Monique van Hoogstraten en Israëlische verkiezingen: antisemitisme van “Nieuwsuur” steeds slimmer verpakt

Screenshot_37

(Door: Martien Pennings)

“Hij [Netanyahu] ging ook naar de markt, maar dat mocht alleen gefilmd worden door Likoed zelf.”

Aldus Monique van Hoogstraten. En in dit zinnetje ligt alle laffe smeerlapperij van haar stiekeme Jodenhaat verborgen die zich maskeert als Israëlhaat. Want hebt u Moniekje wel eens horen vertellen dat ze in Gaza alleen maar mag filmen met toestemming van Hamas? En dat ze een gewillig radertje is in de Hamas-propaganda, die onwinbare oorlogen met Israël uitlokt teneinde zoveel mogelijk burgerslachtoffers te genereren onder hun eigen burgerbevolking die ze dan propagandistisch inzetten om de haat tegen Israël in het Westen te wekken? En dat Moniekje daar dus hartelijk aan meewerkt terwijl ze dat voor de Nederlandse kijker verzwijgt? Het zou ook best nog wel eens zo kunnen zijn . . . . . ja het is waarschijnlijk dat aan die beslissing rond Netanyahu veiligheidsoverwegingen ten grondslag liggen. Want hoeveel camera-ploegen zouden er mee willen gaan als Netanyahu de markt op gaat? Twintig? Vijftig?

Ja, die demonstratie was mooi georkestreerd. Een links kunst-stukje. Daar is links altijd goed in geweest: propaganda. Het verslag van Monique van Hoogstraten voor de Publieke Omroep, van uw belastinggeld en daarom “van iedereen, voor iedereen” paste daar perfect in.

Vandaag, dinsdag 17 maart, zijn in Israël Knesset-verkiezingen. In Nederland wordt de publieksvoorlichting daarover voornamelijk verzorgd door de antisemitische combinatie Nieuwsuur-NOS-journaal met als correspondente antisemiet Monique van Hoogstraten. Haar Jodenhaat is de laatste tijd wel een stuk stiekemer en verdekter geworden. Ik hoop dat mijn “Odes aan NOS-journaal en Nieuwsuur” de achterbaksheid van Monique hebben doen groeien omdat ze beseft dat ze in de gaten wordt gehouden. Maar die “voorzichtigheid” maakt het wel steeds moeilijker om het antisemitische . . . . eh . . . . . althans anti-Israëlische karakter van haar bijdragen aan te tonen. Het is een nóg troebelere soep geworden van “anti-Zionisme”, Israël-haat, linkse Joodse zelfhaat, haat tegen het Westen in het algemeen, gewone Jodenhaat en domlinks “idealisme”.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Monique van Hoogstraten en Israëlische verkiezingen: antisemitisme van “Nieuwsuur” steeds slimmer verpakt

 1. janfreak zegt:

  Dat mens zou met onmiddellijke ingang ontslagen moeten worden als verslaggeefster want ze is een van de ergste antisemieten die ik ken. Ik heb haar meerdere malen gif horen spuwen over Israël en Hamas verheerlijken.

  Like

 2. topsporter zegt:

  Martien ik waardeer jouw inzet in dit dossier ten zeerste.
  Trek de publieke omroep hun kopvod af.
  Kopvod heeft nu natuurlijk een andere betekenis.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Zo werkt de volledige RODE SOCIALISTISCHE NOS mee aan het verspreiden van Jodenhaat! U heeft volkomen gelijk Martien. En het ergste is, dat WIJ deze SMEERLAPPERIJ van Jodenhaat en de Islam, nog moeten betalen ook via de Belastingdienst. Deze smerige vuile rode propaganda. Bah, Nederland volkomen besmet met de rode, en islamofiele bacil! Wat een land…

  Like

 4. elisamad2013 zegt:

  Zeer juiste opmerking over Monique van Hoogstraten. Maar Nieuwsuur heeft wel meer “verborgen”laffe smeerlapperij met name tegen PVV en SP

  Like

 5. jowitteroos zegt:

  Oud-redacteur Moll van de NRC maakte de draai persoonlijk mee en schreef er een boek over: ‘Hoe de nuance verdween uit een kwaliteitskrant’. Zie: Oud-redacteur gispt NRC over Israel.

