alzheimer”. In wezen zijn deze KIEZERS het grootste GEVAAR voor ONS. Domheid ten top!

        Like

  6. Frank zegt:

    Ik denk dat we hier geen woorden aan vuil hoeven te maken: als we een veilig en in alle opzichten ‘gezond’ Nederland willen, is Wilders de enige optie!

    Like

  7. Igor zegt:

    Aan mij zal het niet liggen Peterselie, ik stem sowieso PVV!!!!!

    Like

  8. Scheerzeep NU zegt:

    Ik ga op Geert stemmen, hoewel hij zijn haar verft en ik gewoon blond haar heb en Zwarte Piet ook leuk vind. Genoeg Gezwarte Piet over Geert. Hij heeft bijna gelijk.

    Economische voorstelling. Ik ben geen econoom.
    Als we alle consumenten bestedingen contant betalen stijgt de vraag naar geld. De consumenten halen geld van de bank zodat die minder kredietwaardig wordt. De vraag naar geld maakt geld duurder. Zoals vorig jaar de vraag naar spelt toenam en spelt duurder werd. Je moest dus meer geld betalen voor spelt. Als geld duurder wordt krijg je dus meer spelt voor je geld. Voor de consument lijkt mij dit aantrekkelijk, voor de banken niet, want zij hebben dan minder geld. En de consument heeft weer macht over een deel van het geld.
    Welke econoom weerlegt dit.

    Like

  9. Kristi zegt:

    De politieke peiling van Een Vandaag. Coalitie komt tekort, PVV blijft grootste.
    Coalitiepartijen VVD en PvdA en de gedoogpartijen D66, CU en SGP staan in de nieuwste stemming op 34 zetels. De vijf partijen komen daarmee 2 dagen voor de verkiezingen 4 zetels tekort voor een meerderheid in de Eerste Kamer.

    Like

  10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
    Hopelijk zijn de linkse “Die hard” oogkleppendragende stemmers uit hun coma gekomen, want de linkse zelfverrijkers (de elite) hanteren volop en met alle macht hun bashpogingen, omdat ze de bui al zien hangen…

    Like

    • Pegidafan zegt:

      Inderdaad Realpredictor ,ze zijn constant aan het bashen ,ze voelen nattigheid .Maar dat dacht ik vorige keer ook met de verkiezingen en toen waren de PVV aanhangers lekker thuis gebleven en viel de uitslag dramatisch tegen.Hoop in godsnaam dat , dat deze keer anders zal zijn

      Like

  11. Pegidafan zegt:

    Als we ze schaakmat kunnen zetten in de eerstekamer zou dat geweldig zijn ,laten we nou eens sollidair zijn en ga in godsnaam stemmen . Want je wordt doodziek van dit eens zo mooie land .
    Als je ziet hoe het eigen volk in de steek gelaten word , zag net op het journaal een heel oude dame ,mens is stekent blind ,en krijgt nu nog maar 1,5 uur hulp in de week . Ik ben vandaag mijn werk kwijtgeraakt , bij een paar naast elkaar liggende raffinaderijen in de europort werken 2500 man(ingeleende) waarvan 2300 buitenlanders en 200 NEDERLANDERS ,is dat nomaal. Wij thuis en die lui , die er overigens niets aan kunnen doen ,aan het werk . Dit land is kompleet naar de klote . Ga maar eens een dagje in de grote stad wandellen , dan vraag je je toch af waar je bent , dat ziet er toch niet meer uit als ons eens zo mooie NEDERLAND .Huizen worden volgepropt met assielzoekers terwijl onze kinderen op een wachtlijst komen van jaren. Socialevoorzieningen die ons land had ,totaal uitgekleed ,weg. Een gezondheidszorg die niet meer te betalen is doordat die instromers alles gratis vergoed krijgen . Een bejaardenzorg die niet meer te betalen is en waar we altijd voor betaald hebben , allemaal weggegeven .Pensioenen verkwanseld , Altijd VUT betaald en opgeheven ,we worden met open ogen besodemieterd. Studeren met een lening waar je dan als jong beginnend mens aan vast zit tot je 50ste.Criminaliteitcijfers van hier tot Tokio ,en kijk zelf maar naar opsporing verzocht ,allemaal licht getint en noord afrikaans . Nee ze hebben het prima voor elkaar . Alles geprivatiseerd met alle narigheid vandien , Nee NEDERLAND was een prachtig en fijn land om te leven en wonen voor ons,maar nu alleen nog voor die instromers. Ja die komen uit allerlei ellende gebieden dus voor hun is het altijd een verbetering als ze hier komen . Maar voor ons is het een drama en dat is begonnen toen hun kwamen ,ze kunnen mij nog meer vertellen.

