Wilders won van Pechtold omdat hij de werkelijkheid vertegenwoordigt

Screenshot_39

(Door: Joost Niemöller)

Het debat tussen Wilders en Pechtold gisteren was niet interessant vanwege de opgeklopte ‘boks’ atmosfeer die eromheen hing, al is het natuurlijk leuk om te kijken naar een tweestrijd tussen twee partijen die daar duidelijk plezier in hebben. Het is interessant, omdat hier de twee wereldbeelden tegenover elkaar staan die het krachtenveld in de wereld uitmaken: Die tussen het internationalisme en het nationalisme.

De internationalisten lijken aan de winnende hand, omdat ze de wind mee hebben vanuit de regerende elites, die, verbonden aan enerzijds het internationale bedrijfsleven, anderzijds aan  de socialistische ideologie de dienst uitmaken. Klassiek links en klassiek rechts hebben elkaar in het internationalisme gevonden en Pechtold is daar de meest uitgesproken woordvoerder in Nederland van geworden. Het gewone volk heeft daarbij het nakijken. Door de internationalisering wordt de democratie steeds meer buiten spel gezet, een punt dat Wilders terecht maakte. Wat Pechtold, leider van een partij die is voortgekomen uit de democratiseringsbeweging van de jaren zestig, toch moet steken. Als hij nog echt een democraat zou zijn. Zonder soevereine natiestaat geen democratie. Vandaar dat hij die discussie negeerde, net zoals hij de discussie negeert over een referendum voor de EU.

Lees verder>>>
(h/t “win”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", D66, Eurofielen, Nationalisme, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

18 reacties op Wilders won van Pechtold omdat hij de werkelijkheid vertegenwoordigt

 1. toestroom zegt:

  De ogen van Pechtold die spraken boekdelen.

  Like

 2. Doornroosje zegt:

  Wilders ziet de werkelijkheid onder ogen . Pechthold klampt zich uit alle macht aan een droom vast en heeft niet door dat dromen bedrog zijn.
  Ik weet dat de werkelijke toekomst , er niet goed uitziet. Dat we veel vrijheden zullen moeten inleveren als Pechthold zijn zin krijgt. Pechthold, die achter de islam aanloopt. De EU die de islam welkom heet. Pechtold en consorten, zullen er te laat achter komen, wat voor plannen de islam heeft.
  Dat is waar Wilders voor waarschuwt. Hoe kan die waarschuwing mij angst aan jagen. Het is voor mij een zucht van verlichting, want de realiteit jaagt mij angst aan.
  Daarom gaat mijn stem naar de PVV.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De waarheid mag echter niet meer gezegd worden, in dit door en door verrot Nederland. Volkomen kapot gemaakt door de RODEN/SOCIALISTEN, de GROENE ZWATELAARS en de POLITIEK-CORRECTE ELITE.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Wilders was de enige die over de Islam durf te praten.

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Niet alleen zijn ogen, maar zijn algehele lichaamstaal sprak boekdelen, steeds probeerde Pechtold het al oude trucje van interrumperen wanneer Geert Wilders bezig was met zijn debat. Pechtold deze volbloed landverrader was duidelijk angstig en erg nerveus aan het einde van elke drie debatten. Pechtold de grote verliezer in deze….

  Like

 6. Anneke zegt:

  Dat viel mij ook al op, niet alleen nu, maar al veel vaker. Hij knipperde ook heel weinig…is geen goed teken…… Ik heb zulke ogen vaker gezien bij mijn clienten en zal maar niet vertellen wat die gebruiken.

  Ik hoop alleen dat alle Wilders aanhangers morgen naar de stembus gaan…..

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Volgens P.R.de Vries had Peggeld gewonnen want die kwam met meer feiten.
  Ik had de indruk dat Wilders meer feiten noemde met zijn 73 80 een in de 40 % over “LEUKE” zaken van de moslims.
  Ik miste eigenlijk EEN reactie bij Wilders.
  Peggeld vroeg of jihadisten naar Syrië mochten gaan en blijven en wees daarbij op de vrouw uit Maastricht die met 2 kinderen naar Syrië is vertrokken.
  Wilders had daar naar mijn mening een opmerking moeten maken in de geest van,
  ” je kunt zo´n verward geval toch niet als jihadisten betitelen, natuurlijk moet men het vertrek van die kinderen voorkomen, dan gaat ze maar alleen”.

  Like

  • Giny zegt:

   louis-portugal

   Daar was toch geen tijd voor, ik vind dat hij behoorlijk goed reageerde
   op veel elementen!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je kunt elke bevinding van P. R. de Vries nu eenmaal bij het grof vuil zetten, Louis, je wilt niet weten, wat een róthekel ik aan die kwal heb!
   Sommigen vinden von der Dunk erger, maar bij mij ‘wint’ de Vries het met glans!

   Like

 8. Anneke zegt:

  “Hmmm, toch wat gemist gisteravnd”!!! Hoop zo dat -werkelijkheid/realiteit- weer de hoofdrol gaat ‘spelen’, in het leven van onze versufte NWO-politici/-leidinggevenden!!!! Het NWO-fantasierijke socialisme heeft TE VEEL kapot ‘gebeten’, de afglpn veertig-jrn. Europa/Nederland hebben hun eigen karakter verkocht en dolen chaotisch rond. Weten niet meer welke route er moet worden bewandeld.

  Like

 9. Giny zegt:

  Sorry, ik vond!!!

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Zagen jullie hoe triomfantelijk Manneken Pistold kwam aanstormen, die islam-minnende rooie eurofiele landverrader?
  Het zou me totaal niet deren als HIJ straks als eerste door z’n geliefde islamitische beschermelingen zou worden onthoofd.

  Like

 11. Voor mij was Wilders de winnaar.De bloeddruk van Pechtold steeg tot ongekende hoogte;zijn ogen plopten er op het laatst bijna uit!

  Like

 12. Fred zegt:

  Pechtold is een wálgelijk figuur.

  Like

 13. Henk Römer zegt:

  Pechtold is ’n gevaarlijk figuur, en wat nog veel gevaarlijker is? Het volk wat op D’66 stemt. Pechtold en de andere Eurofielen verkopen Nederland aan de E.U. en de Islam! Dus kunnen we binnenkort Kerst Pasen en Pinksteren verbieden. Het suikerfeest en de ramadan kunnen in gevoerd worden. Hier word je niet vrolijk van, sterker nog je gaat er aan kapot! Bedankt dom kiezersvolk, hartelijk dank, ze kiezen voor hun, en onze ondergang!

  Like

  • Wat een sof!Op naar de totale ondergang!Met demonen66.en…..ik gun het dit volk wat of te besodemieterd is om naar de stembus te gaan of dat zo achterlijk onderontwikkeld is dat ze kiezen voor hun eigen ondergang!En alle Pvv-aanhangers die vandaag te beroerd waren om te gaan stemmen:islamisering en armoede is vanaf nu ook jullie schuld!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s