  Likoed Nederland is van mening dat de Nederlandse media geen evenwichtig beeld geven van de situatie in het Midden-Oosten.

  Een paar voorbeelden hoe dat te merken is:

  Het gebruiken van benamingen als ‘militanten’ of ‘activisten’ voor terroristen (definitie is: geweld tegen burgers gebruiken voor politieke doeleinden).
  Het de nadruk leggen op Israelische verplichtingen in het vredesproces en de Palestijnse negeren. Bij de Road Map lijkt het in de Nederlandse media soms alleen maar te gaan over het stoppen met de bouw van het veiligheidshek. Dat onderwerp komt niet eens voor in de Road Map.
  Vrijwel altijd krijgt de Palestijnse visie in de berichtgeving meer ruimte dan de Israelische.
  Het selectief weergeven van de feiten, zie: Het grote zwijgen van de Nederlandse media.

  Overdrijving van Likoed Nederland? Lees wat toch niet de eersten de besten als NOS, NOVA en Schooltv (!) voor missers maken in hun berichtgeving.
  Of zie onze aanklachten bij de Raad voor de Journalistiek voor het handelen in strijd met de normen voor journalistiek handelen van De Telegraaf en Nova.
  Ook gedegen onderzoek laat dit zien, bijvoorbeeld: Onderzoek naar de berichtgeving van het NRC-Handelsblad over de Gaza oorlog.
  Het is zelfs tot in de Tweede Kamer doorgedrongen, zie de: kamervragen inzake de NOS verslaggeving over de Gaza oorlog.En bijvoorbeeld de Australische minister van buitenlandse zaken, Downer, veroordeelde de media berichtgeving over de oorlog in Libanon in scherpe bewoordingen:

  http://likud.nl/de-nederlandse-media-en-israel/

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Martien weer met plezier gelezen.
  Vooral die oudere man met zijn “we hebben “vrienden” in onze buurlanden enz.” maakte helemaal duidelijk hoe NAIEF nog veel lui daar zijn.
  Overigens vroeg die vent van Nieuwsuur aan die trut, “hoe SLECHT staat Netanyahu ervoor”???
  Als de uitslag mogelijk rond fifty-fifty zit kan men toch niet over SLECHT spreken.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Vraag het me af of het door van Hoogstraten zelf georkestreerd is.
  Beslist ze zelf over de onderwerpen of wordt het van hoger hand opgelegd?
  Henk Hagoort is de baas, ging al over de tong:http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/08/henk_hagoort_wil_wachtgeldrege.html
  Hebben die lui wel een geweten?
  We slikken niet alles, opzouten met die kliek.
  Hoe krijgen we dat toch voor elkaar?

  Like

 8. 4sjun zegt:

  Onder andere inspanningen van mensen als Martien Pennings komen steeds meer mensen tot de overtuiging dat het Nederlandse medialandschap al even verpolitiekt is als de Nederlandse Sociale Wetenschappen, Arabistiek en Economie. Een walmende geur van ontbindende sociaaldemocratie gekenmerkt door eagerheid tot scoren en schrijnende oppervlakkigheid stijgt er uit op. In een al jaren beproefde nieuwsprekende tradite blijken kinderlijk naïeve reporters opvallend gedienstig aan het grootkapitaal afkomstig van het Arabische schiereiland. Zij verkondigen hun eigen omgekeerde wereld die eenvoudig terzake verstaan kan worden door precies om te draaien en te betwijfelen wat met stelligheid en overmaat wordt gebracht.