    Like

  12. danny zegt:

    Wie Nederland lief heeft stemt PVV!
    wie Nederland haat stemt: pvda, vvd, cda, cu, sgp, sp, dierenpartij of groen slinks.

    Like

  13. Hoorde net Rutte de pathologische leugenaar.Elk woord is gelogen. Volgens hem gaat het juist erg goed met Nederland. Maar ik kan de eindjes niet meer aan elkaar knopen vanwege wegvallende voorzieningen en hoge zorgkosten. Wat lult die pschychopaat nou?

    Like

  14. Aan ons zal het niet liggen wij stemmen met 6 personen voor PVV !!!

    Like

  15. Giny zegt:

    Heb net nog geflyerd gewacht tot iedereen in bed lag, veronderstel dat
    je zo’n debiel achter je aan krijgt! Was blij dat ik thuis was!
    Per post heb ik er zo’n 100 verzonden, baat het niet, het schaadt ook niet!
    In het zorgcentrum waar ik elke week een middag naar toe ga, toch wat oudjes die zich
    zorgen maken over de toekomst van hun kleinkinderen over de streep getrokken!
    Niet dat ik mezelf zo geweldig vind, maar Geert kan wel wat steun gebruiken!

    Like

  16. exmarineman zegt:

    Ik mag helaas niet stemmen omdat ik in het buitenland woon. Ook zo’n discriminerende regel in het Nederlandse kiesstelsel. Tenslotte wordt de 1e kamer gekozen na deze stemming terwijl wij in het buitenland dus buiten de boot vallen. Er worden ook specifieke (belasting)maatregelen genomen die onze koopkracht hard aantasten. Als je alleen belasting betaald in Nederland dan is de voor jou geldende loonheffing-/belastingschijf verhoogd met maar liefst 64% te weten van 5,15% naar 8,30%. En dat komt dus naast en bovenop de korting op de heffingskortingen, verlaagde ouderenkortingen etc. Dan hebben we als gepensioneerden net zoals die in Nederland wonenden last van geen indexering van het aanvullende pensioen en nu de lage koers van de (pl)euro.

    Like

  17. lucky bee zegt:

    Ik wil geen dictatuur van de Islam nog die van het Proletariaat,dus er is alleen een alternative PVV en Wilders.Pechtold en zijn Turken partij kan van mij de pot op.Denk aan de goddeloze Bert Bakker die door een Turkin wordt vervangen.

    Like

  18. anoname zegt:

    Uiteraard! PVV…
    LP is nu gewoon geen reële optie…
    Grenzen open in deze tijden??? o.O

    Heeft de PVV (of iemand hier) trouwens nog een stemadvies
    voor wat betreft het waterschap?

    Like

    • Ja beste anoname, ik heb twee machtigingen en ga morgen drie keer stemmen op Peter Frans Koops (Utrecht) van de PVV. Zie mijn bericht bovenaan. Maar ik wil ook drie keer stemmen op het waterschap, ik heb de VVD op het oog, ik woon in de provincie Utrecht, evenals de twee mensen die mij gemachtigd hebben. Laat je advies eens horen, anoname!!!

      Like

  19. Tistochwat zegt:

    Degenen die PVV-er zijn, maar die NIET op de PVV gaan stemmen omdat het ‘toch allemaal geen zin zou hebben’, zijn nog stommer dan degenen die op D’66 stemmen!

    DOODZONDE!!!!!

    Like

Plaats een reactie