Egypte sluit 27.000 moskeeën

Screenshot_36

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Niemand kent het gevaar van de islam beter dan de moslims zelf. En niemand weet beter dat dit gevaar in de moskeeën niet klein wordt gehouden, wat onze islamvrienden in het Westen in totale onwetendheid over deze doodscultus denken, maar integendeel: de terreur komt rechtstreeks uit de moskee. Want daar vindt hetgeen plaats dat slechts weinig moslims doen: er wordt in de koran gelezen respectievelijk uit de koran voorgelezen. En daarom is het ook geen wonder dat veel dodelijke aanvallen op christenen na het vrijdagsgebed plaatsvinden.

Opgezweept door christen-vijandige verzen, die ze tijdens hun “gebeden” in de moskee te horen krijgen, en vaak ook rechtstreeks opgehitst door imams en voorbidders, grijpen in Bangladesh, Pakistan, Nigeria en nog vele andere islamitische landen moslims onmiddellijk na beëindiging van het vrijdaggebed naar knuppels en overvallen ze christelijke stadswijken, waar ze dan christenen in elkaar slaan of doden. Dat de moskeeën in Egypte ook broeinesten van geweld zijn en zich grotendeels in handen bevinden van de radicaalislamitische Moslimbroederschap weten de Egyptische machthebbers maar al te goed. 80% van de moskeeën zouden alleen maar Jihadisten opleiden. Nu heeft de militaire regering de consequentie uit dit feit getrokken en datgene gedaan dat ook hier in het Westen zou moeten gebeuren: ze sloot in totaal 27.000 moskeeën in het land.

Lees eveneenshttp://pamelageller.com

Bron:
http://23.88.113.173
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Egypte, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslimbroederschap, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

44 reacties op Egypte sluit 27.000 moskeeën

 1. anoname zegt:

  prachtig…

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Hoop echt dat dat gaat helpen

  Like

  • hans-e-pans zegt:

   Binnen afzienbare tijd staan er in de Europesche landen meer moskeeen als in het islamitische Midden-Oosten, dan is er helemaal geen houden meer wat betreft de komst van moslims.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Deden ze dit ook maar in Europa!! Een moedig besluit van de militaire regering!
  Het is duidelijk dat hier in het westen weinig besef is welke gevaren radicale imams en hun preken voor onze samenlevingen kunnen betekenen. Het lijkt erop dat men liever de andere kant op kijkt en afwacht wat er gaat gebeuren, in plaats van kordate maatregelen nemen en ervoor zorgen dat we verschoond blijven van vuil spuitende haat-imams.
  Het is een feit dat steeds meer jongeren radicaliseren. In de moskee worden ze niet gewaarschuwd om vooral geen geweld te gebruiken, maar de haat tegen ongelovigen wordt daar eerder aangewakkerd. Daarom zouden ook hier heel veel moskeeën gesloten moeten worden.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Wat leven we toch in een rare wereld ! Een moslimland als Egypte dat korte metten maakt met de moslimbroederschap, en nu ook met de moskeeën. En ons (eigen) Nederland die een moderne westerse maatschappij heeft, daar koesteren de overheden de moskeeen en de Islam, en onderdrukken de eigen bevolking. Deze casussen overkomen ons al voor de tweede keer, want……Rusland heeft Poetin, genaamd een dictator. Maar hij zou nooit toestaan dat de Islam zijn inwoners maar een strobreed in de weg legt. Welk staatshoofd zal no 3 worden, in zijn streven de islam aan te pakken ?

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Nu nog in ons kutte theater

  Like

 6. Anna zegt:

  Respect voor Al Sisi!!
  Hier kunnen allle Arabische landen een voorbeeld aan nemen……
  Hij zoekt ook naar werkgelegenheid door een nieuwe stad te laten bouwen naast Caïro.
  Het Suez kanaal wordt verbreedt Al Sis heeft het goed begrepen……
  Geef ze werk dan hebben ze geld en is er geen onrust…..
  enne dan zijn ze moe dan gaan ze niet moorden en bidden bij zonsopgang……..
  Kortom een regelmatig werkzaam leven……
  Dat is wat alle Arabieren nodig hebben…..