  Like

 9. Astrid zegt:

  Ik kijk nauwelijks nog naar de NPO, puur vanwege de verschrikkelijk opzichtige en walgelijk eenzijdige, linkse propagandapraat en jodenzwartmakerij in al die programma’s, waaronder het staatsjournaal.

  In mijn hele leven kan ik ik geen een joodse medemens noemen die vervelend, irritant of wat dan ook voor negatiefs in mijn omgeving was. Ik begrijp het nog steeds niet.

  Moslims daarentegen, daar schieten woorden tekort en passeren mij teveel negatieve eigen ervaringen [op die drie kleine uitzonderingen na dan] de revu. Wie heeft er geen ervaring mee inmiddels? De moslims hebben zich inmiddels over de hele wereld verspreid en overal ontstaan steeds weer dezelfde problemen. Kijk, dat valt op en dat trekt de aandacht op een zeer negatieve wijze. De moslim presteert nauwelijks iets, maar heeft een arrogante, hautaine houding die zijn matige bijdrage aan de wereld niet past. Gevoel voor humor in de islam????? Hebben zij hun eigen versie van Sam en Moos [Max Tailleur] of lollige verhalen à la Ephraim Kishon? Nee, natuurlijk niet en als ze er al zijn, dan zijn ze ver weg verstopt of niet vertaald.

  Humor past de moslim en de zuurlinkse medemens niet, het zijn namelijk twee handen op een buik qua serieuze ontevredenheid en totale onbewustheid van zichzelf en de wereld. Daarom gaan zij zo goed samen. Nou ja, als moslimpuntje uiteindelijk bij links paaltje komt, dan moeten de linkse koppen ook afgehakt hoor. Maar nu komen die linkschmenschen nog goed uit als kruiwagentje voor het realiseren van het grote boze moslimplan der wereldoverheersing. En de linkschmensch krijgt nu eenmaal een natte plasser van zoveel goeddoenerij, dat sust hun knagende ego’s lekker in slaap. Dat wordt ooit/binnenkort een ruw ontwaken voor al die ‘goeddoeners’ [goeddoeners op andermans kosten]….
  – – –
  Ik heb eigenlijk nooit op ‘joodse mensen’ gelet, gewoon omdat daar nooit ook maar enige reden/noodzaak voor was. Wel is me opgevallen dat joden goed vertegenwoordigd zijn in vrijwel alle repectabele beroepsgroepen, zoals in de muziek en film, juweliersambacht, en dat zij zich kenmerken door een groot doorzettingsvermogen in een wereld vol weerhaakjes.

  Mijn pianoleraar in de prille jeugd was een joodse man, zo begreep ik pas later, en in zijn gezin hadden de kinderen allemaal van die mooie namen, maar wist ik verder wat ‘joods’ was, ik hechtte er geen bepaalde waarde aan en het werd me ook niet opgedrongen. Twee vriendinnen tijdens mijn vakopleiding bleken joods, maar dat vertelden ze me later zelf, anders had ik er niet bij stilgestaan. Natuurlijk!, zo dacht ik achteraf, die meiden hadden van dat prachtige dikke krulhaar, ben ik altijd gezond jaloers op geweest. En een van mijn eerste werkgevers was een joodse vrouw, ook weer eentje met zulk mooi krulhaar, maar ook zeer harige benen, waar zij dan weer totaal niet mee zat en ze staken altijd royaal door haar panties heen. Ik bewonderde haar daarvoor, want deze wereld oordeelt graag op uiterlijk vertoon en daar horen geen harige vrouwenbenen bij. Ze had ook veel gevoel voor humor [naast haar aangeboren ondernemerstalent] en kon als geen ander relativeren. Zo hunkerde ze naar een knappe kerel die ze wel eens bij het winkelcentrum zag lopen, maar stuurde ze mij erop af om hem eerst eens voor haar te testen, haha! Die kerel is nooit wat geworden, was een te gelikte vent en hij hield ook totaal niet van harige benen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s