  Like

  • win zegt:

   anna, egyptenaren zijn geen arabieren. wanneer je een egyptenaar “arabier” noemt wordt ie kwaad.dat kan ik je garanderen. wel zijn ze eeuwen geleden door arabieren overvallen en hebben op isis-wijze de islam opgelegd gekregen.

   een risico dat wij ook lopen.

   Like

   • Ahava zegt:

    Precies Win! Maar wij Nederlanders kennen de geschiedenis niet, zodat zij zich herhaalt.

    Like

   • Anna zegt:

    Helemaal waar….. Egyptenaren zijn geen Arabieren en Iraniërs ook niet ik zeg het ook altijd maar was het hier even vergeten….. Ze spreken immers ook Arabisch. Arabieren zijn afstammelingen van Ismael vermengd met Ezau, de broer van Jacob…… Ze zijn met ongeveer 300.000.000 ver in de meerderheid in het midden oosten. En God heeft zijn belofte aan Hagar gehouden als hij zei ” Ik zal uw nageslacht zeer talrijk maken zodat het vanwege de menigte niet geteld kan worden. Hij zal een wilde ezel van een mens zijn; zijn hand zal tegen allen zijn en de hand van allen tegen hem, en hij zal ten aanschouwe van zijn broeders wonen.” En wat Ismael betreft( zegt God tegen Hagar) Ik heb u verhoord; zie ik zal hem ( Ismael) zegenen, hem vruchtbaar doen zijn en uitermate talrijk maken ; twaalf vorsten zullen uit hem voortkomen en Ik zal hem tot een groot volk stellen.”
    MAAR en dan komt de wordtel van het hele midden oosten Conflikt

    MAAR MIJN VERBOND ZAL IK OPRICHTEN MET IZAAK DIE SARA U OP DEZE ZELFDE TIJD IN HET VOLGEND JAAR BAREN ZAL……. Gen 17: 21….

    De vrije keuze van God is de wortel van het antisemitisme en de haat van de Arabieren…….
    En tegenwoordig hebben de Arabieren veel mede standers…….,

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Je noemt een Nederlander ook geen Duitser, behalve als ie een fiets steelt.

    Like

 7. Jean zegt:

  We eisen het al jaren ”Sluit Die haatzaai Mosselketen” en laat boeren er varkens in kweken, geen verschil met heden maar de varkens die wij willen zijn ongevaarlijk’. Verplicht elke aanhanger/aanhangster van die achterlijke perserve gewelddadige barbaarse smeerlapperij heel snel ons grondgebied te verlaten ‘voor’ er ongelukken gaan gebeuren.

  Like

 8. Scarlatti Bombatti zegt:

  zo is t en niet ànders… maar ‘ons volk’ schijnt zich dit maar niet te realiseren, zo te zien weer aan deze voorlopige uitslagen v deze verkiezingen, wat een genante vertoning…

  Als ik Geert was zou ik maar eens gaan denken, bàrsten jullie maar dom volk, ik ga ergens rustig leven… Israël of zo… als ik kon ging ik er naar toe!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Scarlatti Bombatti op 18 maart om 22:42

   Inderdaad, een genante vertoning gisteravond! Toen Pechtold ‘zijn mensen’ zou toespreken heb ik bewust het geluid uit gezet. Niet alleen die tronie bevalt me niet, maar net zo goed alles wat hij eruit kraamt.

   Sneu voor Geert dat er een licht verlies voor de PVV geboekt is. Hij heeft enorm zijn best gedaan voor volk en vaderland, maar kennelijk hebben ‘we’ het nog te goed en zien ‘we’ nog te weinig redenen om het roer drastisch om te gooien.

   Wat mij nogal verontrustte vanmorgen in De Telegraaf was dit: mogelijk moet Geert een enorm bedrag aan schadevergoedingen betalen aan Marokkaanse ‘slachtoffers’ (hoe krijgen ze dit woord in dit verband uit hun bek?) van zijn “minder, minder, minder”- uitspraken. Het kan hem 30.000 euro gaan kosten!
   Als het werkelijk hierop uit zou draaien, is het dan niet eens tijd dat wij, PVV-ers, óók een schadevergoeding gaan indienen voor de uitspraken van Hoofdcommissaris Riessen over Wilders én alle PVV-stemmers? Ik voel mij nog steeds diep gekwetst door de uitspraak dat wij eigenlijk het land zouden moeten verlaten! Deze uitspraken heeft hij bij mijn weten nooit herroepen, en zijn een (ex-)Hoofdcommissaris onwaardig! Bovendien sprak hij tegen zéker 1 miljoen Nederlanders! Als wij nu ook eens 250 euro de man zouden kunnen opstrijken? Dit is n.l. het bedrag wat die Marokkanen zullen eisen als schadevergoeding.
   Dus…, kunnen wij als PVV-ers iets doen? Ik zou graag laten merken dat we Geert allemaal steunen, en zien te voorkomen dat hij deze schadeclaims moet betalen! Het is toch te zot voor woorden??

   Like

 9. Charles Martel zegt:

  In het westen denken onze verlichte politici dat ze moskeeën moeten financieren; ze promoten actief de verspreiding van het ebolavirus van de beschaving. Die terreurideologie moet worden verboden, zo simpel is het. Wie noemt mij een geldige reden om dit niet te doen. Wat is er ‘goddelijks’ aan die collectieve psychose die overal ter wereld psychopaten van het ergste soort kweekt?

  Like

 10. Manna zegt:

  Wat zou het fijn zijn om zoiets op het nos-journaal te horen…

  Like

  • Ahava zegt:

   Manna, jouw droom is de mijne. Maar zulks kun je gevoeglijk vergeten in dit dweillandje met zijn suffe staatsomroep. Waar de inwoners van dag tot dag worden vergiftigd met valse voorlichting en corrupte politici ambtenaren. Maar o wee als er een deskundige websitebouwer door zijn moeder wordt ingehuurd voor een politieke partij, dan is het land te klein! Nee, dit land en zijn volk is voor mij afgeschreven. Definitief. Geen redden meer aan.

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Dit soort nieuws zal je enkel uit de alternatieve media vernemen. Je gelooft toch niet dat de NOS dit zal uitzenden. Enkel als het niet anders kan.

   Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Toch heeft het ook voor ons z’n nut, dat Al-Sisi nu zo verstandig opereert: We kunnen er op blijven wijzen dat hij er de noodzaak van inziet en iemand is, die het kan weten.
  Bovendien kan Egypte in de toekomst misschien wel een bondgenoot voor Israël worden.Wij blijven ons er maar op verkijken, dat de macht door MILITAIREN in handen genomen is, maar militairen zijn toch niet per definitie monsters?!
  Al-Sisi in elk geval niet! Laat hem daar maar rustig zitten, voor mijn part nog jaren!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Theresa 8:04

   Mee eens! Al-Sisi heeft in elk geval begrepen wanneer de haat tegen niet-moslims het sterkst gevoeld wordt: na het vrijdaggebed. De imams hebben daar ook bloed aan hun handen. Moedig besluit van Al-Sisi!

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Wat ik begrepen heb is dat die twee al samenwerken om de Sinai te ruimen.

   Like

 12. De Koran is naar mijn mening een nog erger boek dan Mein Kampf ,maar is nog steeds niet verboden.De walgelijke Koran roept aantoonbaar op op om andersdenkenden te vermoorden!Hoewel ik een onheilige Koran bezit ,prevaleer ik toch de Heilige Schrift ,de Bijbel waarin De God van Israel Zich wil laten vinden uiteindelijk door het sturen van Zijn Zoon dat is nog eens genade voor de hele mensheid ,dus ook voor die arme afgodendienaars de islamieten!!!Voor mij persoonlijk is elke moskee waar dan ook er een te veel!Maar zo lang de mensen het verschil tussen goed en kwaad niet kennen blijven deze afgodentempels nog gewoon als paddestoelen uit de grond groeien!Shalom van Léon van Duren.

  Like

 13. 27.000 lijkt mij een niet realistisch getal.
  Maar…. wanneer ik 85.000.000 deel door 27.000 weer wel…. want dat is dan één moskee op 3000 inwoners…..

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Nederland heeft ongeveer 1 miljoen moslims en 500 haathutten. Dus meer dan genoeg. Ongeveer 170 meer dan vergelijkbaar met Egypte. Beste argument toch om tegen iedere nieuw te bouwen hut neen te zeggen en af te bouwen?

   Like

 14. lucky bee zegt:

  Dize maatregel moet Sisi nemen om seculier tekunnen blijven; namelijk een dictatorische maatregel.Kan niet anders in een moslim wereld.

  Like

 15. Thoth zegt:

  Goed van Sisi! We moeten hem uitnodigen in Nederland om de regering wat bij te praten….
  .

  Like

 16. Waren ze hier maar zo realistisch,maae…helaas!Gezien de verkiezingsuitslagen:stom volk!Ik ben inmiddels zo ver dat ik alleen nog minachting kan voelen voor zoveel domheid,lafheid en hypocrisie!En de Pvv=aanhang heeft zich ontzettend in de kaart laten kijken:te lui,laks,stom om even te gaan stemmen.Laat niemand nog tegen mij kankeren over beleid dat gevoerd wordt;ik ben het zat;hadden ze maar moeten stemmen en wel op de Pvv!Nu hollen we met zijn allen dankzij het stomme stemvee,naar de afgrond toe!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 13.34. uur. Daar denk ik precies zo over, Yvonne! Schijnbaar moeten de Nederlanders nog meer “gepakt”, worden! Het zal zover komen, dat ze het vreten niet meer kunnen betalen! En geloof maar dat Bea Bilderberg met aanhang, Pechthold met zijn aanhang, Rutte, Samsom, Roemer en de hele politieke kliek al het vliegtuig genomen hebben.

   Like

 17. Ja Yvonne, het is een grandioze afgang! Ik ben sprakeloos! De teloorgang van ons Nederland gaat GEWOON VERDER!!! Hier in dit land is er geen toekomst voor de kinderen van Nederland!

  Like

  • Daar lijkt het wel op;als ik geld had emigreerde ik!Moedeloos wordt je hier van!Stom volk!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zucht…….Dames, dames……Het is wel weer een domper, maar laten we als-tu-blieft elkaar niet op deze manier gaan opjutten, want dat maakt het allemaal alleen nog maar erger.
   Concentreert U op de èchte Kamerverkiezingen -die uitslagen zijn altijd wéér anders- en laten we ons intussen beraden op nieuwe strategieën om het probleem onder de aandacht te brengen.
   @Yvonne, je had het een tijdje terug over een lijst, die je wou aanleggen. Wat denk je? moeten we het er maar eens op wagen en er een Pegidaatje tegenaan gooien? Of wou je nog eens met een ploegje bevindingen gaan opdoen in de Schilderswijk?
   Als je een voorstel hebt, hoor ik het wel. Je weet, dat kan ook via de mail.

   Like

   • J.M.Iriks zegt:

    We moeten elkaar meer opjutten,want voorlopig zitten we nog twee jaar met dit ondermaatse kabinet,dus dat wordt nog meer afzien voor een groot deel van de Nederlanders.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @ J.M. Iriks, 11.29u.: Opjutten, inderdaad, maar juist niet ontmoedigen!

    Like

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 19. wim peters zegt:

  Opblazen,zou nog veel beter zijn ! Ook in Europa snel aan beginnen !

  Like

 20. wim de rotterdammer zegt:

  27000 moskeeën dicht?…ik zeg;DOEN!!

  Like

 21. Pingback: Moskee een gebedshuis? | zwetsmajoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s